HazooM כתב:וכמו שהוא ציין - במרחק צפייה נורמלי זה מיותר. מה זה עוזר שרואים הבדל במסך 50 ממרחק של שני מטר, הרי אף אחד (כמעט) לא יושב מהמרחק הזה. השימוש האידיאלי לדעתי יהיה למי שרוצה מסך מחשב מאד גדול.אתה שוכח שה-ZL2 של טושיבה היתה אצל עפר בבית לבחינה..........
שרשור תגובות: 4K לכל פועל - חברת Seiki מציגה מסך 4K בגודל 50" ומחיר של $1299
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
צריך 60HZoferlaor כתב:כרגע בתאכלס לא ממש צריך יותר מ 4k2k 24fps עבור סרטים או 4k2k 30hz עבור מחשב......
מחשב עושה UPSCALE ל- 4K עם נגנים מתאימים וגם יש נגנים שעושים 60 FPS
( ותוכנות טובות מרבעות את הפיקסלים בשביל 4K )
ו-HDMI 1.4 מונע להגיע למיצוי שלא לדבר היצרנים יש להם DP 1.2 בחינם כמעט
ורק צריכים להרכיב במסך ומשום מה לא מתקינים DP 1.2
1.4 HDMI מלא באגים , 2.0 מבטיח לתקן כמה מהם .
ולא נשכח תקן H265 ששום מכשיר עדיין לא ממוקסם אליו
בקיצור יש לשפר אלמנטים בסיסיים ,כדי שאדם מהישוב ירגיש נוח לרכוש מוצר כזה .
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
צריך 60HZ כי לעבוד ב-30HZ זה פשוט סבל - העסק בלתי זורם בצורה שממש מעיקה (למשל לגלול דף \ להזיז חלון).
אגב גם ה-60HZ לא אידיאלי, אבל נסבל - העבודה עם מסכי 120HZ הרבה יותר נעימה, רק שאין כאלה גדולים וגם מה שיש בדרך כלל כולל פאנל לא איכותי במיוחד.
אגב גם ה-60HZ לא אידיאלי, אבל נסבל - העבודה עם מסכי 120HZ הרבה יותר נעימה, רק שאין כאלה גדולים וגם מה שיש בדרך כלל כולל פאנל לא איכותי במיוחד.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לסרטים מספיק 24fps, זה הקצב של התוכן.
אם צריכים מסך מחשב, זה סיפור אחר לגמרי. בכל מקרה 30hz עם IFC יעשה את העבודה.
לגבי 4k2k ב-60הרץ, עד כמה שאני יודע אין אפשרות להעביר את הקצב הזה בכבל hdmi 1.4.
אם צריכים מסך מחשב, זה סיפור אחר לגמרי. בכל מקרה 30hz עם IFC יעשה את העבודה.
לגבי 4k2k ב-60הרץ, עד כמה שאני יודע אין אפשרות להעביר את הקצב הזה בכבל hdmi 1.4.
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

נכוןלגבי 4k2k ב-60הרץ, עד כמה שאני יודע אין אפשרות להעביר את הקצב הזה בכבל hdmi 1.4....
לא ניתן להעביר , לכן צריך לחכות ל-HDMI 2.0 שיצא בקרוב
וגם ל- H265 שיצא ויתאם למסכים
בלי אלו חבל על הזמן
שלא לדבר UPSCALE של המסכים חלש עדיין ונמצא בחיתולים עדיין
אז למה היצרנים לא מכניסים מחבר DP 1.2 שתומך בפי - 2 קצב העברה ומתאים ל- 4K ?
היכן ההגיון ?
אדם משלם עשרות אלפי ש"ח למסך 4 K בלי מחבר למיקסום המסך
נניח האדם גם רוצה לשחק במסך , מה זה 24FPS ?
גם באינטרנט 60HZ יעיל יותר ועדיף מ- 30 HZ
אדם קונה מסך בסכומים דמיוניים כדי להינות מכל המדיה ולא בשביל 10 סרטים שסוני נותנת במדיה שלה תמורת 700$
התוכן מגיע אכן ב- 24 FPS ,זה לא מתאים לוידאו פילים , לצערי הרבלסרטים מספיק 24fps, זה הקצב של התוכן....
לכן כל סרט בכל רמה , מכל תוכן , אני ממיר ל-70 FPS
והסוד האמיתי זה ה-SCALE של כל פריים שלוקח כוח גדול מאוד
התמונה יוצאת חלקה מאוד , שוטפת וחדה ( בהתאם למעבד )
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
ואני מצטט את הכתוב בתחילת הפוסט:
''ההכרזה של חברת Sony בתחילת שבוע שעבר על המחירים זוג מסכי ה- 4K האחרונים שלה שימחו רבים, מכיוון שהיה נדמה שמחירי מסכי 4K יורדים למטה ועוד זמן קצר גם יתקרבו למחירי המסכים הנפוצים כיום....''
ובמשפט אחד ותמים, מבלי להעיק כהרגלי
אחכה לדבר האמיתי, ולא למוצר עלום שם, שרב הנסתר על הגלוי, ושבכלל נשמע כמו אוכל תאילנדי זול
''ההכרזה של חברת Sony בתחילת שבוע שעבר על המחירים זוג מסכי ה- 4K האחרונים שלה שימחו רבים, מכיוון שהיה נדמה שמחירי מסכי 4K יורדים למטה ועוד זמן קצר גם יתקרבו למחירי המסכים הנפוצים כיום....''
אחכה לדבר האמיתי, ולא למוצר עלום שם, שרב הנסתר על הגלוי, ושבכלל נשמע כמו אוכל תאילנדי זול
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
כיצד בדיוק אתה ממיר תוכן של 24FPS ל-70FPS בזמן אמת ?רנישביט כתב:נכוןלגבי 4k2k ב-60הרץ, עד כמה שאני יודע אין אפשרות להעביר את הקצב הזה בכבל hdmi 1.4....
לא ניתן להעביר , לכן צריך לחכות ל-HDMI 2.0 שיצא בקרוב
וגם ל- H265 שיצא ויתאם למסכים
בלי אלו חבל על הזמן
שלא לדבר UPSCALE של המסכים חלש עדיין ונמצא בחיתולים עדיין
אז למה היצרנים לא מכניסים מחבר DP 1.2 שתומך בפי - 2 קצב העברה ומתאים ל- 4K ?
היכן ההגיון ?
אדם משלם עשרות אלפי ש"ח למסך 4 K בלי מחבר למיקסום המסך
נניח האדם גם רוצה לשחק במסך , מה זה 24FPS ?
גם באינטרנט 60HZ יעיל יותר ועדיף מ- 30 HZ
אדם קונה מסך בסכומים דמיוניים כדי להינות מכל המדיה ולא בשביל 10 סרטים שסוני נותנת במדיה שלה תמורת 700$
התוכן מגיע אכן ב- 24 FPS ,זה לא מתאים לוידאו פילים , לצערי הרבלסרטים מספיק 24fps, זה הקצב של התוכן....
לכן כל סרט בכל רמה , מכל תוכן , אני ממיר ל-70 FPS
והסוד האמיתי זה ה-SCALE של כל פריים שלוקח כוח גדול מאוד
התמונה יוצאת חלקה מאוד , שוטפת וחדה ( בהתאם למעבד )...
מעניין אותי גם לתוכן FHD ו-FSBS ...
מה דרישות מינימום של מערכת להמרה בזמן אמת?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
לאחר המבצע שקיים כרגע ב- TigerDirect, המסך יגיע לשאר הרשתות במחיר של $1500 וזמינות של סוף אפריל.
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

אחכה לדבר האמיתי, ולא למוצר עלום שם, שרב הנסתר על הגלוי, ושבכלל נשמע כמו אוכל תאילנדי זול...
אתה שואל שאלה טובה מאוד ומורכבתכיצד בדיוק אתה ממיר תוכן של 24FPS ל-70FPS בזמן אמת ?
מעניין אותי גם לתוכן FHD ו-FSBS ...
מה דרישות מינימום של מערכת להמרה בזמן אמת?...
כן ניתן להמיר FHD ו-FSBS +DVD + כל סרט שיש לך
אני בסה"כ תלמיד חכם של גדולים ממני
לא מומלץ מעבדי אינטל לתמונה עם 70FPS זה גורם לאפקט ההילה מסביב לעצמים זזים+הבהוב אור +דיוק לא טוב
( אני מסייג ואומר לפחות עד הדור הבא של מעבדי אקסטרים ,אני מעריץ אינטל הישראלי אבל אין להם תשובות למולטימדיה ל-UPSCALE איכותי , יש לאינטל את התוכנה והם מנסים לשפר ולעבוד על זה )
אתה צריך כדי להצליח תוכנה מיוחדת + מעבד 1100T AMD בין 3 שנים לבצע OC ל- 4GH +לוח אם טוב +כרטיס מסך לפחות HD7950 מומלץ 7970 + כבל HDMI איכותי כי אתה מכפיל פיקסלים ואף משלש פיקסלים ואתה מותח את הכבל עד סופו וכאן תבחין בהבדלים בין כבל טוב לטוב יותר .
מעבדים אלו לא תשיג בארץ כי נחטפו , בחו"ל כן בכל מחיר תחטוף !
מדובר ב- 900 ש"ח למעבד +מיסים ומשלוח
התוצאה מסך 50" ישן תוכל לראות תמונה חלקה ,חדה ,שוטפת ,עם יכולת שיפור צבע קל ,שמתאים לוידאו פיל
יש לזכור FPS אין בעיה להעלות גם ל- 140 אבל לא ישפר כמעט כלום
( רוב המסכים שיצאו רק עם שיפור של FPS נכשלו )
התוכנה + שפות תכנות במעבד מבצעות את SCALE שמשפר תמונה בצורה ברורה וגוזל הרבה כוח מהמעבד וכרטיס מסך .
התוכנה והמעבד מעבדים כל פיסקל כך שתוכל לצפות במסך גם ממרחק מטר בלי תופעות לוואי .
יש סרטים שתחוש רזולוציה גבוהה יותר , יש סרטים שלא תרגיש בכלל שאתה צופה ב- LED כאילו אין זמן תגובה איטי
מעבדי AMD החדשים כמו 8350 +OC טובים מאינטל בתמונה ובשיטה שציינתי
(זהו דור שמחסיר תוכנה שהייתה בעבר ומכילה יותר פקודות ממעבדי אינטל החדשים כיום התוצאה תמונה חלקה במיוחד אך חסרת פרטים לעומק ,יש המעדיפים מעבד זה שלא מראה כל פגם ,שריטה בעור ,יש גם למעבדים הללו בעיה קטנה של דיוק כתוצאה מווקטור שחסר ורק בדור הבא יוסף בתקווה , אתה מבחין בזה במיוחד בסוף הסרט בקרדיט ,
שאתה מתקשה לקרוא כי יש מריחה , AMD עובדים על זה כל הזמן ע"י שיפור הדרייבר בכרטיס מסך )
זה בגדול
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
נראה שהטלוויזיה הזאת לא רעה בכלל, ובטח נותנת תמורה יוצאת דופן למחיר:
http://gizmodo.com/5994765/seiki-50+inc ... l-so-cheap
Batnun
.
http://gizmodo.com/5994765/seiki-50+inc ... l-so-cheap
Batnun
.
- oferlaor
-
- מנהל

רנישביט
2. מה הקשר ל-SCALE, זה מתייחס להגדלת רזולוציית הפריים ו-70FPS (אתה מתכוון ל-70HZ בוודאי, אלא שגם זה חסר כל משמעות בתוכן של סרטים).
3. גם אם תמיר פורמטים OFFLINE או ONLINE המשמעות העיקרית היא ב-frame interpolation שניתן לעשות אותו כיום בזמן אמת ולא צריך להמיר שום דבר במחשב לפני כן... תן למסך לטפל בזה.
לא ברור לי הטיעון שלך. רזולוציית UHD מיועדת לוידאופילים כרגע. אותם וידאופילים *מעדיפים* 24FPS, כך שאין בעיה לשחרר פיתרון כבר מחר שלא דורש תקן HDMI חדש...
מה הקשר? ב-HDMI בהגדרה אין שום כיווץ...וגם ל- H265 שיצא ויתאם למסכים...
גם ב-FHD היה לנו תופעה זהה בזמנו. מסכי FHD הראשונים לא ידעו לקבל 1080P... ההגיון הוא שהתקן רחוק מלהיות מוכן, אבל היצרנים לחוצים להיות הראשונים להוציא משהו...אז למה היצרנים לא מכניסים מחבר DP 1.2 שתומך בפי - 2 קצב העברה ומתאים ל- 4K ?
היכן ההגיון ?...
1. מה זה 70FPS? אין פורמט כזה...לכן כל סרט בכל רמה , מכל תוכן , אני ממיר ל-70 FPS
והסוד האמיתי זה ה-SCALE של כל פריים שלוקח כוח גדול מאוד...
2. מה הקשר ל-SCALE, זה מתייחס להגדלת רזולוציית הפריים ו-70FPS (אתה מתכוון ל-70HZ בוודאי, אלא שגם זה חסר כל משמעות בתוכן של סרטים).
3. גם אם תמיר פורמטים OFFLINE או ONLINE המשמעות העיקרית היא ב-frame interpolation שניתן לעשות אותו כיום בזמן אמת ולא צריך להמיר שום דבר במחשב לפני כן... תן למסך לטפל בזה.
לא ברור לי הטיעון שלך. רזולוציית UHD מיועדת לוידאופילים כרגע. אותם וידאופילים *מעדיפים* 24FPS, כך שאין בעיה לשחרר פיתרון כבר מחר שלא דורש תקן HDMI חדש...
כאן בכלל אתה נכנס לתחום מדע בדיוני...אתה צריך כדי להצליח תוכנה מיוחדת + מעבד 1100T AMD בין 3 שנים לבצע OC ל- 4GH +לוח אם טוב +כרטיס מסך לפחות HD7950 מומלץ 7970 + כבל HDMI איכותי כי אתה מכפיל פיקסלים ואף משלש פיקסלים ואתה מותח את הכבל עד סופו וכאן תבחין בהבדלים בין כבל טוב לטוב יותר ....
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

גרסת 65" מתוכננת ב- Q3 וגרסת 39" ב- Q4.
על מנת להגיע למחיר נמוך שכזה, המסך חף מיכולות חכמות כלשהן, משהו שמגיע היום כסטנדרט במסכים מיצרנים כמו Panasonic, Sony, Samsung ואחרים. תלת מימד גם כן לא נמצא כאן.
יכולות כיול Gamma, Grey Scale או טמפרטורת צבע, גם כן לא קיימות במסך.
על מנת להגיע למחיר נמוך שכזה, המסך חף מיכולות חכמות כלשהן, משהו שמגיע היום כסטנדרט במסכים מיצרנים כמו Panasonic, Sony, Samsung ואחרים. תלת מימד גם כן לא נמצא כאן.
יכולות כיול Gamma, Grey Scale או טמפרטורת צבע, גם כן לא קיימות במסך.
- oferlaor
-
- מנהל

היתרון של מסכי UHD בתלת מימד הוא שקל מאוד להוסיף את זה פסיבית מבלי לפגום באיכות התמונה של תלת המימד (אין כרגע תקן לתלת מימד ב-4k2k).
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

קוד: בחירת הכל
מה הקשר? ב-HDMI בהגדרה אין שום כיווץ... יש כיוונים שנעשים ע"י היצרן ב- Firmware
שים לב שיצרנים 4K יכול היום להבטיח תאימות ל- H265 אך אף יצרן לא מהמר ומתחייב לכלום .
והסיבה ששום יצרן לא בטוח שתקן H265 יעבוד תקין עם 1.4 HDMI גם לא ב- 30P .
המסך צריך לקבל את הדחיסה ולדעת לעבוד איתו במהירות ויעילות אפשרית
בלי פקודות מתאימות במסך יתכנו באגים וגם ( בלי תכנון HDMI יתכנו באגים עם התקן החדש ) .
HDMI 2.0 לא יצא עד שהתקן H265 יבדק וימצא שמתאים ,שאין הנחתות
שמעביר את הדחיסה 4K חלק .
HDMI קיבלה הרבה תלונות מצרכנים ויצרנים שיש בעיות עם תקנים שהצהירו שאין בעיה לעבוד איתם ובפועל צרות
גם 4K 30P יש הרבה תלונות שלא עובד תמיד טוב עם HDMI 1.4 לכן בעלי תקן HDMI מנסים להזהר הפעם .
בפועל התקן אושר אך לא יצא עד שיבחנו כל הבאגים .
זאת הבעיה שלי אני מחפש טלוויזיה , ולא יודע אם להמר על 4K שלא מוכן עד הסוף או פלזמהגם ב-FHD היה לנו תופעה זהה בזמנו. מסכי FHD הראשונים לא ידעו לקבל 1080P... ההגיון הוא שהתקן רחוק מלהיות מוכן, אבל היצרנים לחוצים להיות הראשונים להוציא משהו......
שבשלה יותר . אני מדבר על החדשות של פנסוניק וסמסונג .
1. 70 FPS זה לא פורמט , זה קצב העברת תמונות בשנייה1. מה זה 70FPS? אין פורמט כזה...
לא ברור לי הטיעון שלך. רזולוציית UHD מיועדת לוידאופילים כרגע. אותם וידאופילים *מעדיפים* 24FPS, כך שאין בעיה לשחרר פיתרון כבר מחר שלא דורש תקן HDMI חדש......
ההגיון נלקח ממשחקים שבו יש 60HZ קצב ריענון של מסך מספר הבהובים של המנורה במסך +
קצב תמונות בשנייה שתלוי בכוח מעבד וכרטיס מסך
יש לזכור שיש הרבה בלבול בין FPS ובין HZ
זה לא אותו מנגנון וגם כל יצרן כותב אחרת וזה מבלבל . אבל זה כבר סיפור אחר
הגדלת ה- FPS בסרט שנעשה בצורה נכונה , מלאה הופך את הסרט לחלק יותר , בלי לראות זמן תגובה של מסך , כמעט !
החדות והצבעים משתפרים . ( OLED לעניים ) שוב בלי קשר עדיין ל- HZ
כאן נוסיף שיש כרטיס מסך אחד שמסוגל לעשות גם OC למסך עצמו ולהתאים FPS עם HZ
כלומר כדי לקבל חוויה צפייה טובה יותר , אפשר להעלות לדוגמא 70HZ עם 70 FPS
כרטיס מסך TITAN של NVIDIA , הכרטיס גם פותר בעיות מרוח זמנים בין תמונה לתמונה , אבל זה קצת כבד , וגם מחיר הכרטיס 5000ש"ח +
אני חייב לציין שראיתי אצל ידיד את ה-TITAN עם 90HZ ( אובר קלוק למסך ) המסך נראה אחרת ,יש השפעה ,תמונה , צבעים שונים
תוסיף לזה הגדלת FPS לסרט שמבוצע נכון אין מה להשוות מול שום מחשב או בלו ריי
מי שרוצה להבין את כל היתרונות שלו ומה מבצע , מצרף לו וידאו עם נציג היצרן
שוב בשביל סרטים יספיק כרטיס מסך 7950 AMD
2. נכון SCALE קשור להגדיל רזולוציה וזאת נעשה עם התוכנה +מעבד ספציפי שאמרתי , שום מעבד אחר !
( יש מעבדים נוספים לא חזקים מספק או מיועדים לשרתים )
זה גם מגדיל FPS ל- 60 ומעלה הכל תלוי ביכולות OC של המעבד וכרטיס מסך
בפועל מעל 60FPS לא תבחין בהבדלים משמעותיים .
SCALE קשור גם לעיבוד כל פריים ודרך עיבודו , יש הרבה שיטות שהבטיחו הרים ובפועל כלום .
שוב לבעלי הכסף +וידאו פילים בנפשם ניתן להגיע ל-80 או 90 HZ במסכים והתמונה משתפרת
חשוב לציין שלא כל מסך נותן 80 או 90 HZ אבל משעושה זאת דרך כרטיס מסך טיטן יקבל חוויה חדשה .
לגבי צפייה בסרטים בדרך שלך , ע"י נגן רגיל , לא יודע כמה יועיל גם 90HZ לא בדקתי .
לגבי אינטרנט משפיע ומשפר , לגבי סרטים בהמרה ל- 60או 70 FPS משפיע ומשפר
3.frame interpolation - לא http://www.svp-team.com/
השיטה שאני עובד איתה משתמשת בכוח עיבוד פי כמה מכל השיטות שיש במסכים או ע"י תוכנות קטנות .
אין עדיין מסך עם יכולות מעבדים כזאת או סקיילר שניתן לקנות לצערי .
גם אם זה יהיה המחיר יהיה 20,000 וצפונה
כל ההמרה שאני מדבר עליה בזמן אמת בלבד .
לא צריך להמיר כלום במחשב לפני כן ,רק להפעיל כפתור וירטואלי בזמן ראיית הסרט
כך שלא מובן לי , מה הקשר לדברייך ל- OFFLINE ?
4.
לא ברור לי מאיפה לקחת את זה ?לא ברור לי הטיעון שלך. רזולוציית UHD מיועדת לוידאופילים כרגע. אותם וידאופילים *מעדיפים* 24FPS, כך שאין בעיה לשחרר פיתרון כבר מחר שלא דורש תקן HDMI חדש......
זה לא נראה שכתבתי את זה
אני ישמח לראות ציטוט שככה כתבתי וההקשר
שום מדע בידיוני , מציאות של כמה שניםציטוט:
אתה צריך כדי להצליח תוכנה מיוחדת + מעבד 1100T AMD בין 3 שנים לבצע OC ל- 4GH +לוח אם טוב +כרטיס מסך לפחות HD7950 מומלץ 7970 + כבל HDMI איכותי כי אתה מכפיל פיקסלים ואף משלש פיקסלים ואתה מותח את הכבל עד סופו וכאן תבחין בהבדלים בין כבל טוב לטוב יותר .
כאן בכלל אתה נכנס לתחום מדע בדיוני...
_________________...
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

השאלה האם מתוכנן ?oferlaor כתב:היתרון של מסכי UHD בתלת מימד הוא שקל מאוד להוסיף את זה פסיבית מבלי לפגום באיכות התמונה של תלת המימד (אין כרגע תקן לתלת מימד ב-4k2k)....
כי זה נראה מאוד מעשי לקבל תלת מימד ברזולוציה מדהימה
זה גם אולי אמור להועיל לפיתוח תלת מימד ללא משקפים ?
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

http://www.pcper.com/news/General-Tech/ ... nd-Preview
SEIKI SE50UY04 50-in 4K 3840x2160 TV Unboxing and Preview
מצורף פתיחת קופסא של מסך זה ורושם ראשוני על המסך
#at=1071
SEIKI SE50UY04 50-in 4K 3840x2160 TV Unboxing and Preview
מצורף פתיחת קופסא של מסך זה ורושם ראשוני על המסך
#at=1071
- oferlaor
-
- מנהל

רנישביט
אתה אמיתי? מזמן לא ראיתי בליל של עובדות, המצאות וטיעונים חסרי פשר. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לדברים ואם יש לזה בכלל טעם...
כמה נקודות עקרוניות
1. אין שום משמעות להגברת קצב הפריימים באופן שתארת. בוודאי שאין כל משמעות ל 70 הרץ. בוודאי שאין משמעות ל 70fps.
2. אין יותר אמצעי תצוגה כיום שמהבהבים... אין יותר מנורות...
3. כאמור אין שום קשר בין h265 (קוראים לזה hevc, לא h265, אגב) לבין 4k (קוראים לזה uhd). לא צריך תאימות...
UHD דורש מקור שידע להעביר את זה למסך וזהו. במידה ו UHD יזדקק ל hevc (לא ידוע אם זה מה שיקרה) אותו מקור צריך תאימות ל hevc.
אתה אמיתי? מזמן לא ראיתי בליל של עובדות, המצאות וטיעונים חסרי פשר. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לדברים ואם יש לזה בכלל טעם...
כמה נקודות עקרוניות
1. אין שום משמעות להגברת קצב הפריימים באופן שתארת. בוודאי שאין כל משמעות ל 70 הרץ. בוודאי שאין משמעות ל 70fps.
2. אין יותר אמצעי תצוגה כיום שמהבהבים... אין יותר מנורות...
3. כאמור אין שום קשר בין h265 (קוראים לזה hevc, לא h265, אגב) לבין 4k (קוראים לזה uhd). לא צריך תאימות...
UHD דורש מקור שידע להעביר את זה למסך וזהו. במידה ו UHD יזדקק ל hevc (לא ידוע אם זה מה שיקרה) אותו מקור צריך תאימות ל hevc.
- רנישביט
-
- חבר שרק התחיל

אתה אמיתי? מזמן לא ראיתי בליל של עובדות, המצאות וטיעונים חסרי פשר. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לדברים ואם יש לזה בכלל טעם......
אתה מדבר על המצאות וטיעונים חסרי שחר
על פי מה ?
אתה מכיר את התוכנה , ראית אותה ? אתה יודע על מה אני מדבר ?
או כל מי שלא משלם לאתר נפסל אוטומטי ?
נכון אין שום משמעות להגברת FPS בשיטות שאתה מכיר !אין שום משמעות להגברת קצב הפריימים באופן שתארת. בוודאי שאין כל משמעות ל 70 הרץ. בוודאי שאין משמעות ל 70fps....
כל הטלוויזיות שניסו זאת נכשלו בגדול , כל המקודדים שניסו זאת נכשלו בגדול , גם שאתה רשמת על איזה שיטה איזוטרית
חשבתי שבאמת אין עם מי לדבר ,זה פשוט היה בדיחה השיטה שרשמת .
מאיפה אתה יודע שאין כל משמעות להגברת ה-FPS כפי שתיארתי ?
אתה יודע על התוכנה שאני עובד איתה ?
איך אתה מחליט בלי לראות או לפחות לדעת על איזה תוכנה מופלאה אני כותב - שהשיטה לא טובה לך או עובדת ?
איך אתה יודע באיזה שיטה הגברת FPS אני מדבר ?
ואוו כלומר אתה מצהיר כאן שכל מסך יעבוד ללא בעיה עם H265 בלי בעיה .כאמור אין שום קשר בין h265 (קוראים לזה hevc, לא h265, אגב) לבין 4k (קוראים לזה uhd). לא צריך תאימות....
חבל שהיצרנים לא כותבים זאת
כנראה באינטרנט ניתן לכתוב הכל
שוב כמו כל דברייך בקישור אתה כותב דבר ולאחר מכן פוסל אותוUHD דורש מקור שידע להעביר את זה למסך וזהו. במידה ו UHD יזדקק ל hevc (לא ידוע אם זה מה שיקרה) אותו מקור צריך תאימות ל hevc....
תחליט לא צריך תאימות
או כן צריך תאימות
לפני שנותנים דיעה כלשהי ,לפחות בשביל הפוזה
כדאי לראות , להבין ואז לתת חו"ד
בשביל הפוזה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

רנישביט,
אין צורך לדעת את שמות התוכנות בהן אתה עושה שימוש או את התהליך על מנת לדעת שהוא לא יעיל. למרות האמור, אני מאמין שכולנו נשמח להחכים, אולי באמת עלית על משהו. אני מציע כי תפתח שרשור חדש על מנת שתפרט לנו את כל התצורה שלך, שמות התוכנות, החומרה שבשימוש, הקונפיגורציה וכל מה שצריך על מנת להדגים את הנקודות שהעלת בשרשור. אם תוכל ללוות את ההסבר בתמונות, אפילו טוב יותר.
ממתינים בקוצר רוח.
אחרון, נא לא להגיב יותר בשרשור עם הודעות אשר סוטות מנושאו. הודעות נוספות כאלו ימחקו בשל אי הרלוונטיות שלהן לדיון. תודה מראש.
אין צורך לדעת את שמות התוכנות בהן אתה עושה שימוש או את התהליך על מנת לדעת שהוא לא יעיל. למרות האמור, אני מאמין שכולנו נשמח להחכים, אולי באמת עלית על משהו. אני מציע כי תפתח שרשור חדש על מנת שתפרט לנו את כל התצורה שלך, שמות התוכנות, החומרה שבשימוש, הקונפיגורציה וכל מה שצריך על מנת להדגים את הנקודות שהעלת בשרשור. אם תוכל ללוות את ההסבר בתמונות, אפילו טוב יותר.
ממתינים בקוצר רוח.
אחרון, נא לא להגיב יותר בשרשור עם הודעות אשר סוטות מנושאו. הודעות נוספות כאלו ימחקו בשל אי הרלוונטיות שלהן לדיון. תודה מראש.
- oferlaor
-
- מנהל

רנישביט
Hevc (ולא h265) זו שיטת כיווץ, המסך צריך להיות מסוגל לקבל uhd, הוא לא חייב לדעת מה שיטת הכיווץ שהממיר/הנגן ישתמש בה. תאימות ישר במסך זה אך ורק בשביל שירותים מובנים של המסך (כמו smartVOD של סמסונג).
Hevc (ולא h265) זו שיטת כיווץ, המסך צריך להיות מסוגל לקבל uhd, הוא לא חייב לדעת מה שיטת הכיווץ שהממיר/הנגן ישתמש בה. תאימות ישר במסך זה אך ורק בשביל שירותים מובנים של המסך (כמו smartVOD של סמסונג).