היה חסר לי רק האפקט של השיחזורים של הרציחות....
אני מאוד אוהב את הסידרה.
Zrizi
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
שליחה
אחרי הפרק השני אני מבין יותר מה הם מנסים לעשות. זהו הומאז' לדרקון אדום (הספר הראשון בטרילוגיה), בערך כמו שאלמנטרי הינה הומאז' לשרלוק הולמס.
הפכו את פרדי לאונדס לאישה, ג'ק קרופורד הפך לשחור, ויש הרבה מהאלמנטים האייקונים של דרקון אדום בסיפור.
לא רע, ובינתיים הם מצליחים למצוא רוצחים סדרתיים יצירתיים.
scsa
עוסק בתחום
תגובות: 1428
שליחה
clubnet כתב:
scsa כתב:
clubnet כתב:
ymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
מעצבן בסידרה פוליטית שכזאת שמבוססת על ניואנסים
...
סידרה פוליטית תהייה בטוח שגם אף אחד לא יתרגם אותה..
שמעתי שהיא סידרה טובה, אבל אין מצב שמישהו יתרגם.
כי זה פשוט לא מעניין..
...
אהה???? פשוט לא מעניין? חחח מה הקשר? ראית אותה בכלל?
אני ממש לא חובב סדרות פוליטיות אבל יכול להגיד לך שזו אחד הסדרות הטובות , איכותיות ומעניינות שראיתי בחצי שנה אחרונה.
אף אחד לא יתרגם כי זה סדרה פוליטית נו באמת
...
כן אני מבטיח לך שאף מתרגם בסצינה הישראלית, לא ישב לתרגם סידרה כזאתי..
מה לעשות זה לא עושה להם את זה כנראה.
...
clubnet ראית כבר כמה פרקים תרגמו ושיחררו של בית הקלפים?
עכשיו אתה רגוע?
clubnet
חבר מכור קשה
תגובות: 5255
שם מלא: clubnet
שליחה
ראית שיצא פרק מס' 5 :
Hannibal.S01E05.Coquilles.720p.HDTV.x264-2HD
מה הקטע? מה אם פרק 4?
מישהו יכול לתת לי תשובה על כך. תודה לעונים.
פרק 4 לא שודר בגלל הפיגוע בבוסטון ולכן היוצר והרשת החליטו להוציא לרשת 6 מיני פרקים שמסכמים את הנקודות המרכזיות שהצופה צריך לדעת כדי שלא יהיו לו חורים בעלילה. תחפש Hannibal.Ep4.Ceuf.Complete.Web.Series.WEBRip.XviD-SANTi
clubnet
חבר מכור קשה
תגובות: 5255
שם מלא: clubnet
שליחה
Cleaner כתב:פרק 4 לא שודר בגלל הפיגוע בבוסטון ולכן היוצר והרשת החליטו להוציא לרשת 6 מיני פרקים שמסכמים את הנקודות המרכזיות שהצופה צריך לדעת כדי שלא יהיו לו חורים בעלילה. תחפש Hannibal.Ep4.Ceuf.Complete.Web.Series.WEBRip.XviD-SANTi
...
מצאתי תשיחרור שציינת לי.
ראיתי שיש 6 חלקים כל אחד 58MB. כל זה אמור להיות פרק 4?
אשמח להסבר שלך. תודה לך גבר
Cleaner
חבר ותיק
תגובות: 1191
שליחה
clubnet כתב:
Cleaner כתב:פרק 4 לא שודר בגלל הפיגוע בבוסטון ולכן היוצר והרשת החליטו להוציא לרשת 6 מיני פרקים שמסכמים את הנקודות המרכזיות שהצופה צריך לדעת כדי שלא יהיו לו חורים בעלילה. תחפש Hannibal.Ep4.Ceuf.Complete.Web.Series.WEBRip.XviD-SANTi
...
מצאתי תשיחרור שציינת לי.
...
כמו שרשמתי לך למעלה הפרק עצמו לא שודר במועד המקורי שלו אז החליטו ליצור מעין 6 מיני פרקים שמכילים את כל הקטעים הכי חשובים מפרק 4 שהצופה צריך כדי שהוא יוכל לשמור על רצף עלילתי עפ פרק 5.
Cleaner
חבר ותיק
תגובות: 1191
שליחה
clubnet כתב:
...
מצאתי תשיחרור שציינת לי.
...
כמו שרשמתי לך למעלה הפרק עצמו לא שודר במועד המקורי שלו אז החליטו ליצור מעין 6 מיני פרקים שמכילים את כל הקטעים הכי חשובים מפרק 4 שהצופה צריך כדי שהוא יוכל לשמור על רצף עלילתי עפ פרק 5.
הפרק הראשון של "חניבעל" שודר בשבוע שעבר לראשונה ב- yes. הסדרה מספרת על חניבעל לקטר, הדמות הבדיונית הנודעת לשמצה מ"שתיקת הכבשים", אותו פסיכיאטר-רוצח סדרתי-קניבל, רק בלי הופקינס, בלי קלאריס בלי הכבשים. מה אתם אומרים, הצליח להם?
Hertz33
חבר ותיק
תגובות: 2910
שליחה
סידרה מצויינת ,משחק נהדר של הדמויות הראשיות. אני אהבתי.
"על החתום...."
yossirif
עוסק בתחום
תגובות: 599
שליחה
אחת הסדרות שהכי אהבתי השנה...משחק מצויין של כל השחקנים, גם המוכרים יותר וגם המוכרים פחות.
כל פרק היה מעניין בפני עצמו וגם תרם לעלילה בלי לסבך או להפוך למורכב מדי. באמת שלא חסכו בתיאורים ובדם וזה משהו שמפתיע לטובה.
חבל שאתמול היה הפרק האחרון, לי זה הרגיש שזה נגמר מהר מדי...עד שנה הבאה לפחות...
ממליץ מאוד.