אם ההסדר בין שני בני הזוג בנושא מוכיח את עצמו, זה מעולה!
מאחל לכם רק טוב, וזוגיות מאושרת!
העניין הוא שיש מצבים קצת יותר מורכבים ובהם הקונפליקטים.
ברור שהשאיפה היא לא להיכנס למצבים האלו מלכתחילה, אך לפעמים דברים קורים...

אתה קנית ככה ואני קניתי פחות זה בדיוק סוג הויכוחים שקיים בחשבון משותף ושלא אמור להיות קיים בחשבונות נפרדים (כי הקניות של כל צד הן בלתי תלויות בצד השני ולא משפיעות עליו).guyezra כתב:זה יוסיף ויכוחים לא יחסוך.
אתה קנית ככה ואני קניתי פחות או אתה מבזבז הרבה וכו'
בכלל ברגע שמסתירים הוצאות מבן הזוג זה בעייתי, חשבונות נפרדים או משותפים...
זה בדיוק סוג ההתנהלות שנוצר בחשבון משותף, אבל השאלה היא האם זה מה שאתה רוצה?למשל אתה מאוד רוצה סמארטפון שעולה 3000 שקל - צריך לשבת ולחשוב האם יש לנו את הסכום והאם זו ההוצאה הכי דחופה שלנו כיום...

דווקא זה ממש לא קשור.Jonny123 כתב:יש קשר לדעתי, משום שאנשים עם ערך כלכלי גבוה, יכולים לרכוש דברים דרך החברה שישמשו גם למשפחה.
אני לא בקיא בזה אך למשל רכב, דלק, דירה אפילו......

אין מצב שתרצה לקנות משהו אבל תימנע מכך כי אשתך לא תסכים?קרוקס44 כתב:אכן אני חוזר על מה שאמרתי זה עניין של אמון אם אשתי תדע שלא אוציא את מה שהרווחתי על יאכטה אז כמו שאמרתי קודם כבר יותר מ-20 שנה אין לה מושג מה יש בעו"ש...

לדעתי, זה ממש הפוך ממה שכתבת פה.psibeast כתב:קרוקס, אין פה שום קשר לאמון. יש פה אך ורק קשר לעצמאות....
אתה צריך להחליט מה גובר על מה. הרצון לחיות חיי שיתוף ולתת לבן הזוג זכות וטו, או הרצון שלא להזדקק לאישור כזה, אבל לוותר על חיי שיתוף.אין מצב שתרצה לקנות משהו אבל תימנע מכך כי אשתך לא תסכים?...