מובייל 012 - משהוא לא נחמד קורה שם לאחרונה- ועכשיו ביטלו את הצ'אט המיידי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #21 

דימה הי,
שמח לראותך פה.

זאת נראית לך הדרך ה"ידידודתית" לאפשר לכלל לקוחות החברה להשתמש בשרות הפשוט הזה של "פניה לנציג באונליין".
ביחוד שמוקד טלפוני לא עונה בכלל ואף המספר שלו לא מפורסם באתר שלהם.
זאת דרך אלגנטית, אך לא צרכנית ולא נחמדה, להסתיר את העניין ולהוריד את לחץ נודניקים ממוקד האונליין של חברת סמייל 012.בייחוד שאין הסבר מפורט לתרגיל הזה באתר.

לא מקובל ואפילו לא למשתמשים ידעניים ומקצועיים כמוכך ואפילו לא למשתמש כמוני (שאני חושב שאני מבין עניין) ובודאי למשתמשים רגילים שהם הרוב מבין הלקוחות של חברות הסלולר.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #22 

ami9 כתב:דימה הי,
שמח לראותך פה.

זאת נראית לך הדרך ה"ידידודתית" לאפשר לכלל לקוחות החברה להשתמש בשרות הפשוט הזה של "פניה לנציג באונליין".
ביחוד שמוקד טלפוני לא עונה בכלל ואף המספר שלו לא מפורסם באתר שלהם.
זאת דרך אלגנטית, אך לא צרכנית ולא נחמדה, להסתיר את העניין ולהוריד את לחץ נודניקים ממוקד האונליין של חברת סמייל 012.בייחוד שאין הסבר מפורט לתרגיל הזה באתר.

לא מקובל ואפילו לא למשתמשים ידעניים ומקצועיים כמוכך ואפילו לא למשתמש כמוני (שאני חושב שאני מבין עניין) ובודאי למשתמשים רגילים שהם הרוב מבין הלקוחות של חברות הסלולר.
...
אני מסכים איתך שזה לא ממש ידידותי, במילים המועטות, אבל עדיין, אחרי ההסבר של הנציג של 012 בפורום כן אפשר למצוא את זה. אני מקווה שהוא קורא את זה, וקישור לצ'אט באתר שלהם ישתפר... לגבי המספר - אני חושב שאתה טועה, כי אני מצאתי אותו באתר בעמוד "צור קשר" וכתבתי עוד בתחילת הדיון...
לגבי המענה - נראה לי אתה צודק, במיוחד שלאחרונה גם מענה בצ'אט היה לוקח זמן. בהתחלה, כשהתחברתי היו עונים בצ'אט תוך 5 שניות, ואני לא מגזים. זה היה אחלה שירות, ללא ניתוב קולי לכל מיני מקומות שאין לך מושג מה הם בכלל:) אבל כשהתחיל המבצע האחרון זמני המתנה בצ'אט עלו בטירוף :( מקווה שגם זה ישתפר בקרוב

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #23 

לגבי קיום המספר באתר - צודק מופיע לא ראיתי.
רק בתור ספורט - הרי לכולנו חבילה ללא הגבלה - תתקשר אליו ותמדוד כמה זמן יקח אם יענו לך - אם בכלל.
אשמח על דיווח

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #24 

ami9 כתב:לגבי קיום המספר באתר - צודק מופיע לא ראיתי.
רק בתור ספורט - הרי לכולנו חבילה ללא הגבלה - תתקשר אליו ותמדוד כמה זמן יקח אם יענו לך - אם בכלל.
אשמח על דיווח
...
זהו, שאני לא מצפה לשירות טלפוני כאשר רכשתי חבילה במחיר כזה. אם הייתי צריך שירות טלפוני הייתי פונה לאורנג', סלקום או פלאפון. אני אישית מראש לוקח בחשבון שזה מוצר discount, והשירות שלו בהתאם. אני מודע לכך שאי אפשר לדרוש שירות של מסעדה יוקרתית במחיר של מנת פלאפל...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #25 

מה שבטוח, ב-012 מובייל לא עובדים מי יודע מה מהר... אתמול בצהריים השארתי פרטים על מנת שיצרו איתי קשר מהמכירות, ומייד תוך בקושי 24 שעות קיבלתי מהם טלפון היום בצהריים. :roll:

מה שהכי מוזר זה ששאלתי את השאלה שלי (כמה עולה להוסיף חבילת גלישה לחבילת הבייסיק שלהם), קיבלתי את התשובה (19.90 ש"ח לג'יגה, 29.90 ש"ח ל-2 ג'יגה ו-39.90 ש"ח ל-3 ג'יגה), אמרתי יפה תודה, ואז הנציגה פחות או יותר אמרה לי "טוב, ביי".
פעם השארת פרטים למוקד מכירות הייתה מייצרת ניסיון למכירה, אבל עושה רושם שהם ירדו מהקטע המציק הזה ב-012 מובייל... :P

gllu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #26 

epony, אני באמת לא מבין למה ציפית.

שהמוקדנית תצא מחלון הצ'אט [behave]שימוש בתאורים בוטים[/behave] וכך תשתכנע להצטרף לחבילה?

נתנו לך מחיר - תבחר רוצה או לא רוצה.

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #27 

(n)

אלישע
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מאוכזב מ012

שליחה #28 

עברתי מאורנג' ל012. נציג שלהם לקח ממני את פרטי האשראי ומאז לא קרה כלום. התקשרתי למספר שהיה בתוך המעטפה, לא הקשיבו לי וישר העבירו אותי לשירות לקוחות. בשירות לקוחות אף אחד לא ענה והפנו אותי לצאט. בצאט הסברתי שאני לא מתלונן רק רוצה שיחברו אותי או שיסבירו לי כמה זמן עוד עלי לחכות או שיבטלו את העסקה. הפקידה אמרה שפנית לכתובת הלא נכונה ושעלי לפנות לשירות לקוחות. פניתי שוב טלפונית ואחרי המתנה של שש שעות ענה לי בחור ואחרי שהקשיב לבעיה הוא אמר "סליחה אני לא שומע, אני לא שומע" וניתק. ממש חוצפה וזלזול לשקר כך ללקוחות שמביאים פרנסה. הרי 012 מתפרנסת מהכסף שאנו הלקוחות שלה משלמים. אני רוצה לבטל את העיסקה אבל אין עם מי לדבר. התקשרתי לחברת אשראי הם אמרו שהם לא יכולים לבטל את החיוב של 012 עלי לפנות עליהם ורק הם אלה שיכולים לבטל את החוזה. חשבתי לבטל את כרטיס האשראי אבל בבנק אמרו שזה לא יעזור והחשבון שלי יחויב. אני כבר לא יודע מה לעשות

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”