הורדתי אותה אותם בעיות כמו שלך חבל על המאמץ וההשקעה זה מעפן רצח..אני הולך לקנות סטרימר שיעשה תעבודה כמו שצריך..אני בדיוק מחפש המלצות לסטרימר..בל כאבי ראש..בכל אופן תודה..אשמח גם על הדרך עם תוכל לעדכן אותי בעוד אופציות וכו' בטלוזיה הזו שאאני יודע ואתה יודע (:dvdblue כתב:גם לי יש טלויזיה LG ואם בשלך יש מערכת הפעלה WEBOS כמו שלי, התוכנה היחידה שמזרימה את הסרטים בצורה מושלמת (וניסיתי את כולן) היא SERVIIO. מומלצת מאוד. קלת משקל ועושה בדיוק את מזה שצריך.
מתקינים על המחשב את SERVIIO, משתפים תיקיה/תיקיות, והכל מופיע בטלויזיה כשנכנסים לאפליקצית SMART SHARE ובוחרים ב"סרטוני וידאו". הכל מוצג עם THUMBNAILS בצורה מאוד לא נוחה לדעתי (אם יש לך במחשב תיקיות שונות לסדרות ולסרטים בנפרד - בטלויזיה הכל מתערבב לרשימה אחת ונהיה סלט שלם בלי יכולת לעשות SORTING מכל סוג. בנוסף, אין לי מושג למה, אבל כל קובץ וידאו מופיע אצלי ברשימה הזו פעמיים: פעם אחת עם סיומת MKV ופעם שניה בלי סיומת. שני הקבצים מפעילים את הסרט כמו שצריך, אבל זה מכפיל את רשימת הסרטים ואצלי היא גדולה גם ככה. כדי לאתר סרט כלשהו אני צריך לגלול ולגלול וזה מסורבל מאוד. הפתרון שמצאתי שגם הוא לא הכי כיפי - לבחור במסך הראשי ב"התקנים" במקום ב"סרטוני וידאו", ואז SERVIIO, ולנווט אל תיקית המשנה המדוייקת שעל המחשב ואז הרשימה הופכת להיות מצומצמת כמו במחשב, עד שמגיעים לקובץ הרצוי ומפעילים אותו. הרבה לחיצות.
אם כמוני אתה מזרים עבור הסרטים כתוביות SRT, תגלה ש-LG עדיין לא גיירו את הפיצ'ר הזה כמו שצריך ויש שם באגים מעצבנים:
בכתוביות באנגלית כל פעם שמופיע הסימן ' (גרש, ויש המון כאלה בטקסטים באנגלית) מופיע על המסך בטלויזיה רצף של אותיות משונות באנגלית תקוע בתחילת/אמצע המילה המקורית. בדיוק במקום שבו אמור להופיע גרש. אז כל פעם אני נכנס במיוחד ל-NOTEPAD ומוחק את כל סימני הגרש.
אם הורדת כתוביות לחירשים או סתם כתוביות עם טאגים למיניהם (של "תו מוסיקלי", של פונט "איטליק" מוטה < i > וכדומה) הכל מוצג בטלויזיה במקום להיות מוסתר וזה יכול להיות מטריד.
בכתוביות בעברית - בכל כתובית שמכילה 2 שורות - תמיד בשורה השניה כל סימני הפיסוק, סימני שאלה וכדומה - מופיעים הפוך - משמאל לימין במקום מימין לשמאל.
כל הבעיות האלו נראות לי פשוטות ביותר לתיקון ומכשירים מאוד ישנים ופשוטים (וזולים בהרבה) מטלויזיות LG מתמודדים איתך בצורה מושלמת. לא ברור לי למה בח.י לא יכולים לתקן את זה פעם אחת ולתמיד.
- להסבר על תוכנת SERVIIO.
למי ששאל על אפליקציית PLEX - אין אפליקצית PLEX לטלויזיות LG. גם הרבה אפליקציות מעולות שיש בחו"ל - בארץ חסומות ונשארים רק עם אפליקציות משונות במיוחד שאין בהם כל צורך. לא הצלחתי למצוא אף אפליקציה שבאמת שימושית. הכל שם די פח וחבל....
·