Gekass כתב:שאלה לכל אנשי "הטריפל הישן".
כמה ביקשו מכם להוסיף? לי יש טריפל גולד, הייתי בטוח שהוא נחשב "חדש" אבל מסתבר שהוט מוציאים טריפלים חדשים כל כמה חודשים.
תודה.
...
זה לא משנה איזה טריפל יש לך כיום, מי שרוצה לעבור לטריפלים המשודרגים צריך לראות כמה הם עולים ולראות אם הם מוזילים לו את העלות החודשית או מייקרים לו.
בסופו של דבר המעבר לטריפל החדש יהיה משתלם יותר גם אם אתה מוסיף כסף.
...
זה כמובן תלוי כמה צריך להוסיף, כל אופן, באתר שלהם רשום רק מחירים ללקוחות חדשים, כנראה שעניין השדרוג עובד בשיטת "הפרד ומשול".
כמה ביקשו מכם להוסיף? לי יש טריפל גולד, הייתי בטוח שהוא נחשב "חדש" אבל מסתבר שהוט מוציאים טריפלים חדשים כל כמה חודשים.
תודה.
...
זה לא משנה איזה טריפל יש לך כיום, מי שרוצה לעבור לטריפלים המשודרגים צריך לראות כמה הם עולים ולראות אם הם מוזילים לו את העלות החודשית או מייקרים לו.
...
זה כמובן תלוי כמה צריך להוסיף, כל אופן, באתר שלהם רשום רק מחירים ללקוחות חדשים, כנראה שעניין השדרוג עובד בשיטת "הפרד ומשול".
משהו יכול לרשום את ההצעה שהוא קיבל?
...
מה שרשום שם זה גם ללקוחות קיימים רק בלי המבצע של ה- 4 חודשים ב- 249 ש"ח.
אם אתה רוצה פירוט ללקוחות קיימים אז ככה:
טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת פרימיום + 2 ממירי HD (שדרוג למג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח)
תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום.
קו טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים.
כל זה ב- 349 ש"ח בחודש.
תודה.
...
...
...
טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת פרימיום + 2 ממירי HD (שדרוג למג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח)
כל זה ב- 349 ש"ח בחודש.
...
+20 ש"ח ספק הוטנט =369
אלה שהיו בפלטינום ושילמו 349 יוסיפו עוד 20 שח שזה חבילת הפרמיום בעצם
תודה.
...
...
...
כל זה ב- 349 ש"ח בחודש.
...
+20 ש"ח ספק הוטנט =369
אלה שהיו בפלטינום ושילמו 349 יוסיפו עוד 20 שח שזה חבילת הפרמיום בעצם
...
על הדמי מנוי הבסיסיים אתה צודק צריך להוסיף כאילו עוד 20 שקל בחודש ומקבלים גם את חבילת הפרימיום.
אבל בתכלס ברוב המקרים אתה תצטרך להוסיף עוד 25-30 שקל, בגלל שבטריפל פלטינום הישן לקוחות קיימים קיבלו ממיר מג'יק HD כלול במסגרת של המבצע. ובטריפל פלטינום החדש לקוחות קיימים זכאים רק לשני ממירי HD ועלות שדרוג למג'יק HD זה בתוספת של 10 ש"ח בחודש (5 ש"ח בשימור לקוחות) ואז זה מייקר את זה בעוד קצת.
רגע מה זה הקטע הזה של ''רכיב הקלטה ''??
מה הוט התחילו למכור את הממיר שלהם בחלקים ??
מה פאקינג אני אמור לעשות אם הוט מג'יק אם אני צריך לשלם
עוד בישביל שיקליט ועוד הקלטה צולעת ??
וואי מה הם לא יעשו בישביל לגרד עוד ועוד כסף לכיס בחיי
יש מצב למנכ''ל של הוט נדפק השכל לגמרי שהוא אישר דבר כזה
ועוד לגבות על זה כסף
MrYair כתב:רגע מה זה הקטע הזה של ''רכיב הקלטה ''??
מה הוט התחילו למכור את הממיר שלהם בחלקים ??
מה פאקינג אני אמור לעשות אם הוט מג'יק אם אני צריך לשלם
עוד בישביל שיקליט ועוד הקלטה צולעת ??
וואי מה הם לא יעשו בישביל לגרד עוד ועוד כסף לכיס בחיי
יש מצב למנכ''ל של הוט נדפק השכל לגמרי שהוא אישר דבר כזה
ועוד לגבות על זה כסף
...
זה תמיד היה ככה, הממיר והדיסק קשיח הם שני מוצרים נפרדים.
אתה יכול לבקש לקבל רק את הממיר ואתה יכול לקבל את שניהם ביחד.
גם אני לא אהבתי את המהלך הזה של לגבות עוד 10 שקל ללקוחות קיימים, היה עדיף לתת את המג'יק HD כלול במסגרת של המבצע ואם רוצים לשדרג את הממיר HD השני אז שיהיה בתוספת של 10 שקל.
אני בטריפל שהיה עם הוטנט ב349 אתם חושבים שאני אקבל הנחה על המחיר הזה?
שווה לי לעבור לטריפל החדש? כי אני חושב שמה שיש לי כרגע מחיר מצויין +ספקית אינטרנט כלול...
rbh3 כתב:אני בטריפל שהיה עם הוטנט ב349 אתם חושבים שאני אקבל הנחה על המחיר הזה?
שווה לי לעבור לטריפל החדש? כי אני חושב שמה שיש לי כרגע מחיר מצויין +ספקית אינטרנט כלול...
מה דעתכם?
...
לקבל הנחה עליו אי אפשר, אבל אתה יכול לקבל ספק הוטנט בחינם אם אתה מנוי של הוט מובייל בחבילה ללא הגבלה.
לגבי השאלה השניה, החלטה שלך אם כדאי להוסיף עוד 25 שקל כל חודש בשביל לקבל את חבילת ערוצי הפרימיום