מבקש עזרה בתכנון מערכת ק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

הסדרה של RX-X73 מתחילה מ 373 ועד 773, כאשר בפועל היא מחולקת ל 473 ,373 ו573
ואילו 673 ו 773 הם כביכול היוקרתיים יותר.
ההבדל בין שני הדגמים כ 1000-1200 ש"ח, וכולל את שני ההבדלים שציינתי.
כך בחשבון שחנויות מתמחות כמעט תמיד יוכלו למכור לך את המוצרים מתחת למחיר המצויין בזאפ, בעיקר כשאתה מתכנן קניה גדולה.
מצטער שאני אולי הורס לבעלי עיניין, אבל המציאות מוכיחה זאת.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

טוב , הבנתי שכדי להנות מהמוזיקה ב"ציפיות שלי" :D אני חייב להגדיל תקציב או לקחת בחלקים ולשדרג/להוסיף עם הזמן . אז כך , תקציב לרמקולים קידמיים 9000-10000 ש"ח רסיבר 5000-6000 ש"ח בשלב ראשון .
שלב שני סאב -4000 ש"ח סנטר 3000 ש"ח אחוריים 1500 ש"ח .
אני מבין שבתקציב הנ"ל ניתן לבנות מערכת טובה + .
שאלה שלי מה ? ואיפה ?
כשאני מדבר על "איפה" אני לוקח בחשבון יבוא מחו"ל או קנייה בארץ . רבים בפורום מדברים על רכישות באמזון וכו ... מה האמינות של האופצייה ( מוצר שלם/פגום , נושא אחריות וכמובן תשלום ) . האם הפרשי מחירים שמצדיקים חסרונות הנ"ל ?
(Y) שוב תודה לכולם

dz1988
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

טוב , הבנתי שכדי להנות מהמוזיקה ב"ציפיות שלי" אני חייב להגדיל תקציב או לקחת בחלקים ולשדרג/להוסיף עם הזמן . אז כך , תקציב לרמקולים קידמיים 9000-10000 ש"ח רסיבר 5000-6000 ש"ח בשלב ראשון .
שלב שני סאב -4000 ש"ח סנטר 3000 ש"ח אחוריים 1500 ש"ח .
אני מבין שבתקציב הנ"ל ניתן לבנות מערכת טובה + .
שאלה שלי מה ? ואיפה ?
כשאני מדבר על "איפה" אני לוקח בחשבון יבוא מחו"ל או קנייה בארץ . רבים בפורום מדברים על רכישות באמזון וכו ... מה האמינות של האופצייה ( מוצר שלם/פגום , נושא אחריות וכמובן תשלום ) . האם הפרשי מחירים שמצדיקים חסרונות הנ"ל ?
שוב תודה לכולם
...
מבחינת יבוא מחו"ל זאת בהחלט אפשרות מצוינת..יש כאן הרבה חברה שהזמינו מאמזון גרמניה והיו מרוצים מאוד כמו כן אתה יכול להשתמש בbuy2usa שמבצעת משלוחים לארץ גם מאמזון ארה"ב ומebay ...לפעמים ההפרשים באמת מצדיקים ולפעמים לא, זה תלוי...צא מנקודת הנחה שאם קורה משהו לרסיבר אתה צריך לשלוח אותו לחו"ל או אם יש לך מזל היבואן יקבל אותו בארץ. מבחינת מוצר פגום אין לך מה לדאוג, אמזון היא אחת החברות האמינות ביותר שיש היום ..כל שריטה קטנה שתופיע על המוצר שרכשת הם ידאגו לשלוח לך מוצר חדש...(מתקליטים שרכשתי והחליפו לי אינספור פעמים עד גיטרות שרכשתי...באמת שירות מצוין)

אבל לפני שאתה עושה סקר שוק ,מה ואיפה..קח לך יום חופש בתקופה הקרובה תיסע לחנות מתמחה ופשוט תשב ותשמע כל מה שבתקציב שלך...ואולי אם תעשה רכישה גדולה ישתלם לך בכלל לקנות בארץ...
בשנה האחרונה היו באתר הרבה סקירות על רמקולים ולא מזמן גם היה מבחן של רמקולים רצפתיים...ואם אני לא טועה כולם נכנסים בתקציב שלך...אם אתה לא סגור על שילוב מסוים אתה יכול לבקש מבעל החנות לקחת אותם הביתה עם רסיבר שאהבת ולבחון אותם לכמה ימים לראות אם זה מתאים לך וזה חשוב מאוד כי ברוב חדרי ההשמעה בחנויות הם חדרים אקוסטים ככה שהסאונד עלול להטעות אותך ואז תגיע הביתה ולא תבין לאן נעלם הסאונד ששמעת לפני שעה..אחרי שבדקת ובחנת ונסגרת על כמה מוצרים,תעשה סקר שוק ותראה כמה זה משתלם לך בארץ או מחו"ל...(הפרשים של 1k-2k הייתי קונה בארץ)

בהצלחה!

dz1988
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה