איך אקספון (018) בתור ספק?
Re: היזהרו מאקספון - נרשמתי ונכוותי - קיראו
·יש כמה תהיות וסתירות בתגובה שלך.MorisZen כתב:חברה - תיזהרו מהחברה הזו . התחברתי אליהם וקני מודם VDSL כפי שאמרו לי (380 ש"ח) .
לא ניתן להבר את המודם (KASDA) ואיו להם תמיכה. אם לא יודעים איך לקנפג (ותאמינו לי זה לא פשוט) . בזק סרבו לדבר איתי - אמרו לי שאני אחפש תמיחה באקספון (בחיוך מעצבן).
אין אפשרות לדבר איתם בטלפון והם לא חוזרים להודעות או לדוא"ל .
לא להתקרב אליהם - ראו הוזהרתם!...
1. קנית מודם עם דגם ספציפי מתוך המלצה? אם לא, איך ידעת מה לקנות? אם כן, מה היתה ההמלצה?
2. בזק לא ידברו איתך כי אתה לא לקוח שלהם. הם לא חייבים לך כלום. אשכרה "שמעת" אותם מחייכים? איך "שמעת" את החיוך שלהם מתוך הטלפון?
3. ממה ששמעתי, הם חוזרים לאנשים. לא מתוך נסיון אישי אבל שמעתי עליהם דברים טובים, אז ההכללה הזו כנראה לא במקום.
4. אין מה "להזהיר". אפשר לנסות ואם לא מתאים, עוברים. ביג דיל...
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני אתן לכם רשמים עליהם היום.
בעקרון ביום שלישי נרשמתי דרך האתר והרגע קיבלתי מייל עם שם המשתמש והססמא,
אני אלך עכשיו לקנות את המודם-ראוטר שהם מציעים בהנחה.
מישהו יודע אם יש צורך לנתק את בזק ובזק בינלאומי או שזה ניוד א-לה-סלולאר?
מישהו יודע אם יש צורך לנתק את בזק ובזק בינלאומי או שזה ניוד א-לה-סלולאר?
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·רצוי מאד - דרך "אתר נתק" -Evil-u כתב:אני אתן לכם רשמים עליהם היום.
מישהו יודע אם יש צורך לנתק את בזק ובזק בינלאומי או שזה ניוד א-לה-סלולאר?...
כך אתה מקבל גם אסמכתא רישמית של הפקס שנשלח אליהם בשמך ואישור שהתקבל ביעד.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·ובמידה ואני מחזיק מודם ראוטר של בזק (בשכירות של 10 שקלים בחודש)ufffnick כתב:@Evil-u
·
כעיקרון לא צריך, זה מתבצע אוטומטית.
התקשרתי אל בזק לודא, חצי דקה שיחה בה אישרו שהניתוק היה מיידי עם הרישום באתר אקספון....
צריך להביא אותו לנקודת איסוף של בזק?
מצטרף לשאלה, אני שוקל לעזוב את 014 ולעבור לאקספון, עד היום הייתי מרוצה מבזק בינלאומי אבל מבחינת מחיר יוצא לי לשלם על 15 מגה לבזק 100 ש"ח לחודש ולבזק בינלאומי עוד 30 שהם כל שנה מנסים לשחק משחקים ולהעלות את המחיר.
בבזק שם כבר אין עם מי לדבר כי כשאין תחרות אמיתית בשוק הזה אז אין חבילות שימור זולות יותר.
אז אקספון מציעים את החבילה הזו במחיר שכולל הכל ב 79 שזה נשמע מאוד אטרקטיבי ומאוד נוח הסידור הזה שהתשלום מרוכז במקום אחד והוא קבוע.
עכשיו נשאלת השאלה , איך אקספון מול בזק בינלאומי? אני משתמש הרבה בצפייה ישירה דרך KODI וטורנטים. מישהו יכול לתת חוות דעת על 2 השימושים האלה?
בגלל המחיר האטרקטיבי גם כנראה שאשדרג ל 40 מגה כי ההפרש במחיר זניח וקיימת אצלי תשתית ל 40 מגה של בזק.
בבזק שם כבר אין עם מי לדבר כי כשאין תחרות אמיתית בשוק הזה אז אין חבילות שימור זולות יותר.
אז אקספון מציעים את החבילה הזו במחיר שכולל הכל ב 79 שזה נשמע מאוד אטרקטיבי ומאוד נוח הסידור הזה שהתשלום מרוכז במקום אחד והוא קבוע.
עכשיו נשאלת השאלה , איך אקספון מול בזק בינלאומי? אני משתמש הרבה בצפייה ישירה דרך KODI וטורנטים. מישהו יכול לתת חוות דעת על 2 השימושים האלה?
בגלל המחיר האטרקטיבי גם כנראה שאשדרג ל 40 מגה כי ההפרש במחיר זניח וקיימת אצלי תשתית ל 40 מגה של בזק.
ב 014 בעלות של 30 שח אתה יכול לקבל אצלהם 100 מגהroei83 כתב:מצטרף לשאלה, אני שוקל לעזוב את 014 ולעבור לאקספון, עד היום הייתי מרוצה מבזק בינלאומי אבל מבחינת מחיר יוצא לי לשלם על 15 מגה לבזק 100 ש"ח לחודש ולבזק בינלאומי עוד 30 שהם כל שנה מנסים לשחק משחקים ולהעלות את המחיר.
בגלל המחיר האטרקטיבי גם כנראה שאשדרג ל 40 מגה כי ההפרש במחיר זניח וקיימת אצלי תשתית ל 40 מגה של בזק....
אם רק תלחץ קצת על הנציג ואז והוא יעביר אותך לשימור לקוחות
ושמה תקבל 100 מגה ב 30 שח
לאחר חיפוש קצר דרך אתר kamaze מצאתי שיש אפשרות להרשם לאקספון לשבוע התנסות בחינם.
הרושם שקיבלתי שזהו ספק די טוב.
ניסיתי טורנטים - עבד טוב מאוד אמנם טיפה פחות טוב מ 014 אבל לא הבדל כל כך משמעותי, אפשר להגיד שב 014 הטורנטים שניסיתי עבדו קצת יותר מהר.
הבעיה העיקרית היתה צפייה ישירה דרך KODI, שם העסק עובד פחות טוב, ב 014 הצפייה הישירה עבדה טוב יותר וטעינה של הוידאו היתה מהירה יותר , בזמן שב 018 עדיין היתה אגירה ב 014 על אותו הוידאו זה התחיל לנגן הרבה יותר מהר.
אני לא יכול להגיד שב 014 ה KODI עובד תמיד טוב, יש לפעמים גם אצלם אגירה קצת איטית אבל זה בדרך כלל קורה בתכנים באיכות 480P או 720P.
הרושם שקיבלתי שזהו ספק די טוב.
ניסיתי טורנטים - עבד טוב מאוד אמנם טיפה פחות טוב מ 014 אבל לא הבדל כל כך משמעותי, אפשר להגיד שב 014 הטורנטים שניסיתי עבדו קצת יותר מהר.
הבעיה העיקרית היתה צפייה ישירה דרך KODI, שם העסק עובד פחות טוב, ב 014 הצפייה הישירה עבדה טוב יותר וטעינה של הוידאו היתה מהירה יותר , בזמן שב 018 עדיין היתה אגירה ב 014 על אותו הוידאו זה התחיל לנגן הרבה יותר מהר.
אני לא יכול להגיד שב 014 ה KODI עובד תמיד טוב, יש לפעמים גם אצלם אגירה קצת איטית אבל זה בדרך כלל קורה בתכנים באיכות 480P או 720P.
אז ככה,
היום רכשתי את ה Kasda ראוטר בבאג עם ההנחה של אקספון.
הראוטר נראה יותר טוב ממה שמקבלים מבזק כי יש כניסות של 1G בכבל לעומת 100M בNetgear ראוטר של בזק.
אני משתמש מתקדם, הכנסתי את כל הקונפיגורציות לראוטר, ואין אינטרנט.
ועכשיו לבעיה הכי גדולה.
בגלל שהאינטרנט לא עובד ציצלתי לתמיכה התכנית (היום יום שישי בלילה).
לפני שנרשמתי בדקתי שיש תמיכה 24 שעות כי מבחינתי אין כזה דבר להיות בלי אינטרנט אפילו חצי שעה.
עכשיו אני מחכה כבר יותר משעה .... כן יותר משעה כדי שמשהוא יענה לי.
זו התמיכה שלהם.... מאוד מאוד מאכזב.
שהתחלתי את השיחה ההודעה אמרה שאני מקום 8 בתור והזמן הממוצע הוא 20 דקות.
ובכן אני כבר מחכה כבר 70 דקות.
עכשיו אני מקום ראשון בתור, אז אני מקווה כבר לגמור עם זה.
הראוטר נראה יותר טוב ממה שמקבלים מבזק כי יש כניסות של 1G בכבל לעומת 100M בNetgear ראוטר של בזק.
ועכשיו לבעיה הכי גדולה.
לפני שנרשמתי בדקתי שיש תמיכה 24 שעות כי מבחינתי אין כזה דבר להיות בלי אינטרנט אפילו חצי שעה.
עכשיו אני מקום ראשון בתור, אז אני מקווה כבר לגמור עם זה.
- BorisKr
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- שם מלא: Boris Kr
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
·תעדכן בנוגע לטיב הראוטר,סתם שיהיה לנו שמץ של מושג על האם כדאי בכלל להתעסק איתוAviramIny כתב:אז ככה,
ועכשיו לבעיה הכי גדולה.
עכשיו אני מקום ראשון בתור, אז אני מקווה כבר לגמור עם זה....