על תתחיל איתי,Almogc כתב:אם היה את הכסף ל - New Audio Frontiers אז כנראה שהייתי נשאר איתם...
אין לזה סוף, וה-NAFים באמת באמת משהו מיוחד.
(גם מחירם

אנחנו אומרים שהגיע הזמן שתפנים, שלא קונים רמקול לפי נתונים על הנייר ולפי גודל ומספר הדרייברים.men כתב:קראתי קצת על ה zingali sei
נכון צריך להאזין לרמקול אם מגבר כמו שלי במיקום שלי
הדגם של ה 8 אינץ ניראה יותר רציני שלא אדבר על ה10 אינץ בכלל מפלצת והמחיר בטח בשמיים
לעומת זאת הקליפש rf7-mk2 גם בעל וופר 10 אינץ ניראה מרשים גדול לא עיצובי כמו הזינגלי אבל מבחינת נתונים על הדף ניראה מצוין
דווקא יש לי סראונד של קליפש rs52 mk
ונשמעים מצוין
אני צריך כניראה רמקולים בעלי 8 אום ולא 6 מה שיש לי כיום
ואם נצילות גבוהה ככה הרמקול לא לוקח המון זרם מהמגבר קל להנעה
מה אתם אומרים ?...
istarmini כתב:אנחנו אומרים שהגיע הזמן שתפנים, שלא קונים רמקול לפי נתונים על הנייר ולפי גודל ומספר הדרייברים.men כתב:קראתי קצת על ה zingali sei
הדגם של ה 8 אינץ ניראה יותר רציני שלא אדבר על ה10 אינץ בכלל מפלצת והמחיר בטח בשמיים
לעומת זאת הקליפש rf7-mk2 גם בעל וופר 10 אינץ ניראה מרשים גדול לא עיצובי כמו הזינגלי אבל מבחינת נתונים על הדף ניראה מצוין
ונשמעים מצוין
מה אתם אומרים ?...
קונים אך ורק על סמך האזנה דרך האוזנים ולא דרך העיניים.
בהצלחה...
men תקרא היטב את מה ש-istarmini סיכם עבורך,men כתב:קראתי קצת על ה zingali sei
ונשמעים מצוין
מה אתם אומרים ?...
קיפוד בוקר טובkipikipod כתב:תרשה לי לומר, שלפני שאתה לוקח את ה-AMR תחשוב טוב טוב - המגבר הזה כבר כמעט שנה בלוחות ולא נמכר - זה אומר שתצטרך כמעט להתחתן איתו (במידה ותרצה למכור בעתיד).
מלבד זאת - תמיד עניין אותי המגבר, בעיקר בגלל המיקום לא בחנתי אותו....
ידעתי שתגיד זאת,Almogc כתב:איתי, דחוף לרופא....
אצל ברוך בשידוך הסאגים... (גם אתה הייתה שם זוכר?!?!)...
אלמוג צר לי אבל לא זכור לי שה-AMR חובר ל-350, כמו שאני זוכר כאשר הצעת את זה, ברוך אמר, "מה אכפת לך אך זה ישמע עם ה-350 יש לך את ה-500".Almogc כתב:לא אמרתי חלילה שהמגבר הנ"ל לא טוב או לא מצטיין ב - X Y Z.
טענתי שממה ששמעתי, לא התעלפתי ממנו, אגב חיברנו אותו גם ל SAG 350....
בכל אופן, בזמנו הגעתי עם ה Bel Canto ולעניות דעתי, הוא התעלה על ה AMR בשידוך הספציפי הזה וגם זכור לי שברוך הופתע מהממזר הקטן הזה.
בסופו של עניין, הכול עניין של טעם ושידוך נכון....
ב-botem line מכיוון שה-AMR לדעתי מאוד רלוונטטי לפותח השרשור כאופציה שבהחלט רצוי לבדוק אותה לעומק במיוחד עם רמקולים (אגרסיביים לטעמי) שיש לו, בכדי שה-AMR "ירגיע" אותם ויוציא מהם מוזיקה אנאלוגית משובחת.Almogc כתב:על פי בדיקה אחרונה, זכרוני עובד היטב, שדרגתי לא מזמן ל DDR5 אז...![]()
בסדר, לא נמשיך להלאות את השרשור הזה בהתרחשויות כי זה לא באמת תורם לפותח השרשור...
תודה רבה על המחשבה אלמוג,Almogc כתב:קיפוד,
אתה עדיין עם האפרסק?.....
זאת יכולה להיות אחלה אופציה בשבילו!...

כן, כן ...kipikipod כתב:אני בכל אופן סיימתי לזמן הקרובמבסוט!!
...

תתחיל לחסוך למקרן קיפי.kipikipod כתב:תודה רבה על המחשבה אלמוג,Almogc כתב:קיפוד,
אתה עדיין עם האפרסק?.....
זאת יכולה להיות אחלה אופציה בשבילו!...
אני כבר ממזמן לא עם האפרסק החמוד,
אני עם Audio Analogue Maestro Settanta 2
ועם Hegel HD20.
אני בכל אופן סיימתי לזמן הקרובמבסוט!!
...