jbl l100

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
doctor123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170

שליחה

ניסיתי לפי המלצתך עם מי חמצן להוציא את השחור מהוופר, אני לא מבין באיזה חומר צבעו אותו ואיך העזו להתעלל בכזה דבר.כי באמת קשה להוציא את הצבע אפילו עם מי חמצן, צריך לעשות כאן עבודת נמלים ואני חושש שמי חמצן יפורר את הממברנות.טוב כנראה שאני אתיאש ו אעזוב את זה ככה ,זה בכלל לא מפריע לאיכות השמיעה.
,הרמקולים משודכים לרסיביר מרנץ 2275 ,קומפקט דנון ופטיפון ימאהא YP-D3 .
אז ככה,לאחר כמה ימים של האזנה לסוגי מוסיקה שונים ובעיקר לג'אז ובלוז אני יכול להעיד שאכן מדובר ברמקולים איכותיים ביותר ,צלילים מאוזנים ומדויקים.באסים נעימים לאוזן.אני יושב ושומע מוסיקה במשך שעות והאוזניים בכלל לא מרגישות עייפות ,להבדיל מהרמקולים הקודמים שהיו לי B&W 602 S3 שאחרי שעה הייתי לוקח כדור אקמול ..אפשר להרגיש שהרמקולים אוהבים כוח והרבה ,המרנץ עם ה75 ווט לא כל כך מדגדג אותם,אבל מפעיל אותם בצורה יפה מאוד .בשורה התחתונה אני יכול להעיד שאכן מדובר ברמקולים מאוד איכותיים שלמרות גילם המתקדם לא היו מביישים רמקולים בני ימניו שעולים אלפי שקלים.ממליץ בחום למי שחושב לקנות זוג כזה .

doctor123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב קלאסית אני בכלל לא שומע .רוק,פופ,ובמיוחד ג'אז ובלוז הם אכן אוכלים אותם בלי למצמץ ובלי להתעייף.פשוט בשתי מילים הרמקולים האלה הם -תאווה לאוזניים.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

doctor123 כתב:צלילים מאוזנים ומדויקים.באסים נעימים לאוזן
...
(Y) :lol: :) את זה אפילו המעריצים הכי גדולים של JBL לא יכולים להגיד על ה-L100. יש להם חוסר איזון טבעי. זה נקרא סאונד West Coast והבאסים שלהם בדרך כלל, הכל, חוץ ממדוייקים. זה הקטע שלהם. JBL השקיעו הרבה מאמץ לרסן את הבאסים האלה בדגמים המאוחרים יותר. הדגם האולפני 4311 קצת יותר מרוסן, מצד אחד, אך גם יש לו באסים פחות עוצמתיים. ב-L110, למרות שהוא פחות 'נחשב' - יושמו לקחי ה-L100 והוא בהחלט רמקול נהדר.

מצד שני, להאזין ל-L100 אחרי B&W - זה כמו להתחיל לצאת עם קליפורנית שזופה ובלונדה אחרי נישואין לבת אצולה בריטית פריג'ידית.

doctor123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מצד שני, להאזין ל-L100 אחרי B&W - זה כמו להתחיל לצאת עם קליפורנית שזופה ובלונדה אחרי נישואין לבת אצולה בריטית פריג'ידית.[/quote]

:lol: :lol: :lol: נכון אין מה להשוות ביניהם .ההבדלים הם מאוד עצומים.
לגבי חוסר האיזון הידוע שבו "התברכו "אני לא כל כך מרגיש בו.נכון לא מדובר ברמקולים הכי מאוזנים והכי מדוייקים שבעולם אבל מה שבטוח הם מאוד נעימים לאוזן ולא מעייפים.

moranshw
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

tnsilver כתב: מצד שני, להאזין ל-L100 אחרי B&W - זה כמו להתחיל לצאת עם קליפורנית שזופה ובלונדה אחרי נישואין לבת אצולה בריטית פריג'ידית.
...
אישית אני מעדיף את בריטניה הגדולה על פני אמריקה.
הייתי מעדיף להתחתן עם בת אצולה בריטית, אם כי לא הייתי מתנגד לבלות קצת עם קליפורנית בלונדה.
בהינתן הנתונים האלו אני לא מצליח להבין איזה רמקול מתאים לי :?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

moranshw כתב:אני לא מצליח להבין איזה רמקול מתאים לי :?
...
יש לך L110 לא? נו? לא מתאים? אחלה קליפורניה בעולם. שמח בחלקך ועזוב את בעלי הדם הכחול :wink:

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”