למה שום דבר לא הולך לי ?
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
קניתי טלוויזיה חדשה55VT50E, הלבן לא נראה לבן, האדום בהיר לא נראה בהיר בכללל וכשאני מנסה להפעיל את ה IFC הסרט מקרטע כמו זקנה......
אח"כ קניתי רמקולים RX6 SILIVER של מוניטור אודיו... השירים נשמעים זוועה ומשחקים לא מנוגנים בכלל עליהם, אלא רק על הסנטר המעפן...
ולפני זה, בכלל, קניתי *** ב-5000 שח
אוף...
אח"כ קניתי רמקולים RX6 SILIVER של מוניטור אודיו... השירים נשמעים זוועה ומשחקים לא מנוגנים בכלל עליהם, אלא רק על הסנטר המעפן...
ולפני זה, בכלל, קניתי *** ב-5000 שח
אוף...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
קנית מוצרים מצויינים.
תבקש ממי שקנית אצלו להגיע ולהתקין/לכוון אותם כמו שצריך.
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
טלHD כתב:קנית מוצרים מצויינים.
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?...
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על ההתייחסות.
המחשב מחובר לרסיבר (אונקיו 706) ב-HDMI ולמסך ב- DP -> HDMI.
אני על סף בכי. הוצאתי כ"כ הרבה כסף....
המחשב מחובר לרסיבר (אונקיו 706) ב-HDMI ולמסך ב- DP -> HDMI.
אני על סף בכי. הוצאתי כ"כ הרבה כסף....
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
תזמין בעל מקצוע / אדם שמבין ויודע לחבר ציוד , שלם לו 200 שח וזהו .... אין סיבה שלא תהנה מהציוד שרכשת
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
לאור כמות השרשורים שאתה פותח בנושא והסבל הגדול שאתה מתאר הייתי פשוט ממליץ לשקול תחביב אחר...
- DanDan01
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
משרשור קודם שבו ניסו לעזור לו מבחינה טכנית הבנתי שהבעייה כאן היא רציניתdor8 כתב:לאור כמות השרשורים שאתה פותח בנושא והסבל הגדול שאתה מתאר הייתי פשוט ממליץ לשקול תחביב אחר......
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
dor8 כתב:לאור כמות השרשורים שאתה פותח בנושא והסבל הגדול שאתה מתאר הייתי פשוט ממליץ לשקול תחביב אחר......
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
על סמך מה ביצעת את הרכישות? האם שמעת את המוצרים בחנות לפני הרכישה?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אבי נכון שהכי טוב לשמוע בחנות אבל אם יש פה אנשים שיש להם את הרמקולים האלה והם אומרים שהם טובים ונשמעים אחלה אז עשו לי שלשת רבעי עבודה ונשאר רק ללכת ולקנות. לפי מה שהוא כותב אז הוא שומע ורואה דרך המחשב וככה זה לא עובד .
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
זו בדיוק הסיבה ששאלתי אותו, אם קונים על סמך המלצות בלבד עלולים להגיע למצב שבו לא מרוצים מהתוצאה הסופית וזה בולט במיוחד בתחום האודיו.עופרפולק כתב:אבי נכון שהכי טוב לשמוע בחנות אבל אם יש פה אנשים שיש להם את הרמקולים האלה והם אומרים שהם טובים ונשמעים אחלה אז עשו לי שלשת רבעי עבודה ונשאר רק ללכת ולקנות. לפי מה שהוא כותב אז הוא שומע ורואה דרך המחשב וככה זה לא עובד ....
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
מה עכשיו אתם עם הביקורת הזו שאינה במקום...
ידידי, אם ניסית בפורום ולא הצלחת לקבל עזרה פשוט תלך לחנות שרכשת ממנה ותבקש עזרה מקצועית.
אני מבין את התסכול ומבין את הרצון לשפוך אותו בפורום אבל יש מקרים בהם יש קושי לעזור דרך הפורום וצריך מישהו מקצועי באתר שיפתור את הבעיה.
אם אין לך את הידע המקצועי והיכולת לתקן את זה באופן עצמאי אני ממליץ לך בחום להעזר באיש מקצוע, זו לא בושה.
ידידי, אם ניסית בפורום ולא הצלחת לקבל עזרה פשוט תלך לחנות שרכשת ממנה ותבקש עזרה מקצועית.
אני מבין את התסכול ומבין את הרצון לשפוך אותו בפורום אבל יש מקרים בהם יש קושי לעזור דרך הפורום וצריך מישהו מקצועי באתר שיפתור את הבעיה.
אם אין לך את הידע המקצועי והיכולת לתקן את זה באופן עצמאי אני ממליץ לך בחום להעזר באיש מקצוע, זו לא בושה.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

אגב כל הבעיות שאתה מציין על פניו נראות טכניות.
טלויזיה מקרטעת זה כנראה בעיות סנכרון בין הכרטיס מסך לטלויזיה.
בטח כרטיס המסך מוגדר לרענון בקצב של 50 או 60 והטלויזיה מוגדרת לאיזה מצב סרט ב-24 הרץ.
זה כמובן השערה לא מבוססת.
בנוגע לסאונד שיוצא רק מהסנטר - נטו הגדרות.
טלויזיה מקרטעת זה כנראה בעיות סנכרון בין הכרטיס מסך לטלויזיה.
בטח כרטיס המסך מוגדר לרענון בקצב של 50 או 60 והטלויזיה מוגדרת לאיזה מצב סרט ב-24 הרץ.
זה כמובן השערה לא מבוססת.
בנוגע לסאונד שיוצא רק מהסנטר - נטו הגדרות.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

DanDan01 כתב:משרשור קודם שבו ניסו לעזור לו מבחינה טכנית הבנתי שהבעייה כאן היא רציניתdor8 כתב:לאור כמות השרשורים שאתה פותח בנושא והסבל הגדול שאתה מתאר הייתי פשוט ממליץ לשקול תחביב אחר.........
מדוע אתה סבור שזה התחביב שלי ? זה רק מלהיות תחביב שלי. כולה רציתי להנות מסרטים, משחקי מחשב וקצת מוזיקה....
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

המקור הינו PC הן לתצוגה והן לאודיו.oferlaor כתב:מה המקור? פיסי?...
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

חבר'ה, תודה על התשובות העוזרות (בחלקן המכריע). אני מניח שאצטרך להעזר באיש מקצוע. תוכלו להמלית לי על מישהו טוב ואמין מאזור רעננה/כפ"ס/פתח תקווה/הרצליה ?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
הייתי חושד בהגדרות ה pc עם מרבית הבעיות שמתוארות כאן.
זה לא נשמע כמו בעיות שנובעות מהמסך או מערכת האודיו...
זה לא נשמע כמו בעיות שנובעות מהמסך או מערכת האודיו...
-
windshear
-
- חבר פעיל מאוד

את הציוד רכשתי כיד שנייה. יכול להיות שהכבל רמקולים שרכשתי דפוק ? אמרו לי שהוא איכותי אבל מאוד ישן (15 שנה)...
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

זה FIGURE OF SPEECH
הוא התכוון שזה תחביב... בנאדם שזה לא תחביב שלו לא משקיע כמה אלפים על רמקולים קדמיים
וקונה פלזמת פרמיום.
זה תחביב... אחרת לא היית משקיע
הוא התכוון שזה תחביב... בנאדם שזה לא תחביב שלו לא משקיע כמה אלפים על רמקולים קדמיים
וקונה פלזמת פרמיום.
זה תחביב... אחרת לא היית משקיע