הגזענות של חלק מאוהדי ביתר ממשיכה
נגעת עכשיו בביזיון הכי גדול בקבוצה.
לא יכול להיות ש"בעלים" שמשך 4 שנים התכחש לבעלותו ובקבוצה וניסה למחוק אותה מהכדורגל הישראלי לאחר שלא נבחר לראש עיריית ירושלים, יתערב בעניינה המקצועיים של הקבוצה.
במיוחד לאור הדבר שהוא לא מבין או יודע דבר וחצי דבר בכדורגל.
לא יכול להיות ש"בעלים" שמשך 4 שנים התכחש לבעלותו ובקבוצה וניסה למחוק אותה מהכדורגל הישראלי לאחר שלא נבחר לראש עיריית ירושלים, יתערב בעניינה המקצועיים של הקבוצה.
במיוחד לאור הדבר שהוא לא מבין או יודע דבר וחצי דבר בכדורגל.
העניין עם גאיידמק וביתר הוא מאוד מורכב.
הוא חי בחו"ל רוב הזמן אז האוהדים לא יכלו לעשות מחאה נגדו, דוגמת אוהדי הפועל וטביב...
מצד שני מעט מאוד אנשי עסקים בעלי יכולת פיננסית התעניינו ברצינות בריכשת הקבוצה ממנו.
אני חושב שאם הוא ימשיך להתעקש הוא עלול לספוג מחאה מאוד לא נעימה מהאוהדים הקשים של הקבוצה.
וכמובן שאותה תקשורת שנתנה לגיטמציה למחאה האלימה והמכוערת של אוהדי הפועל נגד טביב, תוקיע ותציג את אוהדי ביתר כפושעי מלחמה.
בדיוק כפי שמעלימים עין מאותם אוהדים גזענים שעושים כיום שימוש בשואה בשער 5 בבלומפילד, ומצד שני אוהבים למצוץ לאוהדי ביתר את הדם למרות שכבר שנתיים לא נרשמו אירועים גזעניים ביצעי טדי.
הוא חי בחו"ל רוב הזמן אז האוהדים לא יכלו לעשות מחאה נגדו, דוגמת אוהדי הפועל וטביב...
מצד שני מעט מאוד אנשי עסקים בעלי יכולת פיננסית התעניינו ברצינות בריכשת הקבוצה ממנו.
אני חושב שאם הוא ימשיך להתעקש הוא עלול לספוג מחאה מאוד לא נעימה מהאוהדים הקשים של הקבוצה.
וכמובן שאותה תקשורת שנתנה לגיטמציה למחאה האלימה והמכוערת של אוהדי הפועל נגד טביב, תוקיע ותציג את אוהדי ביתר כפושעי מלחמה.
בדיוק כפי שמעלימים עין מאותם אוהדים גזענים שעושים כיום שימוש בשואה בשער 5 בבלומפילד, ומצד שני אוהבים למצוץ לאוהדי ביתר את הדם למרות שכבר שנתיים לא נרשמו אירועים גזעניים ביצעי טדי.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ההנהלה של בית"ר לא עושה חצי דבר נגד הגזענות
דורון, עם כל הכבוד... אני מכיר קצת את ההנהלה של בית"ר ואת ארגון LF ההנהלה מפחדת ממנו!!!
אם נציג אופ"א יושב ביציע הוא סוגר את הקבוצה.
ההנלה צריכה לסגור את היציע המזרחי, ואם ממשיכים עם הקריאות ההתאחדות צריכה להחליט שברגע שיש גזענות 2:0 טכני לקבוצה היריבה, ככה האוהדים יבינו!!! אין מה לעשות.
אם נציג אופ"א יושב ביציע הוא סוגר את הקבוצה.
ההנלה צריכה לסגור את היציע המזרחי, ואם ממשיכים עם הקריאות ההתאחדות צריכה להחליט שברגע שיש גזענות 2:0 טכני לקבוצה היריבה, ככה האוהדים יבינו!!! אין מה לעשות.
ממש מדהים איך שכולם אוהבים לתקוף ולהוקיע את אוהדי ביתר ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם.
מישהו מכם מוכן להסביר לי למה אף אחד לא מצלם ומראה בתקשורת את אוהדי הפועל עם השירי שואה שלהם כשהם קוראים להכניס את אוהדי מכבי לתאי הגזים?
או אוהדי מכבי משער 11 שקוראים להפועל חמאס ולוואליד באדיר מחבל?
אני אגיד לכם למה: כי את ביתר זה כיף לשנוא ולהציג כפושעי העולם.
אנשים שאין להם חצי מושג מה קורה בשאר מגרשי הכדורגל בארץ , יורקים ושוצפים אש על ביתר וקובעים קביעות מכלילות שצריך לסגור את הקבוצה לאלתר.
אף אחד פה לא מגן על השלוחים חסרי כל מושג וחינוך מהיציע המזרחי שמביישים את הקבוצה, הכדורגל והמדינה שלנו,
אבל רבאק, תוציאו את הראש מהאדמה ותפסיקו לחיות בסרט שאם מישהו יחנך את אוהדי ביתר הקיצוניים, אז הכדורגל שלנו יהיה אוטופיה.
ומבלי להוריד מחשיבות האירוע, יש לנו פה כל כך הרבה צרות על סדר היום שלפי דעתי קצת יותר חשובות מחבורה של כמה מאות ילדים חסרי חינוך ודעת.
מישהו מכם מוכן להסביר לי למה אף אחד לא מצלם ומראה בתקשורת את אוהדי הפועל עם השירי שואה שלהם כשהם קוראים להכניס את אוהדי מכבי לתאי הגזים?
או אוהדי מכבי משער 11 שקוראים להפועל חמאס ולוואליד באדיר מחבל?
אני אגיד לכם למה: כי את ביתר זה כיף לשנוא ולהציג כפושעי העולם.
אנשים שאין להם חצי מושג מה קורה בשאר מגרשי הכדורגל בארץ , יורקים ושוצפים אש על ביתר וקובעים קביעות מכלילות שצריך לסגור את הקבוצה לאלתר.
אף אחד פה לא מגן על השלוחים חסרי כל מושג וחינוך מהיציע המזרחי שמביישים את הקבוצה, הכדורגל והמדינה שלנו,
אבל רבאק, תוציאו את הראש מהאדמה ותפסיקו לחיות בסרט שאם מישהו יחנך את אוהדי ביתר הקיצוניים, אז הכדורגל שלנו יהיה אוטופיה.
ומבלי להוריד מחשיבות האירוע, יש לנו פה כל כך הרבה צרות על סדר היום שלפי דעתי קצת יותר חשובות מחבורה של כמה מאות ילדים חסרי חינוך ודעת.
בעניין גאידמק :
כמו שהוא לא התערב אז רוצה שגם לא התערב היום, אנחנו מסתדרים מצויין בלעדיו!!
אנא ממך אל תזהם את השרשור עם אוהדי קבוצות אחרות, הרי ידוע שלמרות כל מה שאומרים בתקשורת מלבד הפריצה באליפות של 06/07 נגד הפועל פ"ת אוהדי בית"ר לא עשו שום דבר חמור מתחילת שנות ה2000 בכדורגל.
כמו שהוא לא התערב אז רוצה שגם לא התערב היום, אנחנו מסתדרים מצויין בלעדיו!!
אנא ממך אל תזהם את השרשור עם אוהדי קבוצות אחרות, הרי ידוע שלמרות כל מה שאומרים בתקשורת מלבד הפריצה באליפות של 06/07 נגד הפועל פ"ת אוהדי בית"ר לא עשו שום דבר חמור מתחילת שנות ה2000 בכדורגל.
- miko79
- חבר ותיק

באמת...
למה להצתדק... יש את ארגון לה פמיליה, אחד הארגונים הכי אלימים.
מפחיד כל פעם להגיע למשחק בטדי, פעם אחת הפכו לבני דודים שלי את הרכב על הגג, פעם שנייה חבר שלהם נדקר בדרך לרכב.
יש לבית"ר קהל נפלא אבל קומץ ממנו הוא מכוער, תת המין האנושי שצריך להיכנס לכלא לכמה שנים.
והקהל הטוב, הדומם סובל מההתנהגות שלהם וגם ההנהלה כי כולם מפחדים!!!
מפחיד כל פעם להגיע למשחק בטדי, פעם אחת הפכו לבני דודים שלי את הרכב על הגג, פעם שנייה חבר שלהם נדקר בדרך לרכב.
יש לבית"ר קהל נפלא אבל קומץ ממנו הוא מכוער, תת המין האנושי שצריך להיכנס לכלא לכמה שנים.
והקהל הטוב, הדומם סובל מההתנהגות שלהם וגם ההנהלה כי כולם מפחדים!!!
אתם מחזקים את דבריי..
שימו לב שלאחרונה האלימות בכדורסל מחמירה יותר ויותר פי כמה מהכדורגל, לא לשכוח את אוהדי חולון שהורידו למאבטח כף יד עם חזיז במלחה.
מישהו מדבר על זה? בקושי.
ואכן ההנהלה של ביתר מפחדים להתעסק עם הפסיכים האלו!
מישהו פה מסוגל להגיד שיש לו אומץ להתמודד עם כמה מאות ילדים שאין להם מה להפסיד ומוכנים ללכת ולמרר לקורנפיין ולמשפחתו את החיים?
עומר, אתה בעצמך כותב שהארגון הזה הוא אלים במיוחד. אז למה שמישהו יסכן עצמו כדי להתמודד איתם?
המשטרה צריכה לעצור ולהעמיד לדין כל עבריין שעובר על החוק וכלל זה קריאות גזעניות. כרגע אין גוף אחר במדינה שאוכף את העניין הזה.
שימו לב שלאחרונה האלימות בכדורסל מחמירה יותר ויותר פי כמה מהכדורגל, לא לשכוח את אוהדי חולון שהורידו למאבטח כף יד עם חזיז במלחה.
מישהו מדבר על זה? בקושי.
ואכן ההנהלה של ביתר מפחדים להתעסק עם הפסיכים האלו!
מישהו פה מסוגל להגיד שיש לו אומץ להתמודד עם כמה מאות ילדים שאין להם מה להפסיד ומוכנים ללכת ולמרר לקורנפיין ולמשפחתו את החיים?
עומר, אתה בעצמך כותב שהארגון הזה הוא אלים במיוחד. אז למה שמישהו יסכן עצמו כדי להתמודד איתם?
המשטרה צריכה לעצור ולהעמיד לדין כל עבריין שעובר על החוק וכלל זה קריאות גזעניות. כרגע אין גוף אחר במדינה שאוכף את העניין הזה.
אני לא חובב כדורגל אבל זה מאוד מעניין לקרוא את הדיון שלכם פה. יש לי כמה שאלות ברשותכם:
1) אם ידוע שיש כזו אלימות בקרב אוהדי כדורגל, ובמיוחד יודעים שזה בקרב אוהדים ספציפים במקומות ספציפים, למה לא שמים ציוד אבטחה (אפשר גם מבלי שהאוהדים ידעו איפה הוא) בשביל לקבל ראיות? למה אין דרישה לזה, בעצם?
2) למה הקבוצה צריכה לטפל בזה? זה שפשעים נעשים באירוע ספורט לא הופך את חוקי המדינה על פיהם. זה תפקידה של המשטרה לטפל בפושעים.
לא מדובר פה בקטינים, אלא באנשים מבוגרים. החוק מאוד ברור בנושא אלימות. למה אין פעולה משטרתית אמיתית בנושא?
(אני מתכוון ללהפוך מכונית, לדקור אנשים, לזרוק חומרי נפץ על אנשים ולא על קללות ומעשים גזעניים).
1) אם ידוע שיש כזו אלימות בקרב אוהדי כדורגל, ובמיוחד יודעים שזה בקרב אוהדים ספציפים במקומות ספציפים, למה לא שמים ציוד אבטחה (אפשר גם מבלי שהאוהדים ידעו איפה הוא) בשביל לקבל ראיות? למה אין דרישה לזה, בעצם?
2) למה הקבוצה צריכה לטפל בזה? זה שפשעים נעשים באירוע ספורט לא הופך את חוקי המדינה על פיהם. זה תפקידה של המשטרה לטפל בפושעים.
לא מדובר פה בקטינים, אלא באנשים מבוגרים. החוק מאוד ברור בנושא אלימות. למה אין פעולה משטרתית אמיתית בנושא?
(אני מתכוון ללהפוך מכונית, לדקור אנשים, לזרוק חומרי נפץ על אנשים ולא על קללות ומעשים גזעניים).
זה לא קל למשטרה לטפל בכמות האוהדים,השוטרים המקומיים פוחדים ודיי חוששים מהם.
גם ההנהלה חוששת.
כנראה שלא היית מימיי חייך באיצטדיון טדי בתור אורח של הקבוצה היריבה.
זה מפחיד גם אנשים נורמטיבים מחוץ לירושליים,לבוא ולחשוש לרכב ולעצמם,ואם צרפת בן משפחה צעיר אז
אתה מחלץ אנחת רווחה כשעזבת את המתחם.

גם ההנהלה חוששת.
כנראה שלא היית מימיי חייך באיצטדיון טדי בתור אורח של הקבוצה היריבה.
זה מפחיד גם אנשים נורמטיבים מחוץ לירושליים,לבוא ולחשוש לרכב ולעצמם,ואם צרפת בן משפחה צעיר אז
אתה מחלץ אנחת רווחה כשעזבת את המתחם.

רובין הוד צר לי שאתה מרגיש ככה אבל לא כל אוהדי הקבוצות היריבות מרגישים ככה בוודאות.
חוץ מי זה אף אחד לא מכריח שום אוהד קבוצה יריבה להגיע לטדי לטוב ולרע.
אני למשל לא מגיע לאף משחק חוץ של בית"ר ומגיע לכל משחקי הבית בליגה.
fish
יש לך טעות בעניין הבוגרים, המון מארגון לה פמילה הם קטינים.
המשטרה פשוט מאוד לא עושה את העבודה שלה וכל התקשורת שמה לה למטרה למחוק את בית"ר ירושלים מהכדורגל.
שחקן ערבי לא ישחק בבית"ר כי זה מנוגד לאידיאולוגיה של זאב ז'בוטינסקי.
חוץ מי זה אף אחד לא מכריח שום אוהד קבוצה יריבה להגיע לטדי לטוב ולרע.
אני למשל לא מגיע לאף משחק חוץ של בית"ר ומגיע לכל משחקי הבית בליגה.
fish
יש לך טעות בעניין הבוגרים, המון מארגון לה פמילה הם קטינים.
המשטרה פשוט מאוד לא עושה את העבודה שלה וכל התקשורת שמה לה למטרה למחוק את בית"ר ירושלים מהכדורגל.
שחקן ערבי לא ישחק בבית"ר כי זה מנוגד לאידיאולוגיה של זאב ז'בוטינסקי.
- miko79
- חבר ותיק

יש פתרון פשוט מאוד
ההנהלה ביחד עם יס"מ ירושלים(ההנהלה יודעת מי הם מנהלי הארגון) אוספת ראיות ושהאכיפה תעבוד קצת ולזרוק את אותם אוהדים לכלא לשנה, עם איסור להגיע למשחקי כדורגל במשך 5 שנים.
אני לא מבין למה אני צריך לפחד שאני מגיע לטדי?
למה אני צריך להסתיר את הצבע של החולצה שלי ואת הצעיף של הקבוצה האהודה עלי.
אני לא מבין למה אני צריך לפחד שאני מגיע לטדי?
למה אני צריך להסתיר את הצבע של החולצה שלי ואת הצעיף של הקבוצה האהודה עלי.
אם המשטרה לא עושה את העבודה שלה, נראה לי שאוהדי ביתר צריכים במקום להגן על עצמם, לבדוק למה המשטרה מתנערת מהאחריות שלה.
זה לא ייתכן שעשרות או מאות אלפי ישראלים יסבלו מסטיגמה של פראי אדם בגלל שגוף ממשלתי לא עושה את העבודה שלו.
אני מניח שיודעים מה הזהות שלהם אם יודעים שהם קטינים?
זה לא ייתכן שעשרות או מאות אלפי ישראלים יסבלו מסטיגמה של פראי אדם בגלל שגוף ממשלתי לא עושה את העבודה שלו.
אני מניח שיודעים מה הזהות שלהם אם יודעים שהם קטינים?
מה?!?!?DorM כתב: שחקן ערבי לא ישחק בבית"ר כי זה מנוגד לאידיאולוגיה של זאב ז'בוטינסקי....
מאיפה בדיוק הבאת את זה?
יש פה שתי טענות מופרכות. אחת זה מה שכתבת והשנייה (טענה שמשתמעת מכך) זה שיש קשר לאותה דרישה של חלק מהאוהדים לז'בוטינסקי או לאידיאולוגיה כלשהי. אני בספק אם מישהו מהם מכיר את כתבי ז'בוטינסקי.
הרי מדובר בגזענות רגילה עם ההסברים הרגילים. לא צריך למצוא סיבה מיוחדת שכביכול קשורה לשם " בית"ר " .
אתה אומנם מגנה את הקבוצה הקטנה המופרעת של האוהדים, אבל מצד שני, אתה בעצם מנסה להצדיק את טענותיהם.
אגב, מישהו אחר משתמש בז'בוטינסקי להסביר למה כן ראוי שחקן ערבי בקבוצה, ובאופן יותר קונסיסטנטי עם כתביו:
אהוד פדרמן, קשר בית"ר בשנות ה-50 וה-60, התייחס לעניין בראיון לאתר הרשמי של המועדון לפני מספר שנים וציין כי הוא בעד שיתוף שחקן ערבי בבית"ר. “זה תואם את האידיאולוגיה של ז'בוטינסקי", הסביר. “הוא כתב 'שם ירווה לו משפע ועושר, בן ערב בן נצרת ובני'. לדעתי יש מקום במדינת ישראל לערבים שיחיו יחד איתנו באושר". ז'בוטינסקי, למי שלא יודע בלה פמיליה, הוא אבי תנועת בית"ר. הוא בית"ר. הוא גם האידיאולוגיה שהקימה את בית"ר ירושלים.
בשיח של 2013, לז'בוטינסקי בכלל היו קוראים "שמאלני".
משה
אוהדי בית"ר הם לא היחידים שעושים מהומות ומקללים.
אם לאוהדי בית"ר שולחים את היס"מ וכו', אני מצפה שגם נגד הקבוצות האחרות ינקטו באותו דבר.
משה אני ניזון מפורום בית"ר נט, המקום השפוי היחידי של אוהדי בית"ר.
אין לי בעיה עם שחקן מוסלמי, יש לי בעיה עם שחקן ערבי.
לא אכפת לי שהצ'צ'נים המוסלמים יבואו ויחתמו בקבוצה.
צריך להבין שזה הכל ספין של התקשורת ובסוף הם לא יחתמו כי הם לא מספיק טובים לבית"ר.
הם שחקנים שלא מספיק טובים לטרק גרוז'ני ובמקום שהם ישחררו אותם הם מציעים אותם לבית"ר בהשאלה.
אם לאוהדי בית"ר שולחים את היס"מ וכו', אני מצפה שגם נגד הקבוצות האחרות ינקטו באותו דבר.
משה אני ניזון מפורום בית"ר נט, המקום השפוי היחידי של אוהדי בית"ר.
אין לי בעיה עם שחקן מוסלמי, יש לי בעיה עם שחקן ערבי.
לא אכפת לי שהצ'צ'נים המוסלמים יבואו ויחתמו בקבוצה.
צריך להבין שזה הכל ספין של התקשורת ובסוף הם לא יחתמו כי הם לא מספיק טובים לבית"ר.
הם שחקנים שלא מספיק טובים לטרק גרוז'ני ובמקום שהם ישחררו אותם הם מציעים אותם לבית"ר בהשאלה.
אני בכיף אהיה אלי כהן.
אני גם גאה לומר שבזכותי היו הרבה אוהדים שלא קיללו במערבי כי לפני המשחק הסברתי להם שהשחקנים האלה בסדר ויכולים להגיע לקבוצה.
ההנהלה כן פועלת והיא כנראה תבקש שהמשחק נגד אום אל פאחם יהיה ללא קהל.
דו"ח ההגינות על המחזור האחרון :
http://www.one.co.il/Article/Biz/212112.html
בית"ר ירושלים, מכבי והפועל ת"א בפנים.
אני גם גאה לומר שבזכותי היו הרבה אוהדים שלא קיללו במערבי כי לפני המשחק הסברתי להם שהשחקנים האלה בסדר ויכולים להגיע לקבוצה.
ההנהלה כן פועלת והיא כנראה תבקש שהמשחק נגד אום אל פאחם יהיה ללא קהל.
דו"ח ההגינות על המחזור האחרון :
http://www.one.co.il/Article/Biz/212112.html
בית"ר ירושלים, מכבי והפועל ת"א בפנים.
משה אני לא חושב שאתה צודק.
הקבוצה במזרחי נגד החתמת שחקנים מוסלמים לא משנה להם מאיפה הוא והיכן הוא.
אם אני חושב שונה מהם ומבחינתי אין בעיה להחתים את הצ'צ'נים או כל מוסלמי אחר שלא מתכחש למדינה היהודית אני כמוהם?
למה שאדם או שחקן שמכתחש לזכות שלי לחיות בישראל ומתכחש לזה שירושלים עיר הקודש היא בירת ישראל, מגיע לו לשחק בקבוצת בית"ר ירושלים?
התפתחות מעניינת בעניין ז'בוטינסקי ותנועת בית"ר :
מבחינת ז'בוטינסקי כאדם אין בעיה להחתמת ערבי.
מבחינת מפא"י ותנועת בית"ר יש בעיה.
הקבוצה במזרחי נגד החתמת שחקנים מוסלמים לא משנה להם מאיפה הוא והיכן הוא.
אם אני חושב שונה מהם ומבחינתי אין בעיה להחתים את הצ'צ'נים או כל מוסלמי אחר שלא מתכחש למדינה היהודית אני כמוהם?
למה שאדם או שחקן שמכתחש לזכות שלי לחיות בישראל ומתכחש לזה שירושלים עיר הקודש היא בירת ישראל, מגיע לו לשחק בקבוצת בית"ר ירושלים?
התפתחות מעניינת בעניין ז'בוטינסקי ותנועת בית"ר :
מבחינת ז'בוטינסקי כאדם אין בעיה להחתמת ערבי.
מבחינת מפא"י ותנועת בית"ר יש בעיה.
האם לדעתכם יש הבדל בין לקרוא קריאות גזעניות מכל סוג לבין לבזות את שירת התקווה והמנון המדינה?העניין של ביתר זה יותר שמירה על צביון יהודי בארץ ישראל והקמת ארץ ישראל בכל מחיר
לא לתת שטחים ולהילחם למען ארץ ישראל השלמה...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
DorM, השלט שהונף הוא גזעני מאין כמוהו. אגף מזרחי, מערבי - מה זה משנה ?
לה פמיליה - גאווה משפחתית. מאתר אותם אחד אחד ומעיף אותם מהמשחקים. אלו לא אוהדי כדורגל, אלו גזענים. הקבוצה אינה בבעלותם, אבל זה לא ברור להם ככל הנראה.
למה אוהדי בית"ר הלא פעילים ב"משפחה" לא מתקוממים נגד זה ? הרי ברור לחלוטין שזה חלק מהאוהדים.
אגב - גם קריאות אוהדי הפועל מבחילות, כל קריאה גזענית בספורט מגעילה. אין לזה מקום. כמו שכתבתי - הדבר היחיד שצריך להיות טהור הוא הספורט - ללא צבע, גזע, דת או מין.
לה פמיליה - גאווה משפחתית. מאתר אותם אחד אחד ומעיף אותם מהמשחקים. אלו לא אוהדי כדורגל, אלו גזענים. הקבוצה אינה בבעלותם, אבל זה לא ברור להם ככל הנראה.
למה אוהדי בית"ר הלא פעילים ב"משפחה" לא מתקוממים נגד זה ? הרי ברור לחלוטין שזה חלק מהאוהדים.
אגב - גם קריאות אוהדי הפועל מבחילות, כל קריאה גזענית בספורט מגעילה. אין לזה מקום. כמו שכתבתי - הדבר היחיד שצריך להיות טהור הוא הספורט - ללא צבע, גזע, דת או מין.
Vocare Ad Regnum
השלט הוא של הארגון, אף אחד חוץ מהמשטרה לא יכול להוריד להם את השלט בזמן המשחק, מי שהיה מנסה כנראה היה נשלח לבית חולים עוד לפני שהיה מתחיל המשחק.
מאיפה אתה מסיק ששאר אוהדי בית"ר לא התקוממו נגד הקריאות הגזעניות וחברי הארגון?
גם בזמן המשחק וגם לאחר המשחק הרוב השפוי וההנהלת הקבוצה מתקומם נגד הארגון בגין המשחק ביום שבת.
המשטרה כבר הרחיקה 3 אוהדים שעצרה בגין קריאות גזעניות.
תפקיד המשטרה הוא לעצור אוהדים ולהרחיק, אם המשטרה לא עושה את העבודה שלה אי אפשר לבוא בטענות לאוהדי בית"ר אשר לא שותפים לעבירה.
ההנהלה עושה הרבה בשביל למגר את תופעת הגזענות ביציעים לפני ואחרי שבת אבל בעיני היא לא עושה מספיק בהסברה על הקבוצה ועל האוהדים לאחר יום שבת.
היא לא עושה מספיק בארץ ובעולם כפי שנדרש ממנה לאחר יום שבת, היא לא מגנה על האוהדים שבסדר.
מאיפה אתה מסיק ששאר אוהדי בית"ר לא התקוממו נגד הקריאות הגזעניות וחברי הארגון?
גם בזמן המשחק וגם לאחר המשחק הרוב השפוי וההנהלת הקבוצה מתקומם נגד הארגון בגין המשחק ביום שבת.
המשטרה כבר הרחיקה 3 אוהדים שעצרה בגין קריאות גזעניות.
תפקיד המשטרה הוא לעצור אוהדים ולהרחיק, אם המשטרה לא עושה את העבודה שלה אי אפשר לבוא בטענות לאוהדי בית"ר אשר לא שותפים לעבירה.
ההנהלה עושה הרבה בשביל למגר את תופעת הגזענות ביציעים לפני ואחרי שבת אבל בעיני היא לא עושה מספיק בהסברה על הקבוצה ועל האוהדים לאחר יום שבת.
היא לא עושה מספיק בארץ ובעולם כפי שנדרש ממנה לאחר יום שבת, היא לא מגנה על האוהדים שבסדר.