ערוץ 1 ב HD ?! מה עומד מאחרי ההכרזה?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זורו44 כתב:אם זה בHD ,אין מה לפזול ל10 ול22 שנראים כמו מכונת כביסה בסחיטה
כל הכבוד לערוץ הראשון...
השידור הציבורי ממשיך להתחדש עם חווית צפייה אחרת, לצד נראות חדשה של הערוץ הראשון באפיק 511 (בקרב בעלי מסכים התומכים בפורמט שידור זה) שתשפיע על איכות התמונה באפיק 11 ש"תמתח את פניה" ותיראה חדה יותר, ישודרו תכנים חדשים ומפתיעים במהלך השנים הקרובות.
איפה האפיקים הנ"ל במסכים קיימים, אילו המילונים שיש ברשות השידור היה גם בערוצי 10, 2 היית מקבל גם hd
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
מה קשור?
ערוץ ממלכתי עושה את זה בHD כבר יותר משנתיים,
ערוץ 10 פשוט נראהזוועה ומפוקסל כשעוברים אליו מ511.
הרשות השניה 10 ו2 ערוצים שמפרסום אמורים לתת את הHD ,עוד לפני הערוץ הראשון.
פה זה קרה ההפך.
הערוץ הראשון למשל מקיים מדגם עם הצבעה כמו בקלפי אמיתי.
מה עושה ערוץ 10?
-שולח נציגה עם מחברת ועט ושואלת מה הצבעת?
מגוחך,בעיה של ערוץ 10 שאין להם כסף ותקציב,אני לא אמור לממן אותם.
ערוץ ממלכתי עושה את זה בHD כבר יותר משנתיים,
ערוץ 10 פשוט נראהזוועה ומפוקסל כשעוברים אליו מ511.
הרשות השניה 10 ו2 ערוצים שמפרסום אמורים לתת את הHD ,עוד לפני הערוץ הראשון.
פה זה קרה ההפך.
הערוץ הראשון למשל מקיים מדגם עם הצבעה כמו בקלפי אמיתי.
מה עושה ערוץ 10?
-שולח נציגה עם מחברת ועט ושואלת מה הצבעת?
מגוחך,בעיה של ערוץ 10 שאין להם כסף ותקציב,אני לא אמור לממן אותם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
הנקודה העיקרית של השרשור כוונה לDTT (עידן+) החופשי ומדוע אין שם HD. ומצידי - לכל הערוצים...
כפי שציינו - ה"אשמה" היא "הרשות השניה", שעידן+ בניהולה. מצד שני - גם לערוץ 1 יש כיילים להפעיל עליה לחצים, והוא בוחר לא לעשות זאת, ולשתף פעולה עם הכבלים. ובטח גם מקבל מהם כמה גרושים...
"ערוץ" נוסף ששכחנו - הוא האינטרנט. לכל הערוצים יש "שידורים" באינטרנט. לאף אחד מהם, כולל לא לערוץ 1 - זה לא חי בHD. בעידן הפס הרחב, אני לא רואה מדוע זה לא יקרה כאן ועכשיו, לפחות בערוץ1. לכו תראו בVPN את הBBC באינטרנט, ותבינו על מה אני מדבר!
כפי שציינו - ה"אשמה" היא "הרשות השניה", שעידן+ בניהולה. מצד שני - גם לערוץ 1 יש כיילים להפעיל עליה לחצים, והוא בוחר לא לעשות זאת, ולשתף פעולה עם הכבלים. ובטח גם מקבל מהם כמה גרושים...
"ערוץ" נוסף ששכחנו - הוא האינטרנט. לכל הערוצים יש "שידורים" באינטרנט. לאף אחד מהם, כולל לא לערוץ 1 - זה לא חי בHD. בעידן הפס הרחב, אני לא רואה מדוע זה לא יקרה כאן ועכשיו, לפחות בערוץ1. לכו תראו בVPN את הBBC באינטרנט, ותבינו על מה אני מדבר!
כלום, אז זהו, שיש בחירות, אז בבקשה תצביעו למפלגה שתשנה את זה!!!... 
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
זה הבעיה שכולם אותו דבר אין למי להצביע 
madridista for life
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
urcsale כתב:עברתי על כל ההודעות ועדיין לא ברור לי,
לא יהיה HD בערוץ הראשון בעידן+ בבחירות ולאחריהן?...
המכשיר שלך תומך hd?
התשובה היא - לא. אולי בעוד שנה וחצי - שנתיים...urcsale כתב:עברתי על כל ההודעות ועדיין לא ברור לי,
חצי הכוס המלאה, היא שהם כן ישדרו ב9X16 גם בעידן...
עצוב, אבל לפחות משהוrafi_d כתב:התשובה היא - לא. אולי בעוד שנה וחצי - שנתיים...urcsale כתב:עברתי על כל ההודעות ועדיין לא ברור לי,
חצי הכוס המלאה, היא שהם כן ישדרו ב9X16 גם בעידן......
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
הדובר באמת יודע למה הוא מתכוון אחרי 14 שנה שהחלו NBC בארה"ב לשדר ב HD אגב גם שם באחד הכתבות הראשונות הציגו את שיטת איפור השכבות שהוחלפה ב Air Brush וכבר מדברים על שידור תלת מימד ב UHD ושלא להזכיר שהציוד של הערוץ הראשון היה כל כך עתיק שכבר אי אפשר היה להדביק אותו עם "טסה טייפ" התפורר לחלוטין, הערוץ שידר בשנים האחרונות ממש מ"מכונת הנשמה", חייבים גם להזכיר שלא ניתן בכלל לקנות היום ציוד וידאו מקצועי שלא תומך ב HD לכן הם בהחלט "מלכי הביצה".
לפי הכתבה, הם שכרו חברה חיצונית לטובת צילומי החוץ. אז אני לא כ"כ בטוח שהם מלכים... עדיין...arotman כתב: חייבים גם להזכיר שלא ניתן בכלל לקנות היום ציוד וידאו מקצועי שלא תומך ב HD לכן הם בהחלט
"מלכי הביצה"....
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
למה לא ניתן ליקנות ציוד וידיאו מיקצועי ?
madridista for life
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
כנראה שלא הסברתי את עצמי, לא ניתן היום לרכוש ציוד וידאו מיקצועי ולמעשה גם ביתי שהוא לא HD.madridista כתב:למה לא ניתן ליקנות ציוד וידיאו מיקצועי ?...
לערוץ הראשון היה ציוד ניתוב וידאו אנלוגי בן למעלה מ 30 שנה בחדר הבקרה הראשי שלהם, זו גם הסיבה שהשידור נראה כמו שצולם במצלמת וידאו ביתית VHS .
ציוד וידאו מקצועי ב 15 שנים האחרונות הוא רק דיגיטלי וב 10 שנים האחרונות כבר לא ניתן היה להשיג ציוד אנלוגי
חדש (מה שנקרא Old Stock ) אלא אם כן חיפשת נגני וידאו אנלוגיים משופצים למטרת דיגיטציה, גם מצלמות דיגיטליות כבר לא מייצרים דגם שאינו HD אבל אם תתעקש תצליך אולי להשיג ציוד יד שניה דיגיטלי SD בלבד אולי אפילו חדש שלא מיוצר, העולם פשוט התקדם והערוץ הראשון נשאר אי שם בשנות ה 80.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
משום כך "מלך הביצה" ולא הארץ וכו,rafi_d כתב:לפי הכתבה, הם שכרו חברה חיצונית לטובת צילומי החוץ. אז אני לא כ"כ בטוח שהם מלכים... עדיין...arotman כתב: חייבים גם להזכיר שלא ניתן בכלל לקנות היום ציוד וידאו מקצועי שלא תומך ב HD לכן הם בהחלט
"מלכי הביצה".......
לשכור בעת הצורך ניידות של "מזמור " כדי לתגבר את מערך השידור.
בכלל הרבה יותר כלכלי לעשות מיקור חוץ מאשר לרכוש את כל הציוד בעצמך, הנקודה המרכזית היא שהיום יש לערוץ הראשון אולפנים וחדרי בקרה HD המהווים את לב מערכת השידור ועליה ניתן לבנות בעתיד.
arotman כתב:כל עוד אין להם מערכת "הפצה" לשידור בHD באוויר (=עידן) - כל זה לא שווה כלום, לפחות לי. והכסף של האגרה שלי - לא הועיל לי...rafi_d כתב:יש לערוץ הראשון אולפנים וחדרי בקרה HD המהווים את לב מערכת השידור ועליה ניתן לבנות בעתיד.arotman כתב: חייבים גם להזכיר שלא ניתן בכלל לקנות היום ציוד וידאו מקצועי שלא תומך ב HD לכן הם בהחלט
"מלכי הביצה"..........