שדרוג השנה שלי 2012
- lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
במרדף אחרי התמונה המושלמת וכבעלים של מקרן CRT ביצעתי בשנה האחרונה 2 שידרוגים לוידאו ולא בהרבה כסף. אבל שדרוג עצום
צביעת החדר בשחור. ונטרול כל led או מקור תאורה כלשהו - שידרג את התמונה.black hall
ולכל בעלי HTPC שחקו קצת עם ה GAMMA וכמובן עם test pattern מתאים לכיוון רמת השחור.
ואור
יופי של רעיון לשרשור
נראה לי שזה הולך להיות השרשור המעניין של השנה.
צביעת החדר בשחור. ונטרול כל led או מקור תאורה כלשהו - שידרג את התמונה.black hall
ולכל בעלי HTPC שחקו קצת עם ה GAMMA וכמובן עם test pattern מתאים לכיוון רמת השחור.
ואור
יופי של רעיון לשרשור
נראה לי שזה הולך להיות השרשור המעניין של השנה.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
Re: .
רואים אצלך וואוlexicon2008 כתב:במרדף אחרי התמונה המושלמת וכבעלים של מקרן CRT ביצעתי בשנה האחרונה 2 שידרוגים לוידאו ולא בהרבה כסף. אבל שדרוג עצום
ואור
יופי של רעיון לשרשור
נראה לי שזה הולך להיות השרשור המעניין של השנה....
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
וידאו - החלפת המקרן והמסך - מאז שעברתי דירה המקרן (Optoma HD81) ישב ללא שימוש בגלל שינוי בגודל החדר. לאחר כ-8 חודשים בלי, בהם נאלצתי לצפות בפלזמה בסלון (50VT20) שודרג המקרן ל-JVC X30, המסך למסך הקרנה קבוע 80" 2.35 של Carada, לאלו הצטרף מעבד תמונה Lumagen Radiance Mini 3D ועליו ה-דארבי המפורסם.
אודיו - הוספת קדם מגבר Meridian 502 - ללא ספק, ההתנתקות המוחלטת מרסיבר הקולנוע ביתי (RX-V3067) עבור אודיו דו ערוצי נתנה את קפיצת המדרגה הגבוהה ביותר.
אחר - המעבר לחדר ייעודי. זה טרם הושלם במלואו אך גם בתנאים הנוכחיים מדובר בשיפור עצום בחווית הצפיה וההאזנה.
אודיו - הוספת קדם מגבר Meridian 502 - ללא ספק, ההתנתקות המוחלטת מרסיבר הקולנוע ביתי (RX-V3067) עבור אודיו דו ערוצי נתנה את קפיצת המדרגה הגבוהה ביותר.
אחר - המעבר לחדר ייעודי. זה טרם הושלם במלואו אך גם בתנאים הנוכחיים מדובר בשיפור עצום בחווית הצפיה וההאזנה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- bangoo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
איתי צהריים טובים,itay123 כתב:bangoo צהריים טובים.
האם אתה עובד עם מסך טלוויזיה או מקרן![]()
מניסיון שלי ושל מכריי וזאת גם ניתן לקרא ע"ג הביקורות השונות, האפקיביות של הדרבי צולחת הרבה יותר לטובה על מקרנים מאשר מסכי TV.
המקרן שלי למשל הןא 720P (מקרן טוב אבל דינוזאור) אחרי ששמתי את הדרבי, מכר טוב עם מקרן מאוד מאוד איכותי 1080P פשוט היה בהלםמהתוצאה.
ומצד אחר, על מסכי TV איכותיים ומאוד מוצלחים הדרבי פחות היה אפקטיבי ודרמטי (אמנם היה שינוי אבל פחות נגלה לעין מאשר עם תמונת מקרן - לא משנה מה טיבו)....
אני עובד עם מסך LCD התחלתי לקרוא את השירשור "הקצר"
זניחה בהשוואה להשפעה על מקרן? אז זאת אומרה שהרוב הגדול שרכש את הדרבי הוא עם מקרן?
טוב אז אני מניח שההנהלה מאוד תשמח לקרוא את ההודעה שלך (מקווה שזאת לא איזה קונספירציה
תודה
יניב
-
opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
יוני,MarioMan כתב:וידאו - החלפת המקרן והמסך - מאז שעברתי דירה המקרן (Optoma HD81) ישב ללא שימוש בגלל שינוי בגודל החדר. לאחר כ-8 חודשים בלי, בהם נאלצתי לצפות בפלזמה בסלון (50VT20) שודרג המקרן ל-JVC X30, המסך למסך הקרנה קבוע 80" 2.35 של Carada, לאלו הצטרף מעבד תמונה Lumagen Radiance Mini 3D ועליו ה-דארבי המפורסם.
אחר - המעבר לחדר ייעודי. זה טרם הושלם במלואו אך גם בתנאים הנוכחיים מדובר בשיפור עצום בחווית הצפיה וההאזנה....
דירוג השדרוגים.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
דארבי
וואלה
שנה רגועה
את המקרן והDUNE לדעתי רכשתי ב 2012
וואלה
שנה רגועה
את המקרן והDUNE לדעתי רכשתי ב 2012
העם דורש..... כל מיני דברים
-
opv
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי את המשפט האחרון,השרשור הרי עוסק ב2012.sam22 כתב:דארבי
וואלה
שנה רגועה
את המקרן והDUNE לדעתי רכשתי ב 2012...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
כנראה שלא הבנת כל כך טוב... ההשפעה של הדרבי מדהימה גם על מסכים דקים !bangoo כתב:איתי צהריים טובים,itay123 כתב:bangoo צהריים טובים.
האם אתה עובד עם מסך טלוויזיה או מקרן![]()
מניסיון שלי ושל מכריי וזאת גם ניתן לקרא ע"ג הביקורות השונות, האפקיביות של הדרבי צולחת הרבה יותר לטובה על מקרנים מאשר מסכי TV.
המקרן שלי למשל הןא 720P (מקרן טוב אבל דינוזאור) אחרי ששמתי את הדרבי, מכר טוב עם מקרן מאוד מאוד איכותי 1080P פשוט היה בהלםמהתוצאה.
ומצד אחר, על מסכי TV איכותיים ומאוד מוצלחים הדרבי פחות היה אפקטיבי ודרמטי (אמנם היה שינוי אבל פחות נגלה לעין מאשר עם תמונת מקרן - לא משנה מה טיבו)....
אני עובד עם מסך LCD התחלתי לקרוא את השירשור "הקצר"והבנתי שכן יש השפעה במסכים אבל לפי דבריך היא
זניחה בהשוואה להשפעה על מקרן? אז זאת אומרה שהרוב הגדול שרכש את הדרבי הוא עם מקרן?
טוב אז אני מניח שההנהלה מאוד תשמח לקרוא את ההודעה שלך (מקווה שזאת לא איזה קונספירציה![]()
)
תודה
יניב...
בהצלחה רבה עם ההנהלה.
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
תתחדש אור..
נראה שיש לך אחלה מערכת ואתה נהנה ממנה
שהיה לך סוף שבוע טוב ומבורך
בברכה מתן
נראה שיש לך אחלה מערכת ואתה נהנה ממנה
שהיה לך סוף שבוע טוב ומבורך
בברכה מתן
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
השדרוגים ל-2012 :
החלפת הרמקולים המדפים הקדמיים +הסנטר לדגמים חדשים :RTIA3 +סנטר CSIA4
הוספת סטנדים למדפיים הקדמיים מסוג mission standard
החלפת מסך לטכנולוגיית לד (בעקבות תקלה) ל-60D7000.
תמונות בהמשך....
תמונות בהמשך....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
-
opv
-
- חבר מביא חבר

מטרת השרשור היא לא רשימת שדרוגים.yuria כתב:השדרוגים ל-2012 :
תמונות בהמשך.......
המטרה היא דירוג שלהם.
מה השדרוג שעשה את השינוי הכי גדול.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
נתחיל מהסוף להתחלה:
* SUB WOOFER של חברת TRIAD האמריקאית, סאב 18 אינץ עם הספק מטורף של 2000W (הגברה רגילה ולא ICE או דיגיטלית), משקל מטורף של 69 ק"ג.
POWERSUB INROOM PLATINUM
עלות retail חו"ל 3000$.
http://www.triadspeakers.com/products/i ... .html#tab3
* OPPO BDP-95 שמשמש אותי כ-all over.
1. הייעוד העיקרי-סטרימר שמחובר אליו במקביל כ-10 הארדיסקים בני 2TB. מלא בבלורייז
2. טראנספורט מצויין לנגינת סרטי BD או CD
* קופסת הפלא: Darbee Darblet DVP5000 Video Processor, אצלי לפחות שדרג את חווית הצפייה באופן בלתי רגיל.
* טיפול אקוסטי בקיר החזית (קיר המערכת), כולל טיפולים נקודתיים בחלל.
(בעיקר ע"י יחידות של טרפז קובייתי (bass trap סופג-מידות: 50x50x12.5 לתדר נמוך עד 100 הרץ) משולב עם לוכדי באס פינתיים בנק' ספציפיות.
ייעוץ של יורם לב, מומחה לאקוסטיקה.
MUST
*MARK LEVINSON NO23 פאואר דואל מונו אדייייר
אחד הפאוארים המוזיקלים והמאוזניים ביותר שיש.
יש הטוענים ברשת שה-23 הקלאסי עדיין נחשב למגבר הרפרנס של החברה.
עלות retail חו"ל 6000$.
http://www.stereophile.com/solidpoweramps/991ml23
(הרומן שלי עם המארק התחיל במהלך 2012 וסגירת ה"חוזה" עליו נחתמה סופית לפני כשבוע + כך שמבחינתי זה עדיין 2012
)
הייתה לי התלבטות מי ייקח את המקום הראשון לבסוף החלטתי:
* THETA CAZABLANCA II
מדובר במכשיר כ"כ איכותי שזה כבר מפחיד.
המכשיר הזה לעולם לא יוכל להתיישן מכיוון שתמיד ניתן לשדרגו ע"י הוספת כרטיסים מהחברה.
(המטרה שלי בסופו של דבר היא כמובן CASA III HD) זה יבוא מתישהו בחיים.
בכל אופן ריטייל חו"ל לגרסת הבסיס 12,000$. שלי זה הדגם המשודרג שעלה הרבה יותר
http://search.babylon.com/imageres.php? ... bsrc=HP_ss
והראשון אך לא:
MISTRAL AUDIO SAG-500
הוא נבחר למקום ראשון קודם כל בגלל ביצועיו ושנית בגלל יחס עלות מול תועלת.
ה-SAGים אצלי רק לאחרונה באמת התעוררו לחיים והם נשמעים במיטבם בעיקר בגלל השידוך לאלקטרוניקה האיכותית.
רמקולים באמת טובים - אבל צריך עבורם תשתית לא קטנה.
עלות retail חו"ל 7200$.
http://www.bg-sound.co.il/pl_product~280~47~0.htm?x=1
http://www.mistralaudio.com/Saggita.html
אמנם השדרוג הבאמת הגדול בחיי:
נולדה לי בת שנייה מדהימה ומקסימה.
זה מבחינתי ה-שדרוג
* SUB WOOFER של חברת TRIAD האמריקאית, סאב 18 אינץ עם הספק מטורף של 2000W (הגברה רגילה ולא ICE או דיגיטלית), משקל מטורף של 69 ק"ג.
POWERSUB INROOM PLATINUM
עלות retail חו"ל 3000$.
http://www.triadspeakers.com/products/i ... .html#tab3
* OPPO BDP-95 שמשמש אותי כ-all over.
1. הייעוד העיקרי-סטרימר שמחובר אליו במקביל כ-10 הארדיסקים בני 2TB. מלא בבלורייז
2. טראנספורט מצויין לנגינת סרטי BD או CD
* קופסת הפלא: Darbee Darblet DVP5000 Video Processor, אצלי לפחות שדרג את חווית הצפייה באופן בלתי רגיל.
* טיפול אקוסטי בקיר החזית (קיר המערכת), כולל טיפולים נקודתיים בחלל.
(בעיקר ע"י יחידות של טרפז קובייתי (bass trap סופג-מידות: 50x50x12.5 לתדר נמוך עד 100 הרץ) משולב עם לוכדי באס פינתיים בנק' ספציפיות.
ייעוץ של יורם לב, מומחה לאקוסטיקה.
MUST
*MARK LEVINSON NO23 פאואר דואל מונו אדייייר
יש הטוענים ברשת שה-23 הקלאסי עדיין נחשב למגבר הרפרנס של החברה.
עלות retail חו"ל 6000$.
http://www.stereophile.com/solidpoweramps/991ml23
(הרומן שלי עם המארק התחיל במהלך 2012 וסגירת ה"חוזה" עליו נחתמה סופית לפני כשבוע + כך שמבחינתי זה עדיין 2012
הייתה לי התלבטות מי ייקח את המקום הראשון לבסוף החלטתי:
* THETA CAZABLANCA II
מדובר במכשיר כ"כ איכותי שזה כבר מפחיד.
המכשיר הזה לעולם לא יוכל להתיישן מכיוון שתמיד ניתן לשדרגו ע"י הוספת כרטיסים מהחברה.
(המטרה שלי בסופו של דבר היא כמובן CASA III HD) זה יבוא מתישהו בחיים.
בכל אופן ריטייל חו"ל לגרסת הבסיס 12,000$. שלי זה הדגם המשודרג שעלה הרבה יותר
http://search.babylon.com/imageres.php? ... bsrc=HP_ss
והראשון אך לא:
MISTRAL AUDIO SAG-500
הוא נבחר למקום ראשון קודם כל בגלל ביצועיו ושנית בגלל יחס עלות מול תועלת.
ה-SAGים אצלי רק לאחרונה באמת התעוררו לחיים והם נשמעים במיטבם בעיקר בגלל השידוך לאלקטרוניקה האיכותית.
רמקולים באמת טובים - אבל צריך עבורם תשתית לא קטנה.
עלות retail חו"ל 7200$.
http://www.bg-sound.co.il/pl_product~280~47~0.htm?x=1
http://www.mistralaudio.com/Saggita.html
אמנם השדרוג הבאמת הגדול בחיי:
נולדה לי בת שנייה מדהימה ומקסימה.
זה מבחינתי ה-שדרוג
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 18/01/2013 23:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
השדרוג הראשון שלי היה החלפת דירה לבית (סוף סוף יש מקום להכניס שדרוגים
)
וידאו: החלפת הסמסוג 42 הישנה שלי (6 שנים) ב 65ST50. תענוג אמיתי לעיניים.
אודיו: שנת 2013 תהיה שנת האודיו אצלי...
וידאו: החלפת הסמסוג 42 הישנה שלי (6 שנים) ב 65ST50. תענוג אמיתי לעיניים.
אודיו: שנת 2013 תהיה שנת האודיו אצלי...
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
נערך
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 17/01/2013 17:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
Utopia
-
opv
-
- חבר מביא חבר

קיפי,
קרא את חוקי השרשור, בלי דירוג אין שדרוג.
המטרה היא לא רשימת שדרוגים, המטרה היא דירוג, מקום ראשון שני וכ'.

קרא את חוקי השרשור, בלי דירוג אין שדרוג.
No place like home.......... Theater
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
מצטער, פספסתי את הפרט הזה.opv כתב:קיפי,
קרא את חוקי השרשור, בלי דירוג אין שדרוג.![]()
...
מקום חמישי - Peachtree Audio Nova, אינטגרייטד.
וואלה, שמעתי לפחות 10 מגברים עד שהגעתי למגבר המדהים הזה, שעבור מחירו מקבלים כל כך הרבה פיצ'רים,
וסאונד כל כך רומנטי שאם יש לכם זוג רמקולים נצילים במחיר הגיוני - לא מאמין שתצטרכו להסתכל לצדדים.
אחת הקניות הטובות שעשיתי, ואני שמח שנמכר לבן אדם טוב, אני באמת מקווה שהוא נהנה ממנו לפחות כמו שאני נהנתי, אפילו עם ה-Micro Utopia Be התוצאה הייתה טובה, ולהזכיר לכם - הוא עולה פחות מהסטנדים של הרמקולים.
מקום רביעי - רמקולי הסראונד: AXIOM QS3 V3.
מכוערים אחושילינג, כן... אך יכולת פיזור הצליל שלהם כל כך טובה, שהעדפתי להשאר עם 5.1 במקום 7.1.
ללא ספק צליל מדהים ונייטראלי יוצא מזוג הפלאים האלו, והמחיר שלהם אפילו לאחר ייבוא ומסים משאיר לכל המתחרים בתחום אבק.
מקום שלישי - Audio Analogue Maestro Settanta 2.0, אינטגרייטד.
כששמעתי אותו נגד מגבר דיגיטלי שהייתי אמור לרכוש במקומו, הבנתי שכיוונתי למקום הלא נכון.
המאסטרו מדורג כ-70w לצד, אולי נראה כמו מס' נמוך, חלקנו באים מעולם הרסיברים ששם הכל מדובר במאות ולא בעשרות,
אך כאן מדובר על כוח עצום להניע זוג רמקולים, אומנם הרמקולים שלי לא קשים להנעה ויורדים 'רק' עד 5.5 אום בשיא,
אך ניתן להרגיש בכוח העצום כשמוסיקה עוברת דרך הרמקולים, אומנם כרגע איני יכול להאזין דרכו למוסיקה כיוון שחסר לי DAC, אך כשהיה DAC זמני בביתי כשבדקתי את המגבר לצורך רכישה, התוצאה הייתה הדבר הכי טוב ששמעתי בחיי.
מקום שני - REL ACOUSTICS R-528, סאבוופר.
מדובר על חברה מוערכת הנמצאת בשורה הראשונה של חברות המתמחות בסאבוופרים בלבד.
ה-528 מתהדר בזוג וופרים של 12" , כאשר אחד אקטיבי ואחד פאסיבי - ע"פ הבנתי, הכוונה היא מציאת האמצע בין סאבוופרים 'פתוחים' (עם פורטים) וסאבוופרים עם תיבה סגורה.
המגבר מצויד במגבר 500w בטופולגית CLASS D.
גולת הכותרת כמובן הוא החיבור הייחודי ל-REL - כאשר אותו מחברים מהסאב עצמו לטרמינלי הרמקולים שמצויים במגבר המחובר לרמקולים, כך שהסאב יוכל להשתלב בצורה מושלמת עם שאר רכיבי המערכת.
נוסף על הכל - העיצוב החיצוני- ללא ספק הסאבוופר הכי יפה שיצא לי לפגוש (חוץ מסדרת ה-G של REL שלדעתי מרשימה יותר).
מקום ראשון - איך לא... Focal Micro Utopia Be, רמקולים מדפיים.
מדובר על זוג רמקולים מדפיים מסדרת העל של פוקאל, עם גנטיקה מהאבא - הגראנד אוטופיה.
"למה לי להשקיע כל כך הרבה על מדפיים כאפשר לרכוש רצפתיים מעולים בסכום?" - שאלה מצוינת, בוא תשמע.
נעזוב את מחיר הרמקולים עצמם בישראל, שעבר את ה-50,000 ש"ח לפני כ-5 שנים לפני שהוחלפו בדיאבלו אוטופיה,
ומחיר הסטנדים לבד היה כ-8,000 ש"ח - שבמחיר הזה בלבד אפשר לרכוש יופי של רמקול רצפתי ביד שניה.
ברמקול הזה אין חלק חזק, הוא בעצמו החלק החזק, עטוף באריזה קטנה שלפי הצליל שבוקע ממנה - כמעט מביס את חוקי הפיזיקה. למה רק "כמעט"? כי בכל זאת, מדובר במדפי - ולמרות שע"פ הנתונים היבשים הוא יורד עד 50Hz שזה מרשים עבור רמקול מדפי, רצוי לשדך לו סאבוופר אם רוצים למלא חלל גדול.
הקנייה הכי טובה שעשיתי בחיי.
Utopia
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
טוב זה השרשור הכי טוב והכי רע שהיה פה בשבועות האחרונים.
הכי טוב, כי באמת שאני מתענג על כל פוסט ופוסט, ומגי שאפו ענק לכל אחד ואחד מהמשתתפים עד כה!!!
הכי רע, כי הכי קרוב לשדרוג שהיה לי השנה זה לקחת מחר את הרמקול השמאלי שלי להאוזמן אחרי שהבן שלי נכנס בו עם האופניים והפיל אותו על הרצפה (ומייד פצח בזעקות "הרמקול דרס אותי!!!" - היה קשה לכעוס על החמודון הקטן, אבל ביקשתי יפה מאישתי שלא תדבר איתי לפחות איזה שלוש שעות כדי שאני ארגע...)
אבל אני מתנחם בזה שמתישהו בחודשים הקרובים אני אמצא דירה לעבור אליה, ואז יישאר רק לסגור את התקציב לשדרוג טוטאלי (ובתקווה שגם פנומנאלי!)
בברכת שנה טובה ומיטיבה לכל החברים!!!

נ.ב. השדרוג הכי מעניין שהיה לי השנה היה כונן קשיח היברידי ללפטופ המזדקן שלי - יש לו אלמנט SSD בנפח 4GB ואלגוריתם חכם שמעביר לאלמנט הזה את כל הקבצי מערכת שחלונות ניגש אליהם הרבה כדי שיהיה לו קל לשלוף אותם - פשוט עובד כמו חלום!
חוצמזה, ממש השבוע קיבלתי פופקורן A210 מחבר שעבר לבוקסי, ושידרגתי את האינטרנט ל-30 מגה, אז אחרי שאני אתקן את הרמקול המסכן שלי אני אתחיל להתפנק בסרטים באיכות אודיו/וידאו HD
הכי טוב, כי באמת שאני מתענג על כל פוסט ופוסט, ומגי שאפו ענק לכל אחד ואחד מהמשתתפים עד כה!!!
הכי רע, כי הכי קרוב לשדרוג שהיה לי השנה זה לקחת מחר את הרמקול השמאלי שלי להאוזמן אחרי שהבן שלי נכנס בו עם האופניים והפיל אותו על הרצפה (ומייד פצח בזעקות "הרמקול דרס אותי!!!" - היה קשה לכעוס על החמודון הקטן, אבל ביקשתי יפה מאישתי שלא תדבר איתי לפחות איזה שלוש שעות כדי שאני ארגע...)
אבל אני מתנחם בזה שמתישהו בחודשים הקרובים אני אמצא דירה לעבור אליה, ואז יישאר רק לסגור את התקציב לשדרוג טוטאלי (ובתקווה שגם פנומנאלי!)
בברכת שנה טובה ומיטיבה לכל החברים!!!
נ.ב. השדרוג הכי מעניין שהיה לי השנה היה כונן קשיח היברידי ללפטופ המזדקן שלי - יש לו אלמנט SSD בנפח 4GB ואלגוריתם חכם שמעביר לאלמנט הזה את כל הקבצי מערכת שחלונות ניגש אליהם הרבה כדי שיהיה לו קל לשלוף אותם - פשוט עובד כמו חלום!
חוצמזה, ממש השבוע קיבלתי פופקורן A210 מחבר שעבר לבוקסי, ושידרגתי את האינטרנט ל-30 מגה, אז אחרי שאני אתקן את הרמקול המסכן שלי אני אתחיל להתפנק בסרטים באיכות אודיו/וידאו HD
נערך לאחרונה על ידי epony ב 17/01/2013 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
השדרוג שלי :
מקום שלישי : HTPC Asrock VisionHT 321B, מעבד סנדי-ברידג', כונן BD, ו- SSD 128MB. קטן וחכם!
מקום שני : 10 מטר של כבלים VDH CS-122 לקדמיים+סנטר, חיבור BiAmp נתן לקדמיים דינמיות ומהירות שלא היו קודם (B&W 683) - מגניב!
מקום ראשון : סאב SVS PB-12 PLUS
פשט ענק! הסאונד מטריף, ואין אחד שלאחר שהוא רואה אותו לא אומר לי שאני מטורף
(תמונות אפשר לראות בקישור "הענק הגיע" בחתימה)
עריכה : הוספתי עוד שדרוגים ודירוגים
מקום שלישי : HTPC Asrock VisionHT 321B, מעבד סנדי-ברידג', כונן BD, ו- SSD 128MB. קטן וחכם!
מקום שני : 10 מטר של כבלים VDH CS-122 לקדמיים+סנטר, חיבור BiAmp נתן לקדמיים דינמיות ומהירות שלא היו קודם (B&W 683) - מגניב!
מקום ראשון : סאב SVS PB-12 PLUS
פשט ענק! הסאונד מטריף, ואין אחד שלאחר שהוא רואה אותו לא אומר לי שאני מטורף
(תמונות אפשר לראות בקישור "הענק הגיע" בחתימה)
עריכה : הוספתי עוד שדרוגים ודירוגים
נערך לאחרונה על ידי nirmv ב 17/01/2013 23:21, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
אז ככה:
מקום שלישי: רצפתיים b&w 684 שהחליפו רצפתיים של jbl - ההבדל מורגש בעיקר במוסיקה.
מקום שני: סנטר b&w htm62 שהחליף סנטר צעצוע של סרווין ווגה - שיפור עצום בדיאלוגים.
ובמקום הראשון מבחינתי השדרוג של השנה סאב של וולודיין cht-10q שלא החליף כלום אלא התווסף למערכת לאחר 15 שנה של שמיעת סרטים ללא סאב. אין לי תירוץ, לא יודע מה עבר לי בראש כשהחלטתי שהבאס מהקדמיים מספיק לי, ואני עכשיו בלופ חוזר של כל הסרטים שחטאתי להם בלי סאב
. פשוט הבדל תהומי!!
תכניות ל 2013:
טיפול בסראונד - הוספת 4 רמקולי בי או די פולאר להשלמת 7.1 (כרגע עם שני צידיים של JPW) עם נטייה חזקה מאוד לaxiom.
שידרוג רציני בתחום הדו ערוצי ע"י שרשור אינטגרייטד ונגן איכותי. כרגע הנגן הוא dvd של פיוניר והרסיבר הוא yamaha 667 שמשמש גם כ dac
מקום שלישי: רצפתיים b&w 684 שהחליפו רצפתיים של jbl - ההבדל מורגש בעיקר במוסיקה.
מקום שני: סנטר b&w htm62 שהחליף סנטר צעצוע של סרווין ווגה - שיפור עצום בדיאלוגים.
ובמקום הראשון מבחינתי השדרוג של השנה סאב של וולודיין cht-10q שלא החליף כלום אלא התווסף למערכת לאחר 15 שנה של שמיעת סרטים ללא סאב. אין לי תירוץ, לא יודע מה עבר לי בראש כשהחלטתי שהבאס מהקדמיים מספיק לי, ואני עכשיו בלופ חוזר של כל הסרטים שחטאתי להם בלי סאב
תכניות ל 2013:
טיפול בסראונד - הוספת 4 רמקולי בי או די פולאר להשלמת 7.1 (כרגע עם שני צידיים של JPW) עם נטייה חזקה מאוד לaxiom.
שידרוג רציני בתחום הדו ערוצי ע"י שרשור אינטגרייטד ונגן איכותי. כרגע הנגן הוא dvd של פיוניר והרסיבר הוא yamaha 667 שמשמש גם כ dac
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
זה לבד שווה מקום ראשון!!niguy כתב:אין לי תירוץ, לא יודע מה עבר לי בראש כשהחלטתי שהבאס מהקדמיים מספיק לי, ואני עכשיו בלופ חוזר של כל הסרטים שחטאתי להם בלי סאב. פשוט הבדל תהומי!!
...