Asafc כתב:תרשה לי לחדד פה כמה דברים:
המכשיר מגיע אוטומטית תומך בעברית, הוא יודע לקרוא אתרים בעברית ולקבל SMSים בעברית ללא כל התעסקות וללא תלות מאיפה קנית אותו.
כדי לכתוב בעברית תצטרך להוריד מקלדת תומכת שזה צעד פשוט ביותר וכשתראה את מבחר המקלדות הקיימות אתה תחליף את המקלדת שמגיעה ברירת מחדל עם המכשיר בכל מקרה.
כדי להציג תפריטים בעברית תצטרך להוריד אפליקציה בשם morelocale2 ולבצע צעד פשוט מאוד שלא מבטל אחריות. אפילו רוב החנויות מבצעות את הפעולה הזו בעצמם [כגון KSP]. שים לב שאומנם תהיה תמיכה בעברית אבל אין תמיכה ביישור לימין, זה זמין רק ברומים מקוסטמים [שאני מבין שאתה לא מעוניין להתעסק אתם]
אתה יכול להתקשר לKSP אילת או להזמין דרך האתר שלהם גם מכשירים שלא במלאי, הם ייצרו אתך קשר ויעשו לך הזמנה מיוחדת, ייקחו את האשראי שלך כפיקדון [100 שקלים במידה ותבטל את העסקה או לא תגיע לאסוף את המכשיר]
שים לב שכדי לרכוש בסניף שלהם עם האשראי שלך תצטרך להגיע בעצמך. הם מחייבים רק את מי שנמצא מולם ורושמים את ההזמנה על שמו כך שאם אתה מתכנן שמישהו אחר יבצע את ההזמנה בשבילך - המידע הזה קריטי.
אשמח לענות על שאלות נוספות
...
אסף,
רוב תודות על תשובה מאוד מאוד מפורטת ומעמיקה!!!
בוא נגיד וקניתי בארץ מכשיר עם ממשק/תפריט שהוא באנגלית,
1. כל שאצטרך לעשות הוא להתקין את האפליקציה וזהו? הכל יהפוך להיות בעברית?
2. מקלדת בעברית להוריד ולכתוב בעברית אני מבין זאת לא בעיה,
3. נכון, אני לא ממש מעוניין להתעסק עם רומים וכו', אז במידה והתקנתי את האפליקציה ויש לי עברית וכן מקלדת עברית, עדיין תהיה לי בעיה של סמן שהוא יהיה בצד שמאל ולא ימין? איך זה בא לידי ביטוי? בכתיבת SMS בעברית? זה באמת מפריע למשהו?
4. סניף KSP אילת לא שולח אני מבין את המכשיר, נכון? אצטרך להגיע במיוחד לאילת לאסוף אותו?
תודה רבה על הכל, מעריך זאת מאוד!