טוב, 5 טלוויזיות זה כבר דיי הזוי....ספק הטלוויזיות לא שאל שאלות, מי מה??
מילא הוט, הם בטח שלחו לך טכנאי בלי אפילו להטריח אותך באיבחון, הם כבר מכירים את התקלה היטב אבל הייתי מצפה שספק הטלויזיות קצת יתמרמר...
למה בדיוק אתה מתכוון שאתה כותב "קפיצת מתח חשמל"? איך אתה יודע שהיתה 'קפיצה'? החשמל נפל בבית?
האם יש בעיות חשמל בבית מלבד התקריות הנ"ל?
אגב, לי זה גם קרה עם ממיר HD רגיל.
לרדת מהHD בכלל נראה לי מוגזם אלא אם אתה באמת לא מסוגל לעמוד במחירי Yes.
תודה,
קפיצת מתח חשמל = הייתי לי בעיה עם המדיח כלים שלי שגרם לנפילת הפיוז שלו ולהורד המתח הראשי בבית (מה שמצחיק הוא שהטלוויזיה והמדיח בכלל לא נמצאים על אותו פאזה.
אבל כל פעם שזה קרה זה שרף לי את הטלוויזיה וגם את הממיר, לפעמים שרף רק את הכניסת HDMI אליו הממיר היה מחובר, לפעמים את כל הכניסות HDMI, לפעמים הרס לי את הצבע ולפעמים כל הטלוויזיה לא נדלקה יותר.
היתה לי אפילו מקרה שבאותו יום שקיבלתי בחזרה את הטלוויזה מתיקון היא שוב נהרסה לי.
חברת הטלוויזיות (FUJICOM) היו בסדר גמור ולא שאלו שאלות , פשוט באו , בהתחלה החליפו לי ישר לטלוויזיה חדשה ובפעמים האחרונות שלחו למעבדה לתיקון.
לאחרונה קניתי טלוויזיה חדש LG תלת מימד מעולה וכמובן לפני שבוע הפסיקה לעבוד ביחד עם הממיר.
לעניין המעבר ל"יס" - בהוט אני משלם 300 ש"ח לטריפל, כל התחנות פתוחות, אינטרנט 100 מגה וטלפון ללא הגבלה, כאשר ב"יס" רק על הטלוויזיה רוצים 285 ש"ח וזה לפני אינטרנט וטלפון - קצת מוגזם לא???
בכל מקרה מחר אמור להגיע אלי הטכנאי של הוט, מה אתה מציע לעשות?
כל פעם שנשרפת הטלויזיה, מן הסתם אין אפשרות לראות בה (או לראות גרוע לכל היותר)
ליצור קשר עם הוט/חברת הטלויזיה
לקבוע טכנאי להתקנה של הטלויזיה/ממיר או לאסוף את זה בעצמך (ובמקרה של טכנאי סביר להניח שזה בטווחי שעות)
וחוזר חלילה..
גם זמן זה כסף
בתכלס הפתרון הכי "נוח" במרכאות כפולות ומכופלות זה לריב עם השימור שלהם שידאגו להביא לך HD ישן (לא מקליט, אבל פחות בעייתי מהמג'יק HD)
שלום,
אצלי עדיין לא נשרף שום דבר, אבל אולי כדאי להקדים תרופה למכה.
לכן, מספר שאלות:
1. האם בחברת "הוט" מודעים בכלל לבעיה זו, ולא יתייחסו אליי כמו אחד שנפל מהירח, כאשר אבקש רכיב כזה?
2. האם ה- isolator לא אמור להתחבר אחרי הממיר, ולפני הכניסה למכשיר הטלוויזיה או לרסיבר?
3. האם הפתרון באמת מונע את הנזק, או שגם זה בעירבון מוגבל?
4. מהן העלויות הכרוכות בהתקנת הרכיב?
תודה
bariko,
2. לא. זה לפני הממיר.
3. בערבון מוגבל.
4. אפס עלות.
ארונוביץ, לכניסת הכבלים הארקה משלה, וייתכן שיש אצלך הפרשי הארקות הגורמים לרגישות הגבוהה לנפילות חשמל.
isolator יותר נועד למנוע בעיות של זמזום בסאונד והפרעות על התמונה (קורה בעיקר בחיבורים אנלוגיים למגבר) הקורה כתוצאה מהפרשי הארקות, אבל הוא יכול בהחלט לעזור.
jagheadg צודק, בהחלט כדאי לבדוק את חיבורי החשמל אצלך בבית.
לקבוע טכנאי להתקנה של הטלויזיה/ממיר או לאסוף את זה בעצמך (ובמקרה של טכנאי סביר להניח שזה בטווחי שעות)
וחוזר חלילה..
גם זמן זה כסף
בתכלס הפתרון הכי "נוח" במרכאות כפולות ומכופלות זה לריב עם השימור שלהם שידאגו להביא לך HD ישן (לא מקליט, אבל פחות בעייתי מהמג'יק HD)
...
הי
אצלי זה קרה עם ממיר HD רגיל...לא ברור מה 'פחות בעייתי' בו.
דורון.
וחוזר חלילה..
גם זמן זה כסף
...
הי
אצלי זה קרה עם ממיר HD רגיל...לא ברור מה 'פחות בעייתי' בו.
דורון.
...
הוא נחשב ליותר יציב מהמג'יק HD, לא רק בקטע של החשמל. אבל רוב הת'רדים שראיתי עם שריפת ציוד HD היו עם המג'יק HD
סליחה על ההקפצה
לתומי החלפתי כניסה ברסיבר denon x2000 לאחר שממיר מגיק hd לא עבד . כעת הכניסה השנייה של הרסיבר לא עובדת ... לאחר חיפוש הבנתי שזאת אותה תקלה.
יש פתרון לנושא ? לא אסתכן ואשרוף עוד כניסה .. וקצת לא קשור לנושא, האם אפשר לתקן את הכניסה ה״שרופה״ ברסיבר?
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
אשמח אם תעזרו לי , למי שהתקלה הזו קרתה לו בבקשה תגישו תלונה באתר של המועצה לצרכנות .
ישנם מקרים שהמועצה לצרכנות תובעת בשם אנשים והיא תעזור לנו .
מצ"ב קישור לאתר של המועצה לצרכנות . http://www.consumers.org.il/