למישהו עוד יש בעיה עם NETLOAD ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

Hertz33 כתב:רכשתי מנוי חדש מסודר. שלחתי להם מייל אבל עוד לא קיבלתי תשובה. קשה לי להאמין שהם יסדרו את זה כי כאמור הבן אדם שרכשתי ממנו כנראה מכר לכמה אנשים אותו שם משתמש וסיסמא.
...
אני לא מבין , איך רכשת מריסיילר ? הרי הריסיילר בארץ לא יכול לספק את הסחורה (ד"א הוא מתעלם ממני ולא מחזיר לי את ה150 ש"ח ששילמתי)
אז מהיכן קנית ?

Hertz33 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

מריסיילר בארהײב. שילמתי בויזה וקיבלתי קוד להכניס באתר של נטלואד. כמו הקוד מתנה שהם נותנים רק ל90 יום. הכל עבד יפה חצי יום ושוב סגרו לי את המנוי כי כביכול אני נתתי את הסיסמא ושם משתמש שלי לעוד אנשים.
"על החתום...."

Jackel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442

שליחה

אני רכשתי דרך הריסיילר הראשון שמופיע באופציה ה"ישראלי" : http://www.downloadnolimit.com
כמובן שיקר יותר אך בימים טרופים אלו, נראה לי כי אין ברירה. מה שפחות אהבתי הוא תשלום ישיר דרך כרטיס האשראי אפילו ללא mastercard securecode
נראה קצת מסוכן!!
סתם לידע כללי: גם אני נפלתי לאותו נבלת אדם מאי-ביי (mmohemmed ??)
אני מבין כי אין טעם לפתוח תלונה באי-ביי, הא?
בנוסף, שמתי לב כי עוד ועוד אתרים נחסמים לתשלום בכרטיס אשראי (אפילו ישיר), אתרים שבעבר שילמתי ללא כל בעיה, מדוע זה קורה?
Today is a good day to be a great day

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

ואללה נחמד, היום יש להם ריסיילר חדש , כשהראשון מחזיק עד עכשיו בכסף שלי , ואני מפחד לתת לעוד ריסיילר כי אני לא רוצה להדפק עוד פעם .
חשבלקך , תעדכן בבקשה בשרשור הזה אם יש לך בעיות

Hertz33 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

עם הריסיילר לא היית בעיה. קיבלתי את הקוד ל90 יום וכשנרשמתי באתר גם קיבלתי קוד מתנה ל14 יום. הבעיה שאחרי חצי יום שימוש שוב נחסם לי החשבון. אני רשמתי כמה מיילים זועמים לNETLOAD ותרם קיבלתי תשובה.
"על החתום...."

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”