חווית קניה עגומה בבאג (GalaxyS3 )

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

נו? יש חדש? :מבולבל:

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219

שליחה

שימי להם את הפוסט הזה בדף בפייסבוק, יותר טוב מכל תביעה

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

ושניה אחרי זה הם ימחקו את זה משם... :(
מה הטעם?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

כמה שהמקרה מצער האשמה פה היא עליך, קנית מכשיר באלפי שקלים ולא טרחת ללחוץ חצי שניה על כפתור ההדלקה בשביל לראות שהכל בסדר ועובד (ועוד את אומרת שהקופסה הייתה פתוחה)? וזה בזמן שאת יודעת שתתני אותו לבן שלך רק שלושה שבועות אחרי

איך את מצפה שהם ידעו שאת לא באמת דפקת אותו\הפלת אותו או כל דבר אחר, ואותו דבר לגבי השופט, תזכרי שאת חיה בישראל ולא בארצות הברית או אירופה, סיפורים כאלה ואחרים החנויות שומעות בלי סוף
ו-yebous

מה זה השטויות האלה שלשופטת יש שכל ישר שהמכשיר לא נשבר כל כך מהר? אתה יכול לשבור אותו אחרי שעתיים בדיוק כמו שאתה יכול לשבור אותו אחרי שנתיים מה בדיוק ההבדל? למה זה עשוי פלדה?

בסופו של דבר עוד יכולים לדרוש ממך לשלם הוצאות משפט, ואת תשלמי גם את העורך דין שלך וגם את שלהם, שלמי להם 700 שח תקני את המכשיר ותלמדי שפעם הבאה שקונים מכשיר באלפי שקלים לא משאירים אותו מכובה שלושה שבועות

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

כמה דברים
א. פורסם פה טלפון של "מנהלת שירות" - זהו מספר שלפי מה שאני מבין מהאתר של באג פרטי לכל דבר, אין לאותו בחור שפרסם אותו שום זכות לפרסם בגלוי לפני כולם ללא רשות, לכן שווה לערוך את הודעתו.
ב. מוצר שנרכש באלפי שקלים השכל הישר אומר שהלקוח בודק אותו שאכן הכל כשורה ולא מניח אותו כפי "שנקנה" בארון במשך חודש כמתנה... אין כאן שום יכולת לדעת אם המוצר לא ניזוק ע"י הלקוחה שלא במכוון...
ג. מוצרים פתוחים לפי החוק ברים למכירה כי הרי החוק אומר חד משמעית שמוצר בר להחזרה עד 14 יום מקנייתו וכל עוד שלא חובר לחשמל/מים/גז והוא באריזה מקורית ושלמה - השאלה האם היה כאן מוצר שרק נפתח להראות ללקוח אחר שהתעניין או מוצר שלקוח קנה והחזיר ואם כך המקרה הרי שהמוצר היה צריך להבדק מכל הצדדים לפני חזרתו למדף ובכדי לראות שהוא עומד במדיניות לפי חוק.. האם כך היה המקרה?

אי אפשר לדעת מי שבר את המוצר ובטח שבטח לא אחרי פרק זמן כה ארוך
תביעה מצד הלקוחה יהיה פה סיכון כפי שנאמר שהיא תנזק יותר מ-700 שקלים.
לדעתי כן יש מקום לתקן את המסך במחיר המוצע ולבדוק להבא וזה רלוונטי מכל חנות בה רוכשים את המוצר במעמד הקנייה כדי לא להגיע למצב עגום זה.

נ.ב. אין שום סיבה לעניות דעתי שהרשת שהיא המשווק צריכה לחטוף בראש ולשלם את מלוא התיקון בעבור הלקוחה באם זו אשמתה או לא...
כן באו לפי דבריה ולפנים משורת הדין ורוצים להחליף לה את המסך ב-700 שקלים בלבד, אזי שאת כל שארית התיקון הרשת סופגת, זו לא הודאה באשמה אלא תודעת שירות גבוהה ועל זה מגיע לרשת באג שאפו ענק.. חבל שאיש לא קרא בין השורות וישר זרק לכלוך באוויר לא צריך להכליל מקרים עברו באם צדקו או לא צדקו ולהשליכם ישירות על מקרה זה בלי לשמוע את הצד האחר - אם הייתה פונה בפייסבוק מניסיון כי אני עוקב שמה אזי שהייתה מקבלת מענה והפוסט שלה ממש לא היה נמחק כפי שנאמר פה אלא נשאר שם כמו כל פוסט אחר.

מקווה שהסתדרת בכל מקרה והכל על הצד הטוב ביותר, מאחל לילדך להתחדש, אחלה מכשיר! (Y)

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

עד כמה שהסיפור פה עגום ולא משנה מי אשם, באג עשו פה מעל ומעבר.
ביקשת שיפתחו לך את המכשיר בחנות כדי לראות שהוא תקין ופתחו אותו, הצעת המחיר לתיקון שקיבלת היא מעולה - אני החלפתי מסך שנשבר וזה עלה לי 1100 ש"ח וזה הכי זול שמצאתי. 700 ש"ח לפי דעתי זה פחות ממחיר עלות של הרכיבים.

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638

שליחה

אין לי פייסבוק, מישהו יכול לוודא התארגנות לקוחות זועמים עם חוויה דומה (בעמוד של באג, או ששם זה נמחק)?

moshes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194

שליחה

השרות של באג לא טוב אפילו גרוע מאד.
הפתרון היחיד זה להפסיק לקנות בבאג. אני אתם גמרתי לתמיד
במקרה שלי פרסמתי בפייסבוק שלי וגם בפייסבוק של באג.
כלום לא עזר.
מהמקרה הפרטי שפורסם כאן ומניסיון של המקרה שלי למדתי דבר אחד - תמיד לקבל אחריות
של היבואן או היצרן הרשמי של המוצר אפילו שהדבר יקר יותר ולא להסתפק באחריות של החנות.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”