חימום מים על גז במקום בוילר חשמלי
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני חייב לעדכן שהוריי עשו בדיקה של הצנרת בגלל בעיות לחצים שהיו בלי קשר למה שאמרתי לגבי המערכת, והפלא ופלא, בניגוד למה שכתבתי קודם, שתי מקלחות בו זמנית בכיף ובקלות! 
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אז ככה לכל דבר יש את הצד החיובי והצד השלילי
אכן מבחינת נוחות אין כמו מערכת גז... ישנן מערכות גז (כמו שהיתה אצלי) שמשמשות כמשלימות לדוד השמש משמע המים החמים מדוד השמש מגיעים למערכת ואם הם לא מספיר חמים המערכת מחממת.
מחיר הגז נמוך ממחיר החשמל.
עד פה היתרונות
החיסרון הראשי מתנקז ללהקת הפינק פלוייד!!
דיסק של פינק פלוייד אורך כמעט שעה והבן שלי היה נכנס למקלחת ומפעיל את הדיסק של הפינק פלויד ולא יוצא מהמקלחת עד שהדיסק היה מסתיים.
בשלב מסויים היה לו ממש קשה לעמוד תחת המיים שעה שלמה אז הוא הכניס כיסא למקלחת והיה יושב תחת המיים הזורמים עד לסיום הדיסק.
חשבון הגז שלי באותה תקופה הרקיע שחקים ואני עמדתי בפני פשיטת רגל בגלל המקלחות הללו.
ניסינו לשכנע אותו לשים דיסק של החיפושיות (חצי מהזמן בערך) אבל לא היה עם מי לדבר .... אין כמו מקלחת עם הפינק פלוייד!!
תכלס עברתי לאחר שנה חזרה לדוד החשמל הבזבזני אבל עם שמונים ליטר מקסימום למקלחת.
בסה"כ המעבר היה מוצדק כלכלית!
היום שהוא כבר חמור גדול אנחנו שוקלים מאוד ברצינות לחזור לחימום הישן והטוב.
אכן מבחינת נוחות אין כמו מערכת גז... ישנן מערכות גז (כמו שהיתה אצלי) שמשמשות כמשלימות לדוד השמש משמע המים החמים מדוד השמש מגיעים למערכת ואם הם לא מספיר חמים המערכת מחממת.
מחיר הגז נמוך ממחיר החשמל.
עד פה היתרונות
החיסרון הראשי מתנקז ללהקת הפינק פלוייד!!
דיסק של פינק פלוייד אורך כמעט שעה והבן שלי היה נכנס למקלחת ומפעיל את הדיסק של הפינק פלויד ולא יוצא מהמקלחת עד שהדיסק היה מסתיים.
בשלב מסויים היה לו ממש קשה לעמוד תחת המיים שעה שלמה אז הוא הכניס כיסא למקלחת והיה יושב תחת המיים הזורמים עד לסיום הדיסק.
חשבון הגז שלי באותה תקופה הרקיע שחקים ואני עמדתי בפני פשיטת רגל בגלל המקלחות הללו.
ניסינו לשכנע אותו לשים דיסק של החיפושיות (חצי מהזמן בערך) אבל לא היה עם מי לדבר .... אין כמו מקלחת עם הפינק פלוייד!!
תכלס עברתי לאחר שנה חזרה לדוד החשמל הבזבזני אבל עם שמונים ליטר מקסימום למקלחת.
בסה"כ המעבר היה מוצדק כלכלית!
היום שהוא כבר חמור גדול אנחנו שוקלים מאוד ברצינות לחזור לחימום הישן והטוב.