האם יש כיום פלזמה בעלת תאורה חזקה ובוהקת כמעט כמו של לד?
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
-
Stookza
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
אבי תודה על ההסבר. אז לפי מה שהבנתי ממך רמת הניגודיות, והתאורה הכללית בGT50 היא בכמה רמות יותר גבוהה וחזקה מפלסמות אחרות? גרמתי לי עכשיו להיות יותר בהתלבטות מה לעשות אם מה שיש לי.האם אתה מוכן למכור את הGT50 שלך? וכמה זמן יש לך אותה? היית מוכן לעשות החלפה ללד 50ES6200 +תוספת תשלום?
לגבי : [אני רק יכול לספר לך כי הלבן יכול להכאיב אפילו בחדר אפלולי, ורק הודות למנגנון ECO (שניתן לכבות)
המתאים את תאורת המסך לתנאי הסביבה, התמונה נעימה יותר לצפייה. ]
אין לי אף פעם בעיה עם זה ואני מעדיף תמונה כמה שיותר בוהקת ומסנוורת, על אחת כמה וכמה בפלזמה שהתמונה בה גם ככה כהה, ולכן צריך לכבות את מנגנון הECO לגמרי. כי כמו שאמרת צפיה בסופות שלג בפלזמה נראית כמו מבעד למשקפי שמש או תלת מימד בהשוואה ללד. ושאני רואה תמונה יחסית כהה וחשוכה אז נראה לי כמו תקלה ומה שבא לי לעשות זה פשוט לתת צ'פחה לטלויזיה שתחזור סופסוף להידלק במלוא תאורתה.
לגבי : [אני רק יכול לספר לך כי הלבן יכול להכאיב אפילו בחדר אפלולי, ורק הודות למנגנון ECO (שניתן לכבות)
אין לי אף פעם בעיה עם זה ואני מעדיף תמונה כמה שיותר בוהקת ומסנוורת, על אחת כמה וכמה בפלזמה שהתמונה בה גם ככה כהה, ולכן צריך לכבות את מנגנון הECO לגמרי. כי כמו שאמרת צפיה בסופות שלג בפלזמה נראית כמו מבעד למשקפי שמש או תלת מימד בהשוואה ללד. ושאני רואה תמונה יחסית כהה וחשוכה אז נראה לי כמו תקלה ומה שבא לי לעשות זה פשוט לתת צ'פחה לטלויזיה שתחזור סופסוף להידלק במלוא תאורתה.
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
אתה יכול לצפות ב-GT אצל החברים מארמגדון או בחנות מתמחה אחרת ולהתרשם בעצמך מעוצמת התאורה.
להערכתי לא תתאכזב. מסך באמת יוצא מהכלל.
להערכתי לא תתאכזב. מסך באמת יוצא מהכלל.
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
Stookza,Stookza כתב:אבי תודה על ההסבר. אז לפי מה שהבנתי ממך רמת הניגודיות, והתאורה הכללית בGT50 היא בכמה רמות יותר גבוהה וחזקה מפלסמות אחרות? גרמתי לי עכשיו להיות יותר בהתלבטות מה לעשות אם מה שיש לי.האם אתה מוכן למכור את הGT50 שלך? וכמה זמן יש לך אותה? היית מוכן לעשות החלפה ללד 50ES6200 +תוספת תשלום?
אין לי אף פעם בעיה עם זה ואני מעדיף תמונה כמה שיותר בוהקת ומסנוורת, על אחת כמה וכמה בפלזמה שהתמונה בה גם ככה כהה, ולכן צריך לכבות את מנגנון הECO לגמרי. כי כמו שאמרת צפיה בסופות שלג בפלזמה נראית כמו מבעד למשקפי שמש או תלת מימד בהשוואה ללד. ושאני רואה תמונה יחסית כהה וחשוכה אז נראה לי כמו תקלה ומה שבא לי לעשות זה פשוט לתת צ'פחה לטלויזיה שתחזור סופסוף להידלק במלוא תאורתה....
1. לא מוֹכר, אין שום דבר שם בחוץ בגודל "50 שטוב בעיניי יותר, לא בפלזמה ולא ב-LED.
2. רכשתי אותה בראשית השנה (העברית).
3. עצמת ההארה של הפלזמה גבוה מזה של דורות קודמים של מסכי פנסוניק, בוודאי שצבע הלבן שולט במסך.
4. סנוור מהמסך זה פונקציה של התאורה בסביבת הצפייה שלך.
תדליק נורת ליבון 100W בחדר חשוך ולא תוכל להביט בה, בחוץ ביום שמש היא תראה עמומה.
5. כאשר המסך מכויל רמות הלבן מגיעות לכ-200cd/m2 אבל אני מניח שעבורך כיול מדויק יהיה פחות קריטי ואז מדדתי בפועל (מצב normal ב-100% קונטרסט, שאגב לא גורם למסך לרוויה) רמות הנושקות ל-300cd/m2 שזה מבחינתי חסר תקדים בפלזמה
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon