מבצע אכיפה של אגרת הטלוויזיה: מה עושים?
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
1) לבטל מיידית את האגרה במתכונתה הנוכחית
2) בכדי לא לותר על המס הזה ... יחוייב כל עובד במדינה (עד גיל פנסיה) במס תקשורת או בכל שם חרטא אחר של 20 שח לחודש שינוכה דרך השכר , אני מניח שנגיע כך לסהכ הגביה הנוכחי.
3) כך נשלם פחות בסהכ וכולם יצאו מרוצים (פחות או יותר)
2) בכדי לא לותר על המס הזה ... יחוייב כל עובד במדינה (עד גיל פנסיה) במס תקשורת או בכל שם חרטא אחר של 20 שח לחודש שינוכה דרך השכר , אני מניח שנגיע כך לסהכ הגביה הנוכחי.
3) כך נשלם פחות בסהכ וכולם יצאו מרוצים (פחות או יותר)
- Ax5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
לסגור את כל מנגנוני הגביה , עו"ד, עלות מבנים, "השוחטים" , המוצאים לפועל וכד' וע"י זה נחסוך את כל מה שלמעשה גובים (כל אחד לוקח 50% ממה שמצליח לגבות) מה נשאר ???
אם יוסיפו 10 ש"ח לכל משתמש ב -HOT או YES אף אחד לא ירגיש ויהיה איזון בכ - 80% לגבי מי שלא מחובר ברגע שקונה טלוויזיה או עידן אוטומטי יכנס למשלמים (למעשה כבר משלמים בעונש לראות את הרמה !!!!! )
אם יוסיפו 10 ש"ח לכל משתמש ב -HOT או YES אף אחד לא ירגיש ויהיה איזון בכ - 80% לגבי מי שלא מחובר ברגע שקונה טלוויזיה או עידן אוטומטי יכנס למשלמים (למעשה כבר משלמים בעונש לראות את הרמה !!!!! )
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אנשים לא אוהבים להוציא מכיסם אף פעם למיסים , זאת למרות שגם גובה השכר וגם המיסים נגזרים מהיותנו חברה ומתוגמלים לפי ערכיה. הערכים שקובעים את הכנסתנו , מי ישלם מיסים , כמה וכיצד יושקעו - משתקפים במידה רבה בבחירת הנציגים שאנחנו שולחים לכנסת.
אגב, אלה שמוכנים היו בשמחה לשלם לשירות דומה לזה של הביביסי , שידעו שהבריטים משלמים יותר אגרה מבישראל וגם הם מקטרים עליה - לפחות כמו הישראלים.
אגב, אלה שמוכנים היו בשמחה לשלם לשירות דומה לזה של הביביסי , שידעו שהבריטים משלמים יותר אגרה מבישראל וגם הם מקטרים עליה - לפחות כמו הישראלים.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה כמה הרשויות הישראליות חכמות על שומרי חוק יהודים כמו שכאן בפורום.
מעניין שאף אחת מהן (משטרה, מד"א, רשויות ממשלתיות) לא רוצה להתעסק עם המגזר הערבי. אני רוצה לראות את
הפקחים האלה נכנסים לכפרים ומנסים לגבות משהו מהם.
מעניין שאף אחת מהן (משטרה, מד"א, רשויות ממשלתיות) לא רוצה להתעסק עם המגזר הערבי. אני רוצה לראות את
הפקחים האלה נכנסים לכפרים ומנסים לגבות משהו מהם.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
בשום אופן לא לחייב על DTT!Ax5 כתב:לסגור את כל מנגנוני הגביה , עו"ד, עלות מבנים, "השוחטים" , המוצאים לפועל וכד' וע"י זה נחסוך את כל מה שלמעשה גובים (כל אחד לוקח 50% ממה שמצליח לגבות) מה נשאר ???
אם יוסיפו 10 ש"ח לכל משתמש ב -HOT או YES אף אחד לא ירגיש ויהיה איזון בכ - 80% לגבי מי שלא מחובר ברגע שקונה טלוויזיה או עידן אוטומטי יכנס למשלמים (למעשה כבר משלמים בעונש לראות את הרמה !!!!! )...
- amirn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1067
אם לא שילמת עד היום (והיתה לך טלויזיה ולא גרת עם מישהו שמשלם אגרה) אתה אמור לשלם 7 שנים אחורה (יש התיישנות) + קנסות - להערכתי כ-4000 ש"ח.kingikra כתב:שורה תחתונה, אם אני רוצה להתחיל לשלם ממחר, מה אני אמור לעשות? האם יתנו לי לשלם בשקט או שיתחילו לחנוק אותי ולחקור לי את הצורה?...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
uris כתב:1) לבטל מיידית את האגרה במתכונתה הנוכחית
3) כך נשלם פחות בסהכ וכולם יצאו מרוצים (פחות או יותר)...
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
ושוב יצרת חלוקת נטל לא שוויונית. אז דתיים שכן יש להם טלוויזיה, למשל, לא יישלמו?uris כתב:1) לבטל מיידית את האגרה במתכונתה הנוכחית
3) כך נשלם פחות בסהכ וכולם יצאו מרוצים (פחות או יותר)...
בלי להיכנס לפוליטיקה בבקשה....
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
תושבה
קיים סיכוי שיבואו אתך להסדר על-פיו תשלם את הקרן 4 שנים אחורה* ללא הריבית והקנסות וזאת בתמורה לחתימה על הוראת קבע בכרטיס אשראי לתשלום עתידי.kingikra כתב:שורה תחתונה, אם אני רוצה להתחיל לשלם ממחר, מה אני אמור לעשות? האם יתנו לי לשלם בשקט או שיתחילו לחנוק אותי ולחקור לי את הצורה?...
* פחות מ- 4 שנים אחורה אם תצליח להוכיח שהמכשיר בחזקתך פרק זמן פחות מזה.
אבל תמיד קיים הסיכוי שהם ידרשו גם את הריבית והקנסות.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אז אולי כדאי לי לחכות עד שאני אקנה טלויזיה חדשה ואז לדווח, לא?
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

לא!
הם שואבים מידע מחברות הלוויין והכבלים. המידע הזה יכול לספק להם מדד שאכן יש לך מכשיר בבית ואף כמה זמן יש לך אותו (או כל מכשיר אחר).kingikra כתב:אז אולי כדאי לי לחכות עד שאני אקנה טלויזיה חדשה ואז לדווח, לא?...
לא נראה לי שיש אפשרות להתחמק מזה הפעם היות והם פתחו באסטרטגיה נחושה להגדיל את מספר המשלמים.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
איך הם בכלל שולחים? לפי מה? אף פעם לא קיבלתי תדרישה לתשלום...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

תשובה
הם מגיעים לבעל המכשיר בכמה דרכיםmp3lll כתב:איך הם בכלל שולחים? לפי מה? אף פעם לא קיבלתי תדרישה לתשלום......
1. בעת רכישת מכשיר חדש בעל החנות מחויב להעביר דיווח לרשות.
2. כאשר נרשמים כ- נשואים במשרד הפנים.
3. רשימות המועברות ע"י ספקי טלוויזיה רב ערוצית (בתהליכי חקיקה)
4. בעת רכישת ממיר DTT (כמו רכישת מכשיר TV חדש)
5. שטינקרפון (הלשנה)
לציין רק שיש בעלי חנויות שלא מקפידים על הנוהל.
החוק מחייב אותך האזרח לדווח לרשות ברגע שאתה הבעלים של מכשיר.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
Brendan
פשש איזה שליטה.... תודה.
פשש איזה שליטה.... תודה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

תרגיל מלוכלך
אגב, פעם הם הוציאו לפועל תרגיל לא חוקי במגזר הערבי. הם פרסו מחסום בתוך כפר ערבי ועצרו באופן אקראי רכבים ודרשו מהנהגים שלא שילמו אגרה לשלם אותה במקום או שהם מחרימים את הרכב. לצורך התרגיל הם שכרו מכונית גרר שעמדה קרוב לנקודת המחסום וזאת בכדי שזה יהווה גורם הרתעתי.
היזהרו מתרגילים כאלה!
היזהרו מתרגילים כאלה!
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
עד לפני זמן מה היו שולחים מכתב ובו בקשה לשלם, ע"פ מספר השנים שיש ברשותי טלוויזיה.
אם שנה אחת, כך וכך,
אם שנתיים, כך וכך...
משום מה אני כבר לא מקבל אותו.
חבל אי אפשר ליזום אותו שוב.
הייתי משלם שנה אחת אחורה,
ומאותו רגע ממשיך לשלם כל שנה.
איך ניתן שישלחו אותו שוב..?
אם שנה אחת, כך וכך,
אם שנתיים, כך וכך...
איך ניתן שישלחו אותו שוב..?
...
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי שהדרך היחידה זה לפנות אליהם ישירות. כמו שכתוב בכתבה - למנוע שהמצב יגיע למשרד עוכרי דין. מול הרשות עוד אפשר לבצע משא ומתן אבל מול משרדי העו"ד זה בלתי אפשרי והם תמיד מנפחים את הסכום לתשלום שיכלול לא רק את הריביות והקנסות אלה גם את שכ"ט שלהםGiliboy כתב:עד לפני זמן מה היו שולחים מכתב ובו בקשה לשלם, ע"פ מספר השנים שיש ברשותי טלוויזיה.
אם שנה אחת, כך וכך,
אם שנתיים, כך וכך...
איך ניתן שישלחו אותו שוב..?...
פשוט פנו לרשות, הסבירו את המצב, נסו להגיע אתם להסדר ותבלעו את הגלולה המרה. אין מה לעשות. (לפחות עד אשר ישנו את החוק)
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Re: לא!
אולי עשיתי מנוי לכבלים כי הממיר שלהם מאוד אסטתי לי בסלון?Brendan כתב:הם שואבים מידע מחברות הלוויין והכבלים. המידע הזה יכול לספק להם מדד שאכן יש לך מכשיר בבית ואף כמה זמן יש לך אותו (או כל מכשיר אחר).kingikra כתב:אז אולי כדאי לי לחכות עד שאני אקנה טלויזיה חדשה ואז לדווח, לא?...
לא נראה לי שיש אפשרות להתחמק מזה הפעם היות והם פתחו באסטרטגיה נחושה להגדיל את מספר המשלמים....
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: לא!
אני לא חושב שזה יעמוד במבחן בית המשפט.kingikra כתב:אולי עשיתי מנוי לכבלים כי הממיר שלהם מאוד אסטתי לי בסלון?Brendan כתב:הם שואבים מידע מחברות הלוויין והכבלים. המידע הזה יכול לספק להם מדד שאכן יש לך מכשיר בבית ואף כמה זמן יש לך אותו (או כל מכשיר אחר).kingikra כתב:אז אולי כדאי לי לחכות עד שאני אקנה טלויזיה חדשה ואז לדווח, לא?...
לא נראה לי שיש אפשרות להתחמק מזה הפעם היות והם פתחו באסטרטגיה נחושה להגדיל את מספר המשלמים.......