מחפש אוזניות - לאחר טראומת BEATS SOLO.
- FOXY
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
תתחדש 
-
Red-hell
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
היי היי אני התגייסתי לי בשלהי 2010.. כבר אי אפשר לקרוא לי צעירeyali כתב:קניתי עכשיו את האוניות של סוני mdr v55 b/r
לא שמעתי אותם אבל קניתי לפי הביקורות למשל זאת
http://m.youtube.com/#/watch?v=D-20Y3gI ... ICyk&gl=IL
נראה לי שיש להם גם לוק יפה. והם עולים 65 דולר בחול .
לי חבר מביא אבל ראיתי שיש גם משלוח.
אני לא ממליץ רק פותח לך כיוון כי אני בכלל לא שמעתי איתם.
ועוד דבר ״עד מתי צעירים יעלוזו.......״...
שמעו אני נואש לאיזה פתרון.. מחר חוזר לבסיס ואי אפשר לשמוע עם האוזניות..
לגרד קצת את הפלסטיק מסביב יכול לעבוד או בעיקר להרוס?
עריכה: טוב, באופן מוזר, הרטבה קלה עם הלשון של החיבור גורמת לזה לעבוד.. Oם
פלאפון מוזר.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
אייל,eyal1983 כתב:HD202 לעומת HD205
202 נוחות יותר, קלות יותר על הראש, סולחניות מאוד (טובות לקבצי אמפי3, ולסרטים)
205 יקרות בקצת, פחות נוחות (גם יותר לוחצות), אך מיועדות לשימוש "מקצועי" יותר. בקיצור- נשמעות "טוב" יותר לפעמים....
ה HD203 , במה הן שונות מה 202?
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
קודם כל תתחדש! אמורות להיות אוזניות נהדרות לפי שקראתי ושמעתי עליהם. תהנה!
תבדוק אם השקע אוזניות בפלאפון אולי נהרס, ותבצע בדיקה עם אוזניות אחרות שאתה מכיר שעובדות.
אפשרות אחרת וסבירה יותר היא במקרה ויש לך קייס על הפלאפון, היא שהעובי שלו והחור לאוזניות לא גדולים מספיק ומונעים חיבור טוב עד הסוף של הג'ק אוזניות. במקרה כזה תקח מחורר אל החור של הקייס- מקם כראוי ותחורר!
ללקק את הקונקטור? לא נשמע טוב בעליל... נשמע שיביא קורוזיה לשקע האוזניות מהר מאוד. מתאם תוכל להכין בעצמך/ לקחת ממכשירי נוקיה ישנים שעל הכבל מתאם הזה שלהם היה גם שלט ומיק' / לקנות מאריך בכל באסטה במרכזית או משהו בסגנון.
במידה ואתה קרבי "אסלי" מלוכלך (בוץ/אבק/מים/ ועוד..), תוודא שלא מגיע ליכלוך לפיית הצינורית של האוזניה שיכולה להסתם מלכלוכים ואחר"כ השמיים הם הגבול (בכיוון השלילי).
טענת שאין לך "תיק כוסיות" לידך כיאה לג'ובניקים, אז אתה יכול לחבר קליפס לנרתיק (לרובם יש אפשרות שכזו) אוזניות ולחברו ל-ווים של החגורה במכנס.
תבדוק אם השקע אוזניות בפלאפון אולי נהרס, ותבצע בדיקה עם אוזניות אחרות שאתה מכיר שעובדות.
אפשרות אחרת וסבירה יותר היא במקרה ויש לך קייס על הפלאפון, היא שהעובי שלו והחור לאוזניות לא גדולים מספיק ומונעים חיבור טוב עד הסוף של הג'ק אוזניות. במקרה כזה תקח מחורר אל החור של הקייס- מקם כראוי ותחורר!
ללקק את הקונקטור? לא נשמע טוב בעליל... נשמע שיביא קורוזיה לשקע האוזניות מהר מאוד. מתאם תוכל להכין בעצמך/ לקחת ממכשירי נוקיה ישנים שעל הכבל מתאם הזה שלהם היה גם שלט ומיק' / לקנות מאריך בכל באסטה במרכזית או משהו בסגנון.
במידה ואתה קרבי "אסלי" מלוכלך (בוץ/אבק/מים/ ועוד..), תוודא שלא מגיע ליכלוך לפיית הצינורית של האוזניה שיכולה להסתם מלכלוכים ואחר"כ השמיים הם הגבול (בכיוון השלילי).
טענת שאין לך "תיק כוסיות" לידך כיאה לג'ובניקים, אז אתה יכול לחבר קליפס לנרתיק (לרובם יש אפשרות שכזו) אוזניות ולחברו ל-ווים של החגורה במכנס.