מחפש המלצה על אוזניות in ear עד 800 ש"ח
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
Beta -
יותר אויר, פרזנטציה יותר מדוייקת, דיוק הצליל עולה מ 85% ל 92%, קצת פחות אינטימי,
הרגשה עוד יותר של "לחקור כל ניואנס בסאונד" מאשר "לשמוע מוסיקה". אבל מושלם לצרכי מוניטורינג.
ביקורת1
ביקורת2
(יש עוד מלא כמובן)
יותר אויר, פרזנטציה יותר מדוייקת, דיוק הצליל עולה מ 85% ל 92%, קצת פחות אינטימי,
הרגשה עוד יותר של "לחקור כל ניואנס בסאונד" מאשר "לשמוע מוסיקה". אבל מושלם לצרכי מוניטורינג.
ביקורת1
ביקורת2
(יש עוד מלא כמובן)
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
- בשינוי העכבה אולי כן, אבל בלי ההתאמה הזו אם תשווה את העוצמה בתדר רפרנס, נניח 1khz- לER4P יהיה boost בבבאס ובגבוהים, בדיוק כפי שתוככנה.eyal1983 כתב:- זאת אותה אוזניה בדיוק, בשינוי העכבה.
- זה סמל סטאטוס ל flat בעולם ה IEM.
- 35-42 דיבי פחות זה אדיר!
(רק חבל שנידרס בכביש כי לא נשמע מכונית שצפרה לנו...)...
- אתה מתבלבל בין סמל סטטוס לרפרנס. התקפיד של הראשון זה קודם כל להראות bling, התפקיד של השני הוא השוואתי במהותו, להיות בנצ'מרק.
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- אתה מתבלבל בין סמל סטטוס לרפרנס....
באוזניות לא מדברים על מחירים, אודיופיליה היא מחלה בארנק, לכן באמת לא יכול להיווצר פה סמל סטטוס.A status symbol is a perceived visible, external denotation of one's social position and perceived indicator of economic or social status...
רפרנס ובנצ'מרק מוכרים לי מהמחשבים.
בקיצור... צודק )
- Ilyan
-
- חבר ותיק

באזניות לא מדברים על מחירים, ממתי? ההשואה הכי נפוצה זה ע"ס מחיר...
אני לא יודע אם זה ישפיע על הHF5, הן כנראה נועדו מלהכתחילה ברמה האקוסטית להיות במיטבן בעכבה הייעודית שלהן. אם תעלה את העכבה, לא בטוח שתהיה לזה השפעה חיובית, אולי להפך, כי יהיה "עוד משהו "בדרך".
אין סודות ואין מה להיות סקפטי, כן זה פשוט כבל עם נגד של 75אום בפנים, משווה את העכבה של ה4P ל100אום של ה4S. ה4P מלכתחילה היא 4S "משונמכת" ע"מ להתאים לחיבור ישירות מנגנים ללא הגברה נאותה. פשוט הורידו את מס' הליפופים של הסליל מה4S כנראה. בגלל זה, לדעתי ה4S עדיין תישמע מעט יותר טוב מה4P גם לאחר העידכון של המתאם, כי לנגד הכרח תהיה השפעה כלשהיא על הסיגנל לעומת תוספת של סליל.Beta כתב:מה שכן- eyal1983, אשמח לדעת קצת לגבי הכבלון שהבאת בלינק. על פניו נראה כמו סתם מאריך קטן ב-100 ש"ח. מה "הסוד" פה? כי הדבר היחיד שאני יכול לשאר שמקפיץ את עכבת האוזניה ובגללו הקונקטור נקבה שלהם שם בכבל הקטנטן כה גדול זה בגלגל שדחפו פנימה נגד מסוים (מה הערך שלו?).
במידה ותוכל לספק לי אולי מעט הסבר על הנושא הזה אני אשמח מאוד. אם זה "משפר" את הסאונד של ה-ER4S, זה ודאי יעשה את אותו "הקסם" על ה-HF5 הנהדרות שלי ולמעשה כמעט על כל אוזניה מבוססת דרייבר ארמצ'ר. חלק מהדברים נאמרו במרכאות כי אני מאוד סקפטי לגבי הכבל הזה.[quote/]......
אני לא יודע אם זה ישפיע על הHF5, הן כנראה נועדו מלהכתחילה ברמה האקוסטית להיות במיטבן בעכבה הייעודית שלהן. אם תעלה את העכבה, לא בטוח שתהיה לזה השפעה חיובית, אולי להפך, כי יהיה "עוד משהו "בדרך".
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

אנשים טוענים שזה עובד אפילו על אוזניות קליפס של קוס (KSC75) , אני אנסה את זה כשאגיע הביתה ביום ששי...
לסיכום: על חלק זה עובד, ועל חלק לא. ועל אלה שרשום מהחברה עצמה שזה עובד אז זה עובד בצורה ניכרת.
לסיכום: על חלק זה עובד, ועל חלק לא. ועל אלה שרשום מהחברה עצמה שזה עובד אז זה עובד בצורה ניכרת.
-
tamirr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
חפרתי את האינטרנט עליהם כל כך הרבה בימים האחרונים. הביקורות עליהן פשוט מעולות. לוקחות את ה shure se425 בהליכה עם רמת הדיוק. גם לגבי המתאם, אנשים אומרים שישנו שינוי. יהיה נחמד לשמוע אל אותה המוזיקה פעם עם המתאם ופעם בלעדיו. אזמין היום מהאיביי את האוזניות והמתאם ל4s, תודה לעוזרים ... אם תרצו אפרסם ביקורת משלי אחרי הקנייה, תמונות או whatever. מת כבר לשמוע איתן 
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
טוב, נשב על הנושא הזה בשבת ונבדוק אם יש לי נגד עם הערך המתאים וננסה לבדוק על מה הסופה בכוס התה הזו...
(עדכונים בהמשך!)
(עדכונים בהמשך!)
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- Ilyan
-
- חבר ותיק

בהצלחה 
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
יש באתר של Etymotic אזהרה על ספקים לא מורשים שלא מומלץ להזמין מהם, Ebay ברשימה.tamirr כתב:חפרתי את האינטרנט עליהם כל כך הרבה בימים האחרונים. הביקורות עליהן פשוט מעולות. לוקחות את ה shure se425 בהליכה עם רמת הדיוק. גם לגבי המתאם, אנשים אומרים שישנו שינוי. יהיה נחמד לשמוע אל אותה המוזיקה פעם עם המתאם ופעם בלעדיו. אזמין היום מהאיביי את האוזניות והמתאם ל4s, תודה לעוזרים ... אם תרצו אפרסם ביקורת משלי אחרי הקנייה, תמונות או whatever. מת כבר לשמוע איתן...
שים לב!
The future ain`t what it used to be
-
tamirr
-
- חבר שרק התחיל

תודה על המידע, אפשר קישור לעמוד הזה בבקשה ?
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

-
tamirr
-
- חבר שרק התחיל

בדקתי את המוכר, יש לו 98.3 דירוג והוא רושם שכל המוצרים מקוריים. קצת מטריד האמת שאיביי מופיע ברשימה, אך נראה לי לא הגיוני ...
בטח הם רוצים שיקנו רק מהם. אם למישהו יש השגות על העניין אשמח לשמוע. למוכר קוראים dzone2
בטח הם רוצים שיקנו רק מהם. אם למישהו יש השגות על העניין אשמח לשמוע. למוכר קוראים dzone2
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

הסיבה שאיביי מופיעים היא אופי האתר;
איביי הוא במה פתוחה כמעט, שבה כל אחד יכול למכור מה שבא לו.
אין דרך רשמית לבצע בקרת איכות על מה שבאמת נמכר (למשל: שלא תקבל קופסא ריקה במקום דיסק).
לכן יש את העניין של ביטוח.
במקרים של מוצרים מזוייפים יותר קשה לטפל. ולכן, חשוב מאוד "לחפור" בדירוג המוכר. אולי לתקשר איתו. ואולי אף ליצור קשר עם קונה קודם של מוצר דומה.. רק לוודא שהוא לא נתן פידבק חיובי רק כי קיבל זיכוי למשל..
על עצמי אני יכול להעיד כי קניתי מאות מוצרים מאז שאני חבר באיביי (2002) ומעולם לא נתקלתי בבעיה. ("לי זה עוד לא קרה")
איביי הוא במה פתוחה כמעט, שבה כל אחד יכול למכור מה שבא לו.
אין דרך רשמית לבצע בקרת איכות על מה שבאמת נמכר (למשל: שלא תקבל קופסא ריקה במקום דיסק).
לכן יש את העניין של ביטוח.
במקרים של מוצרים מזוייפים יותר קשה לטפל. ולכן, חשוב מאוד "לחפור" בדירוג המוכר. אולי לתקשר איתו. ואולי אף ליצור קשר עם קונה קודם של מוצר דומה.. רק לוודא שהוא לא נתן פידבק חיובי רק כי קיבל זיכוי למשל..
על עצמי אני יכול להעיד כי קניתי מאות מוצרים מאז שאני חבר באיביי (2002) ומעולם לא נתקלתי בבעיה. ("לי זה עוד לא קרה")
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

לגביו ספציפית: המוכר רציני. יש לי נסיון טוב איתו.
אגב. המוכר הזה מבצע 8,000+ מכירות בשנה, זה קצת מעל 20 ביום...
אגב. המוכר הזה מבצע 8,000+ מכירות בשנה, זה קצת מעל 20 ביום...
-
tamirr
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי אנשים, כבר הזמנתי את המתאם של ה75 אוהם , מחר אזמין את האוזניות. מקווה לחוויה שלא הכרתי איתן.
תודה רבה ולילה טוב !
תודה רבה ולילה טוב !
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

אפשר קישור ל ebay store המדובר?
תודה.
תודה.
The future ain`t what it used to be
- eyal1983
-