העברת מצלמה בסורקי בטחון בשדה תעופה

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #21 

אין שום בעיה להעביר מצלמות ומחשבים במכונות השיקוף בשדה התעופה. דווקא גלאי מתכות, אלא שבני האדם מועברים בהם בשדה התעופה, הם הבעייתיים ויכולים להזיק לציוד זה. קראתי את זה בחוברת ההפעלה של המחשב הנייד שלי, וגם בחוברת של המצלמה.

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

השיקוף הבטחוני בשדה"ת הוא קרני X "קשות" באנרגיה של מעל 200kev.

שליחה #22 

הללו "לא מרגישות" בכלל את המצלמה. אין אנטראקציה עם החומרים מהן עשויים חלקי המצלמה, האלקטרוניקה שלה והמנגנונים, הקרניים הם חודרניות לגמרי. המכונות מחפשות מתכות כבדות כמו פלדה של אקדח, סכין, רימון. בחומרים "כבדים" כאלה יש עצירה מסויימת של קרני הרנטגן והמכונות בשילוב אלגורתמים מתקדמים לעיבוד תמונה מפיקות סיגנל מידע מבליעה קלה של קרני ה- X.

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #23 

מוקי27 כתב:אין שום בעיה להעביר מצלמות ומחשבים במכונות השיקוף בשדה התעופה. דווקא גלאי מתכות, אלא שבני האדם מועברים בהם בשדה התעופה, הם הבעייתיים ויכולים להזיק לציוד זה. קראתי את זה בחוברת ההפעלה של המחשב הנייד שלי, וגם בחוברת של המצלמה.
...
גלאי המתכת הם פסיביים לגמרי. המתכת העוברת בהם משרה בהם זרמים זעירים בשם זרמי אדי הללו מתורגמים לאות אזעקה. מאחר והשערים הם פסיביים הם לא גורמים באופן אקטיבי נזק לציוד.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #24 

לסיכום,
גם 0 זה סיכוי ( בדיוק כמו ש 100 זה סיכוי ) ולכן תמיד יש סיכוי גם אם הוא 0.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #25 

shoki222 כתב:
מוקי27 כתב:אין שום בעיה להעביר מצלמות ומחשבים במכונות השיקוף בשדה התעופה. דווקא גלאי מתכות, אלא שבני האדם מועברים בהם בשדה התעופה, הם הבעייתיים ויכולים להזיק לציוד זה. קראתי את זה בחוברת ההפעלה של המחשב הנייד שלי, וגם בחוברת של המצלמה.
...
גלאי המתכת הם פסיביים לגמרי. המתכת העוברת בהם משרה בהם זרמים זעירים בשם זרמי אדי הללו מתורגמים לאות
אזעקה. מאחר והשערים הם פסיביים הם לא גורמים באופן אקטיבי נזק לציוד.
...
מה בקשר למכונות השיקוף?
אלה אינן מכונות פסיביות, למיטב ידיעתי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”