מחזק, Serviio יעילה יותר מהפתרון בילט-אין של סמסונג. אני רץ עם התוכנה כבר שנה וממש מרוצה.shayf כתב: רציתי רק להוסיף שאם אתה רוצה להזרים תוכן מהמחשב לטלוויזיה חכמה של סמסונג, עבורי התוכנה המוצלחת ביותר לשם כך (וניסיתי הרבה) היא Serviio....
פיצול כבל רשת- יצאתי מבולבל (-:
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
זה דווקא יכול להיות טיפ שימושי, כי ה-all share היא תוכנה לא הכי ידידותית.shayf כתב:אני שמח לשמוע שהסתדרת (וגם למדת קצת על רשתות בדרך - ככה מתחילים...).
רציתי רק להוסיף שאם אתה רוצה להזרים תוכן מהמחשב לטלוויזיה חכמה של סמסונג, עבורי התוכנה המוצלחת ביותר לשם כך (וניסיתי הרבה) היא Serviio....
קראתי שם שהם נותנים 15 ימי נסיון ואז זה עובר לתוכנה החינמית, האם החינמית מספקת את הצרכים של שיתוף הקבצים מהמחשב?
עריכה:
ניסיתי להתקין, זה עושה לי בעיות ולא מוקן עד הסוף.
פעם זה נתו לי התראה שה-פיירוול חוסם וגם כשבחרתי לשחרר את החסימה זה נתקע.
פעמים אחרות זה פשוט נתקע ולא המשיך בהתקנה.
אם זה המצב נראה שאשאר עם הקיים.
הורדתי מכאן:
http://www.serviio.org/download
הסרתי, אתחלתי המחשב, התקנתי java אחרון, לא עוזר, זה נתקע באמצע ההתקנה.
פעם זה הוציא הודעה שהמקור לא מוכר וגם לאחר שאישרתי לו (ניסיתי גם כאדמיניסטרטור וגם רגיל) לא עזר.
בפעם אחרת זה נתקע לא כל התראה.
ברתי גם על דרישות המינימום שהם מציינים, אצלי זה הרבה מעבר.
יכול להיות משהו בהגדרות הביטחון אצלי במחשב.
יש לך כיוון נוסף?
אגב, גם בהסרה התוכנההזו "מקשה", מזל שיש לי תוכנת הסרה חזקה...
פעם זה הוציא הודעה שהמקור לא מוכר וגם לאחר שאישרתי לו (ניסיתי גם כאדמיניסטרטור וגם רגיל) לא עזר.
יש לך כיוון נוסף?
אגב, גם בהסרה התוכנההזו "מקשה", מזל שיש לי תוכנת הסרה חזקה...
באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?stive כתב:הסרתי, אתחלתי המחשב, התקנתי java אחרון, לא עוזר, זה נתקע באמצע ההתקנה.
יש לך כיוון נוסף?
אגב, גם בהסרה התוכנההזו "מקשה", מזל שיש לי תוכנת הסרה חזקה......
הנסיון הטוב שלי עם התוכנה מתייחס ל-XP.
אם יש לך מערכת הפעלה מתקדמת יותר ייתכן והבעיות שלך נובעות מהגדרות אבטחה.
לי התוכנה עשתה בעיות רק פעם אחת בעבר, וזה כשהמחשב שלי היה תחת מתקפת וירוסים שנפתרה רק לאחר פרמוט.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
כן,יכול להיות שזו הסיבה.
אני משתמש בוינדואס 7.
בסדר, לא קריטי,אחיה גם עם ה- all share.
אגב, נושא אחר, ומניח שזו אולי שאלה קצת טפשית , אבל ליתר ביטחון אשאל.
האם הפיצול של כבל הרשת עלול להשפיע על איכות התמונה המתקבלת מהזרמת קובץ סרט?
על פניו נראה שלא, כי זו רק העברת data והדבר היחיד שעשוי להיות מושפע בהעברה מסוג זה הוא הקצב/נפח, סדירות ההעברה, אני טועה?
אני משתמש בוינדואס 7.
בסדר, לא קריטי,אחיה גם עם ה- all share.
אגב, נושא אחר, ומניח שזו אולי שאלה קצת טפשית , אבל ליתר ביטחון אשאל.
האם הפיצול של כבל הרשת עלול להשפיע על איכות התמונה המתקבלת מהזרמת קובץ סרט?
על פניו נראה שלא, כי זו רק העברת data והדבר היחיד שעשוי להיות מושפע בהעברה מסוג זה הוא הקצב/נפח, סדירות ההעברה, אני טועה?
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני עם ווינדוס 7 והתוכנה עובדת תקין.
הבעיה היחידה שהייתה לי איתה נגעה לגרסת Java שהייתה צריכה עדכון. לאחר מכן הכל רץ תקין.
יש להם פורום תמיכה מאוד יעיל ושווה להעיף שם מבט. ה-Serviio באמת שם בכיס את ה-AllShare (למרות שיש עוד פתרונות להזרמת תוכנה, מלבד Serviio).
הבעיה היחידה שהייתה לי איתה נגעה לגרסת Java שהייתה צריכה עדכון. לאחר מכן הכל רץ תקין.
יש להם פורום תמיכה מאוד יעיל ושווה להעיף שם מבט. ה-Serviio באמת שם בכיס את ה-AllShare (למרות שיש עוד פתרונות להזרמת תוכנה, מלבד Serviio).
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
זה יעבוד מצויין עם כל מכשיר, פשוט ב100 מגה מקסימום.harari כתב: Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)...
בנוסף, כפי שאתה רואה, הצעתי לו לעשות זאת אם יש לו את היכולת.
כמובן שמדובר בפיצול ב2 הצדדים, אבל לדעתי זו הדרך הכי טובה לבצע את מה שהוא מבקש ללא שימשו בסוויץ' (או משהו חשמלי).
והכי חשוב, זה יתן מענה מצויין, שום בעיה ברשת.
אהמממ...הוא כבר חיבר בהצלחה את הראוטר שלו...אהמממChura כתב:זה יעבוד מצויין עם כל מכשיר, פשוט ב100 מגה מקסימום.harari כתב: Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)...
כמובן שמדובר בפיצול ב2 הצדדים, אבל לדעתי זו הדרך הכי טובה לבצע את מה שהוא מבקש ללא שימשו בסוויץ' (או משהו חשמלי).
והכי חשוב, זה יתן מענה מצויין, שום בעיה ברשת....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
מנסיון זה לא יעבוד עם כל מכשיר. עם מתגים של סיסקו זה לא עובד, למשל, הם חייבים 8 גידים גם ל 100 מגה.Chura כתב:זה יעבוד מצויין עם כל מכשיר, פשוט ב100 מגה מקסימום.harari כתב: Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)...
והכי חשוב, זה יתן מענה מצויין, שום בעיה ברשת....
וכל הרעיון כאן היה "פיצול", לכן לפצל בשני הצדדים לא יעזור כי אתה תופס 2 פורטים בראוטר, זה בדיוק כמו 2 כבלים, אין כאן פיצול או חסכון בפורטים.
shayf, אז מה? הדיון לא יכול להמשיך אחרי שהתקלה נפתרה?!
האמת שאני לא בנוי לעשיית פיצולים מהסוג בעצמי.
נכון, הייתי שמח על פיתרון ללא חשמל (לא דווקא בגלל חיסכון בחשמל, אלא סתם עוד מכשיר שמחובר לשקע, קרינה נוספת, מקור לתקלות וכדו') אבל הייתי עושה את זה בשמחה אם זה היה אפשרי עם ה"מפצל" הזה, שאתם טוענים שלא יעשה את העבודה.
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458
נכון, הייתי שמח על פיתרון ללא חשמל (לא דווקא בגלל חיסכון בחשמל, אלא סתם עוד מכשיר שמחובר לשקע, קרינה נוספת, מקור לתקלות וכדו') אבל הייתי עושה את זה בשמחה אם זה היה אפשרי עם ה"מפצל" הזה, שאתם טוענים שלא יעשה את העבודה.
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458
בכל מקרה אפשר למצוא את זה באיביי בדולר ולא לשלם 45 שחstive כתב:האמת שאני לא בנוי לעשיית פיצולים מהסוג בעצמי.
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני עבדתי בזמנו עם 2950 שלא היו מוכנים להסתנכרן עם כבל 4 גידים.Chura כתב:חצי נכון, כי יש חסכון בחשמל כמו שהוא מבקש.
אגב, אני עם CAT3560 בבית, ויש לי כבל אחד 4 גידים שעובד פצצה על 100 מגה....
אם יש מכשיר אחד כזה, כנראה יש יותר, לכן אני תמיד מזהיר שזה לא תמיד עובד.
ולגביי המוצר מסולן, אם זה עושה מה שאני חושב שזה עושה, זה לא ישרת את המטרה.
חברים, עדכון לאחר בדיקה בפועל.
היות ובמקום בו רכשתי את כבלי הרשת מכרו את המפצל הפשוט הזה
http://www.amazon.com/RJ45-Ethernet-Spl ... B003C2QS90
במחיר מצחיק, אמרתי בוא ננסה, מה יכול להיות.
התוצאה היא (בדיוק כמו שאמר לי האיש הטכני שם) שזה עובד, אבל כאשר רק אחד מהמכשירים (טלויזיה, סטרימר) פועל.
ברגע שמפעילים את המכשיר השני , זה מאבד את ה- ip ונתקע.
מה שלא הבנתי הוא למה גם כשתוכנת שיתוף הקבצים מהמחשב סגורה, מצב שבו לא מופיעה בכלל בטלויזה האופציה של רשת, עדיין זה מתנגש.
וזה במצב בו הרשת האלחוטית של הטלויזיה מנוטרלת והיא מוגדרת כ-חוטית.
איך שאני סוגר את הטלויזיה, כתובת ה- ip חוזרת לסטרימר , כשהטלויזיה פתוחה היא נעלמת מהסטרימר.
בשל הסקרנות והידע אשמח לקבל הסבר על זה.
אגב יש משמעות שהמפצל הנ"ל מוגדר cat 5 ?
בכל אופן, היות והמצב בו אשתמש בשני המכשירים בו זמנית (שניהם באותו החדר) הינו נדיר ביותר, אז הסידור הזה בכל זאת עדיף לי כרגע, ללא כל ראוטר המחובר לחשמל.
לידיעתכם.
היות ובמקום בו רכשתי את כבלי הרשת מכרו את המפצל הפשוט הזה
http://www.amazon.com/RJ45-Ethernet-Spl ... B003C2QS90
במחיר מצחיק, אמרתי בוא ננסה, מה יכול להיות.
התוצאה היא (בדיוק כמו שאמר לי האיש הטכני שם) שזה עובד, אבל כאשר רק אחד מהמכשירים (טלויזיה, סטרימר) פועל.
ברגע שמפעילים את המכשיר השני , זה מאבד את ה- ip ונתקע.
מה שלא הבנתי הוא למה גם כשתוכנת שיתוף הקבצים מהמחשב סגורה, מצב שבו לא מופיעה בכלל בטלויזה האופציה של רשת, עדיין זה מתנגש.
וזה במצב בו הרשת האלחוטית של הטלויזיה מנוטרלת והיא מוגדרת כ-חוטית.
איך שאני סוגר את הטלויזיה, כתובת ה- ip חוזרת לסטרימר , כשהטלויזיה פתוחה היא נעלמת מהסטרימר.
בשל הסקרנות והידע אשמח לקבל הסבר על זה.
אגב יש משמעות שהמפצל הנ"ל מוגדר cat 5 ?
בכל אופן, היות והמצב בו אשתמש בשני המכשירים בו זמנית (שניהם באותו החדר) הינו נדיר ביותר, אז הסידור הזה בכל זאת עדיף לי כרגע, ללא כל ראוטר המחובר לחשמל.
לידיעתכם.