BUY2USA - סיפור של חוסר בשירות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן

שליחה

עדכון, לפני זמן קצר קיבלתי הודעה למייל שהחבילה הגיעה למחסנים. בהודעה צויין משום מה שהחבילה הגיע למחסניהם ב 30/11 למרות שמעקב החבילה של חברת המשלוחים בארה"ב מראה בפירוש שהיא הגיע למחסניהם ב 27/11. בתזמון נוח עד חשוד זמן קצר אחרי שקיבלתי הודעה למייל על הגעת החבילה הגיעה גם תגובתה של החברה לפוסט שפירסמתי בפייסבוק שלהם.

עכשיו אני לפחות שקט לגבי השאלה היכן החבילה. אם רק היו טורחים להגיב בשירות לקוחות שלהם בזמן סביר, כל הסיפור הנ"ל היה נמנע.

מתגובות שלכם פה ובפורום אחר נראה שהמקרה שלי חריג ושרב האנשים שהשתמשו בשירות שלהם היו מרוצים. אני עדיין חושב שלא להגיב ללקוח במשך 3 ימים זה מעשה שגוי לחברה נותנת שירות, ומקווה שהחברה שם יסיקו את המסקנות שלהם ולהבא לא יציבו את הלקוחות שלהם (ואת עצמם) במצבים לא רצויים שכאלו. בפעם הבאה שאצטרך להשתמש שוב בשירות שכזה, אחשוב פעמיים ואטרח לבדוק היטב אם נושא השירות בחברה השתנה.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

אני שמח שקיבלת תשובה, אני מחכה בקוצר רוח שיגיעו אלי, יש לי שם חבילה של $1,100
אני מקווה שלא יהיה עם זה בעיות, FEDEX מסרו אותה - עכשיו מחכים...

aman80
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

גם העדכון שלי הגיע לפני כשעה.
היתה איזושהי עם העלות של השילוח אז פניתי אליהם שוב במייל, והפעם קיבלתי מענה אוטומטי שמציין כי ישנו עומס בתקופה הזו..

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333

שליחה

הם רושמים שהגיע ב30 כדי שה3 ימים שהחבילה המתינה לא יחשבו כימי אחסנה(נדמה לי שמעל 7 ימי אחסנה הם מתחילים לגבות תשלום).
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

כלקוח ותיק שלהם (עוד משנת 2005 !) , מרוצה מהשירות וממהירות המשלוח , משלוח שמגיע עד לסוף השבוע ב New Jersey מגיע על לסוף השבוע שאחרי בדיוק לביתיי.

בפעם היחידה שבאמת נזקקתי לשרות הלקוחות שלהם (אמזון "הגדילו ראש" וחיברו 2 חבילות מקטגוריות מס שונות) קיבלתי תשובות ועזרה מקצועית שחסכו לי הרבה כסף.

חבל שזו ההרגשה (מדובר רק בהרגשה , לא במשהוא "אמיתי" לדעתי).

בכל מקרה , תתחדש !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787

שליחה

גם אני לקוח מאוד מאוד ותיק שלהם, בערך מאותו זמן כמוך madror, באחד מגלגוליהם הקודמים, וגם אני מופתע לשמוע על המקרה - אני ממש רגיל לשירות יעל ומהיר מהם ואני מתאר לעצמי שזמן התגובה וזמן העדכון נובעים אך ורק מתקופת הקניות הנהדרת הזו שאני נמצאים בה... :-)
אני מאוד מקווה בשבילך Huber שזו אכן היתה חוויה חד פעמית, למרות שלרוב מספיקה חוויה אחת כזו עם נותן שירות כדי לא לחזור ולהשתמש בשירותיו...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975

שליחה

shlomiassaf כתב: אנחנו נמצאים בעידן בו יש לנו קול אבל אם לא נשתמש בזה נכון אנחנו נאבד אותו...
...
אני חושב שהשרשור הזה מדגים כמה שאתה טועה.

קודם כל Huber כן חסר סבלנות וזו זכותו כלקוח, חברת שליחויות רצינית אמורה לבצע מעקב אחרי חבילה מרגע שקיבלה אותה, מאחר ולכל לקוח יש מס' ייחודי שלו אין סיבה שיקח יותר מ3 שניות להזין באופן ראשוני שהתקבלה חבילה עבור הלקוח ובאותו רגע אפילו לצרף תמונה של תווית המשלוח, דבר זה אמור להתבצע באופן פנימי בחברה, כיוון שממש לא נראה לי שייתכן שיושארו חבילות שתלויות באוויר שאין מידע שהתקבלו.
מעבר לעובדה שכמובן פרטי החבילה יוזנו במלואם והלקוח יחוייב בהתאם.
לענות על בירור של לקוח האם התקבלה חבילה זה משהו שלחברה כזו צריך להיות נוהל מסודר כיצד שיתבצע בצורה המהירה ביותר ואין סיבה שזה יקח יותר מ5 שניות, הזנת מס' הלקוח ולחיצה על תגובה אוטומטית לפנייה שלא חייבת לכלול פרטי החבילה רק את העובדה שהתקבלה חבילה (אחת או יותר).
איך שלא תסתכל על זה בזאת החברה נכשלה, אין שום תירוץ לא לענות לפניית לקוח יותר מיום עבודה, לא black friday ולא קריסמס, אני לא רואה שום סיבה שצוות של 3-5 עובדים לא יכסה גם מעל 10,000 פניות כאלה ביום.

בנוסף לכך חוות דעת שלילית אחת על החברה הביאה פה שתי חוות דעת חיוביות, כלומר החברה לא יצאה פה מושמצת וכן יש לה לקוחות מרוצים ששמחים לשתף זאת כאן, לכן עצם הדיון כאן פה כן תורם וכן מוסיף מידע על השירות, גם לטובה וגם לרעה, בחברה רצינית אנשי פרסום ויח"צ מבקרים בגוגל לא מעט ואם יתקלו בשרשור הזה אין לי ספק שירצה לשפר את הפן הזה בשירות שלהם או לפרסם תגובה בעניין, בכל מקרה מעצם הדיון החברה תצא מורווחת.
בלי קשר הדיון הזה חשוב כי לעומת אתר כמו zap בו חוות הדעת שוות לקליפת השום בפורום עם קהילת משתמשים קבועה ניתן לקבל מידע יותר מדוייק ויותר אמין בסופו של דבר הפורום נועדים עבור קהילת המשתמשים וטובת המשתמשים עומדת על השולחן ולא טובת חברה כזאת או אחרת.
החברות הללו מספקות שירות, הן אמורות להתנהל בהתאם לכך שהן קיימות בזכות הלקוחות ולא לעשות טובה שמגיבות לפניית הלקוח.

Huber לא התלונן על דמי המשלוח, עמלות, או משהו קטנוני הוא התלונן על הדבר המינימלי שהחברה אמורה לספק, מעקב אחר החבילה ואת זה הוא לא קיבל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

המסקנה שלי מהפוסט הזה הוא ששרות לקוחות חשוב לפחות כמו האספקה הפיסית עצמה ולעיתים אף יותר.

זה אבסורד קטן אבל רובנו היינו מבינים אחור של יומיים שלושה במשלוח אם היו מסבירים ומתנצלים אבל אנחנו לא מסוגלים לסבול את חוסר היידע ואת סימן השאלה אם המשלוח הגיע או לא וכל זה בזמן אמת.

מי שהבין את זה ועושה על זה המון כסף אלו חברות הסלולר וחברות הכבלים הנציגים שלהם כל הזמן מתנצלים אבל לא ממש מספקים את הסחורה (היה לי מיקרה כזה עם הוט לאחרונה) וההתנצלויות הללו גרמו לי להשא אצלם חודשיים שלמים שבהם לא קיבלתי את המוצר שלהם בצורה נאותה רק אחרי חודשיים שנמאס לי מההתנצלויות התנתקתי מהם.

משהו לחשוב עליו שמה שחשוב זה היחס שאנו מקבלים לעיתים יותר מהמוצר שאנו קונים.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

מניסיון עבר עם החברה המדוברת אין לי מילים רעות עליה, סך הכל קנייה אחת של קינדל שהגיע אלי תוך שבוע בלחץ..
מה שכן מאחורי כל גוף שמכבד עצמו חובה שיהיה מערך שירות איכותי ומקצועי ולא רק אתר/דף בפייסבוק עם משפטים מפוצצים ותמונות יפות.
ברגע האמת שלקוח זקוק לשירות הוא רוצה לדעת שיש לו לאן לפנות אם זה טלפונית/בכתב ולקבל תשובה בזמן סביר.
גם אחרי שלקוחות קבלו פה תשובה לפנייתם לאחר 3 ימים להבנתי, לא הייתה אף נימה של התנצלות על זמן המענה אלא תשובה ישירה וסוגרת, לפי מה שאני מבין זה לא נעים ולא נעים בכלל.
3-5 נציגים במוקד זה הרצון, יכולים להיות אפילו עשר ויותר הכל תלוי בהנהלת החברה כמה היא רוצה להשקיע במיזם שלהם ובלקוחות שלהם - לפי התמונה המצטיירת כאן היום כנראה אותה חברה מעדיפה להקטין הפסדים על עוד נציגים גם אם זה בא על חשבון העצבים של הלקוחות.. חבל (n)
יש בהחלט מקום לעלות בכתב הודעה בפייסבוק עם העתק להנהלת החברה בו מצויין השתלשלות העניינים, אם כל לקוח יעשה זאת אני מאמין ומקווה שאותה חברה תפיק לקחים ויעסיקו עוד נציגים שימלאו את תפקידם בצורה הטובה ביותר לריצוי הלקוח... כל זה נועד לא להפיל חלילה את החברה אלא לספק לה ביקורת בונה למען כך שבבלאק פריידי הבא נוכל לקנות בראש שקט.
הפנייה של הובר בכתב לאתר נעשתה בתמימות ומתוך מחשבה כי הוא יקבל מענה מאתר שמספק שירות כה טוב מניסיונו, להפתעתו המרה ההפך היה הנכון וההרגשה שלו מובנת לחלוטין והצדק עמו - לא ניתן לשנות זאת כרגע.

בכל מקרה כולי תקווה שכולכם תקבלו את החבילות במהירות ותהנו מהרכישות שלכם, כן יש כאן מקום לעלות את הנושא הלאה ולא לשכוח ממנו כי זה ישוב חלילה בשנית בבלאק פריידי הבא.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

dhead2009 כתב:
shlomiassaf כתב: אנחנו נמצאים בעידן בו יש לנו קול אבל אם לא נשתמש בזה נכון אנחנו נאבד אותו...
...
אני חושב שהשרשור הזה מדגים כמה שאתה טועה.

קודם כל Huber כן חסר סבלנות וזו זכותו כלקוח, חברת שליחויות רצינית אמורה לבצע מעקב אחרי חבילה מרגע שקיבלה אותה, מאחר ולכל לקוח יש מס' ייחודי שלו אין סיבה שיקח יותר מ3 שניות להזין באופן ראשוני שהתקבלה חבילה עבור הלקוח ובאותו רגע אפילו לצרף תמונה של תווית המשלוח, דבר זה אמור להתבצע באופן פנימי בחברה, כיוון שממש לא נראה לי שייתכן שיושארו חבילות שתלויות באוויר שאין מידע שהתקבלו.
מעבר לעובדה שכמובן פרטי החבילה יוזנו במלואם והלקוח יחוייב בהתאם.
לענות על בירור של לקוח האם התקבלה חבילה זה משהו שלחברה כזו צריך להיות נוהל מסודר כיצד שיתבצע בצורה המהירה ביותר ואין סיבה שזה יקח יותר מ5 שניות, הזנת מס' הלקוח ולחיצה על תגובה אוטומטית לפנייה שלא חייבת לכלול פרטי החבילה רק את העובדה שהתקבלה חבילה (אחת או יותר).
איך שלא תסתכל על זה בזאת החברה נכשלה, אין שום תירוץ לא לענות לפניית לקוח יותר מיום עבודה, לא black friday ולא קריסמס, אני לא רואה שום סיבה שצוות של 3-5 עובדים לא יכסה גם מעל 10,000 פניות כאלה ביום.

בנוסף לכך חוות דעת שלילית אחת על החברה הביאה פה שתי חוות דעת חיוביות, כלומר החברה לא יצאה פה מושמצת וכן יש לה לקוחות מרוצים ששמחים לשתף זאת כאן, לכן עצם הדיון כאן פה כן תורם וכן מוסיף מידע על השירות, גם לטובה וגם לרעה, בחברה רצינית אנשי פרסום ויח"צ מבקרים בגוגל לא מעט ואם יתקלו בשרשור הזה אין לי ספק שירצה לשפר את הפן הזה בשירות שלהם או לפרסם תגובה בעניין, בכל מקרה מעצם הדיון החברה תצא מורווחת.
בלי קשר הדיון הזה חשוב כי לעומת אתר כמו zap בו חוות הדעת שוות לקליפת השום בפורום עם קהילת משתמשים קבועה ניתן לקבל מידע יותר מדוייק ויותר אמין בסופו של דבר הפורום נועדים עבור קהילת המשתמשים וטובת המשתמשים עומדת על השולחן ולא טובת חברה כזאת או אחרת.
החברות הללו מספקות שירות, הן אמורות להתנהל בהתאם לכך שהן קיימות בזכות הלקוחות ולא לעשות טובה שמגיבות לפניית הלקוח.

Huber לא התלונן על דמי המשלוח, עמלות, או משהו קטנוני הוא התלונן על הדבר המינימלי שהחברה אמורה לספק, מעקב אחר החבילה ואת זה הוא לא קיבל.
...
אנשים אתם פשוט רואים מה שבא לכם...
קורה שמתפספס...

לגבי הטענות שלך, אין להם קשר למציאות.
ללקוח אין זכות להיות חסר סבלנות... הוא בנאדם ומולו עובדים בני אדם...
כאילו עקבו אותו חודש וחצי... באמת, מה זאת אומרת יש לו זכות? הלקוח לא אלוהים.

אתה מניח הנחות עבודה כראות עינך, התהליך המתודולוגי של החברה לא ידוע לך ואתה לא יודע מה קרה ואיך קרה.
אתה לא רואה סיבה אז אל תרכוש, כמו גם HUBER... החברה לא נותנת שירות טוב אז אל תשתמשו בשרותיה.
מכיוון שיש רק 2 כאלה אני בטוח שהוא ישתמש, במיוחד ש-BUY2USA לא רואים את MUSTOP ממטר.

וזה שנתנו 2 חוות דעת חיוביות על חוות דעת שלילית אפילו לא מכסה אלפית מהנזק שנגרם.
אנשים מדרגים חוות דעת שלילית בכמה דרגות יותר מחוות דעת חיובית.
מאיפה לך שהחברה תצא מורווחת? אולי יש אנשים שקוראים רק את הכותרת וזהו זה מספיק להם?
ומחר שישאלו אותם הם יגידו אהה זאת חברה ***...
אתה מסיק הרבה דברים..

אין לי בעיה עם תלונות אבל התלונה הנ"ל, לטעמי, לא מוצדקת ואפילו קטנונית.
יכול להיות שהמתלונן רגיל לקבל שירות ברמה מסויימת ואני ברמה אחרת, זה מקובל.
אבל עדיין, לדעתי קטנוני ומיותר ויכל להמתין עוד קצת בלי לשפוך את הסיפור...

במקרה אני מכיר את החברה ואת השירות שלה כי אני לקוח שלהם... אחרת לא הייתי מדבר.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

לגבי החברות האלה, מה מונע מהן לאסוף מוצרים בשווי מאות אלפי דולרים ויותר, ופשוט להעלם איתם ? :roll:

חברות קטנות פרטיות שנמצאות בוילה/מחסן מושכר שמגיעים אליהן אלפי מוצרים בשווי בלתי מבוטל, וכל מה שהקונים יכולים לעשות זה לקוות שהן אמינות ושהמוצר שהופקד בידיהן יגיע לבסוף לידם.

הרי ברגע שמוצר יצא מהחנות, והם חתמו שקיבלו לשליח, את הכסף אי אפשר לדרוש מהחנות או חברת המשלוח.

סתם חומר למחשבה (מקווה שלא הכנסתי אף אחד לסרטים) :D

אגב,

גם אני שולח איתן מוצרים יקרים.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

Huber כתב:עדכון, לפני זמן קצר קיבלתי הודעה למייל שהחבילה הגיעה למחסנים. בהודעה צויין משום מה שהחבילה הגיע למחסניהם ב 30/11 למרות שמעקב החבילה של חברת המשלוחים בארה"ב מראה בפירוש שהיא הגיע למחסניהם ב 27/11. בתזמון נוח עד חשוד זמן קצר אחרי שקיבלתי הודעה למייל על הגעת החבילה הגיעה גם תגובתה של החברה לפוסט שפירסמתי בפייסבוק שלהם.
...
כנראה הגיעה ב 27.11 לכתובת שלהם ...
ורק ב 30.11 היא נקלטה במערכת שלהם...

ilane
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 615

שליחה

liam כתב:לגבי החברות האלה, מה מונע מהן לאסוף מוצרים בשווי מאות אלפי דולרים ויותר, ופשוט להעלם איתם ? :roll:

חברות קטנות פרטיות שנמצאות בוילה/מחסן מושכר שמגיעים אליהן אלפי מוצרים בשווי בלתי מבוטל, וכל מה שהקונים יכולים לעשות זה לקוות שהן אמינות ושהמוצר שהופקד בידיהן יגיע לבסוף לידם.

הרי ברגע שמוצר יצא מהחנות, והם חתמו שקיבלו לשליח, את הכסף אי אפשר לדרוש מהחנות או חברת המשלוח.

סתם חומר למחשבה (מקווה שלא הכנסתי אף אחד לסרטים) :D

אגב,

גם אני שולח איתן מוצרים יקרים.
...
buy2usa זו בעצם לידור לוגיסטיקה - חברה די גדולה וותיקה http://www.dolphinexpress.co.il/
mustop זו חטיבה בנטוויז'ן

לא בדקתי לגבי חברות אחרות

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

באתר של buy2usa נוספה עכשיו הודעה ללקוחות -
בעקבות העומס קיימים מקרים בהם במעקב המשלוח של הספק מצוין שהחבילה נמסרה לכתובת האמריקאית אך החבילה אינה מופיעה בחשבונך האישי. זמן הקליטה אורך כמספר ימים, אנו נשלח לך הודעה ברגע שהחבילה תהיה מוכנה למשלוח.
...
ובנוסף נשלח מייל לכל הלקוחות על הבעיות. כנראה שבכל זאת הם הבינו שהייתה בעיה, גם בשירות הלקוחות.
אני חושב שזה גם לזכותם, שהם לא מתעלמים מהתלונות.

BUY2USA
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 13

שליחה

שלום חברים,

קודם כל, ברצוני להתנצל בפני HUBER על זמן התגובה שלנו. אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות.

בגלל שאנחנו בפורום אני מרגיש בנוח לשתף אתכם יותר לעומק ואפילו לחסוף קצת נתונים מסחריים.

היקף הקניות בבלק פריידי הנוכחי הגיע עד כה לפי עשר בכמות משנה שעברה והכמות ממשיכה לגדול בכל יום שמגיעים המשלוחים.
כמו כל חברה מסחרית, בונים תחזיות, מסמלצים מצבים ונערכים. נערכנו לגידול משמעותי ותגברו את המערכת אך המציאות הפתיעה אותנו לטובה.
כבר בימים האחרונים תגברנו את שירות הלקוחות ואת המרלו"ג בארה"ב ואני מאמין שכבר בקרוב נשתלט על הגאפ שנוצר.

אני יודע שאת הלקוח זה לא מעניין (ברוב המקרים) אך זו המציאות. ככה שאני לא מחפש תירוצים.

אני יכול להבטיח פה מול כולם שאנחנו עובדים במרץ בכדי לתת מענה ושירות מהיר.

זו גם הסיבה שבחרתי להגיב פה אישית.

תודה לכל מי שפירגן ומתנצל בפני כל מי שהחבילה שלו מתעכבת כרגע בגלל העומס.

שיהיה לכולם המשך יום טוב :)

ירון בן אלי
מנכ"ל buy2usa

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן

שליחה

הי ירון.

בהחלט מקובל שיש עומסים ולפעמים מובן שלא ממש מוכנים אליהם. רק חבל שאת המייל שהוצאתם רק היום ללקוחות לא הוצאתם ברגע שהבנתם שאתם חווים עומס לא שיגרתי - יכל למנוע הרבה עוגמת נפש ללקוחותיכם.

בכל מקרה, יפה שאתם עושים בקרת נזקים וח"ח על התגובה, עכשיו רק הזמן יגיד אם זה מקרה חד פעמי והאם הפקתם לקחים באמת (Y)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

Huber בוא ניתן לזמן לומר את שלו, עצם זה שיש התייחסות ומודעות לקיום הבעיה מראה שהטוענה לא נפלה על אוזניים ערלות ודברים בטח ישתנו ולטובה.

ירון כל הכבוד על התגובה, לא כל יום רואים מנהל חברה שבוחר "לרדת אל העם" ולשקף את פני המצב, בהחלט נעים לדעת שיש למי לפנות ואני מאחל לחברה שלך להמשיך להצליח ושנזכה לשמוע יותר מחמאות מאשר תלונות, בסופו של יום אף חברה לא טובה מאה אחוז ותמיד יש איזה לקוח אחד או שניים לא שבעי רצן אבל העיקר הוא לשנות גם את הרגשת אותו לקוח במידה ונפל בין הכיסאות ובמידת האפשר להמנע ממצב זה מלכתחילה (Y)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

אמרתי לך ערן שUS שופס הם נהדרים, גם אם לא הכי זולים אני מעדיף לשלם להם ולא לחברות אחרות.
הנעלים שלי הגיע אליהם :) וגם אני לא קיבלתי תשובה, אין לחץ..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

מהניסיון שלי אם US או בשמם החדש BUY2 מרוצה מאוד עד היום
אפילו השתמשתי כמה פעמים בשרות קונים בשבילך מאמזון

עד עכשיו 0 בעיות,
לגבי BF... זה BF, בארהב נהרגים כל שנה לקוחות בחנויות בגלל המהומות (ראו יוטיוב) אז קצת "עומס" זה לא משהו שצריך להתייחס אליו
מה לעשות שעם הקלות המס בארץ ("הקלות") יש יותר הזמנות, ולא כל אחד מעריך נכון

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

BUY2USA כתב:שלום חברים,

קודם כל, ברצוני להתנצל בפני HUBER על זמן התגובה שלנו. אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות.

בגלל שאנחנו בפורום אני מרגיש בנוח לשתף אתכם יותר לעומק ואפילו לחסוף קצת נתונים מסחריים.

היקף הקניות בבלק פריידי הנוכחי הגיע עד כה לפי עשר בכמות משנה שעברה והכמות ממשיכה לגדול בכל יום שמגיעים המשלוחים.
כמו כל חברה מסחרית, בונים תחזיות, מסמלצים מצבים ונערכים. נערכנו לגידול משמעותי ותגברו את המערכת אך המציאות הפתיעה אותנו לטובה.
כבר בימים האחרונים תגברנו את שירות הלקוחות ואת המרלו"ג בארה"ב ואני מאמין שכבר בקרוב נשתלט על הגאפ שנוצר.

אני יודע שאת הלקוח זה לא מעניין (ברוב המקרים) אך זו המציאות. ככה שאני לא מחפש תירוצים.

אני יכול להבטיח פה מול כולם שאנחנו עובדים במרץ בכדי לתת מענה ושירות מהיר.

זו גם הסיבה שבחרתי להגיב פה אישית.

תודה לכל מי שפירגן ומתנצל בפני כל מי שהחבילה שלו מתעכבת כרגע בגלל העומס.

שיהיה לכולם המשך יום טוב :)

ירון בן אלי
מנכ"ל buy2usa
...
מעולה (Y)

תודה רבה.

ברשותך, אם אפשר לשאול שאלה.

בד"כ הערכה שלכם לחבילות מאמזון די מדויקות, אך לאחרונה נתקלתי במקרים שאתם דורשים מחיר משלוח כפול מהערכה (בעיקר כי אמזון/חנויות שולחות קרטון בתוך קרטון יותר גדול, ללא צורך, ומבלי להתריע על כך והמשקל הנפחי קופץ מעלה), אני מבין ששינוי למטה ולמעלה קיים, אך פי 2 ? הקניה יוצאת במקרים אלו לא משתלמת.

מה עושים במצב כזה ?

אשמח לתשובה.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”