התחדשתי ב Nexus 7
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
[quote"]
לגבי גירסת הסלולר, מישהו אמר בפורום שברגע שתגיע תהיה במחיר דומה לגירסה הרגילה.
אין לי מושג עד כמה המידע הזה מבוסס.[/quote]
קשה לי להאמין, הגרסא עולה פה (גרמניה) 50 יורו יותר מהגרסא ללא סלולר (אגב שוב , פה המכשיר זמין , משמע יש במלאי)
אין לי מושג עד כמה המידע הזה מבוסס.[/quote]
קשה לי להאמין, הגרסא עולה פה (גרמניה) 50 יורו יותר מהגרסא ללא סלולר (אגב שוב , פה המכשיר זמין , משמע יש במלאי)
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
קשה לי להאמין, הגרסא עולה פה (גרמניה) 50 יורו יותר מהגרסא ללא סלולר (אגב שוב , פה המכשיר זמין , משמע יש במלאי)[/quote]dgent כתב:[quote"]
אין לי מושג עד כמה המידע הזה מבוסס....
שאתה אומר פה בגרמניה - אתה מתכוון לאתר הרשמי של גוגל-פליי או חנות כלשהיא ?
גם בארה"ב ההפרש הוא רק 50 דולר - לכן החלטתי לרכוש אותו ולא את הגרסת ה- 32G בלי סלולר שעולה שם 249$.
- dgent
-
- חבר ותיק

כן האתר הרשמי. ההודעה הייתה מכוונת לגבי זה שהוא רשם שזה יהיה אותו מחיר , לא נראה לי.
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

יפה אז זה המצב העובדתי היום בכול אתרי גוגל-פליי בעולם - למרות ש50 יורו זה קצת יותר מ50 דולר.
האם בגוגל- פליי באירופה+אנגליה מוסיפים דמי משלוח ומס של אותה מדינה אליה נשלח המכשיר?
האם מי ששילם את המס לכתובת קיימת באירופה יכול לקבל זיכוי מס שהוא מוציא את המכשיר מגבולות אות המדינה - אני בספק אבל אשמח לשמוע שונה.
האם בגוגל- פליי באירופה+אנגליה מוסיפים דמי משלוח ומס של אותה מדינה אליה נשלח המכשיר?
האם מי ששילם את המס לכתובת קיימת באירופה יכול לקבל זיכוי מס שהוא מוציא את המכשיר מגבולות אות המדינה - אני בספק אבל אשמח לשמוע שונה.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
ואיך הוא מבחינת טלפון ? קל ל לעבוד איתו או שהגודל מקשה על זה ?toxin כתב:יצא לי להחזיק בשניהם. ההרגשה האישית שלי היא שהנקסוס מרגיש יותר כמו טלפון גדול מאוד. הוא באמת פועל מהר והאחיזה בו נוחה בכף היד. האייפד מיני לעומת זאת מרגיש יותר טאבלט בגלל הגודל מסך ומערכת ה ios רצה מעולה....
- dgent
-
- חבר ותיק

לגבי השאלה הראשונה 99% שלא.ami9 כתב:יפה אז זה המצב העובדתי היום בכול אתרי גוגל-פליי בעולם - למרות ש50 יורו זה קצת יותר מ50 דולר.
האם מי ששילם את המס לכתובת קיימת באירופה יכול לקבל זיכוי מס שהוא מוציא את המכשיר מגבולות אות המדינה - אני בספק אבל אשמח לשמוע שונה....
לגבי השאלה השנייה , אני בדעה כמוך מאחר וצריך טופס מיוחד על מנת לבקש החזר מס בשדה התעופה .
עד היום הרשתות הגדולות (SATURN Mediamarkt) ועוד כמה מכרו את כל מה שהיה ברשת ושם ניתן לקבל את הטופס , מהאתר הרשמי של גוגל , לא רואה איך זה קורה.
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
נקסוס 7 ואקספלורר
התחדשתי לי בנקסוס 7 3G...הוא מגיע ללא אקספלורר (מן הסתם)...איפה אני מוריד אקפלורר לאנדרואיד? יש כזה? לא ממש מצאתי בחיפוש תמים...
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

Re: נקסוס 7 ואקספלורר
תתחדש - מקנא בך שאתה כבר מחזיק אותו ביד.jukin כתב:התחדשתי לי בנקסוס 7 3G...הוא מגיע ללא אקספלורר (מן הסתם)...איפה אני מוריד אקפלורר לאנדרואיד? יש כזה? לא ממש מצאתי בחיפוש תמים......
איך זה יכול להיות - אין בו התקנה של כרום של גוגל !!!!
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
Re: נקסוס 7 ואקספלורר
תתחדשjukin כתב:התחדשתי לי בנקסוס 7 3G...הוא מגיע ללא אקספלורר (מן הסתם)...איפה אני מוריד אקפלורר לאנדרואיד? יש כזה? לא ממש מצאתי בחיפוש תמים......
תן קצת פרטים איפה קנית את גירסת ה 3g וכמה עלה.
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

קניתי מהמקור...
חנות גוגל פליי...299 דולר...חבר הביא לי...היה תיזמון טוב של היותו שם ותחילת ההפצה.
עדיין אין לי סים (רק קיבלתי) אז מבחינתי הוא כמו נקסוס 7 רגיל...
אבל איך לעזאזל שמים עליו אקספלורר? יש אקספלורר מיוחד לאנדרואיד?
היה לי לפניו טרנספורמר (הדור הראשון)...אז כן, הוא מרגיש יותר מהיר ואיכותי,עולה יותר מהר,גולש יותר מהר,מסך מהמם...אבל עוד לא איתגרתי אותו ממש...
אם למישהו יש איזה פנינה בענין האקספלורר אודה ...
(על הS2 שלי יש אקספלורר...והוא הגיע איתו..) אבל מאיפה מורידים אם אין ואיזה?
היה לי לפניו טרנספורמר (הדור הראשון)...אז כן, הוא מרגיש יותר מהיר ואיכותי,עולה יותר מהר,גולש יותר מהר,מסך מהמם...אבל עוד לא איתגרתי אותו ממש...
(על הS2 שלי יש אקספלורר...והוא הגיע איתו..) אבל מאיפה מורידים אם אין ואיזה?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אתה מתכוון לסייר קבצים ,אתה יכול לנסות את Astra , אני מאמין שזה עדיין אחד מהסיירים הפופלאריים יותר..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מתכוון
internet explorer
ותו לא...
אני פשוט משתמש באתר ספציפי שרץ הכי טוב על אקספלורר, ופחות טוב על כרום...אני גולש עם הכרום, אבל צריך גם אקספלורר
ותו לא...
אני פשוט משתמש באתר ספציפי שרץ הכי טוב על אקספלורר, ופחות טוב על כרום...אני גולש עם הכרום, אבל צריך גם אקספלורר
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
Re: קניתי מהמקור...
יש מצב שבדקת אותו בתור טלפון ? במקרה וכן האם תוכל לומר לי אם זה קל או שהגודל מפריע ?jukin כתב:חנות גוגל פליי...299 דולר...חבר הביא לי...היה תיזמון טוב של היותו שם ותחילת ההפצה.
(על הS2 שלי יש אקספלורר...והוא הגיע איתו..) אבל מאיפה מורידים אם אין ואיזה?...
- nirto
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
קיבלתי אותו אתמול ועד עכשיו אין תלונות
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
Re: אני מתכוון
אם אתה מתכוון לזה של ווינדוס אז אין ממש משהו כזה... זה שיש לך על הגלאקסי הוא כנראה של גרסאת סמסונג. יש כמה דפדפנים אחרים טובים כמו דולפין, אופרה, maxthon. אני הכי אוהב את הדולפין, הוא נח ומתאים לכל דבר שראיתי עד עכשיו.jukin כתב:internet explorer
ותו לא...
אני פשוט משתמש באתר ספציפי שרץ הכי טוב על אקספלורר, ופחות טוב על כרום...אני גולש עם הכרום, אבל צריך גם אקספלורר...
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

,firefox - תנסה. היה לי פעם מקרה כזה - מס' שנים - והכי קרוב היתה מוזילה שלנו.
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: קניתי מהמקור...
בתור טלפון? הוא בכלל יכול להיות טלפון? ממה שאני מבין...הוא לא אמור רק לגלוש? הסים שלו לא אמור להיות רק DATA?truejoker כתב:יש מצב שבדקת אותו בתור טלפון ? במקרה וכן האם תוכל לומר לי אם זה קל או שהגודל מפריע ?jukin כתב:חנות גוגל פליי...299 דולר...חבר הביא לי...היה תיזמון טוב של היותו שם ותחילת ההפצה.
(על הS2 שלי יש אקספלורר...והוא הגיע איתו..) אבל מאיפה מורידים אם אין ואיזה?......
אולי אני טועה, אבל ממה שאני מבין הטאבלטים מתחברים רק לרשת 3G וגולשים...ולא מקבלים שיחות כמו סלולרי רגיל?
מישהו יודע משהו אחר?
בכל מקרה נראה לי הזוי להשתמש בו כטלפון...כן..הגודל יפריע...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
https://
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

או קי..
אז אפשר לנהל שיחות על הרשת בגלישה באמצעות אפליקציות....המכשיר הוא עדיין לא טלפון...
בקיצור...אני לא הייתי משתמש בו כטלפון...7' זה בהחלט גדול מידי
בקיצור...אני לא הייתי משתמש בו כטלפון...7' זה בהחלט גדול מידי