למישהו יש ניסיון עם אתר ההזמנות gloop.co.il?
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Re: שאלה
אני לא אורי אבל למיטב ידיעתי משתמש צריך כמה עשרות הודעות בשביל לשלוח הודעות פרטיות על מנת להגן מפני הטרדות לסוגיהן.kalenji כתב:היי אורי, יש אפשרות למשתמש חדש לשלוח הודעה בפרטי?...
טוב, אחרי בדיקה קטנה התבררו הדברים הבאים:
qsys ו gloop של אותם בעלים כמו שכבר הבנו.
האתר הוא על בסיס zappos, ובגלל שאין אישור לריסלרים מחוץ לארה"ב מה שנעשה זה סוג של שרשור, qsys מזמינה את המוצרים שלה מחברה אמריקאית שגם בבעלות עדי הבחור שמנהל את הכל, וzappos נתנו לחברה האמריקאית שלו את האישור למכור, הוא שולח את זה לארץ, כביכול החברה האמריקאית שלו מוכרת לנו את המוצרים.
אני אנסה, אזמין דרך פייפאל, מקסימום, יש ביטוח.
אדווח אם הגיע בהצלחה או לא.
האתר הוא על בסיס zappos, ובגלל שאין אישור לריסלרים מחוץ לארה"ב מה שנעשה זה סוג של שרשור, qsys מזמינה את המוצרים שלה מחברה אמריקאית שגם בבעלות עדי הבחור שמנהל את הכל, וzappos נתנו לחברה האמריקאית שלו את האישור למכור, הוא שולח את זה לארץ, כביכול החברה האמריקאית שלו מוכרת לנו את המוצרים.
אדווח אם הגיע בהצלחה או לא.
- יהודהמסקוביץ
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד על התחקיר אשמח אם תעדכן אגב אתה מזמין משהו שעולה יותר מ 75$ ? (אני צריך לדעת לגבי מע"מ כי כשהתקשרתי הם טענו שאין מע"מ )idanfima כתב:טוב, אחרי בדיקה קטנה התבררו הדברים הבאים:
אדווח אם הגיע בהצלחה או לא....
קונה נעלים, כן יותר מ75$ ונגלה אם יש מע"מ או לא.. לא שזה משנה מע"מ או לא, אין נעלים בארץ במידה שלי, אני נותר ללא ברירות כלכך חחיהודהמסקוביץ כתב:כל הכבוד על התחקיר אשמח אם תעדכן אגב אתה מזמין משהו שעולה יותר מ 75$ ? (אני צריך לדעת לגבי מע"מ כי כשהתקשרתי הם טענו שאין מע"מ )idanfima כתב:טוב, אחרי בדיקה קטנה התבררו הדברים הבאים:
אדווח אם הגיע בהצלחה או לא.......
תודה על המידע. מצאתי שם נעליים ב 57$ שאני רוצה.
נראה לי אנסה להזמין ואדווח.
שחר
נראה לי אנסה להזמין ואדווח.
שחר
- יהודהמסקוביץ
- חבר שרק התחיל

קונה נעלים, כן יותר מ75$ ונגלה אם יש מע"מ או לא.. לא שזה משנה מע"מ או לא, אין נעלים בארץ במידה שלי, אני נותר ללא ברירות כלכך חח
[/quote]
יש חדש?
יש חדש?
שמתי הזמנה. לא היתה אופציה לשלם בסוף עם כ"א או פייפל, רק טלפוני
מחכה לטלפון מהם...
מחכה לטלפון מהם...
- יהודהמסקוביץ
- חבר שרק התחיל

למה אין פייפל?שח_מט כתב:שמתי הזמנה. לא היתה אופציה לשלם בסוף עם כ"א או פייפל, רק טלפוני
מחכה לטלפון מהם......
שמתי הזמנה ביום חמישי בצהריים
עד כה לא יצרו קשר
שלחתי שני מיילים ואין עונה
עד כה לא יצרו קשר
שלחתי שני מיילים ואין עונה
עדכון
1) התקשרו עכשיו לקחו כ"א. הבטיחו תוך שבועיים שליח וששבוע הבא יתחילו לעבוד עם פייפל ישראל
2) שמתי לב בתחקיר שלכם לשם Lilit Hagemeier. אני מכיר אותה אישית ואנסה לברר אם היא קשורה לזה. לאחרונה חזרה מארה"ב.
שחר
1) התקשרו עכשיו לקחו כ"א. הבטיחו תוך שבועיים שליח וששבוע הבא יתחילו לעבוד עם פייפל ישראל
2) שמתי לב בתחקיר שלכם לשם Lilit Hagemeier. אני מכיר אותה אישית ואנסה לברר אם היא קשורה לזה. לאחרונה חזרה מארה"ב.
שחר
- יהודהמסקוביץ
- חבר שרק התחיל

סוף סוף מעדכנים כל הכבוד אני גם יצרתי הזמנה היום נראה מה הלאה
אשמח אם תעדכן אם יהיו התפתחויות
אשמח אם תעדכן אם יהיו התפתחויות
התקשרו אלי לקחת מס ת.ז... נראה אם יעמדו בזמנים שהבטיחו.
קיבלתי מהבחורה ההיא טלפון של אחד היזמים
מה אתם רוצים לשאול אותו? אני מתכוון להרים אליו טלפון...
קיבלתי מהבחורה ההיא טלפון של אחד היזמים
מה אתם רוצים לשאול אותו? אני מתכוון להרים אליו טלפון...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
idanfima,
תודה על העדכון. זה לא חידש הרבה אבל הבהיר סופית שמדובר בריסלר של Zappos ושהקנייה היא למעשה דרך מתווך אמריקאי.
שח_מט,
אם אתה באמת מדבר עם היזם של הסיפור הזה, כדאי שיבין (לדעתי לפחות) שמגיע לגולשים פה הסבר, מה בדיוק המהות של כל דף ה"אודות" באתר.
למה להמציא חברה שלא קיימת או להתהדר כ"שלוחה של חברה אמריקאית ענקית" או איך שזה לא נוסח שם, עם שם וכתובת של חברה שלא קיימת?
למה לא להגיד ישר שמדובר בריסלר של zappos, שנעשה באמצעות חברה אמריקאית?
למה להשאיר לנו לגלות את זה וסתם ליצור אנטגוניזם?
תודה על העדכון. זה לא חידש הרבה אבל הבהיר סופית שמדובר בריסלר של Zappos ושהקנייה היא למעשה דרך מתווך אמריקאי.
שח_מט,
אם אתה באמת מדבר עם היזם של הסיפור הזה, כדאי שיבין (לדעתי לפחות) שמגיע לגולשים פה הסבר, מה בדיוק המהות של כל דף ה"אודות" באתר.
למה להמציא חברה שלא קיימת או להתהדר כ"שלוחה של חברה אמריקאית ענקית" או איך שזה לא נוסח שם, עם שם וכתובת של חברה שלא קיימת?
למה לא להגיד ישר שמדובר בריסלר של zappos, שנעשה באמצעות חברה אמריקאית?
למה להשאיר לנו לגלות את זה וסתם ליצור אנטגוניזם?
חבר'ה עדכון -
הנעליים הגיעו.
הטיים ליין היה 10/1 הזמנה 15/1 לקחו פרטי כ"א 30/1 אספקה. פחות או יותר לפי ההבטחה.
ראו תמונה. המוצר נראה מקורי ואמיתי.
[img2=550x550]http://img341.imageshack.us/img341/3474 ... 357270.jpg[/img2]
עכשיו נשאר להרים לבחור טלפון ולהבין קצת יותר לפני שממליצים עליו הלאה.
שחר
הנעליים הגיעו.
הטיים ליין היה 10/1 הזמנה 15/1 לקחו פרטי כ"א 30/1 אספקה. פחות או יותר לפי ההבטחה.
ראו תמונה. המוצר נראה מקורי ואמיתי.
[img2=550x550]http://img341.imageshack.us/img341/3474 ... 357270.jpg[/img2]
עכשיו נשאר להרים לבחור טלפון ולהבין קצת יותר לפני שממליצים עליו הלאה.
שחר