Netstat - ראשית אני חייב לציין שאני מבין את התסכול שלך, אחרי הכל גם אני הייתי מתבאס אילו מכשיר חשמלי היה יוצא משימוש לאחר שלושה חודשים.
עם זאת, אני מזהה בתגובות שלך פערים בהבנה מהי אחריות יצרן ומה האחריות מכסה, אנסה לעזור עד כמה שאפשר.
ברגע שרוכשים מכשיר חשמלי הוא מגיע עם אחריות יצרן, אחריות יצרן מכסה כל נזק שאינו נזק לקוח [בעצם חברה שמכבדת את עצמה לוקחת אחריות על כל בלאי בטווח של שנה מרכישת המכשיר].
קורוזיה [נזקי לחות ומים] אינם מכוסים במסגרת אחריות יצרן ולכן אין לבלבל זאת עם חוויית שירות שלילית שקיבלת במעבדה.
ברגע שטכנאי מוסמך בודק, מצלם, מתעד ולבסוף קובע כי המכשיר מקורז, לא ניתן לתקן את הנזק. מאחר ולא מדובר בבלאי אלא בנזק לקוח האחריות לא תקפה [אפשר להשוות קורוזיה למכשיר עם מסך שבור שמגיע למעבדה, הרי ברור כי מדובר בנזק לקוח]
בנוסף, נראה כי אתה בטוח שלא נשפך מים [ואני מאמין שאם היה נשפך מים על המכשיר לא היית נכנס וכותב את כל ההודעה הזאת בפורום] אך חשוב שתבין כי לעיתים קורוזיה חודרת במגוון דרכים למכשיר חשמלי, נניח אם שמים את המכשיר באמבטיה ושומעים מוסיקה ויש אדים, או נניח ידיים מזיעות שנוגעות במכשיר אני מקווה שהנקודה ברורה כי יש עוד הרבה דוגמאות.
כשמעבדה בודקת את המכשיר ומחזירה דוח שקובע כי המכשיר מקורז תוכל לבחור אחד מהשניים:
1. לקבל את המצב.
2. לפנות למעבדה נוספת, במידה ובמעבדה נוספת [חשוב שתהיה מעבדה מקצועית] ייקבע כי המכשיר לא מקורז תוכל לתבוע את המעבדה ואת סמסונג ישראל שניסו "לנפנף" אותך כפי שהימרו פה חברי הפורום השונים [מניסיון אני אומר שסתם תשלם על בדיקת מעבדה, הרי מעבדת סמסונג שמצלמת וקובעת כי המכשיר מקורז לא תסתכן בתביעה ובשמה הטוב]
אני מתרשם דווקא לטובה מהמעבדה ממה שסיפרת ונראה כי מנסים להסביר לך בסבלנות כי מדובר בקורוזיה ובנוסף מנסים לבדוק האם ניתן ללכת לקראתך ולתקן את המכשיר במחיר מוזל, דבר שקורה אך ורק במעבדות של משווקים מורשים.
מקווה שעשיתי לך קצת סדר בדברים ובכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה.
אביעד.
אכזבה מהשרות של סקיילקס יבואן סמסונג
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים