[left]hi offer. have you seen the whole season. still recommended?[/left]oferlaor כתב:אכן זה לא היה להיט. ניתן לזה צ׳אנס....
Elementary - סדרה חדשה על שרלוק הולמס בעת המודרנית
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

this question is for all who have seen all the chapters in the first season.Huber כתב:[left]hi offer. have you seen the whole season. still recommended?[/left]oferlaor כתב:אכן זה לא היה להיט. ניתן לזה צ׳אנס.......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. עונה 1 עוד לא הסתיימה.
ב. כן - יש שם קצת הגזמות, וקצת קשה לפעמים לעקוב אחרי הקצב של שרלוק אבל בסה"כ דיי מהנה.
הסדרה תמשיך ביום חמישי הקרוב.
ב. כן - יש שם קצת הגזמות, וקצת קשה לפעמים לעקוב אחרי הקצב של שרלוק אבל בסה"כ דיי מהנה.
הסדרה תמשיך ביום חמישי הקרוב.
אני מוצא את הסידרה מאוד בנאלית ומשעממת.. הקשר היחיד לשרלוק הולמס זה כאן השם בלבד.. זה שקוראים לו שרלוק הולמס זה לא עושה אותו שרלוק הולמס...
זה יותר גרוע מהעיבוד של גיא ריצ'י לשרלוק הולמס ...
אין מה לעשות הגירסה הבריטית טובה פי עשרות מונים מהדבר הזה...
אין מה לעשות הגירסה הבריטית טובה פי עשרות מונים מהדבר הזה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טוב - פרק כפול לסיום העונה מעולה. אשתי ואני אוהבים מאוד את הסדרה גם אם יש בה דברים לא הכי הגיויניים או מתאימים לשרלוק.
אנחנו בין השאר אוהבים כי הוא מזכיר לנו חבר קרוב.
אנחנו בין השאר אוהבים כי הוא מזכיר לנו חבר קרוב.
אני מנחש שלא קראת את שרלוק הולמס. הדברים שקושרים את הסדרה למקור:eyk77 כתב:אני מוצא את הסידרה מאוד בנאלית ומשעממת.. הקשר היחיד לשרלוק הולמס זה כאן השם בלבד.. זה שקוראים לו שרלוק הולמס זה לא עושה אותו שרלוק הולמס...
אין מה לעשות הגירסה הבריטית טובה פי עשרות מונים מהדבר הזה......
- דמויות שדומות מאד למקור, בטייק מודרני: ד"ר ווטסון, איירין אדלר, מוריארטי, סבסטיאן מוראן, סטייפלטון
- מערכת יחסים אינטמית אך א-מינית עם ווטסון
- התמכרות לסמים, דכאונות
- תחביבים (סוגי אפר, גידול יונים)
בגרסא הבריטית הכובע היה דומה יותר למקור...
הגרסא של גאי ריצ'י באמת מעוותת את המקור, בעיקר בקטעים של האלימות.
Zrizi כתב:אני מנחש שלא קראת את שרלוק הולמס.eyk77 כתב:אני מוצא את הסידרה מאוד בנאלית ומשעממת.. הקשר היחיד לשרלוק הולמס זה כאן השם בלבד.. זה שקוראים לו שרלוק הולמס זה לא עושה אותו שרלוק הולמס...
אין מה לעשות הגירסה הבריטית טובה פי עשרות מונים מהדבר הזה......
אני חייב להגיד רק דבר אחד...עם יכולת הסקת מסקנות כמו שלך .... אתה ממש אבל ממש לא שרלוק הולמס......
- Huber
- חבר במועדון HT

יצא לי לראות את שלושת הפרקים הראשונים, ברצף למען האמת מה שדי מסגיר את העובדה שדי נהניתי מהסידרה. אז בתור חובב של הדמות אני רואה את הניסיון לקשר בין הדמות המקורית לעיבוד המודרני בסידרה הזו, אך בעיניי נכון לעכשיו - שרלוק הולמס זה לא. עם זאת, אינני אומר שהסידרה לא טובה או לא מהנה - להיפך. השחקן הראשי עושה עבודה מצויינת לדעתי בגילום הדמות הספציפית, ולוסי לו בהחלט מהווה תוספת מעניינת הן מבחית יכולת משחק סבירה והן מבחינה ויזואלית, והאפשרויות הטמונות בשותפה ממין אחר (כן, אני בטוח שימתחו את הנושא הזה על גבי כל העונות ללא כל פתרון עד שלמישהו ימאס).
נכון לעכשיו אני בהחלט מתכוון להמשיך לצפות בשאר פרקי העונה וכרגע ההמלצה שלי היא בהחלט שווה צפיה, במידה ושום דבר לא ישתנה עד סיום העונה.
נכון לעכשיו אני בהחלט מתכוון להמשיך לצפות בשאר פרקי העונה וכרגע ההמלצה שלי היא בהחלט שווה צפיה, במידה ושום דבר לא ישתנה עד סיום העונה.
להשוות גרסאות של שרלוק הולמס זה די חסר תועלת. הדמות זכתה לכל כך הרבה פרשנויות שונות, ועל מנת ליצור עניין מחודש, כל גרסה שיצאה בשנים האחרונות עושה דברים בצורה שונה. בכל מקרה הקשר לספרים הוא סמלי בלבד.
בין אם זה המיני סדרה הבריטית, הסרטים של גיא ריצ'י, או הסדרה האמריקנית, כולם מהנים בדרכם.
בין אם זה המיני סדרה הבריטית, הסרטים של גיא ריצ'י, או הסדרה האמריקנית, כולם מהנים בדרכם.
בתור מי שמאוד אוהב את הספרים המקוריים
וסיים לצפות בעונה אני ממליץ בחום.
במקרה של סרטי גיא ריצי אני לא ממש רואה את הקשר למקור אבל פה עשו טוויסט מעניין לספרים וזו אדפטציה שמכבדת את המקור ומעדכנת אותו במקביל.
במקרה של סרטי גיא ריצי אני לא ממש רואה את הקשר למקור אבל פה עשו טוויסט מעניין לספרים וזו אדפטציה שמכבדת את המקור ומעדכנת אותו במקביל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Huber
- חבר במועדון HT

העונה הראשונה הייתה די מהנה, השחקן הראשי עושה דמות די יוחודית ומעניינת וגם לוסי ליו לא רעה לגמרי. בהחלט מתכוון להמשיך לעונה השניה שתצא באפריל 2014:
http://www.denofgeek.com/tv/elementary/ ... r-season-2
http://www.denofgeek.com/tv/elementary/ ... r-season-2