וודו וחשמל

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
zivw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 685
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

ניתקתי את הדוד, חיברתי קו חשמל פרוביזורי רק לראות ולשמוע שהעסק מנגן יפה ואני עדיין שומע ספייק שהמקרר נכנס לפעולה (n)

שנאי מבדל יעזור פה?
חשמלאי יכול לעשות קסמים בארון חשמל ולבודד לגמרי את הנקודה של הדוד?

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #22 

אתה שומע ספייק בכניסת המקרר לעבודה ? עד כדי כך ההבדלים ?
משהו לא נראה לי אצלך, נראה לי שאתה חייב לבדוק את המקרר, יכול להיות שיש בעיה במדחס.

zivw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

ת'שמע לי זה דבר שבשגרה.
יש לי גם דימרים בבית ואם הם לא כבויים או פתוחים עד הסוף, אני שומע זימזום ברמקולים האחוריים.

לא נראה לי שפעולת המקרר לא תקינה.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

אם יש סיבות רבות להפרעות אצלך אז אתה חייב להביא חשמלאי שיבדוק טוב את הלוח הראשי ואת כל החיבורים בבית.
אתה לא אמור לשמוע זמזומים בכל מקרה. תבדוק קו קו בנפרד ותעלה על הבעיה. כשאתה שומע את הזימזומים תוריד את המפסקים אחד אחד בלוח הראשי עד שתגיע לקו הבעייתי. אם הבעיה לא נפתרת אתה חייב בדיקה של החיבורים בלוח עצמו כולל בדיקת הארקות !!!
רק אחרי כל הבדיקות האלו תתעסק עם המע' וקווים יעודיים.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #25 

דימרים ונורות ניאון גורמות לזמזומים.
הכי טוב לעשות קו נפרד למערכת ישירות מארון החשמל . אם תוכל להפריד את הארקה של הקו הזה, מובטח לך שקט מוחלט.

ארז

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

ארז_וחני כתב:דימרים ונורות ניאון גורמות לזמזומים.
הכי טוב לעשות קו נפרד למערכת ישירות מארון החשמל . אם תוכל להפריד את הארקה של הקו הזה, מובטח לך שקט מוחלט.

ארז
...
כמובן שיכולים לגרום לכך אבל לא סביר שמכל מרחק וכל קו שיש לו בבית תהייה הפרעה של דימרים במיוחד כשמדובר בחיבור ת.פאזי. אם הדימרים, הנאון והמקרר יושבים כולם על הקו שמחובר למע' זה הגיוני אבל לא נראה לי שכולם ביחד. אם הם מפוזרים על כל הקווים ועדיין יוצרים בעיות גם קו נפרד לא יעזור לו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #27 

efi1965 כתב:

ארז
...
כמובן שיכולים לגרום לכך אבל לא סביר שמכל מרחק וכל קו שיש לו בבית תהייה הפרעה של דימרים במיוחד כשמדובר בחיבור ת.פאזי. אם הדימרים, הנאון והמקרר יושבים כולם על הקו שמחובר למע' זה הגיוני אבל לא נראה לי שכולם ביחד. אם הם מפוזרים על כל הקווים ועדיין יוצרים בעיות גם קו נפרד לא יעזור לו.
...
אני מציע קו ישיר מהגנרטור בתחנת הכח, הסמוכה למקום המגורים. זה יבטיח חשמל נקי, ורגוע מה שיגרום לבמה לגדול ולנגנים לשבת כמו שצריך ללא צפיפות מיותרת, שעלולה לגרום להם להתחלק מהבמה .

zivw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

istarmini כתב:
efi1965 כתב:

ארז
...
...
אני מציע קו ישיר מהגנרטור בתחנת הכח, הסמוכה למקום המגורים. זה יבטיח חשמל נקי, ורגוע מה שיגרום לבמה לגדול ולנגנים לשבת כמו

מסכים עם כל מילה :)
רק בגלל (בזכות) הסטריאו שווה להשקיע בייצור חשמל עצמאי
...

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

למה להסתמך על חברת החשמל ?
שים פלטות סולריות מחוץ לחלון ישר למגבר ............... :D

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #30 

אני מציע קו ישיר מהגנרטור בתחנת הכח, הסמוכה למקום המגורים. זה יבטיח חשמל נקי, ורגוע מה שיגרום לבמה לגדול ולנגנים לשבת כמו
...
יש לי ארון חשמל שמנטר בין השאר את זרמי הכניסה בשלושת הפאזות.
אני לא ממש בטוח שקו ישיר מתחנת המשנה הקרובה יספק לך חשמל נקי במיוחד...

כנראה שאני חרש לחלוטין. אני לא שומע ספייקים מהמקרר ולא שומע זמזומים מהדימרים (אבל הזמזומים של היתושים משגעים אותי)
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #31 

מישהו יכול להסביר לי באופן הגיוני למה שיפור של פחות מ-1% מהמסלול בין המערכת לבין מקור החשמל צריך להשפיע על משהו?

מילא שיפורים אלקטרוניים (קרי: מוצר שמנקה את החשמל באופן אקטיבי) אבל שיפורים כמו כבלי חשמל, שקעים משופרים ופיוזים זה באמת לא משהו שאני יכול להבין את הרציונל מאחוריו.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #32 

אני כבר לא אתפלא לראות פה פוסטים של אנשים שהחליפו את ארון החשמל שלהם לכזה מעץ מייפל, ומדווחים על שיפור מהותי בסאונד....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #33 

קרמריקה כתב:אני כבר לא אתפלא לראות פה פוסטים של אנשים שהחליפו את ארון החשמל שלהם לכזה מעץ מייפל, ומדווחים על שיפור מהותי בסאונד....
...
(Y) (Y) :lol: :lol:

מייפל לא משפר את הסאונד. זה ידוע שהוא גורם לבמה להתכווץ.

עץ אורן, זה כבר סיפור אחר. הבמה גדלה והאויר בין הכלים ................................. :lol:

לקרוא ולבכות :roll:

roberts
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 738
נתן תודות: 152 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #34 

istarmini כתב:
קרמריקה כתב:אני כבר לא אתפלא לראות פה פוסטים של אנשים שהחליפו את ארון החשמל שלהם לכזה מעץ מייפל, ומדווחים על שיפור מהותי בסאונד....
...
(Y) (Y) :lol: :lol:

מייפל לא משפר את הסאונד. זה ידוע שהוא גורם לבמה להתכווץ.

עץ אורן, זה כבר סיפור אחר. הבמה גדלה והאויר בין הכלים ................................. :lol:

לקרוא ולבכות :roll:
...
אתה לא מבין כלום באודיו :wink: , כשאתה לא מחבר כבל חשמל יעודי למערכת - הבמה עלולה לקרוס , ואתה נושא באחריות מנהלתית לנגנים שעלולים להפצע מהנפילה ולהחבל בינוני עד קשה משבבי העץ שייתזו לכל עבר ......של הבמה........מאורן........ואמבולנס וצוותי חילוץ ........ופיוז מזהב ........ופעמון אודיופילי - על גג האמבולנס.......על הספייק שלי........הזוי ? ככה בדיוק נשמעת ההתעסקות האובססיבית של האודיופילים בחשמל ושאר אביזרי וודו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”