אם יש סיבות רבות להפרעות אצלך אז אתה חייב להביא חשמלאי שיבדוק טוב את הלוח הראשי ואת כל החיבורים בבית.
אתה לא אמור לשמוע זמזומים בכל מקרה. תבדוק קו קו בנפרד ותעלה על הבעיה. כשאתה שומע את הזימזומים תוריד את המפסקים אחד אחד בלוח הראשי עד שתגיע לקו הבעייתי. אם הבעיה לא נפתרת אתה חייב בדיקה של החיבורים בלוח עצמו כולל בדיקת הארקות !!!
רק אחרי כל הבדיקות האלו תתעסק עם המע' וקווים יעודיים.
ארז_וחני כתב:דימרים ונורות ניאון גורמות לזמזומים.
הכי טוב לעשות קו נפרד למערכת ישירות מארון החשמל . אם תוכל להפריד את הארקה של הקו הזה, מובטח לך שקט מוחלט.
ארז
...
כמובן שיכולים לגרום לכך אבל לא סביר שמכל מרחק וכל קו שיש לו בבית תהייה הפרעה של דימרים במיוחד כשמדובר בחיבור ת.פאזי. אם הדימרים, הנאון והמקרר יושבים כולם על הקו שמחובר למע' זה הגיוני אבל לא נראה לי שכולם ביחד. אם הם מפוזרים על כל הקווים ועדיין יוצרים בעיות גם קו נפרד לא יעזור לו.
הכי טוב לעשות קו נפרד למערכת ישירות מארון החשמל . אם תוכל להפריד את הארקה של הקו הזה, מובטח לך שקט מוחלט.
ארז
...
כמובן שיכולים לגרום לכך אבל לא סביר שמכל מרחק וכל קו שיש לו בבית תהייה הפרעה של דימרים במיוחד כשמדובר בחיבור ת.פאזי. אם הדימרים, הנאון והמקרר יושבים כולם על הקו שמחובר למע' זה הגיוני אבל לא נראה לי שכולם ביחד. אם הם מפוזרים על כל הקווים ועדיין יוצרים בעיות גם קו נפרד לא יעזור לו.
...
אני מציע קו ישיר מהגנרטור בתחנת הכח, הסמוכה למקום המגורים. זה יבטיח חשמל נקי, ורגוע מה שיגרום לבמה לגדול ולנגנים לשבת כמו שצריך ללא צפיפות מיותרת, שעלולה לגרום להם להתחלק מהבמה .
ארז
...
...
אני מציע קו ישיר מהגנרטור בתחנת הכח, הסמוכה למקום המגורים. זה יבטיח חשמל נקי, ורגוע מה שיגרום לבמה לגדול ולנגנים לשבת כמו
מסכים עם כל מילה
רק בגלל (בזכות) הסטריאו שווה להשקיע בייצור חשמל עצמאי
מישהו יכול להסביר לי באופן הגיוני למה שיפור של פחות מ-1% מהמסלול בין המערכת לבין מקור החשמל צריך להשפיע על משהו?
מילא שיפורים אלקטרוניים (קרי: מוצר שמנקה את החשמל באופן אקטיבי) אבל שיפורים כמו כבלי חשמל, שקעים משופרים ופיוזים זה באמת לא משהו שאני יכול להבין את הרציונל מאחוריו.
קרמריקה כתב:אני כבר לא אתפלא לראות פה פוסטים של אנשים שהחליפו את ארון החשמל שלהם לכזה מעץ מייפל, ומדווחים על שיפור מהותי בסאונד....
...
מייפל לא משפר את הסאונד. זה ידוע שהוא גורם לבמה להתכווץ.
עץ אורן, זה כבר סיפור אחר. הבמה גדלה והאויר בין הכלים .................................
לקרוא ולבכות
...
אתה לא מבין כלום באודיו , כשאתה לא מחבר כבל חשמל יעודי למערכת - הבמה עלולה לקרוס , ואתה נושא באחריות מנהלתית לנגנים שעלולים להפצע מהנפילה ולהחבל בינוני עד קשה משבבי העץ שייתזו לכל עבר ......של הבמה........מאורן........ואמבולנס וצוותי חילוץ ........ופיוז מזהב ........ופעמון אודיופילי - על גג האמבולנס.......על הספייק שלי........הזוי ? ככה בדיוק נשמעת ההתעסקות האובססיבית של האודיופילים בחשמל ושאר אביזרי וודו.