מדבריך ניתן להבין שמגבר סטריאו בסדר גודל של 2500 ש"ח טוב בהרבה מק"ב, גם אם הוא נצא ברמות על, כלומר עולה נניח 15 א' ש"ח לצורך הדוגמא.ran_carney כתב:ככלל אצבע, אגב, גם הגברה של סטריאו תהיה טובה יותר משל רסיבר ק"ב. גם ברמות העל. סדר גודל של 2500-3000 ש"ח של סטריאו אוכל את הק"ב, בסטריאו כמובן. ענה על דפוס השימוש ונוכל להמשיך....
אם התכוונת שההשוואה תהיה בין רסיבר ומגבר סטריאו באותו תג מחיר זה וודאי לא הובן כך.
בכל מקרה, אני לא בעד כללים גורפים מדי שלא הוכחו ולא ניתן להוכיח אותם, אתה בטח מבין שאי אפשר לבדוק את כל המגברים בעולם בבדיקה כזאת, לכן לא ניתן לאמת את כלל האצבע שלך. צריך לשמוע ואז להחליט. לבוא מראש עם דעות קדומות זה גם הורס את חווית השמיעה וגם נועל את המחשבות בכיוון אחד בלבד.
תרשום שאתה חושב שמגבר סטריאו טוב יותר מרסיבר - לא תראה שום התנגדות ממני וכנראה גם תקבל חיזוק מאנשים נוספים. כל עוד זאת דעתך האישית הכל בסדר. עם כללי אצבע שמתאימים כביכול לכל אחד יש לי כבר יותר בעיה.
תחשוב על זה כך. אם פותח השרשור לא מבחין בהבדלים, כמוני למשל, הוא יכול להנות מק"ב או לחלופין להוציא סכום נמוך יותר על הרכישה. אני הבאתי את הדוגמא האישית שלי לאחר שקניתי מערכת בסכום לא מבוטל. יש סיכוי שיש כאלו שיגיעו לאותה מסקנה כמוני בדיוק ויש שלא. לכן, לפני רכישה חשוב לשמוע קודם ואז להחליט.