The Hunger Games- נפח עצום של 100GB
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אותם קבצים של 30-40GB הם בד"כ IMAGE של דיסק BD. אין הבדל בין איכות הוידאו שלהם לבין דיסק BD.
No place like home.......... Theater
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
30-40 ג׳גה זה בלוריי מלא...
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
גם אני מזהה הבדל באיכות התמונה, בין גרסת בלוריי מלאה, לבין קובץ MKV מכווץ.
חוץ מזה, שאני מאוד אוהב את הקטע של התפריטים.
לגבי אפשרות הניגון, ננסה ונראה.
כרגע כל זה לא רלוונטי, היות והרסיבר תקול.
ניתן כמובן לחבר את הסטרימר ישירות למסך, אבל אינני מוצא בכך שום תועלת...
חוץ מזה, שאני מאוד אוהב את הקטע של התפריטים.
לגבי אפשרות הניגון, ננסה ונראה.
כרגע כל זה לא רלוונטי, היות והרסיבר תקול.
ניתן כמובן לחבר את הסטרימר ישירות למסך, אבל אינני מוצא בכך שום תועלת...
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
יש לי 400 סרטי בלו ריי מלאים, לא כל סרט חייב לקחת 40GB, רוב הסרטים שלי לוקחים באיזור ה-20 ( THE HUNGER GAMES לוקח 37GB אחרי ניקוי של הפסי קול וכל התוספות ) אחרי שאני מקצץ להם את כל התוספות וכל הפסי קול המיותרים, חלק מהסרטים השארתי את התפריטים והתוספות שמעניינות אותי, אבל לפי דעתי ברוב המקרים זה בזבוז, כמה פעמים כבר אפשר לראות את התוספות של הסרטים, פעם אחת זה גם יותר מדי בחלק מהסרטים, כרגע יש לי בערך 16TB מפוצצים, עוד תחנת עגינה של 4 ושני כוננים של 3TB בדרך
אני יכול להגיד שעל מסך 55" שהיה לי לא תמיד ראו הבדלים גדולים, אבל כרגע אני עם מסך 133" ובהחלט יש הבדל באיכות התמונה ( כמובן שגם בסאונד ) בין MKV לבלו ריי מלא, לפי דעתי אנשים עם מסך 50" ומטה שלא יושבים 2 מטר מהמסך יכולים לוותר על זה ולחסוך מקום, אלא אם כן הסאונד ממש חשוב להם ויש להם מערכת טובה
אני יכול להגיד שעל מסך 55" שהיה לי לא תמיד ראו הבדלים גדולים, אבל כרגע אני עם מסך 133" ובהחלט יש הבדל באיכות התמונה ( כמובן שגם בסאונד ) בין MKV לבלו ריי מלא, לפי דעתי אנשים עם מסך 50" ומטה שלא יושבים 2 מטר מהמסך יכולים לוותר על זה ולחסוך מקום, אלא אם כן הסאונד ממש חשוב להם ויש להם מערכת טובה
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 29/08/2012 9:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 514
כנראה אני גם עיוור וגם חירש כי אני צופה עם מקרן על 106" ממרחק 5 מטר ולא רואה הבדלים ועל הסאונד אין בכלל מה לדבר, אין סיכוי שאני אבדיל בין DTS ל DTS HD MA. וברוך השם התפריטים של הסטרימר מספיקים לי, לא צריך גם את התפריטים של הבלו ריי.
- opv
-
- חבר מביא חבר

מעולה, אז הרווחת.itay25783 כתב:כנראה אני גם עיוור וגם חירש כי אני צופה עם מקרן על 106" ממרחק 5 מטר ולא רואה הבדלים ועל הסאונד אין בכלל מה לדבר, אין סיכוי שאני אבדיל בין DTS ל DTS HD MA. וברוך השם התפריטים של הסטרימר מספיקים לי, לא צריך גם את התפריטים של הבלו ריי....
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
השאלה אם ניתן להבדיל באיכויות התמונה ובאיכויות הסאונד היא באמת נכונה.
אני צופה רק בבלו ריי מלא, אני לא יכול להתחייב שבמבחן עיוור אני אוכל להבדיל בינו לבין MKV וכאלה.
סיבה אחת שבגללה אני מקפיד על בלו ריי, היא חוויה מלאה, זה מבטיח לי תפריטים מלאים, ובעיקר שאין כל מיני שינויים בסרט.
מכיוון שבחיבור שיש לי (50 מגה) אני מוריד סרט בלו ריי בקצת יותר משעתיים, אני לא רואה מדוע עלי לטרוח כדי לקבל מוקובץ שהוא או שווה ערך, או נחות. כדי לחסוך שעה הורדה?
זה חסר משמעות עבורי.
אני צופה רק בבלו ריי מלא, אני לא יכול להתחייב שבמבחן עיוור אני אוכל להבדיל בינו לבין MKV וכאלה.
סיבה אחת שבגללה אני מקפיד על בלו ריי, היא חוויה מלאה, זה מבטיח לי תפריטים מלאים, ובעיקר שאין כל מיני שינויים בסרט.
מכיוון שבחיבור שיש לי (50 מגה) אני מוריד סרט בלו ריי בקצת יותר משעתיים, אני לא רואה מדוע עלי לטרוח כדי לקבל מוקובץ שהוא או שווה ערך, או נחות. כדי לחסוך שעה הורדה?
זה חסר משמעות עבורי.
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 514
גם אני מוריד בלו ריי מלא לסרטים ספציפים, אבל אני בטוח שהשיפור בתמונה ובסאונד הוא נטו פסיכולוגי.
- Playaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 543
הבעיה היא המקום שקובץ בנפח כזה תופס על הקשיח.
- opv
-
- חבר מביא חבר

נפח האכסון הוא לא הבעיה היחידה.Playaz כתב:הבעיה היא המקום שקובץ בנפח כזה תופס על הקשיח....
אתה צריך אינטרנט יותר מהיר כדי להוריד סרט בזמן סביר.
אתה צריך רשת ביתית מהירה יותר לבצע סטרימינג.
אתה צריך רסיבר שתומך בפורמטים החדשים.
ועוד ועוד ועוד.
מישהו משלה את עצמו שהתחביב שלנו זול?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
האמת שאותי זה מענין בהקשר של רכישת נגן בלו-ריי ורכישת דיסקים של בלו-ריי. אני פשוט מנסה להבין אם ההבדל באיכות התמונה (כל השאר לא מענין אותי) הוא כזה שמצדיק את ההשקעה הכספית.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
לכל מי שיש לו בעיה עם נפח האחסון, אני כבר הפנמתי - הסרטים מאחוסנים ברשת. לא ברשת שלי - באינטרנט.
יש לימשהו כמו 5T שמספיקים להמון בלו ריי, וממילא את רוב מה שאני צופה - אני מוחק לאחר מכן.
אני תמיד יכול להוריד שוב מהרשת...
יש לימשהו כמו 5T שמספיקים להמון בלו ריי, וממילא את רוב מה שאני צופה - אני מוחק לאחר מכן.
אני תמיד יכול להוריד שוב מהרשת...
- opv
-
- חבר מביא חבר

אני עושה את אותו טריק עם פחות משני טרה.nir11 כתב:לכל מי שיש לו בעיה עם נפח האחסון, אני כבר הפנמתי - הסרטים מאחוסנים ברשת. לא ברשת שלי - באינטרנט.
אני תמיד יכול להוריד שוב מהרשת......
הבעיה היחידה היא שיש לי "רצפת נפח אכסון לא שמיש" שרק הולכת וגדלה.
הרצפה הזאת מורכבת מסרטים שהילדים אוהבים ויכולים להתקיל אותי בכל רגע נתון עם דרישה לראות את אחד הסרטים האלה. לצערי, גם את הסרטים האלה אני מוריד בנפח BD מלא...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
OPV,
תוריד רצועות סאונד לא רצויות , ייקח מעט זמן אולי אבל יחסוך המון מקום!
תוריד רצועות סאונד לא רצויות , ייקח מעט זמן אולי אבל יחסוך המון מקום!
- opv
-
- חבר מביא חבר

הזמן הוא המשאב הכי יקר.dgent כתב:OPV,
תוריד רצועות סאונד לא רצויות , ייקח מעט זמן אולי אבל יחסוך המון מקום!...
חוץ מזה,בכל פעם שניסיתי להוריד רצועות, משהו נדפק. קיבלתי קצב פריימים דפוק וקובץ מגמגם. לא יודע מה אני מפספס.
אני פשוט צריך להוסיף עוד 2TB ולסגור ענין.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
בחישוב כזה ( עם זמן לאישה ילדים עבודה וכ'ו ) אין ספק , 2TB יחסכו לך הרבה זמן
.
- opv
-
- חבר מביא חבר

dgent כתב:בחישוב כזה ( עם זמן לאישה ילדים עבודה וכ'ו ) אין ספק , 2TB יחסכו לך הרבה זמן.
...