עריכה 2: רדיו דיסק משולב דיבורית BT לרכב.(פרטים בהודעה 13)

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #21 

Itay_Pollak כתב:ממליץ לא ללכת על מכשירים ישנים בתחום הזה.
אלא אם זה משהו שמצאת ביקורת מסודרת או חוו"ד של אנשים שאתה סומך עליהם.
...
אין שום בעיה עם מכשיר "ישן" אך חדש בקופסא.
להיפך - בד"כ זה בא לידי ביטוי במחיר נמוך.
ביקורת או חוו"ד צריך בכל מקרה בין אם זה מכשיר חדש או ישן, אני בטח לא הייתי קונה מוצר ללא ביקורת רק כי הוא חדש.

לפותח הדיון,
התקציב שלך לא גבוה ולכן לא מכוון פה לאיזה מכשיר היי-אנד, וגם לא תמצא עשרות מכשירים במחיר כזה שנותנים לך את כל הפיצ'רים שאתה צריך.
כך שאם מצאת מכשיר אחד בסך הכל, תבדוק מה נאמר עליו כאן או בחו"ל באופן כללי ואם ההתרשמות טובה - תקנה.
בשביל 800 ש"ח אתה מוותר למעשה על מנגנון של דיסקים (שזה אגב יתרון לאריכות חייו של המוצר) ועל פיצ'רים שונים ומשונים שהיו אולי חשובים לאודיופילים מתחילים/מתקדמים (כגון מגוון יציאות הגברה, קרוסאובר ועוד)
קלריון מייצרים מכשירים טובים מאוד בסך הכל, רק תבדוק ביקורות על המכשיר הזה שרצית.
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #22 

gal-cohen כתב: לפותח הדיון,
התקציב שלך לא גבוה ולכן לא מכוון פה לאיזה מכשיר היי-אנד, וגם לא תמצא עשרות מכשירים במחיר כזה שנותנים לך את כל הפיצ'רים שאתה צריך.
כך שאם מצאת מכשיר אחד בסך הכל, תבדוק מה נאמר עליו כאן או בחו"ל באופן כללי ואם ההתרשמות טובה - תקנה.
בשביל 800 ש"ח אתה מוותר למעשה על מנגנון של דיסקים (שזה אגב יתרון לאריכות חייו של המוצר) ועל פיצ'רים שונים ומשונים שהיו אולי חשובים לאודיופילים מתחילים/מתקדמים (כגון מגוון יציאות הגברה, קרוסאובר ועוד)
...
במכשיר שציין הבחור אין ויתור על אפשרות חיבור למגבר. לי יש מכשיר מהסידרה הזאת, שמחובר למגבר ורמקולים component. הסאב גם היה, אבל נגנב:(

לאודיופילים בטח יפריע חוסר אפשרות לנגן wav/flac וכד'

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

היי דימה
התכוונתי למגוון רחב יותר של יציאות הגברה, וגם מתח גבוה יותר לכל יציאה (למשל במכשיר זה 2V, לעומת מינימום מבחינתי 4V)
זאת אומרת שלא מדובר במכשיר שכשלעצמו אמור להוסיף נדבך של איכות, אלא מכשיר שעומד בציפיות של פותח הדיון ובדרישות שלו ממנו.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #24 

גל, עכשיו הבנתי אותך
נראה לי שהמכשיר הזה יעמוד בציפיות שלו, הבעיה תהיה רק אם יפתח התאבון, והוא בד"כ נפתח :)

nevrspakofme פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

שוב תודה על כל המידע חברים (Y) (Y) (Y)

אני רק אציין שאני לא מסכים לחלוטין עם הקביע שמנגנון לדיסקים הוא ערובה לאיכות אלא בדיוק ההפך.
מנגנון הדיסקים הוא מכני יש בו ים חלקים נעים והוא הדבר הראשון שנהרס בכל מחשב(השני זה הכונן הקשיח שגם הוא מכני). מהניסיון שלי עם 2 מערכות לרכב הדיסק הוא החלק הראשון שהפסיק לעבוד.

לעניין התאבון :D
הוא תמיד קיים, לצערי כרגע אני עוד לא רוטשילד, אז אני בוחר את ה"קרבות" שלי במקום אחר...במקרה הזה הזההעדפתי לרכוש מערכת לרכב בכ1000 שקל ויחד עם זה לרכוש לעצמי נקסוס 7 :D

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

Signed_Incognito כתב:שוב תודה על כל המידע חברים (Y) (Y) (Y)

אני רק אציין שאני לא מסכים לחלוטין עם הקביע שמנגנון לדיסקים הוא ערובה לאיכות אלא בדיוק ההפך.
מנגנון הדיסקים הוא מכני יש בו ים חלקים נעים והוא הדבר הראשון שנהרס בכל מחשב(השני זה הכונן הקשיח שגם הוא מכני). מהניסיון שלי עם 2 מערכות לרכב הדיסק הוא החלק הראשון שהפסיק לעבוד.
:D
...
אני לא חושב שמישהו קבע שמנגנון דיסקים הוא ערובה לאיכות.
ההתייחסות היחידה שלי לנושא היא בכך שאמרתי שהעובדה שלמכשיר זה אין מנגנון CD רק עוזר להוזיל את המכשיר וגם מוסיף לו חיים ארוכים יותר, כי יש פחות MOVING PARTS שייהרסו עם הזמן.

pupsyam
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #27 

Signed_Incognito כתב:שוב תודה על כל המידע חברים (Y) (Y) (Y)

מנגנון הדיסקים הוא מכני יש בו ים חלקים נעים והוא הדבר הראשון שנהרס בכל מחשב(השני זה הכונן הקשיח שגם הוא מכני). מהניסיון שלי עם 2 מערכות לרכב הדיסק הוא החלק הראשון שהפסיק לעבוד.:D
...
הפוך גוטה,הפוך.
נדמה לי שהבנת את גל בדיוק הפוך ממה שהוא התכוון אליו.
דעתו זהה לשלך בעניין זה.

nevrspakofme פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #28 

מודה ועוזב ירוחם :lol: :lol: :lol:
*חוסר שינה עושה את שלו.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”