קופסה קטנה. שינוי דרמטי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רן תתחדש.
נשמע מעניין המוצר/ "תופעה" הזה.
תרים את הכפפה ותתחיל לייבא אותו בכמויות.
אני מניח שאחרי הנחת כמות/ יבואן המחיר יהיה כ- 1,000 שח לצרכן ואז גם יהיו הרבה קונים...
אני מניח שאחרי הנחת כמות/ יבואן המחיר יהיה כ- 1,000 שח לצרכן ואז גם יהיו הרבה קונים...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHD כתב:רן תתחדש.
אני מניח שאחרי הנחת כמות/ יבואן המחיר יהיה כ- 1,000 שח לצרכן ואז גם יהיו הרבה קונים......
טלHD
טל . לפי מה שהבנתי המחיר עולה חודש הבא ל 349 דולר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
טל,
ייבוא מוצרי אלקטרוניקה זה לא התחום שלי. ברגע שאתה מכניס אלמנטים מסחריים להובי הזה, כל מיני דברים קורים....
באשר להשפעת ה- DARBEE על SD.
לא בחנתי את המכשיר על YES באופן ספציפי.
אני מתכוון לעשות זאת ביום-יומיים הקרובים, עם זאת בחנתי אותו על מספר קטעי DVD שהם לצורך העניין לא אמורים להיות שונים משידורי SD אחרים.
ההשפעה היא ברורה וניכרת. התמונה הפכה להיות עמוקה יותר, ברורה וחדה יותר.
זה מסוג המכשירים שכל הדיוט יבחין בשינוי.
מבלי לגרוע מהאמור, לטעמי לפחות, ככל שהתוכן היה איכותי יותר, ההשפעה הייתה ברורה ועמוקה יותר.
רן
ייבוא מוצרי אלקטרוניקה זה לא התחום שלי. ברגע שאתה מכניס אלמנטים מסחריים להובי הזה, כל מיני דברים קורים....
באשר להשפעת ה- DARBEE על SD.
לא בחנתי את המכשיר על YES באופן ספציפי.
אני מתכוון לעשות זאת ביום-יומיים הקרובים, עם זאת בחנתי אותו על מספר קטעי DVD שהם לצורך העניין לא אמורים להיות שונים משידורי SD אחרים.
ההשפעה היא ברורה וניכרת. התמונה הפכה להיות עמוקה יותר, ברורה וחדה יותר.
זה מסוג המכשירים שכל הדיוט יבחין בשינוי.
מבלי לגרוע מהאמור, לטעמי לפחות, ככל שהתוכן היה איכותי יותר, ההשפעה הייתה ברורה ועמוקה יותר.
רן
אי מתכוון להזמין אחד היום, אני מאמין ששבוע הבא זה כבר יהיה אצלי, אני אשלח אותו לחבר שלי בארצות הברית ירשום על זה 20$ וישלחח את זה אליי, אין מצב שזה יעצור במכס, יש שני ספקים שראיתי שמוכרים את זה, אחד מהם מוכר את זה גם דרך אמזון, נשארו לו עוד איזה 9 יחידות, שניהם מוכרים ב269$, אחרי שקראתי מיליון ביקורות בכמה אתרים ( לא רק בAVS, בכל זאת הם מוכרים את המוצר, מי יודע למי שם יש אינטרס ) רוב הביקורות היו חיוביות ( למרות שראיתי גם כמה שליליות, וגם בעיות עם השירות לקוחות של החברה וטיפול בבעיות ) בשביל פחות מ1200 שח כולל משלוח שווה לבדוק את זה, יש לי איזה 400 סרטי בלו ריי מלאים, כל שיפור שאני אקבל על מסך 133" שלי עם האפסון 5010 שווה את זה ( למרות שכבר עכשיו התמונה מדהימה )
הביקורות השליליות שאני נתקלתי בהן לא נוגעות לרמת השיפור של התמונה, אלא נוגעות לנקודה אחרת בכלל וזה "כוונת הבמאי", קרי: האם הבמאי אכן התכוון שנראה את התמונה כמו שרואים אותה לאחר "הטיפול" של ה-DARBEE....
זו כמובן שאלה שאין לה פתרון ואפשר לשפוך עליה הרבה מלל ובזמן שאנשים דנים בה....אנשים אחרים פשוט צופים ונהנים מהתמונה.
באשר לרמת השירות, גם על זה אין לי אינפורמציה, אני כן יודע שקיימות 2 בעיות עם המכשיר, הראשונה זו בעיית תאימות למספר ממירים אמריקאים ובעיה שנייה, אם אפשר לקרוא לזה כך, היא העובדה כי כל עידכון תוכנה מחייב משלוח המכשיר חזרה לארה"ב.
האפסון לא מקרן חד במיוחד. השיפור עליו יהיה מהותי.
רן
זו כמובן שאלה שאין לה פתרון ואפשר לשפוך עליה הרבה מלל ובזמן שאנשים דנים בה....אנשים אחרים פשוט צופים ונהנים מהתמונה.
באשר לרמת השירות, גם על זה אין לי אינפורמציה, אני כן יודע שקיימות 2 בעיות עם המכשיר, הראשונה זו בעיית תאימות למספר ממירים אמריקאים ובעיה שנייה, אם אפשר לקרוא לזה כך, היא העובדה כי כל עידכון תוכנה מחייב משלוח המכשיר חזרה לארה"ב.
האפסון לא מקרן חד במיוחד. השיפור עליו יהיה מהותי.
רן
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
באתר שלהם יש רשימה של מפיצים - אני רכשתי באמצעות חנות בשם Smart Home. המוצר רשום שנמצא במלאי שלהם, ויש משלוח חינם בתוך ארה"ב - משם לכתובת של Mustop וזהו.teenet כתב:מאיפה?MarioMan כתב:תודה על ההתרשמות. הוזמן.......
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
האם השיפור יהייה מורגש גם על מסכים ולא רק במקרנים?
היום מחוברים אצלי סוני PS3 ומזרימדיה A200 דרך רסיבר ומשם למסך פלזמה פנסוניק V20.
האם גם שם יורגש השינוי?
היום מחוברים אצלי סוני PS3 ומזרימדיה A200 דרך רסיבר ומשם למסך פלזמה פנסוניק V20.
האם גם שם יורגש השינוי?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
בהודעה הראשונה של השירשור ציינתי שהמכשיר חובר לבלו-ריי של סוני ששידר בו זמנית לכ- 10 מכשירי טלויזיה שונים בחנות בתל-אביב (גרנד סינמה). היו שם טלויזיות של סוני, לווה, פנסוניק, בגדלים שונים.
השינויים היו מאוד מאוד ברורים. מהותי.
אני חושב שדיי מיצינו את עניין "השיפור הדרמטי והמהותי", השיפור קיים, הוא מהותי והוא עמוק, על כל אמצעי התצוגה שראיתי.
ורק לסגור את העניין אני יכול לומר שאשתי, שאף פעם לא מבינה למה יש צורך בווילסונים או יש צורך חיוני וקיומי להחליף מקרנים אחת לשנה, או לקנות סאבים מפלצתיים היות ו- "זה מיותר"...ו-"לא רואים או שומעים הבדל..", דיי ליגלגה שהיא ראתה את המכשיר פיסית, אבל היה נחמד לראות את הבעת הפנים שלה כאשר היא ראתה את התמונה "עם" ו-"בלי".
היא טענה שההבדל: מטורף.
רן
השינויים היו מאוד מאוד ברורים. מהותי.
אני חושב שדיי מיצינו את עניין "השיפור הדרמטי והמהותי", השיפור קיים, הוא מהותי והוא עמוק, על כל אמצעי התצוגה שראיתי.
ורק לסגור את העניין אני יכול לומר שאשתי, שאף פעם לא מבינה למה יש צורך בווילסונים או יש צורך חיוני וקיומי להחליף מקרנים אחת לשנה, או לקנות סאבים מפלצתיים היות ו- "זה מיותר"...ו-"לא רואים או שומעים הבדל..", דיי ליגלגה שהיא ראתה את המכשיר פיסית, אבל היה נחמד לראות את הבעת הפנים שלה כאשר היא ראתה את התמונה "עם" ו-"בלי".
היא טענה שההבדל: מטורף.
רן
שאלה למחשבה.
ברור שגם וגם זה הכי טוב. מה קורה כשיש תקציב X? האם לאדם הפשוט עם תקציב X עדיף לקנות טלויזיה בתקציב X פחות 1500 שח ולקנות מעבד מסוג זה או שלאותו אדם תהיה חויית צפייה מהנה יותר כאשר השקיע את כל התקציב רק בטלויזיה?
ברור שגם וגם זה הכי טוב. מה קורה כשיש תקציב X? האם לאדם הפשוט עם תקציב X עדיף לקנות טלויזיה בתקציב X פחות 1500 שח ולקנות מעבד מסוג זה או שלאותו אדם תהיה חויית צפייה מהנה יותר כאשר השקיע את כל התקציב רק בטלויזיה?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ההתלבטות יותר קלה כשאתה סוכם את כל בכסף שהשקעת בקולנוע ביתי (מסך+רסיבר+רמקולים+סטרימר+נגן בלוריי+.........) ואז מוסיף לו 260$.
חוץ מזה במחיר הזה אפשר להגדיר את זה כמתנה לחג מאישתך/הילדים/חמותך שתחייה.
ראש השנה מתקרב....
חוץ מזה במחיר הזה אפשר להגדיר את זה כמתנה לחג מאישתך/הילדים/חמותך שתחייה.
ראש השנה מתקרב....
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הזמנתי גם מ SMARTHOME
לדעתי המחיר הנמוך וההשקעה המינימלית בעיצוב נובעים מהעובדה שזה אמור להיות מוטמע במסכים... לא להיות מוצר סופי...
כד לחדור לשוק ולפרסם את המוצר מכרו אותו במחיר שווה לכל נפש עשו קצת באז ועכשיו תבוא ההתעניינות מהמפלצות.
לדעתי המחיר הנמוך וההשקעה המינימלית בעיצוב נובעים מהעובדה שזה אמור להיות מוטמע במסכים... לא להיות מוצר סופי...
כד לחדור לשוק ולפרסם את המוצר מכרו אותו במחיר שווה לכל נפש עשו קצת באז ועכשיו תבוא ההתעניינות מהמפלצות.
הוזמן.
תודה.
תודה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb