יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

כן, הבנתי אחי איפה השניים האלה, אבל זה לא צילום של הלוח-אם שלי...אצלי יש אחד ארוך לרוחב פנוי, הכי קרוב לריצפה שכתוב עליו pci conector slot, ומעליו יש אחד קצר פנוי שעליו כתוב pci express x 1, מעליו יש את כרטיס-המסך ומעליו יש עוד אחד קצר פנוי...אז אני מבין שאני שם את ה -- AverMedia CaptureHD באחד משני הקצרים הפנויים, נכון?...הוא לא צריך גם כבל של חשמל, נכון?...אני לא רואה שלכרטיס-המסך מחובר כבל-חשמל או משהו אחר...הוא רק תקוע ב-slot שלו וזהו....ככה גם כרטיס-הטלוויזיה אני מבין, נכון?....כי אם הוא צריך כבל-חשמל, כמו הדיסקים הקשיחים, אז אין לי דבר כזה?...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נכון pixies, כול-הכבוד!, זה המארז שלי בדיוק!!!, רק שוב אני שואל, אם כרטיס-הטלוויזיה צריך כבל-חשמל, כמו שני הדיסקים הקשיחים, או שהוא לא צריך, כמו כרטיס-המסך?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב pixies, אני רואה שמישהו מחק את התמונה של לוח-האם שלי, לא ענית לי אם כרטיס-הטלוויזיה צריך כבל חשמל, אבל אני מתאר לעצמי שלא, הדיסקשיח צריך כבל-חשמל ביגלל שהוא לא תקוע ב-SLOT, נכון?....בכול-אופן, תודות לעזרתך האדיבה, אני כניראה אסתדר מחר בלי טכנאי וסוף-סוף ייגמר הסיפור של ליבחור בין הממיר לבין המחשב...סוף-סוף אני אוכל לעבוד במחשב וליראות בצד את הממיר בו-זמנית...אני מקווה שלא תיהיינה בעיות בלתי-צפויות...אבל יש לי אותך pixies ואני רגוע מהטוסיק...המון-תודה לך!!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

איזה תמונה מחקו? הכל כאן...
אין צורך בכבל חשמל לכרטיס. כל מה שהכרטיס צריך, כולל חשמל, מגיע מחריץ ה-PCI Express x 1.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כשניכנסתי קודם לאתר לא תגובה לתגובה שלך, אלא כניסה מבחוץ, לא היו התמונות ששמת כאן שעכשיו הן נימצאות, כי אני כניראה מגיב...שוב, המון-תודה pixies ואני אהייה איתך בקשר מחר, לאחר שאתקין ואשמח להגיד לך שהכול עובד...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies, אני מיצטער, לא שמתי לב שיש כבר שני עמודים לשירשור הזה, ביגלל זה נעלמו לי התמונות, כי הייתי בסוף העמוד הראשון קודם...

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

רציתי רק לציין שאם יש לך מסך DELL בגודל "30, יש לך כמעט בטוח יכולת תמונה-בתוך-תמונה (PIP) מובנית במסך.

רק שהיא עובדת עם כניסת ה- COMPOSITE וה- SVHS בלבד, כלומר לא תוכל לנצל אותה לראות את YES ב- HD אלא ב- SD בלבד.

רגע!
אם יש לך DELL 3011, המסך שלך אמור לתמוך ב- PIP גם מ- HDMI!

http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1288168155
[left]
The PIP (picture in picture) mode has three alternative PIP sources; component, HDMI1 and HDMI2. Below you see the side-by-side PIP option.
...
[/left]

כנראה שאין לך את המודל הקודם (3007) כי לו אין כניסות HDMI בכלל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

udif, רעיון מצויין!
שאול, בדוק אם יש לך PIP. יחסוך לך קנייה מיותרת.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

סליחה על הטימטום, אבל איך בדיוק אני בודק אם יש לי PIP ?, אחרי חיפוש ניראה לי שאיבדתי את חוברת ההפעלה...
אכן, יש לי DELL 3011, שאני לא רוצה לספר לכם כמה הוא עלה לי לפני כשנה....המון כסף, ביגלל הרזולוצייה של 2560X1600, שאני לא יכול להישתמש בה, ביגלל שגם הממיר YES מחובר אליו והוא מוריד את הרזולוצייה בשניהם ל - 1920X1080....
נערך לאחרונה על ידי SHAULISHKO ב 05/08/2012 9:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

נסה למצוא את הדגם המדוייק. אולי במדבקה על גב המסך, אולי בעזרת שימוש במנהל ההתקנים. ברגע שתדע איזה מסך בדיוק יש לך, כתוב אותו כאן ואנשים ישמחו לעזור לך למצוא את המדריך הרלוונטי.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ב -- screen-rezolution שעושים בדסקטופ כתוב Dell-U3011-HDMI ' כימעט יצאתי ליקנות את ה-AVER, איזה מזל....

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אוקי, נראה שמה שיש במסך הזה הוא לא PIP (תמונה בתוך תמונה) אלא PBP (תמונה ליד תמונה). צריך לפתוח את התפריט של המסך ושם לבחר PBP Settings - בתמונות התפריט שבמדריך של דל זאת האפשרות השביעית מלמעלה. שם צריך לשנות את PBP Mode ל-On, וב- PBP Source לבחור את הכניסה אליה מחובר הממיר.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אבל אני אוכל ליראות את הממיר בגודל מלא על כול המסך, למשל בליילה לפני השינה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לדעתי כן, זה יאפשר לך גם צפייה רגילה.
תנסה פשוט לשחק עם הפיצ'ר הזה ולראות מה הוא נותן לך.
אם לא יתאים לך, תמיד אפשר לשקול רכישה של כרטיס הטלוויזיה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כמובן, צריך פשוט לבטל את האופציה כשלא משתמשים בה.

אגב, נשמע לי מאוד תמוה מה שאמרת, שאתה לא יכול להשתמש במלוא הרזולוציה של המסך בגלל שגם הממיר מחובר אליו. הסיבה לרזולוציה המוגבלת היא שהמסך מחובר למחשב ב-HDMI. בשביל לקבל את הרזולוציה המקסימלית אתה צריך לחבר אותו באמצעות DVI או Display Port, וכמובן שאתה צריך מחשב שיוכל לעבוד ברזולוציה הנ"ל.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אחים שלי, שמתי את ה-PBP ב-ON והוא מראה לי משום-מה או את הממיר, או את המחשב....לא שניהם ביחד אחד-ליד-השני....לא מבין את זה....חוץ מזה עכשיו בשביל לענות לכם הוצאתי את זכוכית-המגדלת מהארון שלי, כדי ליקרוא את מה שכתבתם...אז זה לא עסק....שאלתי ב"אייבורי"-קניון-איילון ואמרו לי 48X12שקל, זה ממש לא נורא.....השאלה היא אם זה יעבוד לי?...תגידו לי שכן, כדי שארוץ ליקנות....

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies ו -- malcontent אחים שלי, קודם כול ה-PBP לא עובד...אני רואה רק ריבוע קטן בצד שמאל של המסך ושם אני צריך ליבחור בתפריט, אם לשים HDMI1 או HDMI2.....אין שם אפשרות ליבחור את שתי הכניסות ביחד...אני לא מבין את הבדיחה הזאת....חוץ מזה, גם אם אני אראה את שניהם ביחד אחד ליד השני, אני לא אוכל ליצפות בממיר על כול המסך, אלא רק בריבוע הקטן, כלומר בימקום "30 אני אראה "15....וזה ממש לא מתאים לי....אז מה קורה, ה-AverMedia CaptureHD לא יעבוד לי?...אל תעשו לי את זה....זה רק 12 תשלומים של 48שקל...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

נשמע שאכן הפיצ'ר הזה של המסך זה לא מה שחיפשת.
לך על כרטיס הטלוויזיה וזהו.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אבל אני מבין שאני לא אראה HD, זה נכון?....ואיך אני מחבר את הממיר לכרטיס?...אין כבל של צד-אחד לא-HD וצד שני כן-HD...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

כרטיס הטלוויזיה הוא HD, ולכן תוכל לראות דרך המחשב באיכות HD גם במסך מלא, והכל ב-720P או 1080I, לפי איך שהממיר מוגדר.
בחלון מוקטן זה כמובן תלוי בגודל החלון, אולם המקור המגיע דרך הכרטיס ונדגם על ידו הוא בכל מקרה HD.

חזור אל “תוכנה - KODI”