לא מרוצה מאיכות הרצת 1080P מהמחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

1. אני הצעתי להעביר ל-24HZ.
2. TheTurtle - להגיד שזה לא קשור זה פשוט מטעה אנשים, זה כן קשור תעשה חיפוש מקיף בנושא.
3. בהרבה סטרימרים ברגע הפעלת הסרט השידור עובר ל-24HZ (כמו גם הטלוויזיה) ולכן זה נראה חלק. ניתן לעשות זאת גם בחלק מהתוכנות במחשב.
4. אם הפתרון הזה עוזר מבלי להוציא כסף ולהחליף כרטיס מסך - דיינו.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #22 

אמרתי שזה ועוד איך קשור תקרא!! רק כתבתי שזה עצוב לי בלב בתור איש מחשבים.
פחות הרצים למעשה זה פחות כוח חישוב שהוא צריך להשקיע אז ברור שהוא מריץ את הסרטים עכשיו (זה חצי עומס) . זה לא אומר שזה טוב.
הכל הבעיה ב WINDOWS באיך שהוא בנוי שהוא אוכל לנו ככה משאבים, בלינוקס הוא היה יכול להריץ את אותו סרט ב VLC בכיף ב 60HZ.
וגם עוד עשר כמוהו.
זה שסטרימרים עושים את זה, לא אומר שזה טוב! זה אומר שאין להם מספיק כוח חישוב גרפי, אז יותר קל להם להוריד הרצים מאשר לשים לך כרטיס מסך נורמלי!
העיקר שעובד, אבל הפיתרון כל עוד הוא משתמש ב WINDOWS מה לעשות זה לשדרג כל כמה שנים ככל שהמערכות יותר זוללת ו 7 זולל את כולנו בסרטים הכבדים.
אלה אם יש לך כרטיס מסך טוב! ואז אתה יכול להריץ גם 12 סרטים בו זמנית, כל אחד 20GB ויותר, מנסיון!!
או מעבד עם ליבה גרפית מובנית, החדשים מתחילים להיות רציניים, עדיין לא כרטיס מסך ייעודי, אבל מתחיל...
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 31/07/2012 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

DrorFuchs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

אף פעם לא שמעתי שתדר הרענון HZ משפיע על הביצועים של כרטיס המסך.

מה שאני ידוע זה שעשרות אנשים בפורומים שבדקתי אומרים שגם להם יש בעיות, ושכדאי להפעיל ב24 את המחשב.
לא ייתכן שמחשב כמו שלי לא מריץ סרטי HD וסטרימר חלשלושים כן מריצים.

קראתי כמה כתבות שמדברות על הJUDDER הזה.
זה לא קשור לביצועים של המחשב אלא לעובדה שסרט מקודד ב24 פריימים לשניה, וברגע שהמחשב פועל ב-50 או 60 נוצר GAP ( יעני רווח). אין מספיק פריימים בסרט כדי להשלים ל60 הרץ ולכן אתה רואה קטיעות או תקיעות בתמונה או תנועה לא חלקה.

העכבר זז לא חלק כי התנועה הגראפית שלו בנויה לעבוד ברענון של 50 או 60 כדי להיות חלקה ואתה מכריח אותו לעבוד ב-24 .
דומה לזה עם משחקים-- הם בנויים ל50 או 60 הרץ. כשאתה מקבל 90 FPS על מסך של 60HZ אתה בעצם תראה רק 60FPS. כל עוד זה מעל 60 לא תראה הבדל. ברגע שתרד מ60 שזה התדר ריענון של המסך, אז כבר תתחיל לראות תקיעות קפיאות וכו'... וזה בדיוק מה שקורה בסרט --- הסרט הוא בדיוק כאילו שהפעלת משחק כבד שמצליח לפעול רק ב-24FPS.

אתה מכיר את שמציירים על דפדפת נייר ציור מתמשך כזה ואז מדפדפים מהר במחברת וזה נראה כמו סרט קצר?
אז תחשוב שמצאת את האדם שמדפדף הכי מהר בעולם והוא מדפדף 60 דפים ב-10 שניות.
1.תן לו סרט של 60 דפים שנמשך 10 שניות.
2.עכשיו תביא לו דפדפת של 24 דפים בלבד ותגיד לו למשוך את הדפדפוף למשך 10 שניות.
מה תהיה התוצאה ב-2? הוא יאלץ לעצור על דפים מסוימים וזה יראה כתקוע, לא זורם, לא חלק וכו'... כי אין מספיק דפים בשביל 10 שניות.

מה שממליצים זה פשוט לכוון את ההגדרות בהתאם לתוכן שאתה צופה בו. סרטים של 24 לכוון על 24 בהגדרות.
משחקים 50-60 ומעלה..... סדרות וסרטונים

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #24 

TheTurtle ,עוד פעם אתה מגבש פה אוסף של שטויות, יש סיבה טובה שבגללה יצרני הטלויזיה הוסיפו תמיכה ב24p ,ומה שרואים פה זה בדיוק הסיבה , ואין פה קשר לביצועי המחשב .. תקח גם GTX680 ועדיין כנראה תתקל באותם הבעיות ,חוץ מזה שאם ביצועים גראפיים היו כל כך "חשובים" בשביל הרצת סרטים ,כולם היו ממליצים על HD7970 Ghz Edition בשביל ניגון בסרטים ,ולא בHD6450 שחלש ממנו פי כמה וכמה ותומך בהאצת חומרה לכל סוג קבצים שרק תרצה ..

כבר כתבת שטויות בעבר, רק לפני כמה שבועות כתבת שבשביל HTPC עדיף i7o ושאתה בטוח שיש הבדל מורגש בשימוש בXBMC עם i7 לבין i3 .. מספיק אנשים אמרו לך שזה שטויות ,וגם זה שטויות .. יש פתרון פשוט לבעיה והוא הגדרה נכונה של קצב הרענון בהתאמה למקור כמו פה לדוג, גם אם תקח את נגן הבלו ריי הכי מתקדם שיש עדיין אנשים ימליצו לך להשתמש במצב ה24p בשביל סרטי בלוריי ,כי בשביל זה הוא נוצר.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

אז ברוך הבא לעולם המחשבים, כמות ההרצים נוגעת ישירות לכמות החישוב שהכרטיס מסך צריך לעשות, זה בול כמו עלייה או ירידה ברזולוציה!
אז ברגע שהוא יורד בחצי זה חצי כוח חישוב, ואם הוא יעלה ל 120HZ זה כפול בכוח חישוב. זה לא קשור לתוכן.
זה העומס התמידי על הכרטיס מסך, ושם הוא נופל, לא מספיק חזק. וגם לא הגדיר נכון את ה PHSYX.
אז בגלל זה זורם לך ולשאר העולם! בקשר ללמה יש לכם לאגיות אין לי מושג כי זה לא הסטאפ שלי ואני לא בניתי את זה או הגדרתי אותו.
אצלי כרגע פועלים 12 סרטים כל אחד מעל 20GB בו זמנית בלי שום judder יות או איך שתקרא לזה. זה שהסצינה הופכת למהירה הכל מתחרבש.
זאת הבעיה היחידה של 24FPS וזה לא קשור להרצים.
להוריד את ההרצים זה פיתרון קומבינה כדי שהכרטיס מסך יסחוב את העומס. קומבינה!
judder יות או איך שתקרא לזה זה רק בגלל רכיבים לא רציניים, אם זה כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק!
או הגדרות או חוסר קודאקים!
עברתי מספיק טכנולוגיות, כרטיסי מסך, מעבדים , איכויות סרטים ובעיות כדי להגיד לך שהכל זה איכות הציוד.
וה WINDOWS הגרוע שגורם לכך מלכתחילה.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

IamEzio
זה שאתה לא מסכים עם הראייה שלי לעולם אוטפי שמחשבים עובדים חלק, זה כי אנחנו שונים. אין מה לעשות.
להיות ערבי זה לא הפיתרון, ולהתקמצן בהרצים אם בא לך ולמי שרוצה שיהנו אני רק מנסה לפכח את מי שבא לו.
כמו שכתבתי אני מריץ פה 12 סרטים של 20GB בו זמנית ואין לי שום לאגיות כמו שאתם חווים. שאני עובר למחשב אחר בבית כמו שלו בערך עם כרטיס מסך לא משהו, סרט אחד בקושי רץ וזה עם אובר קלוק, שום הורדת הרצים. גם 28GB עם כרטיס מסך יותר חלש משלו.
2 סרטים כבר הכל מתחיל להיות פיקסלים. מה זה אומר!
מחשב אחד עם כרטיס מסך רציני ומעבד רציני ואחד בלי, אחד מסוגל 12 אחד 1.
אם אתה לא מוכן לקבל את המציאות שהכל זה חומרה, אז תהנה! לי אין בעיות! גם ב 60! בשום מחשב! 5 מחשבים! BD50!
:wink:
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 31/07/2012 12:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #27 

ומה בדיוק הקשר לPhysx של כרטיס המסך ?

DrorFuchs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

גם אם ה HZ משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך, אתה חייב אשכרה להפעיל תוכן שמתאים לHZ הגבוה שכיוונת כדי שתהיה השפעה על הביצועים. זה שכיוונת את הווינדוס זה לא אומר שאוטומטית כל דבר שתפעיל ירוץ פחות טוב.
ז"א אם שמת 60 הרץ במקום 24, על מנת שזה באמת ישפיע לרעה על הביצועים אתה גם צריך להפעיל משחק שיעבוד ב60.

בקיצור הירידה בביצועים שאתה מדבר עליה היא כאשר נניח כיוונת את המחשב על 100 הרץ, ואז אתה בוחר להפעיל משחק ב-60 או 50 הרץ.
במקרה הזה 60 ידרוש יותר כח עיבוד ו-50 פחות.

אבל אם יש לך סרט שפועל אך ורק ב-24 אני לא חושב שזה משנה אמה ההגדרות בווינדוס עם על 60 או 50 או 24 --- מבחינת ביצועים.

התקיעות/JUDDER זה בשיל אי התאמה בתצוגות ובפריימים וכל זה, ולא ביצועים.
אין שום סיבה שאני אריץ פה STARCRAFT 2 על ההגדרות המקסימליות וזה יטוס, וסרט 1080P לא. זה הכל אי התאמה בפריימים.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

בעיקרון PHSYX זה האצת חומרה שיש לכרטיסי ה NVIDIA בשנים האחרונות, אם הכרטיס לא משהו כמו שהיא אצלי במחשב הקודם, שאתה מחליף בהגדרות לCPU שיקח עליו את העומס זה מסדר משהו (שידרגתי אז לקוואד קור) ופתאום הכל הסתדר, שזה היה קבוע על ה GPU עדיין היו לאגים כמו שאתם מספרים , ובעוד הרבה מחשבים אחרים, עם WIN7 וכרטיס מסך לא משהו.
בוא נדפוק לך בכלל את הראייה המקולקלת הזאת.
אם אני מפעיל 12 סרטים בו זמנית בסטוק של הכרטיס מסך 790MHZ הכל חלק בלי לאג אחד! אין לי אינטרס לשקר לך...
אם אני עולה ל 15 מתחילים לקרטע לי חלק מהם, חלק עדיין פועלים חלק, בדרך כלל הגדולים נופלים קודם, בשנייה שאני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך afterburner ל 950MHZ כל ה 15 משתחררים מהלאגיות ופתאום כולם רצים חלק.
בשנייה שאני מוריד חזרה ל 790MHZ הכל חוזר לקרטע על ה 15 סרטים וכו...
הכל זה הכוח חישוב, זה שה WINDOWS יש לו *** האצת חומרה ותוכן זאת הבעיה.
אם אתה רוצה נעלה לך סקרין שוט או סירטונים של התופעה בכלליות וכמה כוח חישוב גרפי משפיע בסרטים מרובי גיגות.
DrorFuchs כתב: התקיעות/JUDDER זה בשל אי התאמה בתצוגות ובפריימים וכל זה, ולא ביצועים.
אין שום סיבה שאני אריץ פה STARCRAFT 2 על ההגדרות המקסימליות וזה יטוס, וסרט 1080P לא. זה הכל אי התאמה בפריימים.
...
כמו שאמרתי לWINDOWS יש *** של האצת תוכנה ואין לי בעצמי סיבה שמשחקים עובדים וסרטים לא.
אני לא כתבתי את המערכת הגרועה הזאת!
כך גם המצב אצלי, רק מה שגיליתי זה ככל שאתה מתקדם בחומרה ככה יש פחות לאגים. בהכל!
כל מה שאמרת נכון, אבל גם נכון שלא אמורה להיות לי שום בעיה! אם התוכן הוא ב 24FPS וההרצים הם 60!
אחרי זה שהתכוונת ליותר כוח חישוב ביותר FPS במשחקים על HZ גבוה, זה לא מה שניסיתי להעביר.
מה שניסיתי להסביר לך, ככל שאתה קובע יותר HZ או נותן תוכן עם יותר FPS או מעלה את הרזולוציה זה יותר מעמס על הכרטיס מסך, עובדות פשוטות ומקובלות.
זה בול כמו רזולוציה, ככל שתוריד גם הסרט יזרום יותר ויותר חלק. זה שאנשים חיים בסרט שיותר הרצים מפריימים זה גורם למשהו, זה בגלל שהם חיים בסרט, גם אם אני יחבר כרגע היפוטתית מסך של 240 HZ עם תוכן של 24FPS זה לא יהיה יותר לאגי או פחות ממסך של 60HZ כי זה לא קשור אחד לשני. מספר התמונות לשנייה נשאר זהה.
כי זה ריפרש למסך, לא הכפלת תמונה כמו INTER זובי. אז זה פשוט רץ לי ב 24FPS על 60HZ בלי שום תקיעות.
זה שהמחשבים שאתם מריצים עליהם לא מסוגלים להריץ את התוכן בהרצים הנורמלים, זה משהו אחר.
וזה קשור רק לחמורה או לקודאקים והגדרות. זה שפתרת את זה בצורת קומבינה, זה לא הפיתרון האמיתי, והוא כוח חישוב או מעבד SNADY/IVY עם כרטיסי מסך מובנים.
למה הם המציאו כרטיסי מסך מובנים במעבד??
כי אנשים בלי כרטיס מסך נורמלי לא הצליחו להריץ סרטי HD וכל הזמן היו להם לאגים, אז הכניסו לכם מיני כרטיס מסך און בורד וזה פותר את הבעיה לאנשים שלא רוצים כרטיס מסך רציני! עוד פעם הכל בגלל ה WINDOWS הגרוע ואיך שהוא בנוי, לינוקס הכל רץ חלק גם 50 סרטים בו זמנית!
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 31/07/2012 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #30 

זה לא רץ לך על 24FPS ב60Hz נעשה משהו שנקרא 3:2 Pulldown ועפר כבר עשה על זה כתבה http://www.hometheater.co.il/article01590 ככה שהבעיה הזאת לא קשורה בשום דבר לעוצמה של החומרה ..

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

עוד פעם התחלת עם השטויות, אם אני רואה טלווזיה עם ממיר אתה צודק.
לא נעשה פול זובי, נעשית הכפלה אכזרית של 2.5 פריימים כדי להגיע ל 60HZ ומטומטם מי שחשב על זה במקום לצלם ב 60FPS!
זה גועל נפש מכפילים לך כל פריים, זה נראה לך הגיוני איך שהוא?
אם אני רואה סרט מהמחשב אין שום פול זובי, המחשב קובע לך את ההרצים, וזה לא קשור לתוכן וה FPS שלו.
אם תיקח תוכנית טלוויזיה שהומרה ל 60 הרץ אז תראה פול דאון על המחשב, אחרת ותמיד כל התוכן שאני צופה הוא ב 24FPS על 60HZ, תראה עם fraps אפשר גם על סרטים לראות FPS.
זה לא אומר שהוא מכפיל את עצמו ל 60 פריימים לשנייה, זה אומר שהוא עושה ריפרש 60 פעמים בשנייה, וככל שיותר יותר טוב! התוכן עדיין רץ על 24fps! וכמו שניסיתי להסביר לך הכל קשור בחומרה, ובהגדרות, קבל, אל תקבל.
ורק בפורנו אתה שם לב להבדלים עם פריימים אמיתיים ולא מוכפלים ששם זה 60FPS על 60HZ וזה נראה עולם שונה וחסר לאגיות בתנועה. :wink:

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #32 

PHSYX זו תמיכה בחומרה של המנוע פיזיקה של NVIDIA לא קשור לניגון וידאו
נמצא בשימוש בתוכנות סימולציה ומשחקי מחשב
http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX
There is no spoon

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #33 

kobyb כתב:PHSYX זו תמיכה בחומרה של המנוע פיזיקה של NVIDIA לא קשור לניגון וידאו
נמצא בשימוש בתוכנות סימולציה ומשחקי מחשב
http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX
...
עזוב ,TheTurtle כותב מה שהוא רוצה ולא מה שנכון .

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #34 

הנה ה 2 CENTS שלי, סרטים שה FRAME RATE שלהם הוא 23.976 או 24 HZ, מסך הטלוויזיה צריך להיות מסונכרן איתם, זה מדריך קטן שכתבתי לפני לא הרבה זמן:
http://www.hometheater.co.il/vt147101

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

IamEzio
אני אוהב איך אחרי שאני מפריך כל טענה שלך אתה לא עונה על זה, אלא כותב הוא כותב שטויות...
בנתיים השטויות נכתבות ממך (GTX680 גם יעשה בעיות :lol: פול דאון עם מחשב כסורס :lol: )
תמשיך לכתוב על המקלדת בזמן שאצלי ואצל כל חבריי עובד על 60HZ בלי שום גיטטר. ואני מתאר שגם אצלך אין שום בעיות, אני מקווה...
אני כותב את המציאות, זה שאתה לא מוכן לקבל אותה, בעיה שלך...
גיליתי את המציאות הזאת מתוך ניסיון וטעייה, של שנים, עם כל סוגי החומרות. במציאות GTX680 לא עושה בעיות!
אחלה לכם שפתרתם את הבעיות שיש לכם עם גיטטרים! באמת תהנו! כל עוד זה עובד לכם. (Y)
לא כזה מעניין אתכם מה באמת הבעיה ולמה היא קוראת, להגיד שהפיתרון זה להוריד הרצים, זה נכון חלקית כי זה הפיתרון הקל.
לאלה מאיתנו שלא היו מוכנים להתפשר על הפיתרון הקל, ורצו באמת להבין מה נמצא מאחורי הבעיות האלה או מה הפיתרון האמיתי.
מצאו את הפיתרון בתור מעבדים גרפיים יותר חזקים. ( אני בעבר גם לקחתי את הפיתרונות הקלים-אובר קלוקים, בחיים לא אנדר. אחד המחשבים החלשים שלי גם עשה לי בעיות גיטטרים בעבר עם קבצים של למעלה מ 25GB, אובר קלוק למעבד סידר את הכל- הכרטיס מסך שם חלש אבל דיי עדכני עם מעבד קור 2 דאו)
ובגלל זה INTEL גם התחילה לשים ליבה גרפית במעבדים החדשים!
מה לעשות התקדמנו קצת, הרבה יותר קשה למערכת ההפעלה המקולקלת הזאת להפעיל סרט של 20GB.
אתם לא מוכנים לקבל את זה! שאין מה לעשות צריך לשדרג חומרה!
כמו שאמרתי תמשיכו לקרוא בפורמים מה התשובות במקום לגלות עם הידיים והראש. :wink:
*אם יוצאים משחקים חדשים ויש לך כרטיס מסך די ישן, ושתפעיל אותם תגלה שהם רצים על 1080p ב 12FPS, מה תעשה, תוריד רזולוציה!? אפקטים, אנטי אלייזינג, או שתבין שהבעיה היא בחומרה ותשדרג את הכרטיס מסך?
שאלה למחשבה עמוקה!
ואתה שוכח שבגלל זה גם אתם מציעים לאנשים כרטיסי מסך חדשים במדיה סנטרים כדי שיתמכו בכל הקודאקים והטכנולוגיות החדשות! אני טועה?
בשביל להריץ סרט אחד מספיק בין 200-400 שקל כרטיס נורמלי עדכני! לא כל אחד צריך GHZ! זה לא מה שאמרתי.
אין מה לעשות! זה כמו לנסות לנגן תלת מימד עכשיו על הכרטיס שלו! ולא לקבל שזה לא יעבוד!

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #36 

TheTurtle.... מספיק עם הלינוקס פאןבוי.......מה הקשר ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

אני פאן בוי של דברים שעובדים, ומה לעשות אתה צריך סוס כדי שווינדוס רק יזוז לעומת לינוקס. לא סתם אני עם SSD! כרגע WINDOWS!
אני בעבר שלא עבד לי על ה 8600GTS עברתי ללינוקס כדי ללמוד ולראות את ההבדלים, בזמן שבווינדוס יכולתי להפעיל רק סרט אחד, בלי לקרטע.
בלינוקס יכולתי להריץ 30 בו זמנית בלי שום לאג אחד. מה לעשות לינוקס בנוי טוב יותר, צורך פחות משאבים והאצת החומרה שלו פועלת שנות אור יחסית לווינדוס! WINDOWS רק אוכל משאבים ביחס אליו.
אם אתה שוכח Beryl הקובייה, וכל האפקטים שיש בלינוקס קיימים משנת 2000 וקצת שעובדים גם על TNTRIVA2 של אותה תקופה 128mb RAM.
בזמן שבוינדוס אני צריך כרטיס מסך חזק רק כדי להריץ סירטון אחד, או המשאבים שהווינדוס משתמש בשביל כל אפקט ויזואלי לא פרופורציונלים למשימה הפשוטה שאני מבקש ממנו. או שאין בכלל אפקטים ויזואלים(TABּS של ווינדוס זה גניבה בוטה מלינוקס תראה את שלהם, ואין מה להשוות לכוח בלינוקס ולזריזות) בזמן שכבר 10 שנים יש ויזואליות לא נורמלית בכל הפצה של לינוקס.
תראה קצת ניזכר כולנו מה יכלו לעשות עם לינוקס בשנת 2006 ! (Y) תראה תTABּS שלו :wink: איזה נוסטלגייה.

אני עדיין מחכה שהווינדוס יתקרב, איכשהו לחצי מהכוח של זה בויזואליות! זה פשוט לא קורה!
*רוב הסיכויים שאם הוא יקח את אותו מחשב שלא מריץ את הסרט ויתקין עליו אובונטו ויגדיר כמו שצריך את האצת חומרה- הסרט יעבוד כמו שצריך.
ב 60HZ.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #38 

TheTurtle ,לא הפרחת שום טענה שלי עד עכשיו ,רק בלבלת את השכל על כמה לינוקס יעילה יותר כביכול , חוץ מזה שעוד לא עניתה איך התמיכה בPhysx עוזרת לכרטיס בהאצת החומרה שלו ...

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

TheTurtle כתב:IamEzio
אני אוהב איך אחרי שאני מפריך כל טענה שלך אתה לא עונה על זה, אלא כותב הוא כותב שטויות...
בנתיים השטויות נכתבות ממך (GTX680 גם יעשה בעיות :lol: פול דאון עם מחשב כסורס :lol: )
...
אם אתה אומר על מה שאמרתי בילבול שכל אתה באמת קצת עיוור לאמת.
GTX 680/580/560/480/240 ירוץ בלי שום בעיה גם עם מסך ובהרצים 120HZ עם תוכן של 24FPS.
גם אם המסך רץ על 2000HZ והסרט 24FPS לא אמור להיות שום גיטטר! ואין שום השפעה להורדת ההרצים!
אם אצלי עובד בכל ההרצים ואצלך לא, אז כנראה שאתה צריך לשאול אותי מה עשיתי שונה!
פול דאון לא קורה שהמחשב מתפקד כסורס. אני מקבל 60HZ אמיתיים! והסורס עדיין 24FPS.
מה לעשות אחרי שהחלפתי למעבד קוואד קור עדיין לא זרם חלק, ברגע שהעברתי את הPHSYX ל CPU במקום ה GPU הכל הסתדר. אני מבין מזה, שזה מפיל קצת עומס על המעבד ויותר קל לכרטיס מסך להריץ את הסרט.
ואמרתי "בעיקרון" יש ל PHSYX נוכחות מסויימת בהאצת חומרה- לא יודע למה ואני גם לא בטוח בקשר לזה.
גם אני יודע שזה המאיץ חלקיקים וכולנו יודעים לקרוא! מה לעשות בפועל דברים פועלים קצת שונה.
כל שאר הדברים נכונים: אין שום הבדל במחשבים שלי בין 24HZ ל 60HZ בהרצת סרטים, בשניהם יש לי את אותה תמונה חלקה! בדקתי את זה פה על מחשב מחשב כרגע! עובד בכולם בול אותו דבר, זה לא מוסיף לאג או מוריד! הכל חלק!
תרבות ה 24HZ מתחילה להישמע לי מיום ליום כמו תרבות האודיופילים, תנסו עם הידיים!

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #40 

theturtle... בתור אחד שכן מבין טיפה, אני יכול להגיד שלינוקס מאז ומעולם לא הייתה ידידותית למשתמש ואינטואיטיבית כמו חלונות. וכמו כן אל תשכח אי אפשר לשחק עליה.

אבל עזוב זהOT, פשוט נמאס שכל דיון יש את הלינוקס פאןבוי שיקפוץ ויגיד חלונות זה מעפן.... זו דעתך אין בעייה אבל היא ממש לא קשורה לנושא.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”