האתר zap, האם זו קומבינה ישראלית?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
יש לנו כל מיני רעיונות בכל מיני כיוונים, אתם כבר מכירים אותנו הרבה שנים ויודעים שאנחנו לא שוקטים על השמרים...
אחד הדברים שברור לנו הוא שהכח הגדול של האתר הוא בדיוק בחוכמת ההמונים שיש בו.
כלומר, בדיוק כמו שאמרתם, בידע הרב ובניסיון הרב שיש בו.
מה שאני חושב, יחד איתכם בקול, זה איך אננו הופכים את הידע והניסיון הזה לפלטפורמה עבור הרוב הדומם שגולש באתר (תזכרו את היחס - מעל 300,000 גולשים שונים בחודש מול כמה אלפים שפעילים בפורום מתוך כמעט 40,000 רשומים), שתהיה מסודרת, קריאה ונגישה גם למי שלא "מומחה" בתחום.
לדוגמא, עשינו ניסוי עם פלטפורמה שפיתחנו שנקראת HT Reviews שבה בדיוק באה לידי ביטוי אותה חוכמת המומחים ואלו שרכשו.
הפלטפורמה קיימת ועובדת (אני יודע שהיא נראית נורא, אל תתייחסו בבקשה לעיצוב).
את המוצרים, בשלב ראשון, כולנו מכניסים ואז הביקורות שלכם כולל המחיר עולות (אפשר יהיה להוסיף שחייבים סריקה של החשבונית למשל).
אבל מה שיפה פה הוא בעיקר כל הלוגיקה שיש מאחור. זוכרים את ה"פרופיל המאומת"? זוכרים ממתי אתם רשומים באתר? כמה פוסטים יש לכם? כל אלו נכנסים לפעולה בציון הסופי של המוצר ע"מ למנוע מטרולים או אנשים מטעם להטות את התוצאות. חוכמת ההמונים במיטבה!
אם היינו מחיים את הפלטפורמה הזו (מנקים את כל המוצרים הישנים ופותחים אותה לכם), האם הייתם מכניסים מוצרים? בלי שיתוף הפעולה שלכם, זה לא יעבוד....
מה שאני חושב, יחד איתכם בקול, זה איך אננו הופכים את הידע והניסיון הזה לפלטפורמה עבור הרוב הדומם שגולש באתר (תזכרו את היחס - מעל 300,000 גולשים שונים בחודש מול כמה אלפים שפעילים בפורום מתוך כמעט 40,000 רשומים), שתהיה מסודרת, קריאה ונגישה גם למי שלא "מומחה" בתחום.
לדוגמא, עשינו ניסוי עם פלטפורמה שפיתחנו שנקראת HT Reviews שבה בדיוק באה לידי ביטוי אותה חוכמת המומחים ואלו שרכשו.
את המוצרים, בשלב ראשון, כולנו מכניסים ואז הביקורות שלכם כולל המחיר עולות (אפשר יהיה להוסיף שחייבים סריקה של החשבונית למשל).
אבל מה שיפה פה הוא בעיקר כל הלוגיקה שיש מאחור. זוכרים את ה"פרופיל המאומת"? זוכרים ממתי אתם רשומים באתר? כמה פוסטים יש לכם? כל אלו נכנסים לפעולה בציון הסופי של המוצר ע"מ למנוע מטרולים או אנשים מטעם להטות את התוצאות. חוכמת ההמונים במיטבה!
אם היינו מחיים את הפלטפורמה הזו (מנקים את כל המוצרים הישנים ופותחים אותה לכם), האם הייתם מכניסים מוצרים? בלי שיתוף הפעולה שלכם, זה לא יעבוד....
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 27/07/2012 18:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
סתם מכור לקניותra כתב:מאות מוצרים ? במה אתה עוסק ?
Arieldr כתב:"]
זה מצב הזוי, הזמנתי מאות מוצרים מחו"ל וחוץ ממקרה אחד תמיד המוצר חדש, מתאים להזמנה והביקורות על המוצר והחנות מתארות בדיוק את המצב רק אצלנו הכול חייב להיות קומבינה.........
-
Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

בטח שהייתי משתף פעולה, זו יוזמה מעולה ומבורכתMartinHSabag כתב:יש לנו כל מיני רעיונות בכל מיני כיוונים, אתם כבר מכירים אותנו הרבה שנים ויודעים שאנחנו לא שוקדים על השמרים...
אם היינו מחיים את הפלטפורמה הזו (מנקים את כל המוצרים הישנים ופותחים אותה לכם), האם הייתם מכניסים מוצרים? בלי שיתוף הפעולה שלכם, זה לא יעבוד.......
אנחנו הצרכנים נכתוב ביקורות הן על החנות והן על המוצר, חנות שתקבל פיידבק חיובי מכותבים "אמינים" תזכה לפרסום "חינם" ואילו חנות שלא תקפיד על שירות ואיכות תאלץ לשנות את דרכה (אני אופטימי) ...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
זה נראה כמו זאפ בתחפושת... שים לב שביקורות המוצרים לקוחות מ זאפ...Shahar75 כתב:אני לא משתמש בזאפ כבר תקופה ארוכה.
האתר המתחרה שלו www.ret.co.il הרבה יותר מקיף מבחינת חנויות והיצע ולכן המחירים שם הם, לרוב, מחירים זולים יותר ממה שניתן למצוא בזאפ.
ממליץ בחום....
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
הממשק זהה לזאפ....oris74 כתב:זה נראה כמו זאפ בתחפושת... שים לב שביקורות המוצרים לקוחות מ זאפ...Shahar75 כתב:אני לא משתמש בזאפ כבר תקופה ארוכה.
האתר המתחרה שלו www.ret.co.il הרבה יותר מקיף מבחינת חנויות והיצע ולכן המחירים שם הם, לרוב, מחירים זולים יותר ממה שניתן למצוא בזאפ.
ממליץ בחום.......
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

טעות
נערך לאחרונה על ידי yoav4x4 ב 26/07/2012 15:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

רעיון נהדר,MartinHSabag כתב:יש לנו כל מיני רעיונות בכל מיני כיוונים, אתם כבר מכירים אותנו הרבה שנים ויודעים שאנחנו לא שוקדים על השמרים...
אם היינו מחיים את הפלטפורמה הזו (מנקים את כל המוצרים הישנים ופותחים אותה לכם), האם הייתם מכניסים מוצרים? בלי שיתוף הפעולה שלכם, זה לא יעבוד.......
אבל נושא הזנת הנתונים של המוצר יכול להיות בעייתי,
כלומר, אם אני צריך להזין את הנתונים הטכניים של המוצר אני עלול לטעות ובהמשך להטעות. הייתי במקום זה מקשר אולי לדף היצרן, או PDF של המוצר.
ואני רק אצטרך להזין את המחיר, החנות והתרשמות והמוצר ומהחנות.
כמובן שניתן גם להוסיף את נושא החשבונית, אבל אז בעלי עסקים שנותנים הנחות מיוחדות לכל מיני אנשים יפחדו שהחשבונית תדלוף ותהווה תקדים והם יסתבכו עם היבואן.
- noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
אני אגיד לכם מה הבעיה בהרבה מקרים שאנשים לא אוהבים לשתף מה המחיר שהם שילמו
כנראה משהו פסיכולוגי שאף אחד לא ישיג מחיר זול מהם.
כנראה משהו פסיכולוגי שאף אחד לא ישיג מחיר זול מהם.
- זאפ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1
לחברי הפורום שלום,
קראנו את שנכתב אודות אמינות מערכת חוות הדעת ב-zap, וברצוננו להציג את העובדות לאשורן.
Zap השוואת מחירים מחויבת בראש ובראשונה אליכם, הגולשים, ופועלת על העת כדי לספק מערכת השוואת מחירים נקייה ואמינה. אנחנו עורכים מדי יום בדיקות סמויות על מוצרי פיתיון או התנהלויות פסולות אחרות, ולא מהססים להסיר חנויות מהאתר במקרים בהן זיהינו פגיעה בגולשים. מובן שלא ניתן לחלוש בכל עת על למעלה ממיליון מוצרים, ולכן אנחנו נעזרים גם בחוות הדעת של הגולשים ומטפלים במהירות בכל תלונה.
נושא חוות הדעת רגיש במיוחד, בשל חובתה של זאפ לעמוד בדרישות הדין, ובין היתר להגן על עצמה ועל הגולשים מפני לשון הרע, דיבה וחוקי הגנת פרטיות למיניהם. ברצוננו להדגיש: מדיניות zap היא להעלות כל חוות דעת שנשלחת אלינו, כל עוד היא עומדת בתנאים בסיסיים של שפה נקייה, אמינות והגינות. אנחנו מוודאים במגוון דרכים שחוות דעת על חנויות או על מוצרים הן אמינות (למשל באמצעות הוכחת קנייה וחשבונית). במידה ומגיעה ביקורת שלילית על חנות, אנחנו מעניקים לה את האפשרות להגיב תוך שלושה ימי עסקים. לעיתים קורה שהגולש חוזר בו מתלונתו או מקבל טיפול שמשביע את רצונו מהחנות, ומבקש מיוזמתו להסיר את חוות-הדעת (מכיוון שזכויות היוצרים על הטקסט שנכתב הוא של הגולש, אין באפשרותנו למנוע זאת). עליכם לדעת עם זאת, שהדירוג המקורי של הגולש על החנות נותר על כנו גם לאחר הסרת חוות הדעת.
רק במקרים בהם זיהינו בעיות באמינות איננו מעלים את חוות הדעת. לעולם איננו מונעים מחוות דעת לעלות משיקולים מסחריים כלשהם, והחנויות מנועות מלהתערב במנגנון הביקורות.
ספציפית למקרה של פותח הפוסט, הגולש העלה את חוות הדעת ב-24/7 וב-25/7 (אתמול) נפתח הטיפול מול החנות. תוך שלושה ימי עסקים צפוי הטיפול בחוו"ד להסתיים.
בברכה,
שלומי,
מנהל תוכן zap.co.il
קראנו את שנכתב אודות אמינות מערכת חוות הדעת ב-zap, וברצוננו להציג את העובדות לאשורן.
Zap השוואת מחירים מחויבת בראש ובראשונה אליכם, הגולשים, ופועלת על העת כדי לספק מערכת השוואת מחירים נקייה ואמינה. אנחנו עורכים מדי יום בדיקות סמויות על מוצרי פיתיון או התנהלויות פסולות אחרות, ולא מהססים להסיר חנויות מהאתר במקרים בהן זיהינו פגיעה בגולשים. מובן שלא ניתן לחלוש בכל עת על למעלה ממיליון מוצרים, ולכן אנחנו נעזרים גם בחוות הדעת של הגולשים ומטפלים במהירות בכל תלונה.
נושא חוות הדעת רגיש במיוחד, בשל חובתה של זאפ לעמוד בדרישות הדין, ובין היתר להגן על עצמה ועל הגולשים מפני לשון הרע, דיבה וחוקי הגנת פרטיות למיניהם. ברצוננו להדגיש: מדיניות zap היא להעלות כל חוות דעת שנשלחת אלינו, כל עוד היא עומדת בתנאים בסיסיים של שפה נקייה, אמינות והגינות. אנחנו מוודאים במגוון דרכים שחוות דעת על חנויות או על מוצרים הן אמינות (למשל באמצעות הוכחת קנייה וחשבונית). במידה ומגיעה ביקורת שלילית על חנות, אנחנו מעניקים לה את האפשרות להגיב תוך שלושה ימי עסקים. לעיתים קורה שהגולש חוזר בו מתלונתו או מקבל טיפול שמשביע את רצונו מהחנות, ומבקש מיוזמתו להסיר את חוות-הדעת (מכיוון שזכויות היוצרים על הטקסט שנכתב הוא של הגולש, אין באפשרותנו למנוע זאת). עליכם לדעת עם זאת, שהדירוג המקורי של הגולש על החנות נותר על כנו גם לאחר הסרת חוות הדעת.
רק במקרים בהם זיהינו בעיות באמינות איננו מעלים את חוות הדעת. לעולם איננו מונעים מחוות דעת לעלות משיקולים מסחריים כלשהם, והחנויות מנועות מלהתערב במנגנון הביקורות.
ספציפית למקרה של פותח הפוסט, הגולש העלה את חוות הדעת ב-24/7 וב-25/7 (אתמול) נפתח הטיפול מול החנות. תוך שלושה ימי עסקים צפוי הטיפול בחוו"ד להסתיים.
בברכה,
שלומי,
מנהל תוכן zap.co.il
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

אני מניח שזה אופציונאלי, יותר חשוב חוו"ד של משתמש בלתי משוחד!noam כתב:אני אגיד לכם מה הבעיה בהרבה מקרים שאנשים לא אוהבים לשתף מה המחיר שהם שילמו
כנראה משהו פסיכולוגי שאף אחד לא ישיג מחיר זול מהם....
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
שלומי מזאפ שלום
ראשית מצויין שהתייחסת, זה מראה שזאפ נשענת לא על החנויות אלא בעיקר עלינו הצרכנים וברגע שנדיר את רגלינו מאתרכם אין לו זכות קיום.
לצערי בן הדברים שאמרת למציאות בפועל ישנו פער.
כל נושא כתיבת הביקורת באתרכם מיושן מגביל מאד ולא מאפשר התבטאות תרבותית חופשית. מגבילים במינימום מילים, חובה לרשום גם טוב וגם רע, אסור לציין חנות ומחיר וכו וכו. בנוסף גם אני בתחושה שנושא התגובות לא ממש מטופל. ניסיתי הרבה פעמים לרשום תגובה והיא מעולם לא הופיעה. בעיה לדוגמא, שיניתי את כתובת המיל. זה דורש מישום מה אישור מנהל האתר. כבר חמש שנים אני ממתין. ועוד ועוד.
חבל בעבר עבורי היתם אתר משמעותי היום לא.
מקווה שתטפלו באמת בבעיות. כל האתרים בעולם צריכים להיזהר מלשון הרע לא רק אתם.
ראשית מצויין שהתייחסת, זה מראה שזאפ נשענת לא על החנויות אלא בעיקר עלינו הצרכנים וברגע שנדיר את רגלינו מאתרכם אין לו זכות קיום.
לצערי בן הדברים שאמרת למציאות בפועל ישנו פער.
כל נושא כתיבת הביקורת באתרכם מיושן מגביל מאד ולא מאפשר התבטאות תרבותית חופשית. מגבילים במינימום מילים, חובה לרשום גם טוב וגם רע, אסור לציין חנות ומחיר וכו וכו. בנוסף גם אני בתחושה שנושא התגובות לא ממש מטופל. ניסיתי הרבה פעמים לרשום תגובה והיא מעולם לא הופיעה. בעיה לדוגמא, שיניתי את כתובת המיל. זה דורש מישום מה אישור מנהל האתר. כבר חמש שנים אני ממתין. ועוד ועוד.
חבל בעבר עבורי היתם אתר משמעותי היום לא.
מקווה שתטפלו באמת בבעיות. כל האתרים בעולם צריכים להיזהר מלשון הרע לא רק אתם.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
שימו לב לזריזות בה נציג של ZAP עלה לדיון. לאחר יום מפתיחתו.
נראה כי מנגנון הסריקה שלהם את הרשת במילות מפתח מפותח ומתקדם.
נראה כי מנגנון הסריקה שלהם את הרשת במילות מפתח מפותח ומתקדם.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
בוא נראה אם זה מנגנון חד-פעמי או לאlasik כתב:שימו לב לזריזות בה נציג של ZAP עלה לדיון. לאחר יום מפתיחתו.
נראה כי מנגנון הסריקה שלהם את הרשת במילות מפתח מפותח ומתקדם....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
האם הם סורקים זאפ או קומבינה ? 
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
וכמו שאומר הגשש במערכון חכם מימון על המשפט "חוח צחוק בין שושני הבכי"Arieldr כתב:
איך אומרים "שעני מתחתן אז הלילה קצר"
...
זה משפט מחוזי מאוד
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
לא הבנתי מה הבעיה עם זאפ...
אני משתמש בזה כמדד למחירי השוק, והיצע הדגמים, ואם מוצא משהו מתאים - קונה, ולא פעם אחת.
לא בכל המוצרים, אבל הרבה פעמים כן.
כמעט אף פעם לא יצא לי לקנות מהחנות הכי זולה.
אבל אם במוצר של 2000 שקל (למשל מכונת כביסה), יש הפרשים של עד 100 שקל, אני מעדיף לקנות ממישהו שיש לי ניסיון טוב איתו.
ואם אין ניסיון - אז במוצרים זולים אולי כן, ביקרים לא.
ובכל מקרה, אני מעדיף חנויות עם ציונים גבוהים.
מנסיוני - בדרך כלל - ציון גבוה משקף אמינות.
לא קורא חוות דעת...
האם נפלתי פעם?
כן. נסיון לא מוצלח עם חנות שהייתי בה גם פיזית. זה לא קשור לזאפ.
גם ניסו לדחוף לי מוצרים יותר יקרים, עם טיעון ש"מה שרציתי לא במלאי".
קרה לי גם בחנויות פיזיות ברחוב, בדיוק כמו שבחנויות ברחוב מוכרים ניסו למכור לי שטויות בלי להבין.
לא קשור לאינטרנט, לא קשור לזאפ.
יותר מפעם או פעמיים קניתי מוצצרים, עם דגמים ומחירים סבירים לחלוטין (אני לא חייב לשלם הכי זול, במיוחד אם זה מייצר לי עבודה, טרחה, או סתם ההפרש לא גדול).
אפילו קניתי לחמותי לא פעם - תנור, מכונת כביסה וכד'. היא התקשרה אלי, אני חיפשתי בזאפ, מצאתי חנות שכבר היה לי איתה ניסיון טוב, הזמנתי, ובזה נגמר חלקי.
אני נוהג להתקשר לחנות, גם כדי לוודא שיש במלאי, שיש הדגם שאני מבקש, אולי לבדוק מה ההבדלים בין כמה דגמים שונים, וכמובן כרטיס אשראי - בטלפון.
אני משתמש בזה כמדד למחירי השוק, והיצע הדגמים, ואם מוצא משהו מתאים - קונה, ולא פעם אחת.
לא בכל המוצרים, אבל הרבה פעמים כן.
כמעט אף פעם לא יצא לי לקנות מהחנות הכי זולה.
אבל אם במוצר של 2000 שקל (למשל מכונת כביסה), יש הפרשים של עד 100 שקל, אני מעדיף לקנות ממישהו שיש לי ניסיון טוב איתו.
ואם אין ניסיון - אז במוצרים זולים אולי כן, ביקרים לא.
ובכל מקרה, אני מעדיף חנויות עם ציונים גבוהים.
מנסיוני - בדרך כלל - ציון גבוה משקף אמינות.
לא קורא חוות דעת...
האם נפלתי פעם?
כן. נסיון לא מוצלח עם חנות שהייתי בה גם פיזית. זה לא קשור לזאפ.
גם ניסו לדחוף לי מוצרים יותר יקרים, עם טיעון ש"מה שרציתי לא במלאי".
קרה לי גם בחנויות פיזיות ברחוב, בדיוק כמו שבחנויות ברחוב מוכרים ניסו למכור לי שטויות בלי להבין.
לא קשור לאינטרנט, לא קשור לזאפ.
יותר מפעם או פעמיים קניתי מוצצרים, עם דגמים ומחירים סבירים לחלוטין (אני לא חייב לשלם הכי זול, במיוחד אם זה מייצר לי עבודה, טרחה, או סתם ההפרש לא גדול).
אפילו קניתי לחמותי לא פעם - תנור, מכונת כביסה וכד'. היא התקשרה אלי, אני חיפשתי בזאפ, מצאתי חנות שכבר היה לי איתה ניסיון טוב, הזמנתי, ובזה נגמר חלקי.
אני נוהג להתקשר לחנות, גם כדי לוודא שיש במלאי, שיש הדגם שאני מבקש, אולי לבדוק מה ההבדלים בין כמה דגמים שונים, וכמובן כרטיס אשראי - בטלפון.
ערן
-
Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

מר זאפ (שלומי) היקר,זאפ כתב:לחברי הפורום שלום,
בברכה,
שלומי,
מנהל תוכן zap.co.il...
אני מודה לך על התייחסותך ועל ההסבר המפורט על דרך פעולתו של האתר אולם, עם כל הכבוד, אני לא "קונה" את ההסבר.
יש מספר גדול מאוד של תלונות ברשת על אנשים שפרסמו ביקורת שלילית על חנות והיא "נעלמה" ואני בטוח שביקורת חיובית עולה מהר מאוד לאתר ולא עוברת אצלכם בדיקה כמו ביקורת שלילית. אם זכויות היוצרים על הביקורת היא של הצרכן אז אתם כאתר מוגנים לגמרי מתביעות אז למה לעכב? אם הביקורת אינה שייכת לצרכן אזי מדוע אתם מאפשרים להסיר ביקורת שלילית? האם גם ביקורות חיובית אפשר להסיר?
זה נחמד מאוד לרשום שבראש ובראשונה אתם מחויבים אלינו הצרכנים אולם המציאות שונה לגמרי. מטרת האתר אינה לשרת אותנו הצרכנים, אלא להרוויח כסף מבעלי חנויות אשר את מרכולתם אתם מציגים. זה כמובן ניגוד אינטרסים ברור ושקוף, ולכן אין כל סיכוי שאתם שומרים על הגינות (האמת שחיפוש מהיר מציף סיפורים מפחידים קצת על שיטות השיווק שלכם).
אתם משתמשים בנו הצרכנים או יותר נכון בכניסות של צרכנים לאתר כמודל החיוב שלכם ואני משוכנע שסטטיסטיקות כניסות לאתר משמשות את אנשי המכירות כקלף מרכזי בניסיונות לגייס לקוחות חדשים.
זה נחמד להרוויח כסף על הגב שלנו ,הצרכנים, במסווה של "שירות לצרכן" אבל הדרך בה אתם "מעלימים" דעות שליליות גורמת לעיוות המציאות והטעיית הצרכן ובכך אתם פוגעים קשות בנו הצרכנים אשר מאמינים כי הביקורת על החנות אכן מייצגת את המצב האמיתי ועל זה התרעמתי!!!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
צריכת החשמל גם נמוכה יותר ב15%RUJI כתב:99 אחוז מהפעמים שיצא לי ללכת פיזית בשביל לרכוש משהו, הציעו לי אותו במחיר יותר טוב מ ZAP.
דוגמא קלסית:
הייתי באבי סופר וקניתי מכונת כביסה חדשה LG.
בפועל ב ZAP המכונה הכי מדוברת הינה: LG F8068QDP אז כמובן שישר רציתי אותה...
מאבי סופר לא רק שקיבלתי את המכונה במחיר יותר טוב אלא קיבלתי את הדגם החדש שעוד לא מופיע בכלל ב ZAP
LG F8069 !
את מי שזה מעניין, ההבדלים בין המכונות זה תוספת של מהירות סחיטה 1000 לעומת 800....
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
נערך, לא שמתי לב שכבר העלו את זה.
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
Arieldr כתב:מר זאפ (שלומי) היקר,זאפ כתב:לחברי הפורום שלום,
בברכה,
שלומי,
מנהל תוכן zap.co.il...
אני מודה לך על התייחסותך ועל ההסבר המפורט על דרך פעולתו של האתר אולם, עם כל הכבוד, אני לא "קונה" את ההסבר.
יש מספר גדול מאוד של תלונות ברשת על אנשים שפרסמו ביקורת שלילית על חנות והיא "נעלמה" ואני בטוח שביקורת חיובית עולה מהר מאוד לאתר ולא עוברת אצלכם בדיקה כמו ביקורת שלילית. אם זכויות היוצרים על הביקורת היא של הצרכן אז אתם כאתר מוגנים לגמרי מתביעות אז למה לעכב? אם הביקורת אינה שייכת לצרכן אזי מדוע אתם מאפשרים להסיר ביקורת שלילית? האם גם ביקורות חיובית אפשר להסיר?
זה נחמד מאוד לרשום שבראש ובראשונה אתם מחויבים אלינו הצרכנים אולם המציאות שונה לגמרי. מטרת האתר אינה לשרת אותנו הצרכנים, אלא להרוויח כסף מבעלי חנויות אשר את מרכולתם אתם מציגים. זה כמובן ניגוד אינטרסים ברור ושקוף, ולכן אין כל סיכוי שאתם שומרים על הגינות (האמת שחיפוש מהיר מציף סיפורים מפחידים קצת על שיטות השיווק שלכם).
אתם משתמשים בנו הצרכנים או יותר נכון בכניסות של צרכנים לאתר כמודל החיוב שלכם ואני משוכנע שסטטיסטיקות כניסות לאתר משמשות את אנשי המכירות כקלף מרכזי בניסיונות לגייס לקוחות חדשים.
זה נחמד להרוויח כסף על הגב שלנו ,הצרכנים, במסווה של "שירות לצרכן" אבל הדרך בה אתם "מעלימים" דעות שליליות גורמת לעיוות המציאות והטעיית הצרכן ובכך אתם פוגעים קשות בנו הצרכנים אשר מאמינים כי הביקורת על החנות אכן מייצגת את המצב האמיתי ועל זה התרעמתי!!!...
רק אגיב למשפט שלך "אתם משתמשים בנו הצרכנים או יותר נכון בכניסות של צרכנים לאתר כמודל החיוב שלכם "
בוקר טוב אליהו...
כאילו ZAP המציאה את הגלגל.
מכיר shopping.com שנוצר מ dealtime שנמכר לאיביי ?
מכיר google ads ?
כל האתרים החינמיים, מאיפה אתה חושב יש להם כסף להחזיק את עצמם ?
האתר פה לא חי גם מהגולשים והפרסומות ?