הגודל כן קובע? בחירת מסך לסלון.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

שוב שטויות, אנחנו רואים עדיין הרבה SD בעידן פלוס ועדיין חלק מהסרטים וחלק מהסדרות ב SD, במרחקי צפיה של 2-4 מטר, טלוויזיה 55", ואף אחד לא "סובל".

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

זה לא יעבוד :

קרטון לא יכול לדמות דמויות זזות , צבעים , גוונים , גדלים של תירגום ,וכדומה .

אין מה לעשות : רוב האנשים לומדים בדרך הקשה.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

אכן שטויות !
מרחק 3.5 מטר ממסך 55 ואני לא סובל בכלל אלא נהנה מכל רגע.
לא היה מפריע לי גם יותר גדול.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

בהחלט, גם לי לא היה מפריע מפינת הישיבה שלי (קצת פחות מ 4 מטר) טלוויזיה גדולה יותר (Y)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

זנ נורא פשוט, לאף אחד שהוציא המון כסף על מסך ענק, אין אומץ להודות בטעות :lol:
עצה פשוטה, לך לחנות, בקש מהם לשים לך תכני SD (יש יס או הוט בהרבה חנויות), וצפה מהמרחק שלך.
ככה תדע מה טוב לעצמך.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

nir11 כתב:זנ נורא פשוט, לאף אחד שהוציא המון כסף על מסך ענק, אין אומץ להודות בטעות :lol:
עצה פשוטה, לך לחנות, בקש מהם לשים לך תכני SD (יש יס או הוט בהרבה חנויות), וצפה מהמרחק שלך.
ככה תדע מה טוב לעצמך.
...
ניר,

האם אתה קונה מסך לשנה שנתיים? אנחנו לא. לפחות ל-5 שנים וגם יותר מזה. אז אתה לא חושב שעד אז רוב התחנות הנצפות כיום לא יעברו כבר ל-HD? החשיבה שלך מתאימה לטווח קצר כאשר מסך נשאר בסלון לטווח ארוך....

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

nils3373 כתב:
nir11 כתב:זנ נורא פשוט, לאף אחד שהוציא המון כסף על מסך ענק, אין אומץ להודות בטעות :lol:
ככה תדע מה טוב לעצמך.
...
ניר,

האם אתה קונה מסך לשנה שנתיים? אנחנו לא. לפחות ל-5 שנים וגם יותר מזה. אז אתה לא חושב שעד אז רוב התחנות הנצפות כיום לא יעברו כבר ל-HD? החשיבה שלך מתאימה לטווח קצר כאשר מסך נשאר בסלון לטווח ארוך....
...

אני קונה מסך ל 5 שנים לפחות, זהו גילו של ה LA-46- M81 שלי.
לפני שקניתי אותו וידאתי שבמרחק הצפיה שלי ממנו לא יהיו בעיות. אם מסתכלים עליו ממרחק של 2 מטר התמונה נוראית.
אם הייתי מקשיב לעצות שלכם הייתי קונה לחדר הילדים מסך 50 אינץ, יש שם מסך 32 אינץ של פיליפס, הם רואים SD כמובן, והתמונה במרחק זה לא משהו.

היית יכול לומר לי את אותו הדבר גם לפני 5 שנים, לא?
אני (והסקרים)חושב שרוב עם ישראל רואה בכלל את ערוצי הברודקאסט, והתמונה שם ממרחק קצר זוועתית.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

nir11,

תקן אותי אם אני טועה אבל אני חושב שרוב החברים הקבועים והלא קבועים באתר זה הם לא בדיוק המיינסטרים הארץ ישראלי לפחות מבחינת צריכת תוכן וידאו.
במקרה שלך בחירת מסך לחדר ילדים אכן מאוד שונה מזה שמיועד לסלון כך שדוגמא זו לא מתאימה בדיוק כאן (גם לי יש ילדים ואני מבין בדיוק מה ניסית להבהיר).
לי יש מסך בגודל זהה לשלך ובדירה הקודמת מרחק הצפיה לא עלה על 2.7 מטרים אך ההנאה מצפיה בתוכן HD השכיחה מהר מאוד את האיכות הדי נסבלת של ערוצי הפרימיום של 10, 22, ו-55. ולהפך, הייתי שמח אם יכולתי להגדילו בעוד כ-10 אינצ'ים נוספים וזאת כשבוע לאחר הקניה (מרץ 2008).

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא יודע איך לסווג את חברי האתר. מן הסתם הם רואים יותר HD מאשר האדם הממוצע מהרחוב, אבל אני לא יודע אם הם רואים יותר HD מ SD, ברור שזה משתנה מחבר לחבר.
אני אישית, בחדר המגורים שלי, צופה בסרטים רק ב HD, בין אם זה מיס, או מסטרימר. יחד עם זאת, ילדיי, שיש להם אמנם חדר משלהם, כשהם בסלון, צופים רק ב SD. מנסיוני האישי, בביקור אצל לא מעט חברים שנפלו במלכודת המסך הענק + צפיה בערוצי SD - התמונה פשוט בלתי נסבלת, הם יודעים את זה, אני יודע את זה, אבל כשאני מבקר אצלם כמובן שאני מביע התפעלות מהמסך והתמונה. אם תחשוב על זה מעט, תבין עד כמה הפסיכולוגיה משחקת פה תפקיד משמעותי.

כמו כן, וזה חשוב, ידידינו השואל המקורי כתב כך:
"
רוב השימוש כיום הוא בתכני SD, קצת DVD RIP וMKV דרך HTPC.
"
רוב השימוש הוא SD. עבור חבר כזה היית ממליץ על מסך גדול ככל האפשר????????

khisha פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

היום יצא לי לעבור ליד חנות ובקשתי לראות ערוץ 2.
להפתעתי האיכות לא הייתה כזאת זוועתית כפי שחשבתי שתהיה. כנראה מנגנוני החלקת תמונה התקדמו מאוד.
הבנתי שאני רוצה LED, שאני רוצה אותו עם המרת 3D ו3D עצמו רצוי שיהיה פאסיבי.
רק שאני עדיין לא סגור על גודל.
נראה לי שאני אקנה גם 55 וגם 47 ואחליט מה יותר מתאים. :?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”