אמינות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

eg99,
לי נשבר הדרייבר....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46438
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #22 

טלוויזית CRT טושיבה - 8 שנים.
רסיבר ימהה - 8 שנים.
DVD פיוניר - 8 שנים.
מגבר נד - 5 שנים.
CDP טכניקס - 12 שנים.
הכל עם 0 תקלות :)

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

גם לי נשבר כבר הדרייבר מכל בעיות האמינות האלה.. 8)

Sheffield-Tunes
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

יש לי CDP של Lenco כבר 10 שנים והוא עובד כמו נינג'ה! :אחלה:
Maggies, because you can never be too thin...:)

stainless
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

טוב, זה קצת מצחיק, אבל יש לנו טלוויזיה 14" של שארפ משנת 75' בערך, שחור לבן כמובן, שעברה מלחמות, מילואים, נסיעות, מעברי דירה, נפילות, ליוותה כל אישפוז בבי"ח של מי מבני המשפחה [ המורחבת ], עברה ידיים מס' פעמים [ אצל סבא וסבתא וכיו"ב, טלוויזיה שנייה כשזה עוד היה נדיר, כאלו], אני התעללתי בה כילד, אח"כ אחי, הייתה מאוחסנת בכל התנאים האפשריים ומעולם לא כוסתה, הייתה בצבא, הייתה כבויה לפעמים שנה שנתיים רצוף [ וכעת כבויה כמה שנים], אבל מה,
מכניסים לשטקר,
מדליקים -
וזהו. עובד. בכל תנאי, כמו טויוטה.

עוד אמינים - וידאו סוני 4 ראשים ענתיקה , נגן CD סוני נייד ענתיק שמנגן יופי,טלוויזיות פנסוניק [ 2 ] , פטיפון מיקרו סייקי, רמקולים של משהו שנקרא "סקאנדיאן סאונד" - אולי אני טועה - מישהו מכיר ?!
בני כ-30...

מאכזבים מן העבר - דיוידי מרנץ, טלוויזית גרונדיג ו-תומסון, טייפ דיגיטלי [ דק ] של אקאי, ובטח היו עוד.

מה שכן, אני מסכים שאפשר להסיק מכאן בעיקר לגבי מי "כן אמין" - למשל הטלויזיה 14", כי לפעמים נופלים על מוצר תקול מהמפעל וזה צץ מאוחר [ למרות שזה חלק ממדד האמינות], לפעמים היו קפיצות מתח שאינך מודע להן, לפעמים איזה ילד טיפטף מהארטיק לתוך הסורגים של המכשיר...וכך עד אינסוף.

בגדול, שם טוב הוא קנה מידה, וכך גם שם רע, אבל צריך לזכור שקל מאוד לבנות או להרוס שם. מספיקות לפעמים 2 ביקורות שוחטות בזאפ [ אך מפורטות ] ואנשים רבים לא יעיזו להתקרב לאותו מכשיר.

אע"פ שבארץ שם טוב מחזיק המון - ולפעמים סתם [ ולראיה, יש אנשים שקונים עדיין פולקסוואגן ].

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”