דבר שני "
אני בהחלט חושב שהלקסמנים של אז , בנוגע לכוח היו די בעייתיים , ואת הסאנסואי אני לא מכיר , אבל אני בהחלט חושב שאתה בדרך הנכונהtnsilver כתב:
עם כל הכבוד ל-Luxman אנחנו נהפוך אותו לפרה-אמפ שלנו וניתן ל-Sui לעשות את עבודת השרירים:...

אני בהחלט חושב שהלקסמנים של אז , בנוגע לכוח היו די בעייתיים , ואת הסאנסואי אני לא מכיר , אבל אני בהחלט חושב שאתה בדרך הנכונהtnsilver כתב:
עם כל הכבוד ל-Luxman אנחנו נהפוך אותו לפרה-אמפ שלנו וניתן ל-Sui לעשות את עבודת השרירים:...

כן. האציטון נגמר. הספירט נגמר. ה-IPA שאיתו מנקים מעגלים - נגמר. נוזל ניקוי שמשות? נגמר. אנטי-פריז לרדיאטור? נגמר. המילה הראשונה שלמדתי ברוסית זה 'אין' ו-'נגמר'. אוכל? נגמר. חלב? נגמר. חשמל? אין. טלפון? אין. אינטרנט? אין. חשק לחיות? נגמר.shigidar כתב:בראווו, בראווו, בראווו
מעולה, כתיבה מרתקת.
רק שאלה קצרה שמציקה לי, למה היה צורך להביא ג'ק לרוסיה? מה נגמר להם האפטר שייב, או הספירט הרפואי ולא היה מה לשתות ?![]()
![]()
![]()
חברה לי מותר לצחוק על הרוסים, הרי לא סתם שמי הוא אלכסנדר ......

נו אז יאלה תחליף אותם כברADICT כתב:אחרי פוסט כזה לחזור לרמקולים של סרווין ווגה...

Never say never, it's never a good idea וכבר אמרתי מה אני חושב על המושג 'חם'. האמטי האלה זזו. לדעתי, לא כמו שצריך, אלא כמו שאנדריי אמאטי בכבודו ובעצמו ואלוהים היו חושבים שצריך. יש לך הרבה נסיון עם CAV 50 ואמאטי? (זה לא בדיוק סוג הברזלים שמתגלגלים להם ברחובות כאן..).itzo כתב:מאוד אהבתי את הכתיבה ושמח בשבילך על החוויה.
מניסיוני אין מצב (אבל ממש אין), ש CAV 50 מזיז אמאטי כמו שצריך, אלא אם אתה ממש אבל ממש אוהב צליל חם ואיטי/עייף (מה שנקרא במחוזותינו "רומנטי".)...

הרבה ניסיון זה דבר יחסי.tnsilver כתב:Never say never, it's never a good idea וכבר אמרתי מה אני חושב על המושג 'חם'. האמטי האלה זזו. לדעתי, לא כמו שצריך, אלא כמו שאנדריי אמאטי בכבודו ובעצמו ואלוהים היו חושבים שצריך. יש לך הרבה נסיון עם CAV 50 ואמאטי? (זה לא בדיוק סוג הברזלים שמתגלגלים להם ברחובות כאן..).itzo כתב:מאוד אהבתי את הכתיבה ושמח בשבילך על החוויה.
מניסיוני אין מצב (אבל ממש אין), ש CAV 50 מזיז אמאטי כמו שצריך, אלא אם אתה ממש אבל ממש אוהב צליל חם ואיטי/עייף (מה שנקרא במחוזותינו "רומנטי".)......