אות WIFI נמוך בHOTBOX

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
shazlong פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אלה לא הטורנטים שמנתקים לי את האינטרנט כי זה קורה גם כשהיא לא פועלת - פתאום אי אפשר לגלוש באף אתר חוץ מגוגל, אפשר לבצע בו חיפושים ואם יש הורדות ביוטורנט אז גם הן מתפקדות כרגיל, אבל זה קורה גם בלי קשר לתוכנה

הורדתי את wifi analyzer והחלפתי לערוץ עם רייטינג גבוה יותר, אבל הבעיה ממשיכה

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #22 

harari כתב:
ValorHeart כתב:אצלי זה שיפר את הקליטה, כאשר האנטנות עמדו ישר אחת ליד השניה הקליטה ירדה, איך תסביר את זה?
...
קליטה אלחוטית היא דבר הפכפך, אי אפשר להבטיח קליטה בשום מצב. זה מאוד תלויי במיקום הראוטר ובמבנה הבית.
בעקרון, הטכנולוגיה בנויה לעבוד כפי שציינתי. אני לא רוצה להעמיס את השרשור ולסטות מהנושא אבל אם תקרא קצת על מה שאמרתי תבין למה אמרתי את זה.
אני לא יודע מה הולך אצלך, אילו הפרעות יש מסביב, ואיך מיקמת את הראוטר, כך שכמובן שתשובה חד-משמעית לשאלה שלך לא תקבל.

shazlong,
אם יש לך מכשיר אנדרואיד תוריד אפליקציה בשם wifi analyzer, היא תראה לך אילו ערוצים עמוסים ואילו פנויים.
אם אתה עובד עם utorrent כנס לconnection בהגדרות ותוריד את הV מ-enable NAT-PMP port mapping. זה יכול לעזור באיטיות ותקיעה של הדפדפן בזמן שהטורנט עובד.
...
הנתב תלוי על הקיר כאשר האנטנות כלפי מעלה, הגובה שלו מעל למשקוף של דלת ולידו תלוי ההוטבוקס

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”