דניאל ניתן לקנות את האוסטר בארץ?
מוטי האם הבלנדר kmix כותש קרח היטב?
תודה!
moti_r
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
שליחה
כותש מעולה, אבל צריך קצת נוזלים - כמו בכל בלנדר, אחרת אתה מקבל קרח וצריך לנער אותו כדי שיפול למטה ויכתש שוב.
אגב, אני לפעמים משתמש בבלנדר ידני של בראון, פושטי כזה שעולה 150 ש"ח, לכתוש ישר בתוך כוס בירה.
גם הוא עובד מצוין וכותש קרח בלי שום בעיה (וגם שם, צריך נוזלים כדי שהקרח לא יצמד לדפנות).
הרגע הכנתי לי אייס מקוביות קרח שכתשתי קצת עם פטיש שניצלים קפה מBRIKKA (של שתי מנות) וקצת דבש הכל מעורבב בשייקר הנאמן שלי (יוצא קצף מגניב למעלה) ותשמעו זה הרבה יותר טוב מהחרא של ארומה....
הוכחה ניצחת לכמה המשקה שלהם גרוע (ולצורך העניין כל שאר האייסים המגעילים שהשטלתו עלינו) היא העובדה שזה הפך להיות משקה לגיטימי לילדים (WTF איזה הורים יש היום) יש בו כל כך הרבה סוכר וכל כך מעט קפה שזה משקה שילדים אוהבים
- אני בתור ילד הייתי תמיד מבקש לטעום קפה מההורים שלי ומעקם את הפרצוף לשעה אחרי שהיו אומרים לי "זה מר אתה לא תאהב את זה" רק בגיל 13 התחלתי עם שחור.
maladjusted
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
שליחה
עם כל הכבוד לאנינות טעם ואספרסו איכותי (עדיף ביתי) והמנעות מסוכר, אני חייב להודות שהאייס קפה של ארומה פשוט ממכר.
וזאת אפילו אחרי ששמעתי את העובדים בסניף מסוים שואלים אחד את השני במינוח המקצועי "הכנת כבר את הבלילה?".
אז רגשות אשם בצד, איך אפשר להכין משהו קרוב למרקם והטעם הזה בבית?
התאמתי את הכמויות למנה אישית:
חצי כפית נס קפה.
8 מ"ג תמצית וניל - סינתטית.
2 מ"ג E350
7 כפיות סוכר
150 מ"ל חלב 3% מפוסטר הומוגני/
190 גרם קרח ממים מטוהרים- מרוסק - רצוי מכונת ברד לתוצאה הטובה ביותר.
כוס פלסטיק.
קש שחור עבה.
לוגו של מותג פופולרי .
moti_r
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
שליחה
E350 זה לא דגם של מרצדס?
חיפוש מהיר מצא: "סודיום מלאט".
שו הדא?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
urich
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
שליחה
מווסת חומציות - בכללי אפשר בלי אבל זה ממש לא יצא אותו הדבר. אחרי שעה יהיה לך קצף מגעיל בגלל החלב- בועות שמנמנות למעלה עם טעם חמצמץ. הוא גם אחרי לאפטר טייסט הנחמד בצידי הלשון.
המתכון מונפץ (אני לא מנסה להיות טרול או משהו אני באמת מאמין שיש להם מוצר בינוני במקרה הטוב לא בריא וממש ממש יקר ) ואני מקווה שאף אחד מכם לא ינסה להכין דבר כזה בבית (אחרת עלול באמת לצאת לכם אייס של ארומה ).
בכל מקרה סתם הנפצתי את הE350 זרקתי מספר יצא מווסת חומציות במקרה שמים אותו גם במשקאות קלים ככה שיש סיכוי שהמתכון שלי לא רחוק מהאמת.
ואין לי משהו ספציפית נגד ארומה אלא נגד כל האייסים המעפנים האלה היקרים והדלוחים.
joncafe
גורו קפה
תגובות: 2335
שליחה
אני הזמנתי אתמול את ה M8000 של AEG. מחכה בכליון עיניים שיגיע. מפלצת אמיתית - 600 וואט, 6 להבים ומיכל זכוכית מחוסמת.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
עמרי
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
שליחה
אני שמתי עין על הבלנדר של פיליפס...(נראה בכמה הכי נמוך אפשר להוציא אותו)