שרשור תגובות: מבחן הרמקולים: B&W 685 - סטריאו אנגלי
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תודה על ביקורת ותאור חווית האזנה מאוד מוחשי ומובן
כחובב צליל עם גוון אנגלי אני חושב שהרמקולים של B&W יוצרים חווית האזנה מהממת (אני מדבר על הרמקולים מהסדרות היותר גבוהות שלהם) אף פעם לא האזנתי ברצינות למדפיים שלהם.
הביקורת הזו נתנה לי להבין שגם המדפיים שלהם עומדים בסטנדרטים די טוב.
נהינתי והחכמתי מצפה לבאים בתור.
מצטרף לבקשה לתת אופציה לראות את הגרפים והתמונות בגדלים שיהיה אפשר לקרוא את המספרים
כחובב צליל עם גוון אנגלי אני חושב שהרמקולים של B&W יוצרים חווית האזנה מהממת (אני מדבר על הרמקולים מהסדרות היותר גבוהות שלהם) אף פעם לא האזנתי ברצינות למדפיים שלהם.
הביקורת הזו נתנה לי להבין שגם המדפיים שלהם עומדים בסטנדרטים די טוב.
נהינתי והחכמתי מצפה לבאים בתור.
מצטרף לבקשה לתת אופציה לראות את הגרפים והתמונות בגדלים שיהיה אפשר לקרוא את המספרים
אני בעלים לשעבר של רמקולים של B&W - הרמקולים שלי הגיעו עם ספוגים שונים שאותם היה ניתן לדחוף לתוך הפורט של הבס כדי לשלוט על עוצמת הבס. לגבי הבהירות של הרמקול - הטויטר של B&W של הסדרה הזו עשויים אלומיניום ואני זוכר שבאולמות התצוגה היו רואים אותם מכווצים - או בכך שחיברו אותם להגברה לא מתאימה או שנשמות טובות בקהל המבקרים היה דוחף מפתחות או סיכות בהם.
סקירה נחמדה - מחכה לשאר הרמקולים.
סקירה נחמדה - מחכה לשאר הרמקולים.
ביקורת מושקעת - תודה!
בשמיעה ראשונה אהבתי את ה 685, במיוחד בג'אז ו VOCAL, אבל בשמיעה נוספת מול מוניטור אודיו RX1 ו QUAD 12L2, שמתי לב שחלק גדול מהמוזיקה, במיוחד כלים ולא שירה פשוט נעלם ב 685. הגבוהים מאד מורגשים וזה בא על חשבון הפירוט. קניתי בסוף את ה QUAD, מאד מרוצה.
בשמיעה ראשונה אהבתי את ה 685, במיוחד בג'אז ו VOCAL, אבל בשמיעה נוספת מול מוניטור אודיו RX1 ו QUAD 12L2, שמתי לב שחלק גדול מהמוזיקה, במיוחד כלים ולא שירה פשוט נעלם ב 685. הגבוהים מאד מורגשים וזה בא על חשבון הפירוט. קניתי בסוף את ה QUAD, מאד מרוצה.
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ביקורת מושקעת נהניתי לקרוא . אבל ממה שיש לי להוסיף , את מגרעות הרמקול הנ"ל מגלים כאשר שומעים מיגוון חברות ששות במחיר ואפילו פחות מכך. אני מדבר ספציפית על חברה זאת שלפעמים שם המותג מצלצל יותר טוב לאנשים באוזניים מאשר חברות אנונימיות שיכולות להישמע טוב יותר או פחות .כמו שאמר קודמי שהעדיף לפי דעתו את ה QUAD . אפרופו מה שרציתי להוסיף שטוענים שהרמקולים מהחברות הצרפתיות בעלי גוון בהיר והבריטיות למעשה גוון חמים אז מי צודק ?!
כפי שנאמר, יש משהו מיוחד ושונה באופי של הצליל שלהם.
כשאני בחרתי את הרמקולים שלי, הם היו הראשונים ששמעתי ו"נדלקתי" עליהם (בלי לדעת אילו רמקולים הם). שמעתי אחריהם כל מיני רמקולים, שעד היום אני לא יודע אילו דגמים הם (זאת היתה בקשה מפורשת שלי). ממה שראיתי היו שם monitor audio, היו שם focal, היו klipsch, והיו עוד כמה. תמיד חזרתי אחורה ל-685. היחידים שאהבתי יותר היו ה-684 של אותה חברה.. כשהשמיעו לי "שכחו" לספר לי שהם עולים יותר מכפול...
בסרטים הם היחידים (בקטגוריית המחיר הזו פחות או יותר כמובן) שנתנו את האפקט של צליל ישיר שחיפשתי (לא יודע להגדיר זאת טוב יותר), ובמוזיקה בסגנון ווקאלי כמו סלין דיון או אדל, לטעמי הם נשמעו פשוט כמו רמקולים ברמה אחרת לגמרי לעומת האחרים.
צליל סגור וחם שמסתבר שאני מאוד אוהב...
כשאני בחרתי את הרמקולים שלי, הם היו הראשונים ששמעתי ו"נדלקתי" עליהם (בלי לדעת אילו רמקולים הם). שמעתי אחריהם כל מיני רמקולים, שעד היום אני לא יודע אילו דגמים הם (זאת היתה בקשה מפורשת שלי). ממה שראיתי היו שם monitor audio, היו שם focal, היו klipsch, והיו עוד כמה. תמיד חזרתי אחורה ל-685. היחידים שאהבתי יותר היו ה-684 של אותה חברה.. כשהשמיעו לי "שכחו" לספר לי שהם עולים יותר מכפול...
בסרטים הם היחידים (בקטגוריית המחיר הזו פחות או יותר כמובן) שנתנו את האפקט של צליל ישיר שחיפשתי (לא יודע להגדיר זאת טוב יותר), ובמוזיקה בסגנון ווקאלי כמו סלין דיון או אדל, לטעמי הם נשמעו פשוט כמו רמקולים ברמה אחרת לגמרי לעומת האחרים.
צליל סגור וחם שמסתבר שאני מאוד אוהב...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
כתבה מצויינת 
הרמקולים גם נראים מאוד מושקעים מבחינת הבנייה ממבט מקרוב. כל ההרכבה של הדרייברים והפורט נעשה בצורה מדוייקת והולמת כראוי למותג כמו B&W.
הרמקולים גם נראים מאוד מושקעים מבחינת הבנייה ממבט מקרוב. כל ההרכבה של הדרייברים והפורט נעשה בצורה מדוייקת והולמת כראוי למותג כמו B&W.