רסיבר אונקיו TX-SR414 ONKYO - שנרכש בארה"ב - המרה מ-220 וולט ל-110

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #21 

omermu כתב:אז ככה:

השנאי בהרכבה. יהיה מוכן ביום שישי או שבוע הבא.

לעניין אמזון:
הוזמן מגבר. דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם והם אישרו לי פעמיים בכתב שבמדובר במגבר 230V.
הגיע מגבר 110V.
דיברתי איתם מספר פעמים, והם אמרו לי: אין בעיה, תשלח את המגבר בחזרה ונזכה אותך על המגבר והמשלוח. הבעיה היא שהם שלחו לי את המגבר לניו ג'רזי, כי אמזון לא עושים משלוחים לארץ של דברים כאלה, ואני "ייבאתי" אותו לארץ באופן פרטי (באמצעות BUY2USA). לכן, הם לא מוכנים לקחת את האחריות על המכס ועלויות המשלוח לארץ, אלא רק את עלויות המגבר + המשלוח מניו ג'רזי אליהם.

לכן, התשובה ל-(א) היא לא, לכל השאר כן. ופה הבעיה.
...
אז עכשיו אני מבין.
אמזון יש להם שרות סוף הדרך ולא הבנתי איך קיבלת כזו תשובה מהם.
צר לי אבל הם צודקים, בקטע הזה. מאחר והם לא שולחים לארץ אין סיבה שבעולם, שישלמו לך את העלויות מכס וכו. הם מוכנים לזכות עבור משלוח מארה"ב ולא מהארץ וזה צודק מבחינתם.

לא הבנתי מה הכוונה שנאי בהרכבה?
מה יש להרכיב בדיוק?

omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

הזמנתי שנאי מבית מלאכה בחולון שאבא שלי (שקנה שנאים רבים כאלה בעבר) היה מזמין. הוא עדיין לא מוכן (בעיות עם אדווה).
כשהוא יהיה מוכן, אני אעדכן אם המגבר התפוצץ.

אגב, תודה רבה על הניסיון לעזור (Y) - פתחתי פוסט נוסף עם שאלה אחרת שיש לי, ואשמח לדעת אם יש לך מה לומר שם (קצת יותר יצירתי -) http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... wforum&f=1.

ושוב תודה!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #23 

omermu כתב:הזמנתי שנאי מבית מלאכה בחולון שאבא שלי (שקנה שנאים רבים כאלה בעבר) היה מזמין. הוא עדיין לא מוכן (בעיות עם אדווה).
כשהוא יהיה מוכן, אני אעדכן אם המגבר התפוצץ.

אגב, תודה רבה על הניסיון לעזור (Y) - פתחתי פוסט נוסף עם שאלה אחרת שיש לי, ואשמח לדעת אם יש לך מה לומר שם (קצת יותר יצירתי -) http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... wforum&f=1.

ושוב תודה!
...
"בעיות עם אדווה"
"כשהוא יהיה מוכן, אני אעדכן אם המגבר התפוצץ."
:lol: :lol: :lol:

אני אוהב את הראש לך. (Y)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #24 

יאלה מחכים עם העדכון של הפצצה !!

אצלי הוא כבר מורכב בבית עם שנאי של 750W .
הבעייה היא שגם המגבר מתחמם וגם השנאי החיצוני (גם אם השנאי לא מחובר למגבר הוא מתחמם - קצת מוזר) .

omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

לא התפוצץ!

ישבתי 10 מטר מהמגבר מאחורי מחסה עם אטמי אוזניים, וכלום! ממש מאכזב.

בקיצור עובד מצוין, אין רעשים חשמליים, אדווה מרוצה, אני מרוצה, הכל בסדר. אפילו גיליתי שהרמקולים שיש לי יותר טובים ממה שחשבתי שיש לי - מישהו הביא לי רמקולים מתנה, אמרתי לו בכיף... למה לא! ואז אתה מגלה שקיבלת רמקולים של Cerwin Vega LS12, סנטר כלשהו וסאב CLSC-12S. איזה קמצן - לא הביא לי אחוריים!!!

לגבי התחממות השנאי - נכון, הוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות אפילו בלי להיות מחובר למגבר. בדקתי עם היצרן, ככה זה (לכן שמתי אותו מתחת למזנון בסלון ולא בתוכו, בעיקר מתוך התחשבות בחברת הביטוח).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”