רמקולים נוספים שלדעתכם יש לבחון בנוסף ל1028be של פוקאל?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #21 

רונן, אף אחד לא אמור לבחור - "אל תשמע, פשוט תקנה". הוא ביקש המלצות לרמקולים שכדאי לבדוק - ואת זה הוא מקבל. מה שכן, יש לו טעם מאוד מגובש, ועל כן ניתן לדעת לאיזה סגנון לכוון בגדול בהמלצות.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #22 

ran_carney כתב:רונן, אף אחד לא אמור לבחור - "אל תשמע, פשוט תקנה". הוא ביקש המלצות לרמקולים שכדאי לבדוק - ואת זה הוא מקבל. מה שכן, יש לו טעם מאוד מגובש, ועל כן ניתן לדעת לאיזה סגנון לכוון בגדול בהמלצות.
...
כמובן שאין לי ( לא היה ולא תהיה ) ביקורת כלפי אף גורם,

כוונתי רק לטובת הרוכש , אשר יהיה בסופו של דבר עם הרכישה שלו בבית אשר תסב לו הנאה ולא עוגמת נפש ...

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #23 

ELAC FS 248
ELAC FS 249
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #24 

bossgt6 כתב:ELAC FS 248
ELAC FS 249
...
bossgt6

ברוך הבא אחויה בוס טוב לראות אותך בפורום :D (b)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #25 

רן,
נאמר ע"י ערן (אודיופריק) בפורום השחור שהליוינג וויס צריכים זרם מכובד על-מנת להוציא מהם את המקס' (לפחות בדגם שאליו אני מתכוון).

יואב,
תודה רבה על ההמלצה, אני בהחלט אבדוק את טאנוי במידה ואמצא משהו מעניין.

bossgt6,
תודה רבה, מאז ומתמיד ELAC עניינו אותי, אך אם אני זוכר נכון, ניסן מ"פיוז" אמר שהם לא יתאימו לטעם שלי, בכל מקרה גם אותם אשמח לבדוק כשיבוא הרגע המתאים.
-----------------------------------------------------------

יש את התקציב, יש את הדגמים ואולי אין יותר מדיי רצון, עכשיו אני מבין שסוף סוף באמת הגעתי לנחלה עם הרמקולים, אחרי כל השרשור הזה,
ישבתי בסלון לשמוע מוזיקה (אחרי מס' ימים שלא שמעתי), ונדהמתי. נראה שלא הבנתי למה אני עושה את כל זה.

הרמקולים שאיתם החלה האהבה לתחום הם ה802 - 801 של B&W- עוד לפני גרסאות היהלומים. מבינהם אני מעדיף מבחינה עיצובית את ה801 (מעצב גרפי, מה נאמר, גם כאן עיצוב משפיע על ההחלטה).
בינואר נמכרו זוג 802N בלוחות ב16K וב18K, אני יודע שזהו רמקול מפונק ובעייתי מבחינת מיקום וחלל, אני חושב שאת החלל יש לי, ואת ההגברה אני אמצא (אתחיל עם Peachtree Audio Grand Integrated שמזיז אותם יופי לפי מה ששמעתי), כל מה שנשאר לי למצוא זה את הרמקולים.

כרגע החלטתי היא כזו: להשאר עם מה שיש, בסך הכל אין לי מילה רעה לומר, אני חושב שאלו ה816 הכי נעימים, מפורטים ומהנים ששמעתי.
ובינתיים בצד יחכה סכום דומה לזוג 802N נוסף, או למשהו מעניין אחר ביד שניה \ תצוגה, משום מה - כואב לי מאוד לרכוש חדש כשיש מציאות כל כך טובות ביד שניה.

מה דעתכם על העניין? אני מצטער אם הולכתי אתכם שולל במשהו, סך הכל עזרתם לי עם הסדר בראש.
Utopia

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #26 

ואללה קיפי
לא ממש הבנתי את הראש אבל קטונתי.

העיקר שאתה מרוצה. (Y)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #27 

9000es - סאלמתק (f)

kipikipod - אני מפציר בך להקשיב להם , לדעתי זה הכי הרבה סאונד ביחס לשקל שתוכל לקבל .

גם ה - ELAC FS 247 הקטנים יותר מאוד מפתיעים , אני לא יודע כמה זה עולה אצלכם אבל ה - 248 וה- 249 פשוט בא''ז

כשתקשיב להם אתה תוכל לראות את התדרים לא לשמוע אותם , כמו בסרט מטריקס בסוף שהוא רואה את המספרים רצים לו מול העיניים , ככה אתה תראה את הגלים שיוצאים מהרמקול ועוברים לידך כשליד כל גל יש מספר - הרזולוציות מטורפות והג'ט טוויטר מאוד מיוחד - אם תאהב או לא רק אללה יודע אבל ממש שווה לך לתת להם צ'אנס , קשה להישאר אדיש לסאונד שלהם .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #28 

istarmini כתב:ואללה קיפי
לא ממש הבנתי את הראש אבל קטונתי.

העיקר שאתה מרוצה. (Y)
...

דבר איתי, מה לא מובן, אסביר! (b)

bossgt6,
קיבלתי, מבטיח שאשמע! יש כמה כאלו ב"פיוז", תהיה בטוח שאשמע אותם.
Utopia

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”