שרשור תגובות: שרת איחסון למקצוענים +Synology DS1812

פורום לכל מה שקשור לאחסון (מקומי, נייד ובענן). NASים ועוד.
izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

odedia כתב:המכשיר נראה מרשים מאוד, הבעיה היחידה שלי היא עם המחיר היקר בארץ.

במחיר שמבקשים בארץ ניתן לקנות את הדגם של 12 כוננים דרך אמאזון ועדיין יישאר לי עודף ל3-4 דיסקים.

גם אם תוסיפו את המע"מ למחיר אין שום סיבה להפרש של 65% במחיר.

אגב: אמאזון שולחים את הדגם היקר יותר של 12 דיסקים לארץ (DS2411+). תוסיפו משלוח ומסים (מחושבים אוטומטית) והמחיר יוצא 2014$ שזה 7860 שקלים עם משלוח עד הבית כולל שחרור ממכס.
...
הקפצה...
שוקל ברצינות לקנות את אחד ממוצרי synology
רציתי להבין מה הסיבה לקנות בארץ? האם זה עניין השירות, תמיכה או אחריות?
פשוט הבדלי המחירים עצומים.
אז רגע לפני הזמנה ב EBAY, אשמח להבין את הנקודה הזאת...

ufffnick פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4866
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #22 

אני מניח שזה בעיקר השירות.
שמתי לב שהיבואנים בארץ (וזה באמת יאמר לזכות, בתחום השרתים הביתיים) מביאים את המכשיר ממש מוכן להפעלה ואף מלווים בתמיכה בכל שאלה וצורך. אם אני לא טועה, רק הגעה פיזית לבית הלקוח דורשת תשלום נוסף.
בכל כתבה אני נוהג להחזיר את השרת למצב מפעל, כדי להראות את התהליך שאותו למעשה (לרוב) כבר מבצע היבואן כחלק מהשירות.
החיסרון בכך הוא שבעצם השירות מתומחר בתוך הרכישה ויש אנשים (כמוני) שלא מרגישים שיש בכך צורך (בשירות) אבל במעמד הרכישה אשלם כמי שמקבל שירות מקיף.
לדעתי היבואנים יכולים להגדיל משמעותית את הקנייה של שרתים דרכם אם יתמחרו שירות בניפרד או יאפשרו למי ששואל במפורש (במעמד הרכישה) לתת תימחור מוזל למי שמוכן לוותר על השירות.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #23 

כשאני חיפשתי לקנות שרת מחיר המשלוח היה אסטרונומי
אגב סינולוג'י, שימו לב ש DSM 5 זמינה להורדה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #24 

סתם לידיעה...
אני רכשתי לפני כשבועיים QNAP 870 Pro עם יציאת HDMI וXMBC מובנה - דגם ל 8 כוננים... עלה לי 6900 לא כולל כוננים כמובן אבל כולל הכל, משלוח ומיסוי... תוך 4 ימים היה אצלי בבית - מאמזון ארה״ב...
באופן כללי קצת יותר יקרים מסינולוגי אבל הרבה יותר חזקים במפרט ונראה לי שיותר אמינים... עוד לא הרכבתי אותו אז עוד אין לי מספיק נסיון עם QNAP אבל החלטתי לעבור אליהם עקב נסיון לא טוב עם סינולוגי...
יש לי את ה- 2411+ שלהם ל- 12 כוננים... עבד מצויין כחצי שנה ואז התחיל לצפצף על בעיות דיסק... למחרת עוד דיסק... פירקתי הכל... בדקתי את הדיסקים... ולא מצאתי כל בעיה בהם... החזרתי בסדר שונה ועדיין בעיות באותם סלוטים... כמובן שהתמיכה שלהם היתה חובבנית ביותר והציעה לי לעשות כל מיני בדיקות שכבר עשיתי ולא עזרו... לאחר מספר ימים מתישים וגיבויים של כ- 5 טרה לכוננים חיצוניים (סיוט בפני עצמו) החלטתי לנקות את כל היחידה באופן יסודי עם לחץ אוויר (יש לנו מעבדת מחשבים בעבודה עם קומפרסור ופילטר לאוויר יבש) ניקיתי הכל כולל הדיסקים עם לחץ האוויר, והכל חזר לעבוד !
מה שהדהים אותי זה שמערכת כזו מקצועית יכולה להיות כזו רגישה לאבק (יושבת אצלי גבוה - קרוב לתקרה, בתוך ארון תקשורת מאוורר)
ושהתמיכה שלהם לא מודעת לכך !!! אם הייתי יודע מלחתחילה שזו הסיבה לא הייתי מבזבז שבוע מורט עצבים וכל כך הרבה עבודות גיבוי... הייתי יכול פשוט לפרק הכל, לנקות ולהחזיר באותו סדר... בסופו של דבר, המחשבה שאאלץ לעשות כזה ניקוי רציני כל חצי שנה הובילה אותי לחפש אלטרנטיבות...
בכל מקרה חשוב שתדעו שהמערכות שלהם רגישות לאבק ולא תעברו את הגיהנום שאני עברתי...

ה- QNAP דרך אגב סוס רציני, מגיע עם - i3 מהיר - 3.3 ג׳יגה וראיתי בפורומים ששידרגו אותו ל- i7 ועם 16 ג׳יגה זכרון ומקבלים ביצועים מעולים !
ה- i7 נותן יתרונות של האצת פרוססים של העתקה ועיבוד קבצים ברמת המעבד ולא רק ברמת התוכנה...
הזכרונות והמעבד כבר מחכים אצלי, כנראה לחג הבא...

שלח תגובה

חזור אל “NAS ואחסון”