שרשור תגובות: Roomba מציגה את ה- 790, דגם חדש בעל שלט חדשני

חדשות ועדכונים של HT Magazine
orenabr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

בקשר ללינק כמו שאמרתי הוא מפוסט אחר בפורום.... אם אנשים מעוניינים להתעלם כי הוא משולם ע"י קהלת זו זכותם המלאה רק שישימו גם לב שאת סרט הוידאו ערך אתר ספרדי חיצוני שלא קשור בכלל לבלוג ושמוכר את כל הרובוטים וגם שם הNEATO מקבל פחות דירוג.
ובכל מקרה רצוי להכנס ללינקים של של הפורומים שציינתי כי שם רואים את הפאקים של שני הדגמים.

אישית ה-780 שלי אני מאוד מרוצה ממנו. מה גם שנפלה עליו דלת (זה סיפור ליום אחר איך היא נפלה) והוא עדיין ממשיך לתפקד כמו גדול (ותודה לאל כי אין לי כסף לקנות עוד אחד). ויש מישהו אחר שאני יורד שהרומבה שלו ספג שתן של חתול (!!!!) ועדיין מתפקד. תמיד כיף לשמוע סיפורי רומבה במפגשי חברים.

וכמו שכתבתי בסוף. הכי חשוב זה שהאשה תאשר את הרובוט כי אחרת הוא היה סתם גאד'ג'ט.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

androidsmart כתב:הבעייה העיקרית של שניהם זה שהם לא עושים קפה :)
...
בשביל זה יש נספרסו :D
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

שליחה

shayze כתב:
androidsmart כתב:הבעייה העיקרית של שניהם זה שהם לא עושים קפה :)
...
בשביל זה יש נספרסו :D
...
:lol:

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170

שליחה

סתם לגבי הניטו/רומבה, רוצה להעיר.
קניתי לאחרונה את הניטו בארץ במסגרת קנייה קבוצתית.
ההתלבטות בין רומבה לניטו הייתה ארוכה, כשמה שהכריע זה 2 דברים:
- לבית שלי 2 מפלסים בקומה התחתונה וקומה עליונה (כלומר 3 חללים שלא ניתן לעבור בהם מאחד לשני). את הניטו אני שם כל פעם במקום אחר, מנקה תוך כ 20 דקות וחוזר לאיפה שהנחתי אותו.
למיטב הבנתי, עם הרומבה ההליך הזה היה פחות נוח.
- לפחות בחצי שנה הקרובה, בגדול, תמיד יהיה אצלי מישהו בבית ולכן העדפתי את הניטו שמנקה משמעותית מהר יותר.

לגבי התקלות בניטו, מסכים ומקווה שהחברה בארץ תתן אחריות כמו שצריך, כבר כשהוא הגיע הוא הגיע תקול ונשלח לו מחליף.
פינות אכן לא עושה.

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

shemsha כתב:סתם לגבי הניטו/רומבה, רוצה להעיר.
קניתי לאחרונה את הניטו בארץ במסגרת קנייה קבוצתית.
ההתלבטות בין רומבה לניטו הייתה ארוכה, כשמה שהכריע זה 2 דברים:
- לבית שלי 2 מפלסים בקומה התחתונה וקומה עליונה (כלומר 3 חללים שלא ניתן לעבור בהם מאחד לשני). את הניטו אני שם כל פעם במקום אחר, מנקה תוך כ 20 דקות וחוזר לאיפה שהנחתי אותו.
למיטב הבנתי, עם הרומבה ההליך הזה היה פחות נוח.
- לפחות בחצי שנה הקרובה, בגדול, תמיד יהיה אצלי מישהו בבית ולכן העדפתי את הניטו שמנקה משמעותית מהר יותר.

לגבי התקלות בניטו, מסכים ומקווה שהחברה בארץ תתן אחריות כמו שצריך, כבר כשהוא הגיע הוא הגיע תקול ונשלח לו מחליף.
פינות אכן לא עושה.
...
גם הרומבה מניסיון של חברים לא חזק עם הפינות והמברשת הדרדלה שיוצאת לו מהצד הרבה פעמים מעיפה את הליכלוך למקום אחר שלא נאסף בהכרח ע"י הרומבה, בקיצור אין עדיין רובוט מושלם

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170

שליחה

אני רוצה אחד שיעלה וירד מדרגות :)

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ויעשה ספונג'ה עם הרבה מיים :)

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן

שליחה

androidsmart כתב: 1. לא צריך לנקות לו את הגלגלים והמברשת מאחר ולא נתפס בהם שער, המברשת מורכבת מרצועות סיליקון לוליניות ולא ממברשת זיפית כמו ברומבה, יש לנו מספר חתולים, כלב ומספר אנשים משירי שיער :) כך שזה מניסיון
...
יש לי בבית חתולה וזו הסיבה העקרית שבגללה לא קניתי רומבה שוב (שלי התקלקל לאחר שנה). עם הניטו אני משקיע בערך עשירית מהזמן והמאמץ בניקוי הרובוט. הרובוט עובד בשבילי ולא ההיפך.

הסיבה השניה היא האחריות לשנתיים. המחיר של הניטו בארץ בהחלט גבוה מדי, אבל לפחות פרק הזמן של האחריות מספק. ברומבה הנושא הזה היה שובר עסקה עבורי.

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

boren כתב:
androidsmart כתב: 1. לא צריך לנקות לו את הגלגלים והמברשת מאחר ולא נתפס בהם שער, המברשת מורכבת מרצועות סיליקון לוליניות ולא ממברשת זיפית כמו ברומבה, יש לנו מספר חתולים, כלב ומספר אנשים משירי שיער :) כך שזה מניסיון
...
יש לי בבית חתולה וזו הסיבה העקרית שבגללה לא קניתי רומבה שוב (שלי התקלקל לאחר שנה). עם הניטו אני משקיע בערך עשירית מהזמן והמאמץ בניקוי הרובוט. הרובוט עובד בשבילי ולא ההיפך.

הסיבה השניה היא האחריות לשנתיים. המחיר של הניטו בארץ בהחלט גבוה מדי, אבל לפחות פרק הזמן של האחריות מספק. ברומבה הנושא הזה היה שובר עסקה עבורי.
...
(Y) (Y) (Y)

orenabr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

אני מכיר מישהו עם רומבה 564 PET ויש לו בבית 5 חתולים והבן-אדם מבסוט.
בגללו אני קניתי את הרומבה מלכתחילה.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן

שליחה

גם לאחי יש את הרומבה 564, ושני חתולים. בסה"כ הוא מרוצה, אבל הוא עדיין צריך לבצע ניקוי חירורגי למברשת. בניטו אין בזה צורך.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

firebird כתב:כבעל רומבה 770 גם ה780 על כל השינויים מיותר.

והשלט למוצר כמו רומבה לטעמי מיותר.
...
ה-770 לא יודע לעבוד עם מגדלורים - רק עם קירות ווירטואליים.

לגבי השלט - מסכים איתך , בשביל זה יש טלפון אנדרואיד ...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

dimka323
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317

iRobot רומבה 521 במחיר 1590ש"ח - משתלם?

שליחה

אכן מדובר בדגם ישן אבל המחיר מאוד אטרקטיבי, האם זאת עסקה משתלמת מבחינת עלות\תועלת ?
הדגם הבא שנמכר זה:
iRobot רומבה 650 במחיר 2180ש"ח
האם הפרש של 590ש"ח (37%) מוצדק לדעתכם??
אני לא מחפש גאדג'ט אלא מכשיר שיעשה את העבודה בהוצאה מינימלית.

dimka323
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317

למישה יש ניסיון עם Roomba 521 ?

שליחה

האם זה המקום הנכון לשאלות כאלה?

ap1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום,
אני אורח חדש בפורום וגם אני התחבטתי האם לקנות רומבה או ניוטו.
לאחר שעברתי על כל הפורומים והמבחנים וכו וכו החלטתי לקנות רומבה 780 מהסיבה הפשוטה
לדעתי נכון להיום לא קיימת טכנולוגיה יעילה יותר מהרומבה ולכן אין ממש אלטרנטיבה אחרת.
יחד עם זאת טכנולוגית הסריקה של ניוטו הרבה יותר מתקדמת ומוצלחת לדעתי ולכן ברגע שהחברה תסכיל לשפר את המכשיר כמו לדוגמה הוספת מברשת עוקבת כך שבמעבר אחד המכשיר עבר פעמים באותה נקודה ניוטו יעפיל על רומבה בקלות.
ההימור שלי לטווח הרחוק ניוטו מנצח.
נכון להיום רומבה.

חזור אל “חדשות HT”