עדכון לגבי מחיר חבילות ללא הגבלה של סלקום

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #21 

לפי חשבונית ‫,17 מתוך 36, הבעיה היא כזאת:
אם אני עובר תוכנית, למרות שההסכם הסתיים, מופסק החזר.
אם אני עושה ניתוק זיקה, מוספק החזר.
אמרתי להם שאני יתנתק ויעבור לגולן או הוט, זה בכל זאת יהיה זול יותר מאשר לעבור תוכנית בסלקום,
אין להם שום המלצות? פניתי כמו שאמרתי לקשרי לקוחות במייל, ושלחתי מייל ניתוק שרותים.
אני לא רוצה להמשיך לשלם 200 שקל לתוכנית שכוללת 200 דקות ואיזה חבילה מסכנה של SMS, וגלשיה של 500MB (n) .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

sharono
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

denis29.
אם אתה עובר לגולן טלקום,אתה מקבל את הכל בפחות כסף.
כולל זה שהם מתארחים ברשת סלקום.
נסה,זה לא כואב.
אני כבר מזמן עשיתי את זה. מ-320 ש"ח על 200 ד' + 5 מגה(זו לא טעות,מגה לא ג'יגה) + מכשיר לרכב (19.90 ש"ח) ירדתי ל- 99 ש"ח.כמובן שלא הספיקו 200 ד' וכך חרגתי מהמסלול ושילמתי על ד' נוספות.
עכשיו,אם בטעות נלחץ לי גלישה סלולארית,אני לא "רץ" להוציא סוללות או לעשות ריסט. עלות של 1 מגה עלתה בפלאפון 10 ש"ח.
לפני חודשיים רציתי לקבל מסלול יותר נורמאלי, הזול ביותר שהוצע לי היה 250 ש"ח.
עכשיו תעשה חשבון לבד.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #23 

pixies כתב:תסתכל בטבלה האחרונה בחשבון של סלקום ("סיכום פעילות" או משהו כזה), ותחפש טור בטבלה שנקרא "מכשיר/אביזר".
מהם הסכומים שם (חיוב לפני מע"מ והנחת ציוד לפני מע"מ)?
...
?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

הפתרון ההגיוני היחיד שהגעתי עליו הוא להתנייד לאורנג', ולקבל ניתוק זיקה על מכשיר של סלקום.
לגבי השאלה:
https://docs.google.com/open?id=0B2okvl ... HFOM1J6RW8
הם אמרו לי שפרטים לגבי רף זיכוי לא רשומים בחשבונית כלל ז"א.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #25 

denis29

התבטאויות כאלה לא מקובלות בפורום!

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

מצטער אבל אני רק כתבתי את האמת מאחורי התנהגות של החברה הזאת

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #27 

על פי התמונה מהחשבונית ומה שכתבת על הקנס, אם תפרוש כעת מסלקום תמשיך לשלם עוד 19 תשלומים של 59.48 ש"ח + מע"מ שזה 69 ש"ח וקנס חד פעמי קטן של 9.34 ש"ח ("עלות שווי הטבה").
כלומר, אם אתה עובר לגולן טלקום תשלם בחודש 69 ש"ח לסלקום + 99 ש"ח לגולן לחודש (סה"כ 168 ש"ח) למשך 19 חודשים, ואם אתה עובר להוט מובייל תשלם 69 ש"ח לסלקום + 89 ש"ח להוט מובייל (סה"כ 158 ש"ח). אתה כמובן מקבל כאן הכל ללא הגבלה.
החברות הותיקות לא מציעות יותר תוכניות אטרקטיביות עם החזר בניתוק זיקה למנויים חדשים.

אם היום החשבונית הסופית יוצאת לך 200+ ש"ח, אתה עדיין חוסך כאן כסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #28 

denis29 כתב:הפתרון ההגיוני היחיד שהגעתי עליו הוא להתנייד לאורנג', ולקבל ניתוק זיקה על מכשיר של סלקום.
לגבי השאלה:
https://docs.google.com/open?id=0B2okvl ... HFOM1J6RW8
הם אמרו לי שפרטים לגבי רף זיכוי לא רשומים בחשבונית כלל ז"א.
...
לא נראה לי שגם באורנג' תקבל החזר על המכשיר. אני טועה? יש להם תוכנית ללא הגבלה ב-135 ש"ח עם 1 ג'יגה גלישה. בסלקום יש תוכנית ללא הגבלה ב-129 ש"ח עם 1 ג'יגה גלישה ו-200 דקות לחו"ל. במקרה הזה, למה לעבור לאורנג' ולשלם יותר? אם כבר, אז תעבור להוט מובייל או לגולן טלקום.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #29 

שלום,
שאלה פשוטה- יש לי כרגע בסלקום חבילה ללא הגבלה בשיחות והודעות SMS- עלות חודשית 149 שקלים.

לא מעניין אותי גלישה באינטרנט, וגם לא שיחות לחו"ל.
האם ניתן להוציא מהם מחיר זול יותר?

אגב, אולי כדאי לפתוח כאן דביק, בדומה ל-
" שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?? "

חסך לי המון כסף, כאשר גיליתי שניתן להשיג חבילות הרבה יותר משתלמות...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #30 

איזה דגם מכשיר טלפון יש לך? האם קנית אותו מסלקום, והאם אתה עדיין משלם עליו לסלקום (תבדוק בחשבונית בסעיף "מכשיר/אביזר")?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

בדקתי גם מול פלאפון, יש שם הטוות ניוד עד 40 שקל, אבל בסוף אותו דבר מבחינת מחיר (n) ,למה ציפיתי,
קודם חיסלו לגמרי את חוק ניתוק הזיקה, אומנם כן יש החזר חלקי על מכשירים אם קונים בחברה, אבל הבעיה שלי
שאם אני יעשה ניתוק זיקה, יקבל מקסימום 30 שקל, ומצד שני שוב לא ניתן להשתמש בו ביחד אם תוכנית שהיא ללא הגבלה (n)
אני יגש כבר למרכז שרות, לא הגיוני המצב הזה. נכון שאני יכול לעבור ולשלם כ150, אבל בפועל 1/3 מזה על מכשיר שמכרתי מזמן ב EBAY אחרי
שנשבר לו המסך. כנס של 1000 אני לא מוכן לשלם, רק כדי לפתור את הבעיה הזאת, בחישוב פשוט זה כ 6-7 חודשים בתוכנית של 159 של סלקום. אם אני כן עובר ל תוכנית ללא הגבלה של סלקום, החשבונית לא תרד מתחת ל200 כלל, ועוד 50 שקל מתוכם לזרוק לפח כל חודש? :@

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #32 

מה זה קשור? עשית עיסקה של רכישת מכשיר במחיר מופקע ב-36 תשלומים, והתשלומים עדיין לא נגמרו.
ואיך אומרים - "שברת - שילמת"...

עדיף לך לעבור עכשיו להוט מובייל/גולן טלקום, כי ככה אתה יורד די הרבה מתחת ל-200 ש"ח, ואם אתה מכפיל את ההפרש ב-19, יוצא שאתה חוסך בתקופה הזו כ-800 ש"ח לעומת תשלום של 200 ש"ח כל חודש.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

לא חידשת לי שום דבר, אבל עף אחד לא אמר לי שאני לא יוכל לעבור תוכנית במשך הקשר שלי אם סלקום, להיפך, אמרו שאין שום בעיה אם זה,
אך לא יודע האם הסעיף הקטן הזה היה לפני 17 חודשים :roll: , סלקום לא יתנו לי שום דבר? לא הפת להם לעבד לקוח? כל חסכון הוא טוב,
אבל בגלל שבגולן טלקום תמיכה ב 2G זמנית בלבד וכל בני המשפחה שלי בסלקום, לא ממש מתאים לי לעזוב. תבינו את כלל הבעיה:
1. הרף שלי הוא 149
2. אני משלם 210
3. אני מקבל החזר
אך הם לא מוכנים להצעה לי שום דבר מטענה שאין שום דבר שיכול להוזיל לי את החשבון, אם כי זה שקר, רק כל מיני שרותים כמו פאנטון וכו'
מורידים לי עוד כמה שקלים מהכיס.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #34 

לדעתי התמיכה של גולן בדור שני לא זמנית. הם הצהירו שכל מי שיש לו מכשיר דור שני יכול להצטרף אליהם.
ואכן, נראה שמעבר לחברה אחרת לא יעמוד בסף המחיר התחתון שהצבת לעצמך.

Fun Tone (נדמה לי שבסלקום זה נקרא "המתנה נעימה") אתה יכול לבטל בכל עת. אין לדבר הזה התחייבות.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

כן או כך זה הפתרון הזול ביותר, אני רק תוהה לגבי מהירות גלישה שם, בלי קשר לתמיכה ב2G
זה לא שיש מחיר תחתון, אני יכול לעבור לתוכנית "ללא הגבלה" בסלקום, אך ללא שינוי מחיר חשבונית, עצם העובדה שמתבטל החזר למכשיר,
אני מרוויח פה חבילה ללא הגבלה, אך העניין שלי בסופו של דבר כן להמשיך לקבל החזר,
1. אני עובר ל תוכנית ל "ללא הגבלה" הסלקום=מופסק החזר על מכשיר=159 שקל+מחיר מכשיר
2. אני עושה ניתוק זיקה ויקבל החזר מסויים, אך בפועל אני לא, כי לא ניתן כלל לשלב ניתוק זיקה בתוכנית ללא הגבלה.
מזה אני מבין שאני צריך לדרוש תוכנית אחרת שכן ניתנת לשילוב בניתוק זיקה, גם אם זה 30 שקל החזר, זה כבר מוזיל עלות תשלום
על המכשיר הישן., אבל שוב צריך תוכנית שמאפשרת לשלב את זה..

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #36 

pixies כתב:איזה דגם מכשיר טלפון יש לך? האם קנית אותו מסלקום, והאם אתה עדיין משלם עליו לסלקום (תבדוק בחשבונית בסעיף "מכשיר/אביזר")?
...
אם הכוונה אליי-
יש לי מכשיר ישן של נוקיה שנרכש בסלקום. אפילו לא יודע איזה דגם.
עדיין צריך לשלם עליו עוד כשנה, אך התשלום הזה מתקזז עם זיכוי חודשי שאותו השגתי כפיצוי.

זאת בעצם הסיבה שלא עברתי לפלאפון.
הם אמנם מציעים חבילה ללא הגבלה ב-119 שקל, אבל במידה ואעבור אליהם, אצטרך להמשיך לשלם לסלקום עבור המכשיר.
ובלי הזיכוי (שכמובן יבוטל), הפער במחירים יהיה זניח...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #37 

בהנחה שיש לך דגם עם תדרי דור שני בלבד:
לא תוכל לעבור עם המכשיר הזה להוט מובייל, כי יש להם דור שלישי בלבד.
כן תוכל לעבור לגולן טלקום, כי הם תומכים בדור שני. יש בדף הבית שלהם את שני המסלולים שלהם (9.99 או 99 ש"ח), שהם מאוד ברורים.
אם אתה לא מדבר המון, אבל מסמס הרבה, אז ייתכן שדווקא המסלול של 9.99 ש"ח יתאים לך, כי מעבר ל-60 SMS-ים זה עולה רק אגורה אחת ל-SMS. אתה תמיד יכול, אגב, להחליף דרך האתר מסלול מתי שבא לך (תקף ממחזור החיוב החודשי הבא).

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

אתה רואה? אני באמת לא הלקוח היחיד, צריך לפתוח במחאה נגד הסעיף שמבטל החזרים, החברות שנותנות מכשיר בזיכוי מחסלות 2 ציפורים במכה אחת:
1. במעבר תוכנית בתוך החברה עצמה=ביטל החזר
2. ניוד לחברה אחרת=ביטול החזר
כך שההבדל לא משמעותי, ואם מדובר במכשיר יקר של 3000+, אין כלל על מה לדבר, מי שסובל הכי הרבה זה מי שהתחבר לתוכנית לא שווה
במחיר מופקע, כמוני וכמו רבים אחרים, פשוט בושה מה שקורה פה אנשים (n)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #39 

אני במקומך הייתי עובר לגולן טלקום רק בשביל העקרון. העיקר לעזוב את המפלצת התלת ראשית...

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #40 

דניס, המצב שלך הוא עוד לא כזה רעוע, אם תעבור תוכנית בסלקום או אם תתנייד, אתה תשלם בסביבות ה-60 ש"ח בחודש עבור המכשיר למשך שנה וחצי. יש אנשים עם טלפונים יקרים שמשלמים עבורם 100-120 ש"ח לחודש.
לי למשל יש אייפון 4 ויש לי עוד איזה שנה וחצי לשלם עליו 100 ש"ח בחודש והתוכנית שלי בסלקום היא 3500 דקות ברשת, 1000 דקות לכל השאר, 1000 SMS ב-250 ש"ח ואני מקבל הטבה של 20 ש"ח שתגמר לי בתחילת יולי ועוד 10 ש"ח על חבילת גלישה ללא הגבלה במהירות של 1.4 מגה ביט לשנייה ואני מקבל זיכוי על אייפון פחות 5 ש"ח כי לא החזרתי את המכשיר הקודם שלקחתי מהם מזמן. ז"א אני משלם עכשיו כל חודש 245 ש"ח. ומחודש הבא זה יהיה כבר 265 ש"ח כי ההטבה של ה-20 תגמר לי. ואם אעבור תוכנית, אשלם 119 ש"ח על תוכנית ללא הגבלה, מניח שעל האינטרנט אמשיך לשלם את ה-10 ש"ח, על האייפון אתחיל לשלם 100 ש"ח בחודש, סה"כ ייצא לי 229 ש"ח לחודש שזה לא הבדל משמעותי. בהוט מובייל היה יוצא לי 189 ש"ח (89 ש"ח תוכנית ו-100 ש"ח לאייפון לסלקום) שזה כבר יותר משמעותי. ובגולן 199. בקיצור, הכל מוביל לכך שכדאי לעבור להוט או לגולן ולקוות שלא יהיה בעיות בניוד. בכל אופן, מי שקצת חושש לעבור לאחת החברות החדשות, שיוזיל לעצמו עד כמה שהוא יכול את החבילה שיש לו במפעילה הנוכחית.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”