koksi כתב:kipikipod כתב:כנ"ל, גם אני מחכה לראות את התמונה של ה-VT50, למרות שנראה לי שאוותר על שדרוג עד שיהיה הבדל משמעותי יותר.
פיוניר קורו זה הרבה מעבר לשחור, מדובר בשילוב של תכונות חזקות, צבעים מדהימים ונכונים, ככל הנראה זה גם למה הכתב עדיין מעדיף את הקורו על הפנסוניק.
כל כך מתחרט שלא קניתי 6090 במקום 5090, מצד שני, ההבדל היה 10K....
...
קיפיקיפוד
מסתמן שכמעט כל מחזיקי פיוניר יחליפו השנה מסך לפנסוניק שמדובר כל כך בפורום בשבוע האחרון.
פשוט מסך ששם בצל את הקורו.
ואם המחיר(ההזוי לדעתי) שהוצג פה-בסביבות ה 15 אלף אכן יתממש(להערכתי זה יקרה רק בעוד מספר חודשים קדימה)-אני יכול לומר לך בסבירות גבוהה מאד שלוחות המכירה יהיו מפוצצים בפיונירים
אז איך אומרים חכמינו:"תתקדם!"

...
"מסתמן"...? ע"י מי? על ידיך? אותו "עלום שם" שמוכר לי בצורת הכתיבה מאחד שרק חיפש הזדמנות להתנגח בכל הקשור לקורו ודוחף בכל מקום משפט בסגנון "הנה הגיע סופה של הקורו"?
בוא נדבר קצת הסטוריה מהפורום.
כשיצא פיליפס 9704, אני זוכר את המלים של אנשי הפורום שהמסך אכן מושלם ומראה לאותה "גרוטאה" מ2008 מאיפה משתין הדג, אמה-מה, כשיצא ה-9705, פתאום נראה שה9704 לא היה כזה מושלם כמו שחשבו... אבל מה שכן, ה9705 בטוח מושלם ועולה על הגרוטאה בכל המובנים - ומה הסתבר? לא ממש.
היו גם כמה מסכי סמסונג, שהתחלפו באותיות מA עד Z בסדרה 8000 שגם הצהירו "הנה הגיע סופה של הקורו"... אבל בינתיים המבקרים אמרו את שלהם, וגם בביקורת לVT50 פיוניר קורו עדיין מוזכרת ומוצגת כמסך רפרנס.
אגב, גם כשהגיע הVT-20-25-30 נאמר שזהו הסוף של הקורו... ואיך שהוא... המסך עדיין מוזכר בביקורת גם ב2012...
הזוי.
אגב, קורו זהו המסך היחיד שכמעט חף מחסרונותיה של הפלזמה, בעיקר מהחסרון הגדול ביותר: צריבה וצבירה.
המסך לא ניתן לצריבה, לא משנה כמה תתעללו בו, לעומת פנסוניק (ושלא נדבר על הפלזמות של סמסונג) שמראות אחלה של סימני צבירה - ואולי רק בVT50 המצב השתפר, 4 שנים אחרי.
אני נורא מצטער שאני מצטייר כ-KURO FAN עד המוות, האמת? שיהיה. לאחר שמסתכלים על חכמולוגים כמוך, אני מעדיף להראות כך.
אני שמח שסוף סוף הגיע מסך שאשכרה עומד בקו ישר (כמעט) עם הקורו,
אבל לשדרג בגלל Smart TV? שזה לדעתי הגימיק הכי מיותר שנכנס לעולם הטלויזיות איי פעם ומיועד רק לאנשים שמעוניינים בסטרימר מסורס בתוך המסך במקום להשקיע עוד אלפייה או פחות על סטרימר נורמלי.
בגלל תלת מימד? אולי, רק למי שזה מתאים, אני אישית לא רואה את עצמי יושב עם משקפיים בסלון.
עבורי שדרוג יהיה OLED, הכוונה היא בעיקר לאיכות תמונה נטו, בדיוק כפי שמסך צריך להיות לדעתי.
עד אז.... אני אמשיך להגיב ולעשות צחוק מאותם מתנגחים קבועים (בניקים שונים).